Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ARMY

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από ARMY »

«Αγαπητό μου ημερολόγιο,
σήμερα πήγα για μασάζ! Όχι μόνη μου βέβαια αλλά και με τις άλλες φίλες –γυναίκες των προέδρων.
Πήγαμε στο πιο χλιδάτο μασαζάδικο της πόλης. Ξέρεις έχω εδώ και καιρό πρόβλημα με την αριστερή μου πλευρά. Έχω δοκιμάσει πολλά κόλπα, φάρμακα, βότανα, μαγικά, βουντού, μέχρι και αμπαλαέα έκανα μήπως στρώσω, αλλά τίποτα. Το πρόβλημα μου δεν περνάει.
Ετυχώς φυσικά που στο συγκεκριμένο μασαζάδικο υπάρχει ένα μελαχρινό αγόρι που προσπαθεί πολύ, πολλές φορές πάνω και από τις δυνατότητές του και έτσι καταφέρνω να είμαι «ισιωμένη» στην καθημερινότητα μου.
Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι δεν συνεχίζω να πονώ αριστερά. Προσπάθησα αρκετές φορές να βρω μία λύση αλλά δεν τα κατάφερα.
Και φέτος επειδή έχουν γίνει πολλά στην ζωή μου και υπάρχει και οικονομική κρίση, μάλλον θα μείνω πάλι με την λύση του «μαυρούκου» μου και ας με πιέζουν οι φιλενάδες μου για να βρω κάτι καλύτερο. Από το να βρω κάτι μέτριο προτιμώ το σκουρόχρωμο αγόρι μου…
Εκτός αν φύγει και αυτός!
Ναι, τώρα με την οικονομική κρίση ακόμα και οι μετανάστες φεύγουν από την Ελλάδα και γυρνούν στις πατρίδες τους».

ANTE ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Φεύγει ο Λίνο? :roll:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

άντε θα μας φύγει ο Λίνο;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ευκολάκι νομίζω. Παραμονή Ελ Ζαρ.. :pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν μιλάει για φυγή αλλά για παραμονή... Η παραμονή Λίνο είναι ελαφρώς αναμενόμενη...! :!:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Λοιπόν τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα μένει ο Λίνο,μιας και θεωρείται η καλύτερη λύση στα αριστερά έπειτα από τους παίκτες που έπαιξαν αριστερά(Σακ,Μίρο και Σαβίνι). :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

λεει οτι μαλλον θα παραμεινουμε ως εχουμε αρ στα μπακ//με λινο δλδ εκτος αν φυγει...
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

όντως,μιλάει για παραμονή Λίνο στα αριστερά,εκτός κι άν προκύψει κάτι εξαιρετικο...
αισθάνομαι ιδιοφυία!!!πρώτη φορά μετά απο ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ καταλαβαίνω γρίφο του!!! :lol: απο εποχής Σαβίνι έχω (νομίζω)... :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DonConstantino

Δημοσίευση από DonConstantino »

αντε παλι παρτυ θα γινεται απο τα αριστερα :yellowcard: :yellowcard: :redcard:
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Ο Πενθογεννημενος μηπως είναι ο Νιόπλιας?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://transfernews.gr/news/articles/gynaika-tou-proedrou/3353.html
Δρόμους μακρινούς θα διαβούν

«Αγαπητό μου ημερολόγιο,

αυτές τις μέρες ήμουν πολύ χαρούμενη και ευδιάθετη αφού να φανταστείς από τη χαρά μου για τα δύο γκολ ξέχασα να πάω στο κομμωτήριο. Τέλος πάντων.

Την μηνιαία μου επίσκεψη στην καφετζού μαζί με τα άλλα κορίτσια δε την έχασα. Αγωνιώ για το μέλλον μου βλέπετε. Πάντως έφυγα από το ραντεβού μου μαζί της με μεγάλο προβληματισμό καθώς ακόμα προσπαθώ να εξηγήσω τα λόγια της:

«Αρκετές αλλαγές βλέπω γύρω σου. Δρόμους μακρινούς. Πέντε – έξι στον αριθμό. Ξεκινούν από την Τούμπα για άγνωστα μέρη. Τρεις συγκεκριμένοι δρόμοι σκοτεινοί φαίνεται πως αυτές τις μέρες ξεκαθαρίζουν αλλά εσύ θα μάθεις τον προορισμό τους μετά τις 25 Μαΐου.

Ένας ψηλός πολύ, κι ένας κοντός που μιλάνε ακαταλαβίστικα λόγια διασχίζουν ξεχωριστούς δρόμους. Αλλά μην ανησυχείς, θα ανταμειφθούν κι αυτοί που τους διασχίζουν, αλλά και όσοι τους κατασκευάζουν.

Υπάρχει κι ένας τρίτος με ένα δρόμο μπροστά του. Αυτός έχει ήδη την βαλίτσα στο χέρι. Τον βλέπεις; Κι όμως πολύ πιθανό είναι στο τέλος να μείνει με τη βαλίτσα στο χέρι».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Πέμ 12 Μάιος 2011, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Κρέσιτς και Βιερίνια ή Βιτόλο;;;;
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

βιερίνια ο τρίτος και οι άλλοι 2 μάλλον ειναι αυτοί αφού λέει και για οικονομικά ανταλλάγματα,και ψηλός κοντός,μακαρι να μην ειναι για βιτολο όπως και βιειρίνια και να χτιστεί η ομάδα γύρω τους,εκτός αν πουλήσουμε βιτόλο κρέσιτς για μην πουληθεί οσο οσο ο βιειρίνια....πολύ ασχολήθηκα έχουμε αγώνα σήμερα και γενικά μέχρι το τελος της σειράς των αγώνων καλό για την ομάδα να μην βγαίνουν φήμες για παίχτες μας μόνο κακό μας κάνουν
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Να χαμε να λέγαμε.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τα playoff.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”