Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
ενα ειναι το συμπερασμα...
ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ ΠΟΛΥ μ@λ@κ@ς
ενα προβατο.
ακαλιεργητος
πιθηκος
μαστουρωμενος
δυστηχως το μελλον ενος λαου προδιαγραφεται μαυρο.
εδω δεν χωρανε διακρισεις αεκ αρης ολυμπιακος παναθηναικος, ολοι το ιδιο ειμαστε, μια κοινωνια που ανατρεφει καφρους.
ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας
αναρχικοι φασιστες αριστεροι δε3ιοι ολοι ενα μπουρδελο δεν βγαζεις ακρη.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
ποτε θα βγουμε απ τα σκατα μας?

ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ ΠΟΛΥ μ@λ@κ@ς
ενα προβατο.
ακαλιεργητος
πιθηκος
μαστουρωμενος
δυστηχως το μελλον ενος λαου προδιαγραφεται μαυρο.
εδω δεν χωρανε διακρισεις αεκ αρης ολυμπιακος παναθηναικος, ολοι το ιδιο ειμαστε, μια κοινωνια που ανατρεφει καφρους.
ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας
αναρχικοι φασιστες αριστεροι δε3ιοι ολοι ενα μπουρδελο δεν βγαζεις ακρη.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
ποτε θα βγουμε απ τα σκατα μας?
- 
				Johann4
πλεον η ελλαδα κατοικειτε απο μαιμουδες και ανθρωποειδη καποτε στο εξωτερικο δηλωνες ελληνας με υπερηφανια πλεον ντρεπεσε

οι 3ενοι το 1821 μας αποκαλουσαν ελλας. μολις ειδαν οτι δεν εχουμε και πολλα κοινα με τους προγονους μας στους οποιους βασιστικαν για την αναγεννηση,πηραμε το ονομα το οποιο περηφανα κραταμε ψηλα. ΓΡΑΙΚΟΙ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ οχι του  του ''τουρκου'' αλλα της νοοτροπιας μας. λιγο μυαλο να χαμε θα προσκυνουσαν ολοι τους αυτοι που τωρα μας φτυνουν.

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
άλλο αναρχικός άλλο φασίστας, άλλο δεξιός άλλο αριστερός, άλλο αντιστασιακός άλλο ταγματασφαλίτης. 
στην ελλάδα της ισοπέδωσης και του μηδενισμού όλα τα βάζουμε στο ίδιο καζάνι και τα πολτοποιούμε.

στην ελλάδα της ισοπέδωσης και του μηδενισμού όλα τα βάζουμε στο ίδιο καζάνι και τα πολτοποιούμε.
++++++++++++++++1926Odi έγραψε:Πρώτον να ξεκαθαρίσω ότι κ εμεις ήμαστε απαράδεκτοι γ αυτά που κάναμε.
ΑΛΛΑ α)Μπήκανε 10-15 άτομα και όχι 500
β)Ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο στην Τούμπα και όχι η 3η
γ)Δεν χτυπήσαμε παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Κυρ 01 Μάιος 2011, 08:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ε δεν πιστεύω να εννοείς τον Μαρξ και τον Ενγκελς?   

άλλο να το παίζεις αριστερός και άλλο να είσαι αριστερός.

άλλο να το παίζεις αριστερός και άλλο να είσαι αριστερός.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
περιμένω εναγωνίως την θέση της επο, του πιλάφιου και του μπαταξή για τα εκτεταμένα επεισόδια στο οάκα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Κυρ 01 Μάιος 2011, 08:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Τελείωσε η γιορτή και διαφήμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου?
Ποιος νίκησε?
Η μεγάλη κυρία να φανταστώ ε?

Ποιος νίκησε?
Η μεγάλη κυρία να φανταστώ ε?

Kai ξαφνικα ολοι θυμηθηκαν οτι υπαρχουν και τα μπέσα!!

Δώνη, ντροπή σου!
Από Βασίλης Παπαθεοδώρου
Ντροπή στον Δώνη να συγκρίνει τις κοπέλες που βγάζουν τίμια το ψωμί τους στα μπουρδέλα με το κράτος και το ποδόσφαιρό μας…
Η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο. Όμως τα λαμόγια που κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και δεκαετίες, αυτοί οι διαπλεκόμενοι και απατεώνες ολκής που επέτρεψαν τον βιασμό της χώρας από τους επιχειρηματίες-προαγωγούς, οδήγησαν σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα τραμπουκισμού τους οπαδούς της ΑΕΚ. Φταίνε αυτοί που είχαν εννιά χρόνια να ζήσουν τη χαρά της κούπας επειδή τόσα και τόσα άλλα τους τα βούτηξαν μέσα από τα χέρια;
Δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε κανέναν. Το αντίθετο. Να αιτιολογήσουμε επιχειρούμε γιατί ξέσπασε πόλεμος στο ΟΑΚΑ! Αυτό το Κύπελλο έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ. Με κάθε τρόπο. Με ξύλο; Με ξύλο. Με οφσάιντ; Με οφσάιντ. Με επαναλαμβανόμενα ντου, με κάλπικες αποφάσεις υπέρ της, με ό,τι θες. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα, μετά από 9 χρόνια αφλογιστίας, έχει λιγότερα απ’ όσα άξιζε. Και τι φταίει όμως ο φουκαράς Ατρόμητος που δεν θα ξαναπαίξει πιθανότατα ποτέ σε τελικό του Κυπέλλου;
Να δέχεται γκολ πάνω από ένα μέτρο οφσάιντ, σε φάση μάλιστα που ο επιτιθέμενος δεν κάνει αντίθετη κίνηση με τον τελευταίο αμυντικό ώστε να μπερδέψει τον βοηθό. Να ξεκινάει το ματς βλέποντας οπαδούς της ΑΕΚ να βουτάνε στην κερκίδα του Περιστερίου. Να τελειώνει το παιχνίδι 7 λεπτά νωρίτερα (!) και στο τέλος να τρώνε και μερικές ψιλές από τους αφιονισμένους που μπήκαν να πανηγυρίσουν.
Σε ποια ΕΠΟ και ποια Αστυνομία να αποδοθούν ευθύνες; Δεν καταλαβαίνετε ότι το κράτος επιδιώκει να έχει χειραγωγούμενο ποδόσφαιρο γιατί έτσι εξυπηρέτησε τόσα χρόνια τα μεγαλοαφεντικά του; Μια καθαρή συναλλαγή είναι όλα.
Έτσι φτάσαμε στις φετινές θύελλες. Κάποιοι έσπειραν τους ανέμους για να συμβεί αυτό. Δεν τους την κάρφωσε ξαφνικά να τα σπάνε. Απωθημένα ετών έβγαζαν απέναντι στο σάπιο σύστημα.
Αλίμονό μας δηλαδή, αν καθίσουμε τώρα να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά για «τελικούς της ντροπής» και «μαύρες νύχτες». Το ευχηθήκαμε και πρόσφατα αλλά δυστυχώς δεν… εισακούστηκε: Άντε στο διάολο ρε!
Ο κόσμος ξέρει ότι οι αληθινοί υπεύθυνοι δεν είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού.
Είναι αυτοί που αθωώνουν όσα καθίκια τα κάνουν λαμπόγυαλο.
Είναι εκείνοι που αθωώνουν προκλητικά ομάδες.
Είναι εκείνοι που χρίζουν διεθνείς κάποιους σαν τον χθεσινό επόπτη για να τους επιβραβεύσουν.
Είναι εκείνοι που διορίζουν προέδρους-φυτά για να πράττουν ανάλογα με το… ποιος τους ποτίζει.
Όταν οι δικαστές αθωώνουν τον Μπέο και τον Μαρινάκη, γιατί να μην πλακωθούν και ο Αδαμίδης με τον Σπανό;
Γιατί να μην ρίξουν και λίγο ξύλο στους παίκτες του Ατρόμητου οι χούλιγκαν αφού αύριο μεθαύριο θα βγει σίγουρα η ΑΕΚ, με βάση το δεδικασμένο, και θα κατηγορήσει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές ότι προκάλεσαν και χτυπούσαν τον κόσμο; Θα έχει και σύμμαχους μερικούς πρόθυμους «λειτουργούς του Τύπου» και όλα καλά.
Στην Ελλάδα είναι καθιερωμένο ότι αυτός που κλέβει, χτυπάει, βρίζει είναι ο μάγκας και αυτός που τις τρώει, τα ακούει, του βουτάνε τον ιδρώτα είναι ο μ@λ@κ@ς. Ας μην μας ξενίζει λοιπόν, μια ακόμα επανάληψη.
Κανένας απατεώνας πολιτικός δεν θα κάνει τίποτα γιατί αυτό τους βολεύει. Το πολύ πολύ να πάρουν μέτρα κατά του Δώνη και να τον τιμωρήσουν για δυσφήμιση του αθλήματος. Ενώ κανονικά πρέπει να τον τιμωρήσουν που δυσφήμισε τα μπουρδέλα. Ούτε κασέτες υπάρχουν εκεί, ούτε παράγκες, ούτε χούλιγκαν, ούτε τοκογλύφοι, ούτε εκβιαστές, ούτε καπνογόνα, ούτε ξύλο, ούτε ΜΑΤ.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/article/item/190340-done-drope-souRe: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Βοηθηστε το παιδι να βρει λυση ρε...
Δεν τον βλεπετε πως μαραθηκε που ελειπαν οι κολλητοι του??

Πιλάβιος: «Είμαι πολύ απογοητευμένος»
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος απέφυγε να μιλήσει για όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και τόνισε ότι δεν υπάρχει βούληση από κανέναν, αλλά και ότι δεν αποτελεί λύση ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος:
«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν έχω λόγια. Δεν θέλω να εκφραστώ για τον κόσμο των δυο ομάδων. Θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για να μη γίνει ο επόμενος τελικός στην Γερμανία», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόσθεσε: «Στο πόδι δεν μπορείς να βρίσκεις λύσεις. Δεν υπάρχει βούληση από κανέναν. Τα βλέπετε με τις δηλώσεις των παραγόντων. Δεν είναι λύση να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη»

Δεν τον βλεπετε πως μαραθηκε που ελειπαν οι κολλητοι του??

Πιλάβιος: «Είμαι πολύ απογοητευμένος»
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος απέφυγε να μιλήσει για όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και τόνισε ότι δεν υπάρχει βούληση από κανέναν, αλλά και ότι δεν αποτελεί λύση ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος:
«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν έχω λόγια. Δεν θέλω να εκφραστώ για τον κόσμο των δυο ομάδων. Θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για να μη γίνει ο επόμενος τελικός στην Γερμανία», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόσθεσε: «Στο πόδι δεν μπορείς να βρίσκεις λύσεις. Δεν υπάρχει βούληση από κανέναν. Τα βλέπετε με τις δηλώσεις των παραγόντων. Δεν είναι λύση να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη»
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/article/item/190347-pilavios-eimai-polu-apogoeteumenosRe: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Μόλις ανακαλύφθηκε η πυρίτιδα.
Άντε να παίρνει σειρά και η αμερική.

Άντε να παίρνει σειρά και η αμερική.
παρομοια γεγονοτα σε γηπεδα των αθηνων προκαλουν, σε εμενα τουλαχιστον, ενα χαμογελο.  τιποτα αλλο.
μια χαρα να βλεπω τα ξεφτιλικια των παραγοντων του ποδοσφαιρου και του κρατους.
να συγκρινω την αποφασιστικοτητα τους και την οργη τους σε παρομοια σκηνικα που αφορουν τον ΠΑΟΚ και τις ομαδες της πολης τους.
να βλεπω τον μπιτσαξη να ξαναλεει για ακυρωση χορηγιων, τον σοφοκλη να ξαναλεει τα τρελα του και τα αλλοθρησκα φιλαρακια μου να προσπαθουν να με πεισουν οτι δεν ειναι τοσο μαο μαο οσο εμεις οι καφροι, αγραμματοι, και απολιτιστοι ταλιμπαν της ελληνικης παραμεθωριου που βαζουμε φωτια στις επαρχιακες πολεις, και παμε στο γηπεδο με μια κασα μαλαματινα τις οποιες για να μην κουβαλαμε στον γυρισμο πεταμε στους αντιπαλους παικτες.
σημερα εχει καζουρα σε οποιον πουστη αλλοθρησκο τολμησε να μιλησει για Παοκτσδικα καφρηλικια.
και με 2 μετρα ακυρο γκολ.
ΥΓ. το μονο για το οποιο ειμαι βεβαιος ειναι η σταση της αστυνομιας. ειμαι βεβαιος οτι θα ηταν η ιδια εαν τα κασκολ στο πεταλο ηταν ασπρομαυρα.

μια χαρα να βλεπω τα ξεφτιλικια των παραγοντων του ποδοσφαιρου και του κρατους.
να συγκρινω την αποφασιστικοτητα τους και την οργη τους σε παρομοια σκηνικα που αφορουν τον ΠΑΟΚ και τις ομαδες της πολης τους.
να βλεπω τον μπιτσαξη να ξαναλεει για ακυρωση χορηγιων, τον σοφοκλη να ξαναλεει τα τρελα του και τα αλλοθρησκα φιλαρακια μου να προσπαθουν να με πεισουν οτι δεν ειναι τοσο μαο μαο οσο εμεις οι καφροι, αγραμματοι, και απολιτιστοι ταλιμπαν της ελληνικης παραμεθωριου που βαζουμε φωτια στις επαρχιακες πολεις, και παμε στο γηπεδο με μια κασα μαλαματινα τις οποιες για να μην κουβαλαμε στον γυρισμο πεταμε στους αντιπαλους παικτες.
σημερα εχει καζουρα σε οποιον πουστη αλλοθρησκο τολμησε να μιλησει για Παοκτσδικα καφρηλικια.
και με 2 μετρα ακυρο γκολ.
ΥΓ. το μονο για το οποιο ειμαι βεβαιος ειναι η σταση της αστυνομιας. ειμαι βεβαιος οτι θα ηταν η ιδια εαν τα κασκολ στο πεταλο ηταν ασπρομαυρα.