Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
τον αριστερό μπακ του ρούλη
και αν φύγει ο Βιειρινια, τον Καστίγιο να κάνει δίδυμο με Ελ Ζαρ στα εξτρεμ
μην ξαναδιαβασω το ονομα της πουστικης μισορεξιας για κανενα λογο θα πονεσουν τα μυαλα μου... 

- PaOkArAsIrAkLiO
[youtube]mieKD_d-hUs[/youtube]
Για δειτε τον κυριο που βαζει το δευτερο γκολ, τον θελω στον ΠΑΟΚ αυριο

Για δειτε τον κυριο που βαζει το δευτερο γκολ, τον θελω στον ΠΑΟΚ αυριο

τον τζορτζεβιτς γενικο αρχηγο.το λαμπριακο τεχνικο διευθυντη.προπονητη το λεμονη.υπευθυνο επικοινωνιας τον πουρουπουπου.paokmono έγραψε:τον αριστερό μπακ του ρούλη
Είχε ακουστεί το καλοκαίρι ότι ενδιαφερόμαστε αν δεν λανθάνω. :ugeek:obanebane έγραψε:[youtube]mieKD_d-hUs[/youtube]
Για δειτε τον κυριο που βαζει το δευτερο γκολ, τον θελω στον ΠΑΟΚ αυριο![]()
-
Δεν λανθάνεις...Στη Νάπολι ήταν και είχε ακουστεί για μας και για τον γαύρο
Δηλαδή από τον Ρούλη, το αριστερό μπακ και το αριστερό @ρχiδι.paokmono έγραψε:τον αριστερό μπακ του ρούλη
Από τον Ρούλη θα ήθελα να δω στα ασπρόμαυρα τον Αλβανό μπακ και τον Μπομπαντιγια..
Από αυτούς που πέσανε πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κρούση για Φορτούνη,Αργυρόπουλο κ έναν εκ των Λαδάκη ή Ανάκογλου..ίσως και τον Κολοβέτσιο της Αελ, απλά με παραξενεύει ότι ο αρχιτράγος Ταυλαρίδης του έφαγε τη θέση βασικού
Από αυτούς που πέσανε πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κρούση για Φορτούνη,Αργυρόπουλο κ έναν εκ των Λαδάκη ή Ανάκογλου..ίσως και τον Κολοβέτσιο της Αελ, απλά με παραξενεύει ότι ο αρχιτράγος Ταυλαρίδης του έφαγε τη θέση βασικού
- PAOK_NORTH_ARMY
barlow4 έγραψε:τον τζορτζεβιτς γενικο αρχηγο.το λαμπριακο τεχνικο διευθυντη.προπονητη το λεμονη.υπευθυνο επικοινωνιας τον πουρουπουπου.paokmono έγραψε:τον αριστερό μπακ του ρούλη

όντως μεγάλο @ρχιδι... αλλά μπορεί να κάνει παπάδες όπως χθες στην Ξάνθη.. Αν δεν κάνω λάθος, έπαιξε και για εμάς τον Γενάρη, εκτός εάν ήταν π@π@ρι@.stephanos έγραψε:Δηλαδή από τον Ρούλη, το αριστερό μπακ και το αριστερό @ρχiδι.paokmono έγραψε:τον αριστερό μπακ του ρούλη
Ο παίχτης που έχω βρίσει όσο κανέναν άλλον, ήταν ο Βιτόλο στη φάση του τραυματισμού του Βιειρινια. Μετά από αυτό, μπορώ να δεχθώ και τον Καστίγιο.
Ο Μίσελ (ή Μίτσελ;) πάντως είναι πολύ καλός και συμπαθής. Δεν ξέρω αν έχει συμβόλαιο, αλλά αν δεν έχει, χωρίς Ευρώπη δεν ξέρω τι κίνητρο θα έχει να μείνει στο ρούλη.
με τέτοια σύνθεση (και μερικούς διαιτητές) ο θείος έπαιρνε πρωταθλήματαbarlow4 έγραψε:τον τζορτζεβιτς γενικο αρχηγο.το λαμπριακο τεχνικο διευθυντη.προπονητη το λεμονη.υπευθυνο επικοινωνιας τον πουρουπουπου.paokmono έγραψε:τον αριστερό μπακ του ρούλη

-
paokmono έγραψε:όντως μεγάλο @ρχιδι... αλλά μπορεί να κάνει παπάδες όπως χθες στην Ξάνθη.. Αν δεν κάνω λάθος, έπαιξε και για εμάς τον Γενάρη, εκτός εάν ήταν π@π@ρι@.stephanos έγραψε:Δηλαδή από τον Ρούλη, το αριστερό μπακ και το αριστερό @ρχiδι.paokmono έγραψε:τον αριστερό μπακ του ρούλη
Ο παίχτης που έχω βρίσει όσο κανέναν άλλον, ήταν ο Βιτόλο στη φάση του τραυματισμού του Βιειρινια. Μετά από αυτό, μπορώ να δεχθώ και τον Καστίγιο.
Ο Μίσελ (ή Μίτσελ;) πάντως είναι πολύ καλός και συμπαθής. Δεν ξέρω αν έχει συμβόλαιο, αλλά αν δεν έχει, χωρίς Ευρώπη δεν ξέρω τι κίνητρο θα έχει να μείνει στο ρούλη.
Εγω πάλι έιναι απο τους ελάχιστους παίκτες που μου προκαλεί απόσροφή το να τους σκεφτώ με τον Δικέφαλο στο στήθος. Αυτος είναι ποτισμένος μέχρι το μεδούλι με γαυριλίκι και τώρα έχει και σκουληκιάρικια επικάλυψη...
Μπλιαχ!!!!

Προσβάλλεις τα @@ κάθε ανδρός.stephanos έγραψε:Δηλαδή από τον Ρούλη, το αριστερό μπακ και το αριστερό @ρχiδι.paokmono έγραψε:τον αριστερό μπακ του ρούλη
ΥΓ Από τους λίγους παίκτες(μάλλον ο μόνος) που αν έρθουν όχι μόνο δεν θα στηρίξω αλλά δεν θα σταματάω να τους βρίζω.