Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Απο τοτε τα λεγανε καποιοι, οχι οτι υπαρχει καποια "δικαιωση", αλλα υπηρχαν αρκετοι που το βλεπανε απο το καλοκαιρι ακομα, μεταξυ αυτων και εγω. Απο την αλλη, θελω να παρω πισω μια φραση που ειχα πει πριν απο ενα μηνα, η οποια δυστυχως κοντεψε να γινει πραγματικοτητα, μετα τον αποκλεισμο. απο τοτε βλεπω με πιο καλο ματι τον Χαβο. Φυσικα δεν εχω αλλαξει αποψη για την προπονητικη του αξια, αλλα οχι και κλωτσιες και σπρωξιματα στην Τουμπα απο ΠΑΟΚτσηδες σε προπονητη του ΠΑΟΚ. Βεβαια, κλωτσια εφαγε και ο Αγγελος, ενω Σαντος εφαγε καλαμποκι.
αγαπητέ σεπουλτουριανέ έχεις απόλυτο δίκιο...ας τα λεγα νωρίτερα ο μ@λ@κ@ς...όχι που όλο τον χρόνο τους αποθέωνα και ξαφνικά μετά από ήττες άρχισα το χώσιμο ο κωλοτούμπας...τι να πεις, ντρέπομαι για λογαριασμό μου
επίσης έχεις δίκιο και για τον Φρίνγκερ...άλλωστε, τότε είχαμε και υλικό, όχι τα πανοφώρια που κοσμούν σήμερα το ρόστερ μας...υλικό που ο Φρίνγκερ άφησε ανεκμετάλλευτο, σε αντίθεση με τους Χάβο-Δερμιτζάκηδες που κάναν θαύματα με άμπαλα παιχτάκια της σειράς...σκέψου να είχαμε σήμερα αντί για Κοντρέρας Βόκολο, αντί για Γκαρσία Ζησόπουλο, να είχαμε Σκαρμούτσο, Αμαφούλε, Ανδράλα, Γαρμπόζη και τα άλλα παιδιά, σκέψου τι θαύματα θα κάναν οι Χαβο-Δερμιτζάκηδες με τέτοιο υλικό...
Υ.Γ.
αν δεν είχαμε καθόλου προπονητή, είχαμε μόνο έναν γυμναστή και κατά τα άλλα ότι έβγαινε ήταν από συνέλευση των παιχτών, και το σύστημα και ποιοι θα παίξουν και τα πάντα, θα πηγαίναμε χειρότερα;...ειλικρινά, δεν νομίζω
επίσης έχεις δίκιο και για τον Φρίνγκερ...άλλωστε, τότε είχαμε και υλικό, όχι τα πανοφώρια που κοσμούν σήμερα το ρόστερ μας...υλικό που ο Φρίνγκερ άφησε ανεκμετάλλευτο, σε αντίθεση με τους Χάβο-Δερμιτζάκηδες που κάναν θαύματα με άμπαλα παιχτάκια της σειράς...σκέψου να είχαμε σήμερα αντί για Κοντρέρας Βόκολο, αντί για Γκαρσία Ζησόπουλο, να είχαμε Σκαρμούτσο, Αμαφούλε, Ανδράλα, Γαρμπόζη και τα άλλα παιδιά, σκέψου τι θαύματα θα κάναν οι Χαβο-Δερμιτζάκηδες με τέτοιο υλικό...
Υ.Γ.
αν δεν είχαμε καθόλου προπονητή, είχαμε μόνο έναν γυμναστή και κατά τα άλλα ότι έβγαινε ήταν από συνέλευση των παιχτών, και το σύστημα και ποιοι θα παίξουν και τα πάντα, θα πηγαίναμε χειρότερα;...ειλικρινά, δεν νομίζω
-
Dimg4
Νομιζω πως μετα απο αρκετα χρονια, φτανω σε σημειο να πω οτι το καλοκαιρι πρεπει να γυρισει ο Αγγελος. Αν και εχω τις αμφιβολιες μου για το πως θα χειριστει Γκαρσια και σια, αλλα σε θεματα κοουτσαρισματος δεν υπαρχει καλυτερος.
when the tough gets going the going gets tough ή αλλιώς όταν τα πράγματα ζορίζουν,είναι η ώρα να αναλάβουν οι ζόρικοι.
Μαλακία του θα είναι να μπλέξει τώρα με τον ΠΑΟΚ,τώρα που τα πράγματα δείχνουν να γίνονται σκατά από πάσης απόψεως και προσεχώς ακόμα περισσότερο.
Αρκετές φορές έβαλε το κεφάλι του στα σκατά για να βοηθήσει,θα του άξιζε και μιά φορά να είναι στην ομάδα και υπό καλύτερες συνθήκες.
Σε λίγο θα τον παρακαλάνε ακόμα και οι εχθροί του.
Μαλακία του θα είναι να μπλέξει τώρα με τον ΠΑΟΚ,τώρα που τα πράγματα δείχνουν να γίνονται σκατά από πάσης απόψεως και προσεχώς ακόμα περισσότερο.
Αρκετές φορές έβαλε το κεφάλι του στα σκατά για να βοηθήσει,θα του άξιζε και μιά φορά να είναι στην ομάδα και υπό καλύτερες συνθήκες.
Σε λίγο θα τον παρακαλάνε ακόμα και οι εχθροί του.
- kataramenos5
Συμφωνώ για το κοουτσαρισμα αλλα κι αυτός ξύλο έφαγε κι αν έρθειdj_timo έγραψε:Νομιζω πως μετα απο αρκετα χρονια, φτανω σε σημειο να πω οτι το καλοκαιρι πρεπει να γυρισει ο Αγγελος. Αν και εχω τις αμφιβολιες μου για το πως θα χειριστει Γκαρσια και σια, αλλα σε θεματα κοουτσαρισματος δεν υπαρχει καλυτερος.
θα διχάσει πάλι τον κόσμο. Κι άλλο διχασμό δεν αντέχουμε..
Ολοι εχουμε κακες μερες και τωρα που λιγο ηρεμησαμε απο τα χθεσινα πρεπει να παραδεχτουμε οτι ο χαβος ειναι ενας νεος προπονητης που φορτωθηκε σε μια θεση που πολλοι λιγοι εχουν αντεξει στο παρελθον,ειχε εχθες μια πολυ κακη μερα και γενικα δεχεται μεγαλη πιεση προσωπικα πιστευω πολυ πανω απο τις δυναμεις του!!!Εχει παρα πολλα αλλοθι και δεχεται σκληρη κριτικη σε οτι κανει ακομα και στις νικες!!!
Αυτο που με φοβιζει ομως ειναι,οτι παρολο που στα πρωτα παιχνιδια ειχε καθαρο μυαλο και εκανε σχετικα σωστες αλλαγες και αρκετα καλες κινησεις εδω και κανα δυο μηνες εχει χασει την μπαλα!!!Απαραδεκτη προσεγγιση στους αγωνες με την αεκ,ευθυνετε σχεδον εξολοκληρου για την ηττα απο την τσκα στην τουμπα,καθολου καλος στο ψυχολογικο τομεα οταν η ομαδα σε κρισιμο παιχνιδι δεχεται γκολ καταρεει συνηθως (με γαυρο και ατρομητο που το γυρισαμε ηταν κυριως θεμα συγκυριων και τυχης),αλλα εχθες εδειξε οτι τα εχει λιγο χαμενα!
Λεει στην συνεντευξη τυπου οτι δεν καναμε το 1-3 και το πληρωσαμε με ισοφαριση!!Ναι αλλα το 1-3 δεν εγινε επειδη με τις κινησεις του εδειξε οτι δεν θα το κυνυγησει!!!!Δεν λεω εκανε τραγικα λαθη εχθες αλλα η συνεντευξη τυπου δειχνει εναν ανθρωπο σε συγχυση!!Να εβγαινε να ελεγε πηγα να κρατησω το αποτελεσμα οτι φοβηθηκα και δεν μου βγηκε οτι ειχα αυτο και αυτο στο μυαλο μου!!Αντιθετα τα λεγομενα του ερχονται σε πληρη αντιθεση με τις πραξεις του στο γηπεδο!!
Προσωπικα ακομα τον πιστευω τον χαβο και πιστευω θα γινει καλος προπονητης αλλα θελει πολλα χρονια εμπειριας και δουλειας για να δουλεψει σε μια ομαδα οπως τον ΠΑΟΚ
Αυτο που με φοβιζει ομως ειναι,οτι παρολο που στα πρωτα παιχνιδια ειχε καθαρο μυαλο και εκανε σχετικα σωστες αλλαγες και αρκετα καλες κινησεις εδω και κανα δυο μηνες εχει χασει την μπαλα!!!Απαραδεκτη προσεγγιση στους αγωνες με την αεκ,ευθυνετε σχεδον εξολοκληρου για την ηττα απο την τσκα στην τουμπα,καθολου καλος στο ψυχολογικο τομεα οταν η ομαδα σε κρισιμο παιχνιδι δεχεται γκολ καταρεει συνηθως (με γαυρο και ατρομητο που το γυρισαμε ηταν κυριως θεμα συγκυριων και τυχης),αλλα εχθες εδειξε οτι τα εχει λιγο χαμενα!
Λεει στην συνεντευξη τυπου οτι δεν καναμε το 1-3 και το πληρωσαμε με ισοφαριση!!Ναι αλλα το 1-3 δεν εγινε επειδη με τις κινησεις του εδειξε οτι δεν θα το κυνυγησει!!!!Δεν λεω εκανε τραγικα λαθη εχθες αλλα η συνεντευξη τυπου δειχνει εναν ανθρωπο σε συγχυση!!Να εβγαινε να ελεγε πηγα να κρατησω το αποτελεσμα οτι φοβηθηκα και δεν μου βγηκε οτι ειχα αυτο και αυτο στο μυαλο μου!!Αντιθετα τα λεγομενα του ερχονται σε πληρη αντιθεση με τις πραξεις του στο γηπεδο!!
Προσωπικα ακομα τον πιστευω τον χαβο και πιστευω θα γινει καλος προπονητης αλλα θελει πολλα χρονια εμπειριας και δουλειας για να δουλεψει σε μια ομαδα οπως τον ΠΑΟΚ
Κοουτς,φανταζομαι πως σημερα-μια και χθες ειχες παιγνιδι-καταλαβες πως επρεπε να παιξεις αυτο το σκορποχωρι που λεγεται ΑΕΚ.Ασχοληθηκαμε,οι περισσοτεροι,με τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ που μπηκαν στο γηπεδο και ξεχασαμε την,εντελως,λαθος προσεγγιση που εκανες για το συγκεκριμενο ματς.Επισης,ολοι μιλανε-γιατι εγω δεν το ειδα!-για τα χθεσινα σου λαθη.Πρεπει να συνελθεις και συ αμεσα γιατι τα play off ερχονται και θα πρεπει να τα παλεψουμε.Η ομαδα της Μοσχας μπορει να τα καταφερει.....
- Federacion
δηλ αν δε θελουμε Χάβο η ΜΟΝΗ επιλογή ειναι ο ΑΓΓΕΛΟΣ?
Χαθήκανε ωρε οι προπονηται;;;;
Μνηστητι μου Κυριε, φτου φτου και Χρίστοι κι Απόστολοι!
Χαθήκανε ωρε οι προπονηται;;;;
Μνηστητι μου Κυριε, φτου φτου και Χρίστοι κι Απόστολοι!
- PAPA TSIBIKOS
Ασε που θα φερει και τον δικο του παπα, λες και εμεις δεν εχουμε δικο μας τον ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ.

- Federacion
- PAPA TSIBIKOS
Και να αρχισει να μας κουβαλαει σαπακια οπως αδερφους Αμαεφουλε,dj_timo έγραψε:Νομιζω πως μετα απο αρκετα χρονια, φτανω σε σημειο να πω οτι το καλοκαιρι πρεπει να γυρισει ο Αγγελος. Αν και εχω τις αμφιβολιες μου για το πως θα χειριστει Γκαρσια και σια, αλλα σε θεματα κοουτσαρισματος δεν υπαρχει καλυτερος.
ΥΓ.Ξενος καταξιωμενος με παραστασεις η μονη λυση.
- Federacion
- PAPA TSIBIKOS
- GREATANASTASIOS
ο χαβος τον χαβα του να παει βοηθος του παυλου αν τον κρατησουνε ως το τελος στην β εθνικη μπας και μαθει απο προπονητηλικι