Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από kataramenos5 »

dj_timo έγραψε:Νομιζω πως μετα απο αρκετα χρονια, φτανω σε σημειο να πω οτι το καλοκαιρι πρεπει να γυρισει ο Αγγελος. Αν και εχω τις αμφιβολιες μου για το πως θα χειριστει Γκαρσια και σια, αλλα σε θεματα κοουτσαρισματος δεν υπαρχει καλυτερος.
Συμφωνώ για το κοουτσαρισμα αλλα κι αυτός ξύλο έφαγε κι αν έρθει
θα διχάσει πάλι τον κόσμο. Κι άλλο διχασμό δεν αντέχουμε..
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Ολοι εχουμε κακες μερες και τωρα που λιγο ηρεμησαμε απο τα χθεσινα πρεπει να παραδεχτουμε οτι ο χαβος ειναι ενας νεος προπονητης που φορτωθηκε σε μια θεση που πολλοι λιγοι εχουν αντεξει στο παρελθον,ειχε εχθες μια πολυ κακη μερα και γενικα δεχεται μεγαλη πιεση προσωπικα πιστευω πολυ πανω απο τις δυναμεις του!!!Εχει παρα πολλα αλλοθι και δεχεται σκληρη κριτικη σε οτι κανει ακομα και στις νικες!!!

Αυτο που με φοβιζει ομως ειναι,οτι παρολο που στα πρωτα παιχνιδια ειχε καθαρο μυαλο και εκανε σχετικα σωστες αλλαγες και αρκετα καλες κινησεις εδω και κανα δυο μηνες εχει χασει την μπαλα!!!Απαραδεκτη προσεγγιση στους αγωνες με την αεκ,ευθυνετε σχεδον εξολοκληρου για την ηττα απο την τσκα στην τουμπα,καθολου καλος στο ψυχολογικο τομεα οταν η ομαδα σε κρισιμο παιχνιδι δεχεται γκολ καταρεει συνηθως (με γαυρο και ατρομητο που το γυρισαμε ηταν κυριως θεμα συγκυριων και τυχης),αλλα εχθες εδειξε οτι τα εχει λιγο χαμενα!

Λεει στην συνεντευξη τυπου οτι δεν καναμε το 1-3 και το πληρωσαμε με ισοφαριση!!Ναι αλλα το 1-3 δεν εγινε επειδη με τις κινησεις του εδειξε οτι δεν θα το κυνυγησει!!!!Δεν λεω εκανε τραγικα λαθη εχθες αλλα η συνεντευξη τυπου δειχνει εναν ανθρωπο σε συγχυση!!Να εβγαινε να ελεγε πηγα να κρατησω το αποτελεσμα οτι φοβηθηκα και δεν μου βγηκε οτι ειχα αυτο και αυτο στο μυαλο μου!!Αντιθετα τα λεγομενα του ερχονται σε πληρη αντιθεση με τις πραξεις του στο γηπεδο!!

Προσωπικα ακομα τον πιστευω τον χαβο και πιστευω θα γινει καλος προπονητης αλλα θελει πολλα χρονια εμπειριας και δουλειας για να δουλεψει σε μια ομαδα οπως τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Είσαι πουλέν!

Υ.Γ. [youtube]rnSY_OUM0UM[/youtube]
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Κοουτς,φανταζομαι πως σημερα-μια και χθες ειχες παιγνιδι-καταλαβες πως επρεπε να παιξεις αυτο το σκορποχωρι που λεγεται ΑΕΚ.Ασχοληθηκαμε,οι περισσοτεροι,με τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ που μπηκαν στο γηπεδο και ξεχασαμε την,εντελως,λαθος προσεγγιση που εκανες για το συγκεκριμενο ματς.Επισης,ολοι μιλανε-γιατι εγω δεν το ειδα!-για τα χθεσινα σου λαθη.Πρεπει να συνελθεις και συ αμεσα γιατι τα play off ερχονται και θα πρεπει να τα παλεψουμε.Η ομαδα της Μοσχας μπορει να τα καταφερει.....
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

δηλ αν δε θελουμε Χάβο η ΜΟΝΗ επιλογή ειναι ο ΑΓΓΕΛΟΣ?
Χαθήκανε ωρε οι προπονηται;;;;

Μνηστητι μου Κυριε, φτου φτου και Χρίστοι κι Απόστολοι!
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ασε που θα φερει και τον δικο του παπα, λες και εμεις δεν εχουμε δικο μας τον ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Aπο παπάδες μπόλικους!!!
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

dj_timo έγραψε:Νομιζω πως μετα απο αρκετα χρονια, φτανω σε σημειο να πω οτι το καλοκαιρι πρεπει να γυρισει ο Αγγελος. Αν και εχω τις αμφιβολιες μου για το πως θα χειριστει Γκαρσια και σια, αλλα σε θεματα κοουτσαρισματος δεν υπαρχει καλυτερος.
Και να αρχισει να μας κουβαλαει σαπακια οπως αδερφους Αμαεφουλε, :lol: Σκαρμουτσο, :lol: Λιασο Λουκα :lol: Ραιαν Καπαγιαννιδη :lol: και Γουηλιαμ Αντωνιαδη :lol: .Ειδικα τους τελευταιους δυο νομιζα οτι πηραμε τενιστες. :mrgreen:
ΥΓ.Ξενος καταξιωμενος με παραστασεις η μονη λυση.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Ραιαν Καπαγιαννιδη και Γουηλιαμ Αντωνιαδη :?: :?: :?: :!: :!: :!: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Ο ενας απο ομαδα της Χαλκιδικης και ο ετερος καππαδοκης σεντερ φορ απο τον Καναδα. :oops:
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

ο χαβος τον χαβα του να παει βοηθος του παυλου αν τον κρατησουνε ως το τελος στην β εθνικη μπας και μαθει απο προπονητηλικι
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Ας μείνουμε ρεαλιστές. Ο Χάβος - το έχω ξαναγράψει - ήταν η καλύτερη δυνατή λύση. Πάντα με δεδομένο τα αθλια οικονομικά μας και τη στιγμή πού ανέλαβε, όντας ο 4. προπονητής εντός εξαμηνου! Είναι άνευ βάσης τα opoioa όνειρα για μεγάλους προπονητές, και τα όσα κυκλοφορούσαν πριν αναλάβει ο Χάβος ήταν καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού.

Είμαστε μέσα στους ιδιους στόχους με πέρσι έχοντας πορεία στην Ευρώπη και στο κύπελλο καλύτερη.

Παρα ταύτα - κάποια πράματα δεν πάνε καλά.

Ο εν γένει συντηρητικός προσανατολισμός της ομάδας όταν είναι μπροστά στο σκορ. Για μια ομάδα με αξιώσεις είναι απαρέδεκτο να κλείνεται πίσω προσευχόμενη να μη φάει γκολ. Το σκηνικό με τον Ατρόμητο το έχουμε δει αρκετές φορες. Παύει ξαφνικά η οποια επιθετική προσπάθεια. Θα ήταν λύση αυτό αν είχαμε έφεση στη μελετημένη αντεπίθεση. Αλλα εκεί υπάρχει παντελής έλλειψη πλάνου. Αντί να οχυρωνόμαστε πίσω ίσως θα ήταν καλύτερα να σκεφτούμε διαφορετικά: Ότι δηλ. όσο ο ίδιος έχεις τη μπάλα ο αντίπαλος δε σου βάζει γκολ. Επιπρόσθετα: Να αμύνεσαι πολύ πιο ψηλά αναγκάζοντας την άλλη ομάδα σε λάθη. Με τους δρόμους προς την αντίπαλη εστία να είναι πιο μικροί.

Ελπίζω ο Arias να αξιοποιηθεί προς την κατεύθυνση αυτή. Και να ηγηθεί μιας τακτικής με πιο ψηλά μαρκαρίσματα και ταχεία μεταβίβαση της μπάλας προς την αντίπαλη εστία. Αυτή τη στιγμή μου φαίνεται ο μονος παίκτης στον άξονα που να έχει την απαιτουμενη ευστροφία για επιθετικογενή ανασταλτική λειτουργία.

Είπαμε: δεν αρμόζει σε ομάδα με στόχους η άμυνα της φοβισμένης κότας.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

karl έγραψε: Ο Χάβος - το έχω ξαναγράψει - ήταν η καλύτερη δυνατή λύση.
Το να υποστηρίζεις και να επιμένεις κιόλας σήμερα που μιλάμε πως η καλύτερη δυνατή λύση ήταν ένας προπονητής τρίτης Εθνικής κατηγορίας για τον ΠΑΟΚ μου φαίνεται τραγικό....και με όποιο οικονομικό δεδομένο και αν υπάρχει.
Ελεος δλδ,έλεος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:
Και να αρχισει να μας κουβαλαει σαπακια οπως αδερφους Αμαεφουλε, :lol: Σκαρμουτσο, :lol: Λιασο Λουκα :lol: Ραιαν Καπαγιαννιδη :lol: και Γουηλιαμ Αντωνιαδη :lol: .Ειδικα τους τελευταιους δυο νομιζα οτι πηραμε τενιστες. :mrgreen:
ΥΓ.Ξενος καταξιωμενος με παραστασεις η μονη λυση.

Απλως ο Αγγελος ξερει που θα ερθει και του αξιζει μια φορα να δουλεψει με ειλικρινεστατη διοικηση. Ουτε εγω ημουν υπερ των πισωγυρισματων, αλλα νομιζω οτι (βλεποντας τα κατορθωματα των "καταξιωμενων κουπερ, χιμενεθ, βαλβιδα και φερειρα") ειναι ο προπονητης με το λιγοτερο δυνατο ρισκο.
kos

Δημοσίευση από kos »

karl έγραψε:Ας μείνουμε ρεαλιστές. Ο Χάβος - το έχω ξαναγράψει - ήταν η καλύτερη δυνατή λύση. Πάντα με δεδομένο τα αθλια οικονομικά μας και τη στιγμή πού ανέλαβε, όντας ο 4. προπονητής εντός εξαμηνου! Είναι άνευ βάσης τα opoioa όνειρα για μεγάλους προπονητές, και τα όσα κυκλοφορούσαν πριν αναλάβει ο Χάβος ήταν καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού.
θα μπορουσα να συμφωνησω μαζι σου αλλα δεν συμφωνω.
ο χαβος καθησε στον παγκο του ΠΑΟΚ σαν προπονητης οχι 6μηνου αλλα εβδομαδων. απο την πρωτη στιγμη βγηκαν ονοματα αλλα στην τελικη καταλαβαμε ολοι οτι σκοπος δεν ηταν να ερθει ενας σοβαρος προπονητης αλλα να κερδισει χρονο ο χαβος και να προσπαθησει να κερδισει την καρεκλα. καποια στιγμη φανηκε να ειναι κοντα σε συμβολαιο αλλα τελικα δεν....
απο την στιγμη που σημερα η παρουσια του και μονο ειναι μια εστια εντασης και επειδη υπαρχει ακομη ο φοβος με μια επιτυχημενη πορεια στα πλει οφ (αν μας βαλει) να εχουμε καλοκαιρινα δραματα, καλυτερα να παμε σε μια λυση μπαμπη μηχιαηλιδη που δεν εχει τις παραλογες φιλοδοξιες του μακη.

ετσι και αλλιως η ομαδα μονη της παιζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”