Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
indian chief

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από indian chief »

+ ο πραγματικος ΠΑΟΚ(κι οχι αυτος που νομιζουν καποιοι) πρεσβευει αξιες και ιδανικα υγιη και περηφανα......οποιαδηποτε λοιπον ενεργεια που μας γυρνα χρονια πισω και δεν προσφερει στο χτισιμο του μεγαλου οικοδομηματος που λεγεται ΠΑΟΚ,αλλα αντιθετα στην αποδομηση του,μαλλον ειναι αρρωστημενη,δεν ανηκει στην οικογενεια μας και θα εθελοτυφλουμε αν πιστευουμε πως μπορουμε να συνεχισουμε με τετοιες αντι-ΠΑΟΚ συμπεριφορες.....ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΥΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος indian chief την Παρ 18 Μαρ 2011, 01:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

mpafos4 έγραψε:Βρηκαν αφορμη για να φανε το Ζαγορακη.Το προσπαθουν,εδω και πολυ καιρο.Για να δουμε.....το καταφεραν?.....

Και ξαναλεω....πρεπει να βρεθουν αυτοι που μπηκαν μεσα!Και μετα,θελω να ακουσω......"λευτερια στ' "αδερφια" μας"................
Λευτερια στον ΠΑΟΚ!

ενώ κάνεις καλή ανάλυση, χάνεις το δίκιο σου με το ειρωνικό σχόλιο.

Δηλαδή θα πρέπει αθώοι να μπάίνουν στην φυλακή, ή να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που τυγχάνουν φίλαθλοι άλλων ομάδων?

Τι σχέση έχει το λευτεριά στα αδέρφια μας με το χθεσινό? Ξέχασες τι κάνανε τα χανούμια στον μπάγιεβιτς και δεν κουνήθηκε φύλλο. Σε αυτό λοιπόν το καθεστώς ατιμωρησίας που βασιλεύει στο κωλοκράτος που ζούμε, όπου το να μπουκάρεις στο γήπεδο είναι must και της μόδας, μην ψάχνεις ενόχους μόνο σε αυτούς που μπουκάρανε μέσα χθες.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειλικρινα,δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι.Πρωτα κοιταω το σπιτι μου και μετα ολα τα αλλα.Αυτο που εκαναν χθες αυτα τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,εβαλε σε κινδυνο και τα παιδια που ειναι ηδη μεσα,ΑΔΙΚΑ!Αλλα που να το σκεφτουν,ΤΑ ΖΩΑ.............!

Oσο για τους ενοχους.......επειδη αυτοι που μπηκαν μεσα ειναι ΚΟΤΕΣ,θα τα ξερασουν ολα,οταν τους μπουζουριασουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Παρ 18 Μαρ 2011, 02:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

navigator11 έγραψε:μακάρι μπάφε ο ζαγόρ να έχει το κουράγιο να καθαρίσει τον ΠΑΟΚ από τα ΔΙΠΟΔΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ ΣΚΑΤΑ.αν δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί,ας την κάνει.δεν έχει νόημα να προσπαθήσει να ανανήψει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ με τις συνθήκες αυτές.στην 2η-3η αγωνιστική στραβή-ΑΦΟΡΜΗ,τα ίδια θα έχουμε.είναι ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ να ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ έστω κ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ο ΠΑΟΚ οπαδικά για να έχει τη χρονική πολυτέλεια η ομάδα να ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ κ να ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ.με σύνεση κ ψυχραιμία κ κριτικό πνεύμα,έστω κ όχι αμιγώς καλοπροαίρετο.αλλά ΟΧΙ με τέτοιες ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,όπως χθές.

Συμφωνω απολυτα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

mpafos4 έγραψε:Ειλικρινα,δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι.Πρωτα κοιταω το σπιτι μου και μετα ολα τα αλλα.Αυτο που εκαναν χθες αυτα τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,εβαλε σε κινδυνο και τα παιδια που ειναι ηδη μεσα,ΑΔΙΚΑ!Αλλα που να το σκεφτουν,ΤΑ ΖΩΑ.............!

Oσο για τους ενοχους.......επειδη αυτοι που μπηκαν μεσα ειναι ΚΟΤΕΣ,θα τα ξερασουν ολα,οταν τους μπουζουριασουν!

έχεις δίκιο ρε μπάφε.έτσι είναι.αλλά εδώ δε σκέφτηκαν τον ΠΑΟΚ,που υποτίθεται πως ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ανιδιοτελώς.τους μπουζουριασμένους αδίκως θα σκέφτονταν.επίσης,καλό θα ήταν να ξεφύγουμε από λογικές του στύλ "ας ξεκινήσει η κάθαρση από αλλού κ ακολουθούμε κ εμείς".δεν πρέπει στη φάση αυτή ποσώς να μας απασχολεί το αν λχ οι βάζελοι ταραξίες βαφτίζονται αντεξουσιαστές ή οι αντίστοιχοι γαύροι κάτι άλλο.η γάγγραινα μερίδας οργανωμένων οπαδών έχει αντίκτυπο τελείως διαφορετικό στον ΠΑΟΚ από ότι σε γαυροβάζελο ας πούμε.αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ,που "ντυμένοι" 1000 φορές πιο προκλητικά από το σισέ λίγο καιρό πρίν,παρίσταναν δεν ξέρω κ εγώ τι στον αγωνιστικό χώρο προχθές,ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ με την ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ τους το εγγύς μέλλον της ομάδας,το οικονομικό.που εν όψει της νέας χρονιάς διαγράφεται ήδη πολύ πιο ζοφερό σε σχέση με φέτος.δίνοντας παράλληλα κ πολύ ηχηρό χτύπημα στην εικόνα της ομάδας προς τα έξω,εντός κ εκτός συνόρων.πρέπει να το καταχάρηκαν.ήρθε πάντως η ώρα,καθυστερημένα,να καταβάλλουν αντίτιμο.αλλά είναι τόσο ΑΝΑΝΔΡΟΙ,που δεν έχουν τα κότσια να αναλάβουν τις ευθύνες τους.γι'αυτό πρέπει άλλος να τους τις αποδώσει.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

Kolokotronis_4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Βρηκαν αφορμη για να φανε το Ζαγορακη.Το προσπαθουν,εδω και πολυ καιρο.Για να δουμε.....το καταφεραν?.....

Και ξαναλεω....πρεπει να βρεθουν αυτοι που μπηκαν μεσα!Και μετα,θελω να ακουσω......"λευτερια στ' "αδερφια" μας"................
Λευτερια στον ΠΑΟΚ!

ενώ κάνεις καλή ανάλυση, χάνεις το δίκιο σου με το ειρωνικό σχόλιο.

Δηλαδή θα πρέπει αθώοι να μπάίνουν στην φυλακή, ή να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που τυγχάνουν φίλαθλοι άλλων ομάδων?

Τι σχέση έχει το λευτεριά στα αδέρφια μας με το χθεσινό? Ξέχασες τι κάνανε τα χανούμια στον μπάγιεβιτς και δεν κουνήθηκε φύλλο. Σε αυτό λοιπόν το καθεστώς ατιμωρησίας που βασιλεύει στο κωλοκράτος που ζούμε, όπου το να μπουκάρεις στο γήπεδο είναι must και της μόδας, μην ψάχνεις ενόχους μόνο σε αυτούς που μπουκάρανε μέσα χθες.

σωστο αυτο,αλλα πως να απαιτησουμε λευτερια στ αδερφια μας οταν προς οφελος αυτων που στην τελικη βλαπτουν τον ΠΑΟΚ βαφτιζονται ολοι αθωοι?????που θα ξερουμε ποια παιδια ειναι οντως αθωα,οταν δε βγηκε κανεις εστω και μια φορα να πει οτι ''ναι ρε,αυτος βλαπτει τον ΠΑΟΚ και ευτυχως που μπηκε μεσα γιατι εκανε κακο στην ομαδα που ολοι αγαπαμε"αυριο μεθαυριο,οταν πιαστει καποιος απ τους χθεσινους,παλι τα ιδια θα ακουμε..........
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

να και ένα ευχάριστο, αν ειναι αληθινό

Οσα συνέβησαν λίγο πριν τελειώσει και μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για το Κύπελλο, προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε την κασέτα του αγώνα. Δύο συλλήψεις πριν και μετά τον αγώνα.

Η αναφορά στον κ. Κωνσταντίου, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και ζήτησε τη βιντεοκασέτα του ματς, ώστε με τη βοήθεια των τηλεοπτικών πλάνων να φτάσουν οι Αρχές στον εντοπισμό αυτών που προκάλεσαν τα επεισόδια. Ο στόχος είναι να εντοπιστούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Δύο νεαροί συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (16/03) , πριν και μετά τον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στο γήπεδο της Τούμπας. Πρόκειται για δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ, ηλικίας 29 και 21 ετών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη κατά την είσοδό του στο γήπεδο, επειδή κατείχε τέσσερις πυρσούς. Από την άλλη, ο 21χρονος κατηγορείται ότι έριξε πυρσό στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Όπως έγινε γνωστό, τις κινήσεις του τελευταίου κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου και με βάση αυτό οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν χθες, Πέμπτη, στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού και ακολούθως τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους δύο «Δικεφάλους». Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο, πέταξαν διάφορα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που τους απώθησαν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

ttp://www.exedrasports.gr/football/cup/ ... &team=paok

ΥΓ : θα βγάλουμε και για αυτούς πανό για λευτεριά?
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εννοείται lefis!

Μόνο τέτοιοι αληθινοί παοκτσήδες (ηθελημένα τα μικρά) αγαπάν πραγματικά και πονάν τον ΠΑΟΚ μας και παλεύουν να τον κάνουν μεγάλο! Τι τώρα...σιγά μην κάτσουμε να ανεβάσουμε και κανά πανό στήριξης στο Ζαγοράκη, το πολύ καμιά μπούκα να του κάνουμε πάλι για να καταλάβει οτι ο ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα, δεν μπορεί να παίζει ούτε αυτός ούτε οι μισθοφόροι με τα μυαλά μας!!!

Και εάν χρειαστεί θα κάνουμε ντου και στους νεοΠΑΟΚτσήδες να μάθουν να μη γουστάρουν τα συνθήματα με τα ναρκωτικά! Γιατί εμείς έτσι μάθαμε από παιδιά!

Ξεβρώμισμα ή τώρα ή ποτέ!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Jordi_ 04 έγραψε:
alex ntepo έγραψε:
cellophan έγραψε:Από τα σχόλια ΑΕΚτζή φιλάθλου, στο άρθρο του Τσορμπατζόγλου, με τίτλο 'βρες τον επόμενο και φύγε'. Νομίζω πολύ καλό.

Θέλεις να πεις καλημέρα και δε μπορείς.Είμαι ΑΕΚ και δε χαίρομαι γιατί οι ομάδες κερδίζουν στο γήπεδο αντίπαλους ποδοσφαιριστές κι όχι τη βλακεία που είναι ανίκητη.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και χάρη στο Ζαγοράκη,τον προπονητή και τους υπέροχους γερόλυκους ποδοσφαιριστές του ξαναθυμήθηκα τι μπορεί να πετύχει μια ομάδα που δεν έχει λεφτά,δεν έχει παικταράδες αλλά έχει το βασικότερο συστατικό που είναι η μεγάλη,η βαθιά ψυχή όπως του Γκαρσία και του τεράστιου Πάμπλο Κοντρέρας.Είμαι ΑΕΚ και ζήλευα τον ΠΑΟΚ γιατί μας έδειχνε το δρόμο που είχαμε χάσει.Ο Βιερίνια των 250.000,ο Γκαρσία που έμεινε με μείωση συμβολαίου.Είμαι ΑΕΚ και έχω μαλώσει με αχάριστους ΠΑΟΚτσίδες που χλεύαζαν την ομάδα τους γιατί εγώ έβλεπα μια ομαδάρα(ομάς=σύνολο,κοινή προσπάθεια) που έκανε τη μια υπέρβαση μετά την άλλη.Είμαι ΑΕΚ και έχω δει την ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο που δεν έχει παίξει καμιά ομάδα στην Ελλάδα κι όμως παρακολουθούσα τα ματς του ΠΑΟΚ γιατί πάνω κι από το ποδόσφαιρο είναι η ωραία καθαρή μαγκιά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που έκαναν νίκες ψυχής.
Είμαι ΑΕΚ και νιώθω γι αδέρφια μου όλους αυτούς που μπήκαν εδώ για να γράψουν πως ντρέπονται μετά τα χθεσινά όπως ντρέπομαι κι εγώ για τους αλήτες που έδειραν το Μπάγιεβιτς και έκαν ντου στο ματς με το βάζελο.Εγώ μπήκα σήμερα εδώ για να ζητήσω από τους υγιώς σκεπτόμενους να τραβήξουμε μια γραμμή και να διαλέξουμε με ποιούς θα είμαστε.Από τη μια μεριά τα άρρωστα εγώ που γίνονται οπαδοί για τα άρρωστα εγώ τους.Από την άλλη όλοι εκείνοι που αγαπούν τις ομάδες τους και το άθλημα.Στη μπανανία που ζούμε και είναι μπανανία με ευθύνη όλως μας υπάρχει πλέον η ευλογία του ίντερνετ και η δυνατότητα να δούμε πως πέρα από τις οπαδικές διαφορές αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα.Δεν είναι δυνατόν ρε νούμερα να κάνετε κουμάντο απέναντι σε εμάς τους πολλούς που θέλουμε να δούμε ποδόσφαιρο κι όχι διαγωνισμούς για το ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Είμαι ΑΕΚ και η ομάδα μου από το καλοκαίρι και μετά μπορεί να μην υπάρχει καν.Πήραμε παράταση ζωής πάνω από το πτώμα του ΠΑΟκ.Ε δεν είμαι χαρούμενος που θα μείνουν οι απαταιώνιοι να αλωνίζουν.Δεν είμαι χαρούμενος που θα φεύγουν άνθρωποι σα το Ντέμη και τον τεράστιο Ζαγοράκη.Ελπίζω ο Θόδωρος να βρει το κουράγιο και να τραβήξει αυτός τη γραμμή.Η με το Ζαγοράκη και όσα πρεσβεύει ή με τα ρεμάλια και τον αριστερίστικο λαικισμό της ό,τι να ναι επανάστασης.Είμαι ΑΕΚ και αριστερός και έχω σιχαθεί τον κάθε ανύπαρκτο που καβαλάει την αριστερά και τις ιδέες της για να κάνει απλά του κεφαλιού του και να καταστρέψει όλους τους άλλους.Η διαφορά του μαύρου φασίστα από τον κοκκινόμαυρο είναι απειροελάχιστη.
Είμαι ΑΕΚ και στο δικό μου μυαλό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πιο κοντά απ όσο θέλουν οι κύρηκες του μίσους.Πήγα να το ξεχάσω με τις υπερβολές των τελευταίων ημερών από τη μεριά σας.Σήμερα όμως διαβάζοντας τα σχόλια των περισσότερων εδώ θυμήθηκα πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ξέρω εγώ φοράνε παντελόνια όπως οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν έκαναν τους πυροβολημένους.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και η περηφάνια μου δεν είναι μια πρόκριση αλλά ο σεβασμός απέναντι σε μια τεράστια ομάδα και σε ένα κοινό που προς τιμήν του γιούχαρε τους άμυαλους και δέχτηκε με αξιοπρέπεια την ήττα.Το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις πίκρες.Τα σχόλια που δίαβασα εδώ μου άφησαν την ελπίδα ότι ο αληθινός ΠΑΟΚ υπάρχει και δεν κάηκε μαζί με τα μυαλά λίγων ανερμάτιστων.Εγώ πάνω κι από ΑΕΚ είμαι αδερφός με όσους αγαπάνε αξίες.Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και θα δούμε πως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες άνθρωποι που ζητάνε τα αυτονόητα.Ο μόνος που κερδίζει με το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας είναι το σύστημα.

+1.000.000

++++

Το χειρότερο όλων είναι αυτό.
Δεν είναι απο οίκτο είναι ειλικρινέστατο και με ενοχλεί αφάνταστα η τοποθέτηση και φυσικά συμφωνώ με τον όντως ξάδερφο που το έγραψε.
Όσο μισώ τους 2 βρυκόλακες ισόποσα μισώ και το χανούμι.
Το ποιο απλό να πω ως αιτία μίσους που μου καλλιεργεί η αδικία που έλαβε χώρα πριν και το 4-0 αν θες...

Δεν τιμωρήθηκε η ομάδα τους με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και σήμερα φτάσαμε να συζητάμε τι πως που και γιατί και ο Χάβος ο Ζαγοράκης η Νεάπολη η 4 ο Κουτσιανικούλης ο Σάλπι είναι η αιτία που φταίνε για την ρουκέτα που μας έριξε η αεκ και μας προσγείωσε ανώμαλα στο έδαφος.

Γιατί δεν τιμωρήθηκε η ομάδα τους?
Πανηγύριζαν οι οπαδοί τους στον αγωνιστικό χώρο όπως οι δικοί μας προχθες στην αναμεταξύ μας αναμέτρηση.
Σπάζοντας και λεηλατώντας.

Μακάρι να τα έλεγε αυτά και όταν έγιναν τα αντίστοιχα επεισόδια απο αυτούς.
Είμαι σίγουρος ότι τα έλεγε και αν δεν τα έλεγε τα κράτησε μέσα του όπως πολλοί απο τους δικούς μας που νοιώθουν αηδία και σιχαμάρα.

Δεν με πείραξε η ήττα γιατί δεν σταματάμε ποτέ στις αποτυχίες ούτε και στις επιτυχίες.
Ναι στις χαρές ΝΑΙ και στις λύπες λέμε.
Και ναι αναγνωρίζουμε και την ήττα όταν αυτή έχει έρθει καθαρά ακόμα και μέσα στο σπίτι μας.
Αυτό είναι το μεγαλείο του ΠΑΟΚτσή να σέβεται και τον μεγαλύτερο εχθρό του όταν είναι άξιος να μας αντιμετωπίσει στα ίσια και όχι με πουστιά.

Δεν υπάρχει πίκρα για καμία εκδρομή που δεν έγινε για κανένα κύπελλο που δεν σήκωσα για καμία κάκιστη εμφάνιση.
Υπάρχει πίκρα όμως όταν αεκτσίδες που γνωρίζω στην περιοχή που ζω (Ν. Φιλαδέλφεια) με βρίσκανε στον δρόμο όχι για να μου κάνουν καζούρα αλλά για να μου πουν ''ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ''....

ΥΓ
Όσους γνωρίζω παρακολουθούσαν την πορεία μας τα τελευταία 2 χρόνια γιατί έβλεπαν την προσπάθεια μας να γίνεται με αγνότητα στις προθέσεις μας και υπο τις ποιο δύσκολες συνθήκες και με ότι εμπόδιο φανταζόταν κανείς μπορούσαν να μας ρίξουν στον δρόμο μας.
Πολλοί απο αυτούς μου δήλωναν ότι δεύτερη μας ομάδα έγινε ο ΠΑΟΚ (όλοι κάτοικοι Ν Φιλαδέλφειας-Περισσού-Ν. Ιωνίας πρόσφυγες με τα επίθετα τους σε -ιδης).
Το ότι το ΟΑΚΑ ήταν άδειο στους αγώνες τους και μόνο η original έδινε παρόν ακόμα και στα ντέρμπι δείχνει και την αποστροφή τους όχι στην ομάδα τους αλλά σε ότι συνέβη και τους έχει αηδιάσει απο τον χώρο του ποδοσφαίρου γενικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Θέλεις να πεις καλημέρα και δε μπορείς.Είμαι ΑΕΚ και δε χαίρομαι γιατί οι ομάδες κερδίζουν στο γήπεδο αντίπαλους ποδοσφαιριστές κι όχι τη βλακεία που είναι ανίκητη.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και χάρη στο Ζαγοράκη,τον προπονητή και τους υπέροχους γερόλυκους ποδοσφαιριστές του ξαναθυμήθηκα τι μπορεί να πετύχει μια ομάδα που δεν έχει λεφτά,δεν έχει παικταράδες αλλά έχει το βασικότερο συστατικό που είναι η μεγάλη,η βαθιά ψυχή όπως του Γκαρσία και του τεράστιου Πάμπλο Κοντρέρας.Είμαι ΑΕΚ και ζήλευα τον ΠΑΟΚ γιατί μας έδειχνε το δρόμο που είχαμε χάσει.Ο Βιερίνια των 250.000,ο Γκαρσία που έμεινε με μείωση συμβολαίου.Είμαι ΑΕΚ και έχω μαλώσει με αχάριστους ΠΑΟΚτσίδες που χλεύαζαν την ομάδα τους γιατί εγώ έβλεπα μια ομαδάρα(ομάς=σύνολο,κοινή προσπάθεια) που έκανε τη μια υπέρβαση μετά την άλλη.Είμαι ΑΕΚ και έχω δει την ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο που δεν έχει παίξει καμιά ομάδα στην Ελλάδα κι όμως παρακολουθούσα τα ματς του ΠΑΟΚ γιατί πάνω κι από το ποδόσφαιρο είναι η ωραία καθαρή μαγκιά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που έκαναν νίκες ψυχής.
Είμαι ΑΕΚ και νιώθω γι αδέρφια μου όλους αυτούς που μπήκαν εδώ για να γράψουν πως ντρέπονται μετά τα χθεσινά όπως ντρέπομαι κι εγώ για τους αλήτες που έδειραν το Μπάγιεβιτς και έκαν ντου στο ματς με το βάζελο.Εγώ μπήκα σήμερα εδώ για να ζητήσω από τους υγιώς σκεπτόμενους να τραβήξουμε μια γραμμή και να διαλέξουμε με ποιούς θα είμαστε.Από τη μια μεριά τα άρρωστα εγώ που γίνονται οπαδοί για τα άρρωστα εγώ τους.Από την άλλη όλοι εκείνοι που αγαπούν τις ομάδες τους και το άθλημα.Στη μπανανία που ζούμε και είναι μπανανία με ευθύνη όλως μας υπάρχει πλέον η ευλογία του ίντερνετ και η δυνατότητα να δούμε πως πέρα από τις οπαδικές διαφορές αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα.Δεν είναι δυνατόν ρε νούμερα να κάνετε κουμάντο απέναντι σε εμάς τους πολλούς που θέλουμε να δούμε ποδόσφαιρο κι όχι διαγωνισμούς για το ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Είμαι ΑΕΚ και η ομάδα μου από το καλοκαίρι και μετά μπορεί να μην υπάρχει καν.Πήραμε παράταση ζωής πάνω από το πτώμα του ΠΑΟκ.Ε δεν είμαι χαρούμενος που θα μείνουν οι απαταιώνιοι να αλωνίζουν.Δεν είμαι χαρούμενος που θα φεύγουν άνθρωποι σα το Ντέμη και τον τεράστιο Ζαγοράκη.Ελπίζω ο Θόδωρος να βρει το κουράγιο και να τραβήξει αυτός τη γραμμή.Η με το Ζαγοράκη και όσα πρεσβεύει ή με τα ρεμάλια και τον αριστερίστικο λαικισμό της ό,τι να ναι επανάστασης.Είμαι ΑΕΚ και αριστερός και έχω σιχαθεί τον κάθε ανύπαρκτο που καβαλάει την αριστερά και τις ιδέες της για να κάνει απλά του κεφαλιού του και να καταστρέψει όλους τους άλλους.Η διαφορά του μαύρου φασίστα από τον κοκκινόμαυρο είναι απειροελάχιστη.
Είμαι ΑΕΚ και στο δικό μου μυαλό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πιο κοντά απ όσο θέλουν οι κύρηκες του μίσους.Πήγα να το ξεχάσω με τις υπερβολές των τελευταίων ημερών από τη μεριά σας.Σήμερα όμως διαβάζοντας τα σχόλια των περισσότερων εδώ θυμήθηκα πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ξέρω εγώ φοράνε παντελόνια όπως οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν έκαναν τους πυροβολημένους.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και η περηφάνια μου δεν είναι μια πρόκριση αλλά ο σεβασμός απέναντι σε μια τεράστια ομάδα και σε ένα κοινό που προς τιμήν του γιούχαρε τους άμυαλους και δέχτηκε με αξιοπρέπεια την ήττα.Το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις πίκρες.Τα σχόλια που δίαβασα εδώ μου άφησαν την ελπίδα ότι ο αληθινός ΠΑΟΚ υπάρχει και δεν κάηκε μαζί με τα μυαλά λίγων ανερμάτιστων.Εγώ πάνω κι από ΑΕΚ είμαι αδερφός με όσους αγαπάνε αξίες.Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και θα δούμε πως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες άνθρωποι που ζητάνε τα αυτονόητα.Ο μόνος που κερδίζει με το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας είναι το σύστημα.

To παραπάνω σχόλιο του Αεκτζή..........άμα μπει στην κεντρική σελίδα πιστέψτε με θα γεννήσει υγιείς φιλαθλους και θα ανεβάσει πολλά επίπεδα το PAOKMANIA.......Δεν έχω διαβάσει κάτι καλύτερο τόσα χρόνια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

niks έγραψε:
ριξτε μια ματια στα προσωπα των παιχτων μας εχθες
με το ξενερωμα αποτυπωμενο πανω τους

σωωωππααααα!!!!!!μηπως ηρθε η ωρα να ριξεις και μια ματια στην αντιθετη πλευρα?

εχετε γραψει απο εναν τομο παπιρους λαρους μπριτανικα ο καθενας για τα 5 λεπτα του ντου και για τα υπολοιπα 85 λεξη!

mpafos4 έγραψε:

το εγραψες-γραψατε χιλιες φορες,εσενα τι σε νοιαζει?σε εβαλε κανεις να το φωναξεις με το ζορι?εθελοντικα αλωνισε ολες τις γειτονιες της θεσσαλονικης να τους βρεις αφου το θες τοσο.ολη η ιστορια της ελλαδος ειναι γεματη απο ατομα σαν εσενα.....

υ.γ. γιατι ολοι σας υπογραμμιζετε,αλλαζετε χρωμα,βαζετε κεφαλαια κομματια ολοκληρα απο πραγματα που εχετε γραψει εσεις? :D
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

city_boy έγραψε:
niks έγραψε:

εχετε γραψει απο εναν τομο παπιρους λαρους μπριτανικα ο καθενας για τα 5 λεπτα του ντου και για τα υπολοιπα 85 λεξη!

να αγιασει το πληκτρολογιο σου... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

city_boy έγραψε:
niks έγραψε:

mpafos4 έγραψε:

το εγραψες-γραψατε χιλιες φορες,εσενα τι σε νοιαζει?σε εβαλε κανεις να το φωναξεις με το ζορι?εθελοντικα αλωνισε ολες τις γειτονιες της θεσσαλονικης να τους βρεις αφου το θες τοσο.ολη η ιστορια της ελλαδος ειναι γεματη απο ατομα σαν εσενα.....

υ.γ. γιατι ολοι σας υπογραμμιζετε,αλλαζετε χρωμα,βαζετε κεφαλαια κομματια ολοκληρα απο πραγματα που εχετε γραψει εσεις? :D

κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να κάνει ή να φωνάξει το ο,τιδήποτε.όπως φαντάζομαι το ίδιο ισχύει κ από πλευράς συνδέσμων απέναντι στον όποιον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.δεν πιστεύω να εκβιάζεται άμεσα ή έμμεσα ο ζαγοράκης ας πούμε να βγάλει από το κελί τον Χ,Ψ,Ω άσπιλο συνοπαδό ή να κάνει ο,τιδήποτε άλλο.

κατά τα λοιπά,κάποιοι έδωσαν με την 5λεπτη ομολογουμένως φαντασμαγορική τους δράση το ΠΑΤΗΜΑ σε όλους εμάς τους απλά δυσαρεστημένους νεόκοπους παοκτσήδες να ασχολούμαστε λιγότερο απ'ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα ασχολούμαστε υπό κανονικές συνθήκες με την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας κ την κριτική προς αυτήν.είναι αρκετά εύκολο να κατανοηθεί ο λόγος.έτσι νομίζω τουλάχιστον.

τα αίτια του αποκλεισμού με άθλια εμφάνιση ήταν η σωματική κ πνευματική κούραση από τους υπερβολικά πολλούς αγώνες για τα δεδομένα του ρόστερ μας σημαντικών παιχτών κ τη μη σωστή διαχείριση του ρόστερ από το χάβο,ο ανεπαρκής πάγκος,η ... απειρία του χάβου κ η έλλειψη οποιουδήποτε αγωνιστικού πλάνου απέναντι στο χανούμι,όπως κ αρκετούς ακόμα αγώνες,η κάκιστη κατάσταση του χόρτου,που δεν επέτρεπε να παιχτεί η μπάλα χαμηλά κ αναγκαστήκαν οι παίχτες μας πάμπολλες φορές να το γυρίσουν στις γιόμες,ακόμα κ ο κοντρέρας,το ότι η αεκ παρουσιάστηκε πιο παθιασμένη κ διαβασμένη για τη νίκη-πρόκριση κ πάει λέγοντας.

τα κίνητρα του μόλις 5λεπτου ΝΤΟΥ κατ'εσέ πώς δικαιολογούνται,αν δικαιολογούνται;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

city_boy έγραψε:
niks έγραψε:

Ποια 85 λεπτά?
Αφήσατε να παιχτεί ποδόσφαιρο στο β ημίχρονο?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Argonaut4 έγραψε:Θέλεις να πεις καλημέρα και δε μπορείς.Είμαι ΑΕΚ και δε χαίρομαι γιατί οι ομάδες κερδίζουν στο γήπεδο αντίπαλους ποδοσφαιριστές κι όχι τη βλακεία που είναι ανίκητη.

To παραπάνω σχόλιο του Αεκτζή..........άμα μπει στην κεντρική σελίδα πιστέψτε με θα γεννήσει υγιείς φιλαθλους και θα ανεβάσει πολλά επίπεδα το PAOKMANIA.......Δεν έχω διαβάσει κάτι καλύτερο τόσα χρόνια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ...ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”