Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
η ομάδα με πρόεδρο Ζαγοράκη έχει κάνει τις καλύτερες πορείες σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία 25 χρονια. Αρχίζοντας όχι απλός από το μηδέν αλλα κάτω από αυτό. αν αυτά τα αποτελέσματα δε δείχνουν ικανότητα τότε μακάρι όλοι οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα να είναι τόσο ανίκανοι .
στο ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατόν να μας έρχονται όλα δεξιά, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός, γιατί υπάρχουν αντίπαλοι. ξέρει και ξέρουμε όλοι τι λάθη έγιναν φέτος. αν έχει όρεξη ας κάτσει να τα διορθώσει
στο ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατόν να μας έρχονται όλα δεξιά, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός, γιατί υπάρχουν αντίπαλοι. ξέρει και ξέρουμε όλοι τι λάθη έγιναν φέτος. αν έχει όρεξη ας κάτσει να τα διορθώσει
Πρώτων ανιστόριτε nyxterida ο Γούμενος δεν πήρε κανένα κύπελλο.nyxteridas έγραψε:Η ιστορία έγραψε, ότι με Μπατμαν και Τζονγου πήραμε κύπελλο...
Δεύτερον τα 2 κύπελλα που πήρε ο ΠΑΟΚ με τον Μπατατούδη τα πήρε μέσα σε κλίμα παρακμής και μιζέριας. Όπου πολύ σωστά η θ-4 έφραψε για τα 10.000 κόσμου του ημιτελικού με την ΑΕΚ ΤΟΥ 2003....
Εγώ απλώς σου θυμίζω nyxterida, το συλλαλητήριο που έγινε στην Α.Σοφίας μετά το κύπελλο του 2001. Δεν σου γράφω ούτε για τις προσφυγές που γήνανε, ούτε για τα άδεια γήπεδα ούτε για τον ανύπαρκτο συνδεσμιακό σου κόσμο...
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα, η εποχή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ, θα οδηγηθεί στο τέλος της…
Μέχρι και αυτή την ώρα, μία μετά τα μεσάνυχτα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι κλεισμένος στα γραφεία της Τούμπας και συζητά με τους συνεργάτες του. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ, η απογοήτευση για όσα έγιναν σήμερα, αλλά και που οδηγείται η κατάσταση, είναι προφανής.
Μέχρι την ώρα αυτή, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη, αν ο Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει άμεσα από τον ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν σήμερα στην Τούμπα.
Είναι όμως παραπάνω από βέβαιο, ότι η απογοήτευσή του έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που να αρχίζει πλέον να πιστεύει πως δεν μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση και να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, το οποίο τον χαρακτήριζε σ΄ αυτά τα χρόνια, που πήρε στα χέρια του τον ΠΑΟΚ.
Άνθρωποι, που κινούνται στο περιβάλλον του, αφήνουν να διαρρεύσει αυτή η απογοήτευσή του, σε σημείο που να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι μετά το καλοκαίρι, Ζαγοράκης δεν θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος δεν φέρεται διατεθειμένος να πάρει εν θερμώ αποφάσεις και να τις ανακοινώσει, άλλωστε δεν συνηθίζει να αποφασίζει έτσι.
Το πιο πιθανό ενδεχόμενο, είναι να κρατήσει τις τύχες της ομάδας μέχρι και το τέλος των φετινών υποχρεώσεών της και μετά να αποχωρήσει.
Μέχρι και αυτή την ώρα, μία μετά τα μεσάνυχτα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι κλεισμένος στα γραφεία της Τούμπας και συζητά με τους συνεργάτες του. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ, η απογοήτευση για όσα έγιναν σήμερα, αλλά και που οδηγείται η κατάσταση, είναι προφανής.
Μέχρι την ώρα αυτή, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη, αν ο Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει άμεσα από τον ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν σήμερα στην Τούμπα.
Είναι όμως παραπάνω από βέβαιο, ότι η απογοήτευσή του έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που να αρχίζει πλέον να πιστεύει πως δεν μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση και να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, το οποίο τον χαρακτήριζε σ΄ αυτά τα χρόνια, που πήρε στα χέρια του τον ΠΑΟΚ.
Άνθρωποι, που κινούνται στο περιβάλλον του, αφήνουν να διαρρεύσει αυτή η απογοήτευσή του, σε σημείο που να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι μετά το καλοκαίρι, Ζαγοράκης δεν θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος δεν φέρεται διατεθειμένος να πάρει εν θερμώ αποφάσεις και να τις ανακοινώσει, άλλωστε δεν συνηθίζει να αποφασίζει έτσι.
Το πιο πιθανό ενδεχόμενο, είναι να κρατήσει τις τύχες της ομάδας μέχρι και το τέλος των φετινών υποχρεώσεών της και μετά να αποχωρήσει.
ετσι και καταφερουν μερικοι να διωξουν και τον Θεοδωρο τι να πω..........
να θυμαστε οτι εσεις καταστρεψατε τα ονειρα μας..........
να θυμαστε οτι εσεις καταστρεψατε τα ονειρα μας..........

- nyxteridas
ήμανε φίλε μου, με το ιστορικό ανέβασμα κάποιου πάνω στην εξέδρα να τραγουδάει το 5 έλληνες στον 'Άδη, λενα άλλο τσακαλάκι να λέει ότι εγώ είμαι από Πολίχνη κι αυτό που ξέρω είναι ότι γαμιέτε ο θρύλος κι ο Πειραιάς κι άλλα πολλές ομορφιέςthief έγραψε:Πρώτων ανιστόριτε nyxterida ο Γούμενος δεν πήρε κανένα κύπελλο.nyxteridas έγραψε:Η ιστορία έγραψε, ότι με Μπατμαν και Τζονγου πήραμε κύπελλο...
Δεύτερον τα 2 κύπελλα που πήρε ο ΠΑΟΚ με τον Μπατατούδη τα πήρε μέσα σε κλίμα παρακμής και μιζέριας. Όπου πολύ σωστά η θ-4 έφραψε για τα 10.000 κόσμου του ημιτελικού με την ΑΕΚ ΤΟΥ 2003....
Εγώ απλώς σου θυμίζω nyxterida, το συλλαλητήριο που έγινε στην Α.Σοφίας μετά το κύπελλο του 2001. Δεν σου γράφω ούτε για τις προσφυγές που γήνανε, ούτε για τα άδεια γήπεδα ούτε για τον ανύπαρκτο συνδεσμιακό σου κόσμο...
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ.
Να μην πατησει ρε ο μλκς....Parolos έγραψε:Που πάει να πει τι? Οτι είναι ΑΕΚτσης δλδ??gash04 έγραψε:Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ενώ οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των "κιτρινόμαυρων" είχαν γίνει ένα κουβάρι, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ο πρόεδρος του δικεφάλου του Βορρά, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της αντιπάλου ομάδας, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ.
Από την πλευρά τους, οι παίκτες της ΑΕΚ επιδοκίμασαν την ενέργεια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μετά την αποχώρησή του συνέχισαν... απτόητοι τους έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το ντεκόρ της γιορταστικής ατμόσφαιρας στα αποδυτήρια της Τούμπας γνωστό. Συνθήματα, πειράγματα, μπουγέλα, μέχρι και σαμπάνιες ανοίχτηκαν από τους παίκτες της Ένωσης για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία τους
Ή μήπως θα έπρεπε να κάνει ντου στα αποδητήρια της κούλας με πυρσό και ρόπαλα??
Τι κανει, φερ πλει μας δειχνει? Η ανωτεροτητα?
Να παει στο γραφειο του και να βρει τροπο να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα ετσι οπως τα εκανε!
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕ ΟΧΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.. ΞΥΠΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
μπράβο Ζαγοράκη
διέλυσες σε ένα χρόνο ότι έχτιζες σε 3
Υ.Γ.
να σε πω, αν είναι να φύγεις κάνε μια χάρη...φεύγοντας πέτα τον Χάβο και το λοιπό τσίρκο που μας κουβάλησες στον κοντινότερο σκουπιδοτενεκέ..,
διέλυσες σε ένα χρόνο ότι έχτιζες σε 3
Υ.Γ.
να σε πω, αν είναι να φύγεις κάνε μια χάρη...φεύγοντας πέτα τον Χάβο και το λοιπό τσίρκο που μας κουβάλησες στον κοντινότερο σκουπιδοτενεκέ..,
και εσύ τι συμπερένεις nyxterida..;;;
αυτό που έγραψες εσύ..;;;...που ούτε στο 1 τις 1,000 δεν ανταπροκρίνεται..;;;
Kαι επειδή το θυμάμαι σαν χτες...πες μου εσύ την αντίθετη γνώμη σου.
Πες μου.... πραγματικικά πες μου γιατί η απάντηση σου δεν με καλυπτει καθόλου....
αυτό που έγραψες εσύ..;;;...που ούτε στο 1 τις 1,000 δεν ανταπροκρίνεται..;;;
Kαι επειδή το θυμάμαι σαν χτες...πες μου εσύ την αντίθετη γνώμη σου.
Πες μου.... πραγματικικά πες μου γιατί η απάντηση σου δεν με καλυπτει καθόλου....
- nyxteridas
Απλά σε λέω Thief ότι ήμανε στο συλλαλητήριο και θυμάμε όλα τα σκηνικά
Για Μπάτμαν 2003 παίρνεις όρκο?
Για Μπάτμαν 2003 παίρνεις όρκο?
τέλος πάντων....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Πέμ 17 Μαρ 2011, 12:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Παιδια ο νυχτεριδας το ειπε απλα και ξαστερα..
Η ιστορια εγραψε 2 κυπελλα με Μπατατουδογουμενους και απληρωτους παικτες και με Ζαγορ αερα!
Η ιστορια εγραψε 2 κυπελλα με Μπατατουδογουμενους και απληρωτους παικτες και με Ζαγορ αερα!
ο ΠΑΟΚ υπαρχει απο το 1926 ....ο Ζαγορ απο το 2007 .......81 χρονια ιστοριας ....ΠΑΟΚ δεν ειναι κανενα προσωπο
ΠΑΟΚ ειναι εγω!εσυ!αυτος!...εμεις !
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ !
ΠΑΟΚ ειναι εγω!εσυ!αυτος!...εμεις !
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ !
Απλα,ο Ζαγορακης μας ενωσε μετα απο πολλα χρονια.Και επειδη ειμασταν ενωμενοι,πετυχαμε οτι πετυχαμε.Απο δω και περα,ο καθενας ας αναλαβει τις ευθυνες του.......εκτος,βεβαια,απο αυτους που πετουσαν μπουκαλια,πυρσους και μπουκαραν μεσα στο γηπεδο.Αυτοι δεν φερουν καμμια ευθυνη!Αλλωστε,τη δουλεια που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ!
το έχουμε εμπεδώσει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι κανένα πρόσωπο.
μας το έχετε πει καμια 7 τρισεκατομμύρια φορες από τότε που ανέλαβε ο θοδώρας.
όσο φυτά κάι να νομίζετε ότι είναι οι υπόλοιποι , το συγκεκριμένο το εμπέδωσαν.
έλεος
μας το έχετε πει καμια 7 τρισεκατομμύρια φορες από τότε που ανέλαβε ο θοδώρας.
όσο φυτά κάι να νομίζετε ότι είναι οι υπόλοιποι , το συγκεκριμένο το εμπέδωσαν.
έλεος
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
free4 έγραψε:Παιδια ο νυχτεριδας το ειπε απλα και ξαστερα..

Θυμήθηκα το ανέκδοτο εκείνο που καταλήγει με το συμπέρασμα: "..όποιος δεν έχει ενυδρείο στο σπίτι του, έιναι πούστης".
Τι άλλο θα ακούσουμε σήμερα..;