yiannisPAOKitalia έγραψε:Κουρτίνα 4. Ζονκ!
Εγώ ξέρω ότι η σχέση κόστους/απόδοσης του ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη είναι κάκιστη.
Δε με ενδιαφέρει αν τον λένε Σαλπιγγίδη, ή Παπάζογλου, ή όπως αλλιώς, αλλά είναι, αν μη τί άλλο, αμαρτία να παίρνει ο ξάδερφος του ξάδερφου 800+, και ο Contreras τα μισά, ο Vieirinha λιγότερο του 1/3ου, κλπ.
Κι επειδή, προφανώς, οι δυο τελευταίοι αξίζουν περισσότερο απ'όσα παίρνουν, προτείνω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, να μειωθεί στα 350-400 το maximum το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη, μαζί και του Muslimovic τα 500, και ότι εξοικονομίσουμε να τα δώσουμε σε Pablo C. και Vieirinha, να πιάσουν και τόπο βρε παιδί.
2 επιθετικούς αξίας 1,3 εκ. για σύνολο 6-7 γκολ, δεν έχουμε πολυτέλεια να τους κρατάμε. Και μη μου πει πάλι ο ξάδερφος ότι μας έδωσε την πρόκριση στους 32 ο ξάδερφός του, γιατί είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει.
Άντε, ο Muslimovic μισή πρόκριση με τη Fener μας την έδωσε (την άλλη μισή ο Vieirinha), o Σαλπιγγίδης όμως, το μεγαλύτερο ποσοστό που του αναλογεί, είναι 20%. Ένα γκολ έβαλε όλο κι όλο στους ομίλους, αν δεν έβαζαν ο Mαλεζάς, o Ivic και ο Vieirinha, το γκολ του ξάδερφου τσάμπα γκολ θα ήταν..
Δεν ξαναλεω τιποτα Γιαννη, θα αφησω τους υπολοιπους να τον ειρωνευονται αβερτα χωρις "υποστηρικτη" και "αβανταδορο".
Αλλα αν ησουν πιο προσεκτικος θα εβλεπες οτι σχολιαζα με τετοιο τροπο μονο σε απαντηση, οχι απο μονος.
Τελος παντων. Φτανει τοσο.
Καντε κανα πεσιμο γιατι καιρο εχετε να κανετε, εσεις ειστε οι εξυπνοι και οι ΠΑΟΚαρχες αφου εμεις οπως λετε οι υπολοιποι ειμαστε φυτα. Καληνυχτα