9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Dimg4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

bakunin4 έγραψε:και γιατι δεν το λες τωρα,θα αγχωθει και θα χανει τα τετ α τετ αν μαθευτει ? :lol: :lol: :lol: :lol:

αλλα θα το π ω εγω για σενα ποια ειναι τα τρια ενδεχομενα :

1) οι πιο πολλοι συμπαικτες του δεν τον πανε και χαλιεται,δεν τον πανε γιατι ρουφιανευει σε κολκες κτλ

2) απο το ατομο που του εγγυηθηκε ολον τον πρωτο χρονο συμβολειου δεν πηρε ουτε ενα ευρω

3) τον χαλασε που εφαγε 2 ψιλοπεσιματα και δεν ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ εξ ολοκληρου φυτο να φωναζει σαλπι σαλπι
ολε ολε.

μπορει το 1 ,μπορει το 2 ,το 3 μπορει ολα μαζι μπορει και κανενα.εσυ τι λες ?

ωστε και φυτα ο υπολοιπος λαος που δεν κανει "μαγκικα πεσιματα ε"? Ωραιοςςςς
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Κουρτίνα 4. Ζονκ!

Εγώ ξέρω ότι η σχέση κόστους/απόδοσης του ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη είναι κάκιστη.

Δε με ενδιαφέρει αν τον λένε Σαλπιγγίδη, ή Παπάζογλου, ή όπως αλλιώς, αλλά είναι, αν μη τί άλλο, αμαρτία να παίρνει ο ξάδερφος του ξάδερφου 800+, και ο Contreras τα μισά, ο Vieirinha λιγότερο του 1/3ου, κλπ.

Κι επειδή, προφανώς, οι δυο τελευταίοι αξίζουν περισσότερο απ'όσα παίρνουν, προτείνω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, να μειωθεί στα 350-400 το maximum το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη, μαζί και του Muslimovic τα 500, και ότι εξοικονομίσουμε να τα δώσουμε σε Pablo C. και Vieirinha, να πιάσουν και τόπο βρε παιδί.

2 επιθετικούς αξίας 1,3 εκ. για σύνολο 6-7 γκολ, δεν έχουμε πολυτέλεια να τους κρατάμε. Και μη μου πει πάλι ο ξάδερφος ότι μας έδωσε την πρόκριση στους 32 ο ξάδερφός του, γιατί είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει.

Άντε, ο Muslimovic μισή πρόκριση με τη Fener μας την έδωσε (την άλλη μισή ο Vieirinha), o Σαλπιγγίδης όμως, το μεγαλύτερο ποσοστό που του αναλογεί, είναι 20%. Ένα γκολ έβαλε όλο κι όλο στους ομίλους, αν δεν έβαζαν ο Mαλεζάς, o Ivic και ο Vieirinha, το γκολ του ξάδερφου τσάμπα γκολ θα ήταν..

Δεν ξαναλεω τιποτα Γιαννη, θα αφησω τους υπολοιπους να τον ειρωνευονται αβερτα χωρις "υποστηρικτη" και "αβανταδορο".
Αλλα αν ησουν πιο προσεκτικος θα εβλεπες οτι σχολιαζα με τετοιο τροπο μονο σε απαντηση, οχι απο μονος.
Τελος παντων. Φτανει τοσο.
Καντε κανα πεσιμο γιατι καιρο εχετε να κανετε, εσεις ειστε οι εξυπνοι και οι ΠΑΟΚαρχες αφου εμεις οπως λετε οι υπολοιποι ειμαστε φυτα. Καληνυχτα
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

εσυ το ειπες αυτο.

εγω ειπα φυτα οσους φωναζουν σαλπιγιδης οεοεοε οχι οσους δεν του κανουν πεσιματα.μην αλλαζεις τα λογια μου.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Λεγεται Σαλπιγγιδης και ειναι ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ.Ειρωνειες και λογοπαιγνια με το επιθετο του αλλου! :evil:

Το ολο σκηνικο εχει καταντησει αηδια.Οταν δεν εχουμε με τι αλλο να ασχοληθουμε,τα βαζουμε με τον Σαλπιγγιδη.Εχω και στο γηπεδο δυο-τρεις που το βριζουν.Χθες,εβριζαν και το Φωτακη γιατι,λεει,ειναι φιλος του!Μιλαμε,πλεον,για εμπαθεια και αρρωστια!H οποια κανει κακο στην ομαδα μας!Αλλα απ'οτι βλεπω,καποιοι την εχουν γραμμενη.....κανονικα!
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Ο κοντος ξέρουμε πως λέγεται και υποδείξεις κάνε σε κανένα άλλον...όσο τρώει τζάμπα λεφτά θα τα ακούει,αν σας πειράζει τόσο πολύ ας πάτε να τον πείτε να παίξει όσο αξίζει το συμβόλαιό του!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

κοντέ κανε μας την χάρη και γράψε στα @@@@@@ σου αυτούς που σε πολεμάνε και λέγονται "Παοκτσίδες", που δεν αξίζουν όσο μια τρίχα από τα κάκαλα σου
παστέλωσε το την Τετάρτη και ας τους να κλαίνε
:evil:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

bob έγραψε:Ο κοντος ξέρουμε πως λέγεται και υποδείξεις κάνε σε κανένα άλλον...όσο τρώει τζάμπα λεφτά θα τα ακούει,αν σας πειράζει τόσο πολύ ας πάτε να τον πείτε να παίξει όσο αξίζει το συμβόλαιό του!

Οταν πας να πεις τον Ζαγορακη οτι επρεπε να παιζει οσο αξιζε τα 600 χιλιαρικα οταν επεστρεψε και οχι να τα παιρνει τζαμπα τοτε ξαναμιλαμε.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

bob έγραψε:Ο κοντος ξέρουμε πως λέγεται και υποδείξεις κάνε σε κανένα άλλον...όσο τρώει τζάμπα λεφτά θα τα ακούει,αν σας πειράζει τόσο πολύ ας πάτε να τον πείτε να παίξει όσο αξίζει το συμβόλαιό του!
Αυτα να τα πεις σε κανενα παιδακι........Ο λογος που τ'ακουει ειναι γιατι εχει γραψει καποιους λιγους-ευτυχως- στα π@παρια του και γυρισε.Ειναι παικτης του ΠΑΟΚ και οποιοδηποτε πεσιμο σε αυτον ή σε οποιονδηποτε αλλο κανει κακο στην ομαδα.Εαν δεν το καταλαβαινουν καποιοι,προβλημα τους!
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

εσύ βρε βλακαμά δεν ξέρεις πως γράφεται το ΠΑΟΚτσης και θα κάνεις και υποδείξεις σε μένα...αντε σώπαινε γιατί μόνο το ΠΑΟΚ που γράφεις με μικρά φαίνεται ότι δεν σέβεσαι σε αυτό που πιστεύεις!

Είδες εσύ κανένα πέσιμο και δεν το ξέρω?Άλλο να διαμαρτυρηθείς για τις εικόνες ντροπής που βλέπουμε τόσο καιρό...και σε μένα άστα αυτά για παιδάκια και χαζομάρες!Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω!
Παίρνει τα πιο πολλά η δουλειά του είναι να βάζει γκολ και σε λίγο ο κοντρέρας θα έχει περισσότερα,αλλά ξέρω εμείς είμαστε οι εχθροί και τα παιδάκια!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οσο θα τρεχει να μαρκαρει στην αμυνα και θα φτανει να παιζει πισω απο τον Σναουτσερ,μην περιμενεις εκρηξη και αποτελεσματικοτητα στην επιθεση-εδω ζοριζεται οταν ειναι ξεκουραστος.Αλλωστε μην ξεχνας,πως εξαιτιας του Μπερετα,δεν ξεκουραστηκε,σχεδον,καθολου.Ας τον αφησουμε και θα τα βγαλει τα λεφτα του.Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Και εντελως πληροφοριακα,επειδη τυχαινει να μιλαμε συχνα εδω μεσα,τον Ιουνιο κλεινω τριαντα χρονια στην Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

να τα εκατοστίσεις ρε φίλε αλλά δεν με νοιάζει πόσο χρονών είσαι αλλά το τι συζήτηση κάνεις και το πόσο καταλαβαίνεις τον άλλον!

Δεν μπαίνω στο τρυπάκι του ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ'' και πολλά άλλα που λένε αρκετοί...εδώ μιλάμε για τον κοντό και αυτά που δεν μου αρέσουν τα λέω!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τα "ξερεις ποιος ειμαι εγω",μακρυα απο μενα.Αλλωστε,με την ανωνυμια ειναι πολυ ευκολο ο καθενας να λεει οτι θελει εδω μεσα.

Απο κει και περα,οι περισσοτεροι-για να μην πω ολοι-που κραζουν το Σαλπιγγιδη για τις επιδοσεις του και την,μεχρι τωρα,προσφορα του στην ομαδα,ειτε εδω μεσα,ειτε στο γηπεδο,ειναι οι ιδιοι που δεν τον ηθελαν πισω στον ΠΑΟΚ.Και αυτο,δεν πιστευω πως ειναι τυχαιο.Δηλαδη,με τον Φιλομενο,τι πρεπει να κανουμε?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε χαλαρωστε ρε για τον ΠΑΟΚ μιλαμε οχι για να πλακωθειτε μεταξυ σας!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

mpafos4 έγραψε:
Απο κει και περα,οι περισσοτεροι-για να μην πω ολοι-που κραζουν το Σαλπιγγιδη για τις επιδοσεις του και την,μεχρι τωρα,προσφορα του στην ομαδα,ειτε εδω μεσα,ειτε στο γηπεδο,ειναι οι ιδιοι που δεν τον ηθελαν πισω στον ΠΑΟΚ.
Ψέμα.Τόσο απλά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οσον αφορα το ενα σκελος που αφορα το"εδω μεσα",ειναι ευκολο να το διαπιστωσεις.Τοσο απλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”