Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από palok »

ποιός είναι αυτός? κάτι μου λέει το όνομα αλλά είμαι και γέρος άνθρωπος... δε λες έναν κοντούλη playmaker Που είχαν τα τρίκαλα?
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

οχι καμια σχεση με Τρικαλα...
ειναι ενας λευκος playmaker(1,91) με θητεια 6 χρονια στο NBA με καλο ρολο και εδω και ενα χρονο αγνοειτε...
μηπως ξέρει ο Οli??? :opaokara:
έκανε ενα περασμα απο την Αβελινο προπερσι και περσι ξεκίνησε στη Γερμανια...
ειναι πλεον στα 32 και ισως να τα παρατησε!
ο Νιcevic ξέρουμε αν ειναι τραυματιας?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

D League παίζει τώρα ο dickau με καλά νούμερα. ο nicevic τραυματίας είναι ναι. παίκτης της benetton κανονικότατα... :(
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ton dickau τον ειχα στο nba live 2004 στους πορτλαντ blazers
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μ' αρέσει που όταν είχαμε και Λάζαρο και Gray και McGrath στην ομάδα ονειρευόμουν τον εξτρά κοινοτικό με τα εξοικονομημένα λεφτά από την αλλαγή του Sims με τον Dozier.
Κούνια που με κούναγε...
Δεν γίνεται να τα ρίχνουμε όλα στην τιμωρία.
Χώρια το ότι η γελοία αυτή τιμωρία συνδέεται με την τωρινή μας ανυπαρξία ως μέγεθος.
Δεν μπορώ καν να ασχοληθώ με τον αντικαταστάτη του Gray.
Υποθέτω θα φέρουν κάποιον γιατί με μόνο play maker τον Αποστολίδη το κοντέρ θα γράφει.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Παιδες, τελικα με τον κολλινς τι γινεται? γιατι τα σπορ του βορρα λενε αποτυχια η μεταγραφη ενω το γκατζετα λεει οτι τελικα ο ματζικ θα τον φερει με 20.000 μεχρι το τελος της χρονιας και λογικα με οψιον ανανεωσης. Με το 4-5 ξερεται κανενα νεο? Μπασκετικος ειμαι και νιαζομαι. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ό,τι ξέρεις ξέρουμε. προφανώς η επιλογή magic είναι ο sherron collins και τον περιμένει πώς και πώς. με 6.000 το μήνα πάνω κάτω έρχεται. αλλά προφανώς ζητάει εγγυήσεις οτι θα τα πάρει. το βέβαια είναι οτι θα πάρουμε παίκτη (κυρίως λόγω των κανονισμών του ΕΣΑΚΕ)! ;)
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Σωστος! Ελπιζω να τον παρουμε τον κολλινς και το καλοκαιρακι να ερθει ο μπανε για προεδρος. θα δουμε! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Μάθαμε τουλάχιστον τους 2 από τους 5 από τους οποίους φάγαμε χυλόπιτα:

"Μπόγιαν Πόποβιτς, Χόλις Πράις ούτε που μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης. Απέρριψαν τις προτάσεις με το «καλημέρα».
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=89344
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

baneprelevic361 έγραψε:Μπασκετικος ειμαι και νιαζομαι. :nairepaok:
Ούτε που πήγε εκεί το μυαλό μου... :mrgreen:
Καλώς ήρθες...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα. Η ομάδα έτσι όπως είναι σήμερα δεν έχει δυνατότητες για πολλά...
Ξέρω το οικονομικό είναι πρόβλημα, αλλά εκεί φαίνονται οι μάγκες: Με τα λίγα λεφτά να πάρεις καλό παίκτη. Γιατί το να πάρεις καλό παίκτη έχοντας πολλά λεφτά στη διάθεσή σου είναι το πλέον εύκολο...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

δεν νομιζω να παρουμε τελικα απο την στιγμη που κανενας δεν ερχετε,το κακο εδω ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις αποχη ....αντε να δουμε.
επιτελους να σταματησει αυτο το πραμα με τον κοσμο.....αυτοι διωξαν τον κοσμο !
δεν ξυπνησε ο κοσμος μια μερα και ειπε δεν παταω

ουτε ο μπανε ουτε κανενας δεν το σωνει το μπασκετ νομιζω ..
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εγώ νομίζω από Αύγουστο ότι ένα εισιτηριάκι διαρκείας στα 250 ευρώ όπως επί Δρόσου μπορεί να είναι εφικτός στόχος για 2-3.000 διαρκείας μόνο όμως αν γίνουν πολλά καλά πράγματα μαζί:
1. να υπάρκει βασικόs χρηματοδότης κάποιος σαν τον Πέτζα, τον Μαμιδάκη,τον Βεζυρτζή κτλ. , δηλαδή κάποιος αξιόπιστος που να πει εγώ θα βάλω μισό εκατομμύριο για την σωστή λειτουργία της ομάδας φέτος
2. να μην έχει πτωχεύσει η χώρα
3. να έχουν εμπλακεί πρόσωπα που αγαπάει ο κόσμος όπως όλοι οι παλαίμαχοι του στυλ Μπανε, Γιαννούλη, Κόρφα , Ρεντζιά κτλ. και να βάλουν κι αυτοί κάποιο καλό ποσό
4. ο Μπάνε να είναι ο πρόεδρος (ή ο Μάτζικ που δεν θέλει)
5. να μείνει ο Σούλης
6. να έχουν κλείσει από πριν το καλοκαίρι παίκτες αποδεδειγμένα καλοί όπως ΜκΓκραθ, Γκετσέφσκι, Δέδας, Μονρό, Μάρσαλ κτλ.
7. να γίνει προσπάθεια για τον Λάζο-εγώ πιστεύω ότι θέλει να ζει με την οικογένεια Θεσ/νικη
8. να πάρουν και κάποιο παίκτη όνομα όπως ήταν ο Λου- έτσι για να τραβήξουν κόσμο.
9. να δώσουν marketing κίνητρα όπως έκπτωση στο κυλικείο για τους διαρκείας, δωρεάν φανέλα της ομάδας, δείπνο ή μονό με τους παίκτες για τους οπαδούς με τις περισσότερες παρουσίες, δωρεάν γυμναστήριο στο Παλατάκι, διοργάνωση φιλικών με αντίπαλους εκπρόσωπους της κερκίδας κτλ.
10. Na βοηθήσουν τα τμήματα με ρευστό όπως το ποδόσφαιρο και ο ΑΣ.

Μιλώντας σοβαρά φυσικά και είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν τα παραπάνω όλα μαζί...
και όπως καταλάβατε το 9. είναι καθαρά προσωπικές επιθυμίες χεχ...ίσως είναι ανοησίες δικές μου ίσως όμως είναι κίνητρο για αρκετούς...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Στις καλένδες το θέμα Κόλινς

Τα μαύρα σύννεφα στις διαπραγματεύσεις με τον Σερόν Κόλινς είχαν φανεί από χθες (10/3) και μάλλον από σήμερα (11/3) θα πρέπει να θεωρείται πως υπάρχει οριστικό ναυάγιο στη συζήτηση για συνεργασία του Αμερικανού γκαρντ με τον ΠΑΟΚ.
Κάτι που επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ, Μιλτιάδης Κανώτας, στο olaPAOK.gr. Σε ερώτηση για το αν ο "Δικέφαλος" συνεχίσει να ασχολείται με την περίπτωση του Κόλινς, ο πρόεδρος των "ασπρόμαυρων" είπε: "Όχι βέβαια! Εμείς κάναμε μια πρόταση, τα είχαμε βρει και στη συνέχεια μας ζήτησε περισσότερα χρήματα. Έτσι, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε". Όσο για τη μόνη περίπτωση να οδηγηθούν οι δύο πλευρές σε γάμο; "Μόνο αν επιστρέψει στη συζήτηση με τα λεφτά που του προτείναμε".
Ο Μιλτιάδης Κανώτας αναφορικά με άλλες περιπτώσεις παικτών που υπάρχουν στα υπόψη τόνισε: "Ασχολούνται οι κύριοι Σταυρόπουλος και Μαρκόπουλος με αυτό το θέμα και περιμένουμε να βρουν τον κατάλληλο".
Αναφορικά με τις πληρωμές παικτών που ξεκίνησαν από σήμερα (11/3), ο κ. Κανώτας είπε: "Σιγά σιγά προσπαθούμε να βρούμε λύση και σε αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι σύντομα θα το κλείσουμε".
Να σημειωθεί, πάντως, σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ, ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο "Δικέφαλος" έχει προσεγγίσει παίκτη που δεσμεύεται με άλλη ομάδα, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει... φως στην περίπτωσή του.
http://olapaok.gr/basket/stis_kalendes_ ... 02718.html
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

"Υπάρχουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ..."

Τι απάντησε ο Κρις Μονρό σε επικοινωνία που είχε με το olaPAOK.gr αναφορικά με πιθανή επιστροφή του στον "Δικέφαλο"

Εδώ και καιρό το olaPAOK.gr σας είχε ενημερώσει πως ένα από τα ονόματα που εξετάζονται στον ΠΑΟΚ είναι αυτό του Κρις Μονρό, όπως μάλιστα είχε επιβεβαιώσει και ο αντιπρόεδρος του "Δικεφάλου", Παρίσης Στογιάννης. Ενα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε αρκετό καιρό στα... πιτς (φέτος αγωνίστηκε στην ιταλική Μπριντίζι) είναι αλήθεια πως έχει κάνει τους ανθρώπους των "ασπρόμαυρων" διστακτικούς στο ενδεχόμενο της απόκτησης του Αμερικανού ως αντικαταστάτη του Τζάστιν Γκρέι.

"Μιλάω με ΠΑΟΚ"

Σύμφωνα με τον επίσημο ΠΑΟΚ επί του παρόντος δεν τίθεται ζήτημα ενίσχυσης του "Δικεφάλου" με τον Κρις Μονρό, ωστόσο ο τελευταίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στους "ασπρόμαυρους". To olaPAOK.gr επικοινώνησε με τον 30χρονο καλαθοσφαιριστή και σε ερώτηση για τον αν είναι πιθανή η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, ο τελευταίος αποκάλυψε πως υπάρχουν συζητήσεις με τον "Δικέφαλο" ώστε να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας. "Δεν είμαι σίγουρος. Γνωρίζω όμως πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ατζέντη μου", απάντησε λιτά ο Μονρό.
http://olapaok.gr/basket/yparxoyn_syzht ... 03223.html

Έλα ρε παιχταρά....!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”