12. Λάζαρος Παπαδόπουλος
Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος
Ενταξει ρε παιδια τι σας παραξενευει? Η ομαδα εξασφαλισε την σωτηρια της και σιγα σιγα θα αρχισει να ξεπουλα.Λες και ετσι οπως ειναι το ελληνικο μπασκετ υπαρχει καμια ελπιδα να φτιαξουμε ομαδα που θα καταφερει να μπει σε ομιλους ευρωλιγκας.Εγω να σας πω αν μπορουσαν να τον πουλησουν με κανα 300ρι κατοπιν συμφωνιας με τον λαζο ισως και να μην με χαλουσε,εχει καταντησει κουραστικο το σηριαλ.Αν φυγει και ο ντοζιερ νομιζω οτι εναν αμερικανο και εναν κοινοτικο ψηλο που να σχηματισουν ενα διδυμο καλητερο και απο τους αποχωρησαντες δεν ειναι δυσκολο να επιτευχθει και μπορει να μεινει και κανα φραγκο στην ακρη.
ο λαζος επρεπε να αποτελεσει παρελθον εδω και καιρο...εγω δεν δεχομαι σταση πριμαντονας του οποτε θελω κανω προπονηση αλλιως και καλα απεργω(λες και οι αλλοι που καθονται ειναι ρεμαλια) ουτε στην αρχη της σεζον δηλωνω οτι φευγω για μια απεργια που ουσιαστικα μονο ο ΠΑΟΚ στηριξε...δεν τα δεχομαι αυτα στις πλατες του ΠΑΟΚ...δεν μπορω απο τη μια να κραζω τη σταση της διοικησης που ουσιαστικα παιζει στις πλατες μας και απο την αλλη να δικαιολογω τη σταση του λαζου χιλια συγνωμη...και οι 2 πλευρες ειναι για κραξιμο...αν δε μπορεις φυγε μη μας εισαι καθε μερα στο φευγω μενω δεν κανω προπονηση επανερχομαι...δεν μπορει το ονομα του λαζαρου να ειναι πανω απο το ονομα του ΠΑΟΚ με λιγα λογια...αν βλεπεις οτι δε μπορεις σε ευχαριστουμε και αντιο οχι ολο απεργιες μετα παιρνεις τις εγγυησεις(ποιες εγγυησεις λες και δεν ξερεις τον μιλτιαδη) επανερχεσαι μετα ξανα απεργια μετα παλι εγγυησεις μετα φευγεις μετα μενεις και οταν παιζουμε με τη γρια κανεις την αδερφη....φυγε να σωσουμε λιγη απο την περηφανια μας(οση μας αφησαν να εχουμε ακομα στο μπασκετ)...και στην τελικη ολο αυτο που κανει χαλαει και ολη την ομαδα...
υγ με 4αρι καλαθη και στο 5 με 2 ψηλους αντι λαζου και με τοντορ ανετα θα ημασταν 3η θεση τωρα εστω και με τον απιστευτο γκρει στον ασσο...
υγ με 4αρι καλαθη και στο 5 με 2 ψηλους αντι λαζου και με τοντορ ανετα θα ημασταν 3η θεση τωρα εστω και με τον απιστευτο γκρει στον ασσο...
To παραξενο ειναι οτι καθε χρονο ξεκιναμε με στοχο την τριτη θεση και την εξοδο στην euroleague.Ως γνωστον στο μπασκετ,κανεις ευκολα καλη ομαδα.Καθιστε 2 χρονια να κανετε ενα ροστερ μετριο,βγαλτε τη νεα φουρνια Βασιλειαδη,να εξοικωνομιθουν και καποια χρηματα,και μετα χτυπηστε την 3η θεση.Τοσα πιτσιρικια υπαρχουν στην Ελλαδα,καποιους θα αφησαν οι γαυροβαζελοι.Οι ακαδημιες που ειναι δηλαδη?Οχι καθε χρονια δεν εχουμε λεφτα,να ξεκιναμε με πολυ δυνατο ροστερ να λεμε ευκολα παμε για το στοχο μας και στη μεση της χρονιας να μη μπορεις να κρατησεις τον καλυτερο σου παικτη.Και ο Λαζος κουρασε,δε γινεται να εισαι ηγετης της ομαδας και να παιζεις με μια προπονηση την εβδομαδα.
ας υποθέσουμε πως ο Λάζος δεν είχε ποτέ στο μυαλό του την φυγή (αλλιώς γιατί έμεινε το καλοκαίρι?). Στην πορεία του γυρίζουν έργο (θα τα πάρεις-δεν θα τα πάρεις) και γίνονται διάφορα παρατράγουδα. Δεν πρέπει να αντιδράσει και να στείλει ένα μήνυμα? Θα μείνει απαθής? Τότε σίγουρα θα τον πηδήξουν. Κάνει λοιπόν τις αποχές του ώστε να στείλει το μήνυμα πως δεν είναι μ@λ@κ@ς αλλά και για να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα. Ήρθε το θέμα Μάλαγα ώστε να καταλάβουν στην διοίκηση πως έχει κι άλλες επιλογές (και μάλιστα καλύτερες). Αν η διοίκηση συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα, θα συνεχίζει να είναι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης? Στο φινάλε, αν κοιτούσε την πάρτη του τώρα δεν θα ήταν εδώ. Αυτός όμως το παλεύει. Αυτό βλέπω εγώ τουλάχιστον.
ειναι περιπου ετσι αδελφε μου!η αληθεια ειναι οτι ο λαζαρος ειναι στα ...αζητητα εδω και 3 χρονια (μετα τη ρεαλ που και εκει απεδειξε οτι το μπασκετ που παιζει εχει ξεπεραστει) και για το λογο αυτο ηρθε στον ΠΑΟΚ.μπραβο του για τη φιλανθρωπικη του δραση και απεναντι στα παιδια , και στους συναθλητες του και με τον τροπο αυτο απεδειξε οτι εχει ευαισθησια και οτι σε αυτους τους καιρους που οι ανθρωποι περισσοτερο απο ποτε ειναι ...ιδιωτες και κοιτουν το τομαρακι τους μονο ,μπορει καποιος να σκεφτει και τι συμβαινει διπλα του.ομως σκεφτομαι πως σε καμια μεγαλη ομαδα ο λαζος δεν εκανε ουτε ..τζαμπα?και φετος στο ΠΑΟΚ εμεινε γιατι πραγματικα δεν βρηκε τιποτε καλυτερο, γιατι τους ηξερε και απο περσυ οτι ειναι μπαταχτσηδες (να μη σου πω απο τα τελευταια 10 χρονια).πραγματικα ομως μια με το συνδικαλισμο,μια με τις αποχες μια με το φευγω δεν φευγω η ομαδα ειναι μεσα στην ανασφαλεια.δεν θα ηθελα με τιποτε να ειμαι σουλης στη θεση του σουλη και ναμη ξερω αν θα εχω το καλυτερο μου παικτη και ειδικα το παικτη που ξανα εβγαλα στην επιφανεια αφου για χαρη του η ομαδα παιζει ...αναπηρο μπασκετ (και ας εχει σουπερ αθλητικο μαρσαλ .και δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ο ντοζιερ ειναι τοσο γατακι.μαλλον για ξεδοντιασμενο αλογο μου κανει απο τον προπονητη φυσικα,πραγμα που τον εχει ξενερωσει αφανταστα).κριμα για τον ΠΑΟΚ που καποτε παρακαλουσαν να ερθουν και τωρα παρακαλανε να φυγουν και μαλιστα οσο οσο.ειναι κριμα να φυγει γιατι δεν εχουμε και αλλον και φυσικα ουτε θα παρουμε(και τι να τον κανουμε φυσικα με τα χαλια του ελληνικου πρωταθληματος?να παμε ευρωλιγκα!!αστεια πραγματα!με τι?με ποιον?τι νοημα εχει να κραταμε παικτες που δεν θελουν να ειναι στην ομαδα ,που δεν τους πληρωνουμε,που δεν θα παρουμε αλλους στη θεση τους?για να παιξουν σε ενα πρωταθλημα κουτσων ?που το μαρουσι ναι αυτο το μαρουσι που κοστιζει 300000 και αυτα δεν τα πληρωνει κανεις ειναι 3ο και τεταρτη η καβαλα με τον ....ΠΑΟΚ του 1000000 που επισης δεν πληρωνει κανεις).αν φυγει να παει στο καλο και τον ευχαριστουμε που ηταν στην ομαδα.εγω δεν το χαρηκα το μπασκετ μαζι του αλλα αυτος εκανε αυτο που μπορουσε.να κανει αυτο που πρεπει για τον εαυτο του και τη καριερα του οπως θα εκανε ο καθενας μας και φυσικα αυτο ηταν που εκανε και οταν ηρθε στην ομαδα.δεν μας εκανε χαρη.του καναμε μια προσφορα και την δεχτηκε.ουτε ο ΠΑΟΚ κρατησε το λογο του και κατα συνεπεια ουτε και ο λαζαρος.ετσι ειναι οι ..δουλειες.αυτο που θα μηνει ειναι παντα αυτη η απορια που εχω καθε χρονο.αφου το μπασκετ στην ελλαδα και μονο εχει πεθανει και αφου η γευση που εχουμε καθε χρονο απο την ομαδα μας ειναι πικρη γιατι ακομη ασχολουμε και εγω και τα αλλα αδελφια.τι ομαδα τελος παντων θα ηταν αυτος ο παοκ αν επαιζαν σε αυτον μονο παοκτσηδες?(το μονο σιγουροητνα οτι παντα θα τα εδιναν ολα και θα παιζαν και τσαμπα με ενα φοβερο μαζοχισμο) 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 14 Φεβ 2011, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Ούτε εγώ πιστεύω πως μπορεί να σταθεί σε ψηλό επίπεδο αλλά σίγουρα μπορούσε να βρει μία ομάδα πολύ καλύτερη του ΠΑΟΚ. Σε αυτό είμαι κάθετος.
Δύο πράγματα τον κράτησαν στον ΠΑΟΚ. Ο Σούλης και η Ελλάδα. Ίσως και κάποιες υποσχέσεις.
Δύο πράγματα τον κράτησαν στον ΠΑΟΚ. Ο Σούλης και η Ελλάδα. Ίσως και κάποιες υποσχέσεις.
Να μας τα είχες κάνει.... Το μπούλο...... Στον ΠΑΟΚ θα παρακαλάτε να παίζετε, δεν θα απειλείτε. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
gika έγραψε:Να μας τα είχες κάνει.... Το μπούλο...... Στον ΠΑΟΚ θα παρακαλάτε να παίζετε, δεν θα απειλείτε. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Αυτο το μπασκετ εκει που πας να παρεις λιγο τα πανω σου, ερχεται η κρυαδα!
Τεραστια απωλεια ο λαζος...ειδικα αν δεν αντικατασταθει με εναν σχετικα καλο ψηλο!
Αλλα απο την αλλη ειχε κουρασει αυτο το φευγω-μενω ενα μηνα τωρα! Αν δε θελει ο αλλος δεν μενει κ με το ζορι! Δεν τον κατηγορω...ισως τον εφτασαν στο οριο του και η οικονομικη μας στενοτητα αλλα κ η αντιμετωπιση που ειχε απο τα κορακια μετα τη συνδικαλιστικη του κοντρα με τον βασι(β)λακοπουλο.
Αν βγουμε ευρωλιγκα θα τον ηθελα του χρονου...μεχρι τοτε απλα χασαμε την ταμπελα του αδιαφιλονικητου φαβορι για ευρωλιγκα που αποκτησαμε μετα το σημερινο διπλο. Τοσο πολυ αντεξε
Επιβαλεται να βρουμε αντικαταστατη, εστω και αν χρειαστει να περιμενουμε 1-2 βδομαδες για το καλυτερο δυνατο! Μ'αυτο το ροστερ (2 τεσσαρια κανενα πενταρι και τιποτα απο πισω), δεν πας που-θε-να!
ΥΓ Σε περιπτωση μελλοντικης συνεργασιας αν βγουμε τριτοι (αλλιως δεν ξαναρχεται) οροι ελευθεριας με 1000 ευρω μπαι-αουτ απαγορευονται αυστηρα. Οποιος θελει...
Τεραστια απωλεια ο λαζος...ειδικα αν δεν αντικατασταθει με εναν σχετικα καλο ψηλο!
Αλλα απο την αλλη ειχε κουρασει αυτο το φευγω-μενω ενα μηνα τωρα! Αν δε θελει ο αλλος δεν μενει κ με το ζορι! Δεν τον κατηγορω...ισως τον εφτασαν στο οριο του και η οικονομικη μας στενοτητα αλλα κ η αντιμετωπιση που ειχε απο τα κορακια μετα τη συνδικαλιστικη του κοντρα με τον βασι(β)λακοπουλο.
Αν βγουμε ευρωλιγκα θα τον ηθελα του χρονου...μεχρι τοτε απλα χασαμε την ταμπελα του αδιαφιλονικητου φαβορι για ευρωλιγκα που αποκτησαμε μετα το σημερινο διπλο. Τοσο πολυ αντεξε

Επιβαλεται να βρουμε αντικαταστατη, εστω και αν χρειαστει να περιμενουμε 1-2 βδομαδες για το καλυτερο δυνατο! Μ'αυτο το ροστερ (2 τεσσαρια κανενα πενταρι και τιποτα απο πισω), δεν πας που-θε-να!
ΥΓ Σε περιπτωση μελλοντικης συνεργασιας αν βγουμε τριτοι (αλλιως δεν ξαναρχεται) οροι ελευθεριας με 1000 ευρω μπαι-αουτ απαγορευονται αυστηρα. Οποιος θελει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Κυρ 13 Φεβ 2011, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με την προσθήκη ενός καλού απλά ψηλού και την αλλαγή των συστημάτων σε ένα πιο σύγχρονο και πιο γρήγορο μπάσκετ, είμαι της άποψης πως η απουσία του θα φανεί πολύ λίγο. Ταυτόχρονα θα ανέβει και ο Ντόζιερ. Πλήγμα πολύ μεγάλο η απώλεια Μακ Γκραθ αυτό τον καιρό που θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στο πέρασμα του ΠΑΟΚ στο νέο τρόπο παιχνιδιού λύνοντας τα χέρια του Μαρκόπουλου.

Ναι ρε Λαζαρε, δεν μπορώ να σε καταλάβω...
Άκου εκεί να ΜΗΝ δέχεσαι να παίζεις τζάμπα σε μια ομάδα χωρίς στόχους.... Απαράδεκτος.
Άκου εκεί να ΜΗΝ δέχεσαι να παίζεις τζάμπα σε μια ομάδα χωρίς στόχους.... Απαράδεκτος.
XXXXgika έγραψε:Να μας τα είχες κάνει.... Το μπούλο...... Στον ΠΑΟΚ θα παρακαλάτε να παίζετε, δεν θα απειλείτε. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
σε ευχαριστουμε.
2 χρονια σε μια ομαδα που δεν πηρες ευρω ,η οποια εχει απαξιωθει πρωτα απο τον ιδιο της τον κοσμο και μετα απο ολους τους αλλους ,μας θυμισες τι σημαινει μπασκετ επιπεδου.
Καλη τυχη
2 χρονια σε μια ομαδα που δεν πηρες ευρω ,η οποια εχει απαξιωθει πρωτα απο τον ιδιο της τον κοσμο και μετα απο ολους τους αλλους ,μας θυμισες τι σημαινει μπασκετ επιπεδου.
Καλη τυχη