6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
gika

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από gika »

Ζαγοράκη, οι οπαδοί αποφάσισαν. Αλλάγη του ιατρικού τιμ. Ακόμα εδώ είσαι;
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Ελπιζω ο αριας να καλυψει επαξια το κενο του βικτορα,για οσο καιρο ακομη θα λειψει.....
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Για πες για Γίγη;
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Gika, παράκληση, όταν θέλεις να εκφράσεις τη διαφωνία σου κάντο χωρίς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη του φόρουμ...το ότι δεν είμαστε ειδικοί (ως οπαδοί) για κάποια θέματα δε σημαίνει ότι δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση από ειδικούς ή δεν μπορούμε να πιάσουμε τα κομπιουτεράκια να κάνουμε προσθαφαιρέσεις ή από τη λιγότερη ή περισσότερη μπάλα που έχει δεί (ή παίξει) ο καθένας μας να κάνουμε τους ερασιτέχνες προπονητές...Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν καλοί και κακοί γιατροί, ή/και καλοί γιατροί που κάνουν λάθη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα γυρίσει,
δεν μπορεί παρά μια μέρα να γυρίσει...
(παλαιόν άσμα)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Παναγιώτης Γιγής:

Καθηγητής στο ΑΠΘ για χρόνια. Επίσης ξέρω και 2 φοιτητές του που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, παρ' ότι τους.. έκοψε! Αυτό λέει πολλά..
Γιατρός στο Διαβαλκανικό για χρόνια. Ρωτήστε έστω και τις νοσοκόμες για αυτόν. Τεράστιος γιατρός, φοβερός άνθρωπος.
Έχει γράψει πολλά βιβλία. Στο παρακάτω λινκ μερικά παραδείγματα:
http://www.perizitito.gr/persons.php?personid=442
Και με δικό του ιατρείο.
Και φυσικά για πολλά χρόνια γιατρος του ΠΑΟΚ. Δεν είναι κανένας καινούργιος.

Ειλικρινά βαριέμαι να ψάξω παραπάνω.
Θα πω μόνο ότι εξαιτίας του σήμερα κουνάω το δεξί μου χέρι. Αν δεν ήταν αυτός και είχαν επαναπαυθεί οι γονείς μου στις διαγνώσεις ενός αρκετά γνωστού ορθοπεδικού, σήμερα δεν θα το κουνούσα. Πήγαινα για τρεις μήνες δυο φορές την εβδομάδα είτε στο γιατρείο του είτε στο Διαβαλκανικό -όπου τον βόλευε κάθε φορά- για να αλλάζει την "αυτοσχέδια" νάρθηκα που μου είχε βάλει. Στο τέλος είπε "δώστε στο νοσοκομείο λεφτά για τις γάζες. Εγώ δεν θέλω τίποτα. Φτάνει που είναι εντάξει το παιδί." Είχα σπάσει το χέρι μου κάτω από την κλείδωση του όμου και το χέρι είχε μετατοπιστεί μερικά εκατοστά. Στα επειγοντα του Κεντρικού μου είχαν πει "είναι σπάσιμο, κράτα το ακίνητο και θα δέσει γιατί εκεί δεν μπαίνει γύψος." Γνωστός ορθοπεδικός μου είχε πει περίπου το ίδιο. Ο Γιγής κατάλαβε τι είχε γίνει και το έσωσε.
Αυτό ήταν μια προσωπική εμπειρία. Ψάξτε γι' αυτόν και μετά αν έχετε τα κότσια κράξτε τον. Αλλά ο άνθρωπος είναι από τους καλύτερους Έλληνες ορθοπεδικούς. Ίσως και ο καλύτερος.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

'Νταξ', ας βάλουμε ως στόχο να παίξει play-off, και αν γυρίσει νωρίτερα πανηγυρίζουμε.

gika έγραψε:Εγώ δεν θέλω τίποτα. Φτάνει που είναι εντάξει το παιδί." Είχα σπάσει το χέρι μου κάτω από την κλείδωση του όμου και το χέρι είχε μετατοπιστεί μερικά εκατοστά.
Aυτού του όμου?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

:lol: :lol:
ιταλε με πεθανες ρε...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Φοβερες αποκαλυψεις..
Τρομερη συγκινηση...

Θα καταρρευσω..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

To μηχανάκι που λέγεται Βίτολο καλό θα είναι να ετοιμαστεί για τα play off και τον τελικό κυπέλλου. Ως τότε λύσεις έχουμε. Χάνει την Ευρώπη αλλά καλύτερα να τον έχουμε για κανα 3-4 χρόνια παρά για 2 παιχνίδια και μετά να τον ψάχνουμε πάλι..
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Sera4 έγραψε:"Να προλάβω την ΤΣΣΚΑ"
Σε λίγο καιρό το βλέπω να γίνεται κάπως έτσι
Να προλάβω τα play-off
ή
θα δώσω τα πάντα για να είμαι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας το καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

παντως δεν ειναι η πρωτη φορα που το ιατρικομας τιμ κανει σοβαρο λαθος, και δυστυχως δεν πιστευω πως ειναι απο ασχετοσύνη αλλα απο αμελεια κατι που χειροτερεύει την θεση του ιατρικου επιτελειου, γιατι μπορω σαν οπαδος να δεχτω οτι δεν εχουμε την οικονομικη ανεση για να εχουμε το καλλυτερο ιατρικο τιμ αλλα δεν μπορω να δεχτω να εχουμε καταξιωμένους επιστημονες αποδεδειγμένα καλους στο αντικείμενο τους αλλα να βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν αγκαρια Ζαγορακη το εχεις πει οποιος δεν θελει να ειναιστον ΠΑΟΚ φευγει
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

moican4 έγραψε:Τρί Φεβ 08, 2011 5:18 pm
Η κατασταση του παικτη ,δυστυχως δεν ειναι καλη..
Απο οσο μπορεσα να μιλησω, ο παικτης εχει υποστει ισχυρο σοκ απο τις 2 :shock: επεμβασεις που του εγιναν στην Ισπανια ( μια πλυση με ορο ,και ενας μετεπειτα καθαρισμος).
Αυτες οι καταστασεις δεν βοηθουν το γονατο εννοειται...
Δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησει με μπαλα γιατι δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε αν μπορει πρωτα να κανει χαλαρο τρεξιμο...

Η κατασταση του θελει μεγαλη προσοχη...
Δυστυχως οι "υπευθυνοι" του ιατρικου τιμ ,τον χειρουργησαν και τον αφησαν μετα απο 2 ημερες να φυγει για Ισπανια..Τοσο σχετικοι ειναι...
Απο εκει ξεκινησαν ΟΛΑ..
Οταν ο Ραλλης πηγε μετα εκει για να συμαζεψει τα ασυμαζευτα ,ηταν ηδη αργα ΓΙΑΤΙ η βλακεια που τους δερνει ειναι ατελειωτη..
Ο παικτης εφαγε 20 μερες σε νοσοκομειο εκει, ταλαιπωρηθηκε 3-4 ημερες απο υψηλο πυρετο και μετα του εδωσαν αντιβιωση, ενα σωρο ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...!!!!

Με αυτα που ακουσα εκτιμω πως θα επανελθει μετα απο 1 μηνα σιγουρα..
Το "παραπανω " δεν το λεω γιατι θελω να ειμαι αισιοδοξος...

Αμεση αλλαγη ιατρικου τιμ ..Ελεος ...Φτανει πια...

Χαιρομαι παντως που ορισμενοι αρδ κανουν ρεπορταζ, :lol: :lol: και μετα απο 2 ημερες που τα λεμε εμεις τα γραφουν με την διαφορα πως ολως τυχαιως ειναι ακριβως τα ιδια.. .. :shock:

Ρε που φτασαμε..
ΥΓ. Μηπως θελετε να σας πω και για τον Φωτακη ,πως παει η αποθεραπεια του? :lol: :lol:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5959
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

απο ΠΑΟΚ24

Ο Βίκτορ Βιτόλο ξεκίνησε σήμερα χαλαρό τρέξιμο, αφού η αποθεραπεία του είναι σε πολύ καλό στάδιο, ωστόσο ο Ισπανός μέσος πέρασε…πολλά καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Τενερίφη.

Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο Βιτόλο επέστρεψε στην πατρίδα του για να κάνει εκεί την αποθεραπεία του, αλλά και τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μετά από λίγες μέρες, όμως, είδε το γόνατο του να έχει πρηστεί πολύ και μετέβη στο νοσοκομείο για να του αφαιρεθεί το υγρό που είχε μαζέψει, όπου και διαπιστώθηκε η μόλυνση.

Αυτό έγινε σε πρώτη φάση, αλλά και πάλι οι πόνοι και το πρήξιμο δεν είχαν υποχωρήσει. Μάλιστα, δύο μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, ο Βιτόλο ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και διακομίστηκε και πάλι στο νοσοκομείο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Εκεί του έγινε και δεύτερος καθαρισμός, ενώ του χορηγήθηκαν ισχυρά αντιβιοτικά για να υποχωρήσει το μικρόβιο. Υπήρξε ο φόβος ακόμα και για πρόβλημα στα νεφρά του, εξαιτίας των ισχυρών αντιβιοτικών, αλλά ο οργανισμός του Ισπανού, αντέδρασε και καλά και το πρόβλημα υποχώρησε. Εκείνες, τις ημέρες μετέβη στην Τενερίφη και ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, ο οποίος του καθάρισε το υγρό από το γόνατο.

Μετά από 20 μέρες παραμονής στο νοσοκομείο, ο Βιτόλο πήρε εξιτήριο και λίγο πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε ακόμα και τον γιατρό της Ρεάλ Μαδρίτης, για να πάρει και από εκεί μία γνωμάτευση.

Το γεγονός, ότι ο Βιτόλο έζησε μία τέτοια περιπέτεια, αλλά πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, είναι και αυτό που αποδεικνύει τον χαρακτήρα του. Πραγματικός νικητής…
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πιθανόν να επιστρέψει κόντρα στην ΑΕΚ, για το κύπελλο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”