Θα πάρει σύνταξη ο Χάβος από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αλα Φέργκιουσον

gash04 έγραψε:DC έγραψε:Έλα, πάμε τώρα:
[youtube]_CrnKyFYxz0&NR[/youtube]
Πρώτος κάνω την αρχή μιας και δεν τον πίστεψα ΠΟΤΕ.
Ελπίζω να πάρω ένα 9.75 για την άριστη κωλοτούμπα!
Κανείς δεν ξέρει...navigator11 έγραψε:"κανεις δεν ξερει εαν ειναι ικανος να χτισει μια ομαδα,αλλα στην διαχειριση της υπαρχουσας μας εχει εκπληξει θετικα ολους."
χονδρικά κ εγώ προς αυτήν την κατεύθυνση κλίνω.ως προς τις οικοδομικές του ικανότητες έχω αρκετές αμφιβολίες πάντως.βέβαια δεν είναι της παρούσης.
συγχαρητήρια κ σε εσένα.
navigator11 έγραψε:βέβαια δεν είναι της παρούσης
geoavr έγραψε:Αν σηκώσει το uefa μέχρι και ο φίλος μου ο teratios θα κάνει κωλοτούμπα...
Θα πάρει σύνταξη ο Χάβος από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αλα Φέργκιουσον![]()
![]()
από αύριο θα τα πούμε, τώρα είναι μέρα χαράς....πάντως, ο αγώνας χθες ήταν αγώνας ψυχολογίας και ουχί τακτικής...όταν κάνεις τα πάντα εξωαγωνιστικά για να σαμποτάρεις με πουστιές τον αντίπαλο λογικό είναι να περνάει στους παίχτες σου πως θα πρέπει να έχουν κάποιο λόγο να τον φοβούνται και να κατέβουν χεσμένοι ή στην καλύτερη άνευροι...από την άλλη, οι δικοί μας ήταν όλοι καβλωμένοι με αυτά που βλέπαν, ακούγαν, διαβάζαν, από τον Χάβο μέχρι τα μπολ μπόις...Betonieras έγραψε:Τερατιε δικαιουσε και εσυ καποια στιγμη μια τεραστια Κωλοκυβιστηση αδερφε... ΠΑΟΚ εισαι... Αντε να μαστε καλα να ζησουμε κ αλλα τετοια...ΠΑΟΚΑΡΑ μου το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει...
λέτε να μην το περίμεναν οι Ζαγορακο-Βρυζα-Σάντηδες που μαζεύτηκαν να απολαύσουν μετά ουισκίου και ξηροκάρπιων τον βιασμό του τραβεστί; (μόνο ο Μαρινάκης πίστευε στην νίκη του γάβρου αλλά αυτός δεν πιάνεται, ξέρει τόση μπάλα όσο η Βάσια Τριφύλλη)teratios2 έγραψε:από teratios2 » Τετ Φεβ 02, 2011 1:59 am
όσο κι αν λένε οι τοροσίδηδες μπας και το πιστέψουν οι ίδιοι, έχουν χάσει πριν ακόμα μπουν στο γήπεδο
και δεν με νοιάζει κι ας μην παίξει κι ο Κοντρέρας κι ο Βιτόλο και όποιος θέλει, και με την ομάδα u-21 τους έχουμε
γαμήστε τους
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πού να δεiς από τον Ιούλιο και μετά, όταν θα αρχίσει η προετοιμασία για να μπούμε στους ομίλους του Ch. L. και θα επανέλθει και το καλύτερο ψηλό φορ της Ελλάδος...DC έγραψε:Σε κανά δυο βδομάδες, θα έχει γυρίσει ο Βιτόλο, θα είναι καλά ο Κλάους, θα έχει ενσωματωθεί ο Αρίας, το ίδιο και ο Ετό, θα έχει γίνει καλά ο Φωτάκης ....
Μάλλον εκεί θα αρχίσουν τα δύσκολα για τον Χαβίνιο.
(ο καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα)
Falegkos έγραψε:Πάμπλο Γκαρσία
Για το αν έχει αλλάξει κάτι με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Όλοι στην ομάδα είμαστε καλά. Έχουμε μία δυναμική που ξέρουμε πως δουλεύει. Ξέρουμε το πρόγραμμα της ομάδας. Τι θα γίνει κάθε μέρα. όλα στην ομάδα είναι συστηματοποιημένα. Δε μου αρέσουν τα μυστήρια και τα δράματα. Δε μου αρέσει να σπαταλάμε ώρες βλέποντας βίντεο με τους αντίπαλους. Ο Χάβος δεν ασχολείται με τους αντίπαλους, γιατί πιστεύει σε εμάς. Τ πράγματα είναι απλά στην ομάδα μας. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Στον ΠΑΟΚ το νερό είναι στο αυλάκι."
όχι ρε συ, τι ξέρει ο Γκαρσία ο άμπαλος.gika έγραψε:Κι όταν αυτά τα λέει ο Πάμπλο Γκαρσία, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής σημαίνουν πολλά.
Όταν πάλι τα λέει ένας τόσο μεγάλος παίκτης, τον οποίο ο Χάβος τον είχε στείλει σπίτι του για μια εβδομάδα πριν από σημαντικότατο ματς για λόγους πειθαρχίας, τότε τα λόγια αυτά είναι ανεκτίμητα.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΚΗ.