Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Steenage
Δημοσιεύσεις: 2375
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:51
Τοποθεσία: Vorras

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Steenage »

οι κραατες παντως πανηγυριζουν που φευγει και τον λενε κουτσουρο :lol: :lol:

http://translate.google.gr/translate?hl ... rmd%3Divns

http://www.jutarnji.hr/mamic-konacno-pr ... k-/920925/
Άβαταρ μέλους
Steenage
Δημοσιεύσεις: 2375
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:51
Τοποθεσία: Vorras

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Steenage »

Ο Χαλίλχοτζιτς αποχαιρέτησε τον Ετό

Πριν λίγη ώρα ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έδωσε συνέντευξη Τύπου στο Ζάγκρεμπ και αποχαιρέτησε επίσημα τον Ετό που έρχεται στον ΠΑΟΚ.

Ο Χαλίλχοτζιτς ανέφερε χαρακτηριστικά για τον παίκτη που σήμερα αποχαιρέτησε την Κροατική ομάδα:

«Χωρίσαμε εγκάρδια με τον Ετό. Πρέπει να του δώσουμε πολλούς επαίνους για την σωστή συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του.
Τώρα έχει μία ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό, ενώ στην θέση του αγωνίζεται ένα άλλος νεαρός ποδοσφαιριστής, Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία εκεί που πάει και κάθε επιτυχία στην καριέρα του…».

Αυτά ανέφερε ο κόουτς των Κροατών σε συνέντευξη Τύπου το περιεχόμενο της οποίας δημοσιοποιείται και στο επίσημο σάϊτ της ομάδας.

Όλοι πλέον στην Κροατία γνωρίζουν ότι η Ντιναμό αφήνει ελεύθερο τον Ετό, ο οποίος αύριο θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια.

PAOK 24
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 19008
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από gika »

Δεν τον ξέρω τον παίκτη.

Αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση που ολοκλήρωσε μία πολύ σημαντική μεταγραφή και αν δεν ήταν τα Κροατικά ΜΜΕ, θα το μαθαίναμε μετά τις υπογραφές.

Αυτή είναι σωστή διαχείρηση των καταστάσεων. Κάτι που εδώ και 1 χρόνο το είχαμε χάσει. Α ρε σέρτζιο.....
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 15048
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Sera4 »

που να δεις τι λεγανε οι πορτογαλοι ενα φεγγαρι για το βιερινια οταν εφευγε....επειδη ειχε τυχει να διαβασω κατι σχολια...
Boksic4
Δημοσιεύσεις: 546
Εγγραφή: Κυρ 06 Δεκ 2009, 18:37

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Boksic4 »

καλα αυτοι τι νομιζουν οτι θα τους δωσουμε λεφτα και λενε πωληση; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 15048
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Sera4 »

«Ο Ετό θέλει ΠΑΟΚ…»

27 Ιαν 2011 16:35, Από PAOK24

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου Ετό μίλησε πριν από λίγο για την αυριανή άφιξη του παίκτη στην Θεσσαλονίκη και για τους λόγους που επιλέγει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπόζο Σλίσκοβιτς μίλησε στον Sport103 και ανέφερε χαρακτηριστικά για την επικείμενη συμφωνία της Ελληνικής ομάδας και του 30χρονου Ετό:

«Ο Ετό έρχεται αύριο στην Ελλάδα. Είμαστε κοντά σε συμφωνία και αύριο νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν. Είμαστε πολύ κοντά για να τελειώσει αυτή η δουλειά».

Σε ερώτηση για το αν ο παίκτης θα πάρει την ελευθέρας του και αν αυτό έχει συμφωνηθεί με τη Ντιναμό, ο μάνατζερ του Ετό τόνισε: «Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει. Έχουμε μιλήσει με την ομάδα και όλα είναι εντάξει. Αύριο θα ξέρουμε πιο πολλά όταν ο παίκτης έρθουμε στην Ελλάδα».


Για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και για τα χαρακτηριστικά του παίκτη, ο Σλίσκοβιτς τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ μιλάμε για 2,5 χρόνια. Ο Ετό ως Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης που έμαθε στο 3-5-2 το οποίο παίζουν στην Βραζιλία. Εκεί όπου παίζουν όλη την γραμμή. Στη Ντιναμό έπαιξε ως δεξί μπακ, αλλά και μερικές φορές πιο μπροστά στην δεξιά πλευρά».

Σε ερώτηση γιατί ο Ετό προτιμά τον ΠΑΟΚ, ο μάνατζερ του παίκτη ανέφερε: «Θέλει να παίξει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Το αποφάσισε παρά το ότι είχε πολλές προτάσεις. Πολλά κλαμπ μου τηλεφώνησαν για τον παίκτη από άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Στην Κροατία δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει σε άλλη ομάδα γιατί η Ντιναμό είναι η μεγαλύτερη. Του άρεσε ο ΠΑΟΚ ενώ έμαθε και πολλά καλά για την ομάδα από έναν πρώην Βραζιλιάνο συμπαίκτη του που τώρα παίζει στον ΠΑΟΚ».

Τέλος, όσον αφορά το δικαίωμα συμμετοχής του με τον ΠΑΟΚ στα επόμενα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Μπόζο Σλίσκοβιτς ανέφερε: «Μπορεί να παίξει. Δεν είμαστε πλέον στην φάση των γκρουπ. Θα παίξει και στους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ».
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 19008
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από gika »

Και που να δεις τι λέγανε οι οπαδοι των ομάδων των Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς κτλ... Τον Λίνο ξέχασα. Τον Χαλκιά επίσης. Τον Βιτόλο το ίδιο!!!!!

Αυτούς απλά τους έτσουξε!
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11024
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από gash04 »

Εμ τους αποκλείσαμε τους πήραμε και παίχτη τι θα πούνε?
Άβαταρ μέλους
logios
Δημοσιεύσεις: 1370
Εγγραφή: Πέμ 20 Νοέμ 2008, 22:01

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από logios »

Ειστε απιστευτοι!!! Ακομη δεν τον ειδαμε παλτο τον βαφτισαμε. Πολυ μιζερια ρε αδερφια. Λες και αυτους τους παικτες που πηραμε και μας εκτοξευσαν μεχρι την δευτερη θεση τους πηραμε στο απογειο της καριερας τους.
Σοβαρευτειτε λιγο και δωστε θετικη αυρα στην ομαδα, δεν μπορει να δημιουργειτε κλιμα απο αποψεις φορουμ της ομαδας που φευγει.
Ελα παιχταρα μου και πεθαμενος να εισαι η ΤΟΥΜΠΑ θα σε αναστησει. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Parolos
Δημοσιεύσεις: 6468
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 17:33

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Parolos »

O Lino ήταν αλλαγή σε κάποια Πόρτο.. 8-)

Μακάρι να βγει.. όλα στο χόρτο θα φανούν...
Άβαταρ μέλους
xristos14
Δημοσιεύσεις: 952
Εγγραφή: Τρί 28 Σεπ 2010, 11:33

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από xristos14 »

Οτι ένας 18χρονος του έφαγε τη θέση στα μπακ κ ένας 19χρονος τη θέση στα χαφ δεν σας λέει κάτι?Ένα σωρό ταλέντα έχει η Διναμο τον 30χρονο βρήκαμε?
Χώρια ότι αν αγωνίστηκε έστω κ ένα λεπτό στο europa,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ βάση κανονισμών να παίξει με άλλη ομάδα για φέτος
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 19008
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από gika »

δεν ισχύει αυτό για την Ευρώπη που λες.
για τους πιτσιρικάδες τώρα, είναι τέτοιο το κροατικό σύστημα. βάζουν πιτσιρικάδες κι ας μην είναι καλύτεροι από τους άλλους για να τους πουλησουν...
tigon4
Δημοσιεύσεις: 2014
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιούλ 2009, 00:32
Τοποθεσία: βορρας

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από tigon4 »

αντε να δουμε ....οσο για τον φιλο logio , δεν νομιζω να εβγαλε κανεις μιζερια.......ο παρασανδαλος εβαλε απο κροατικο φορουμ τι λενε οι οπαδοι της ντιναμο οπως κανουμε και εμεις εδω και νομιζω οτι αν καποιος μπει εδω και διαβασει τα ποστ στους παικτες θα καταλαβει ποια ειναι τα παλτα μας και ποιες οι αξιες μας !!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 15048
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από Sera4 »

xristos14 έγραψε:Οτι ένας 18χρονος του έφαγε τη θέση στα μπακ κ ένας 19χρονος τη θέση στα χαφ δεν σας λέει κάτι?Ένα σωρό ταλέντα έχει η Διναμο τον 30χρονο βρήκαμε?
ωρες ωρες με αυτη τη βλαχονοοτροπια νομιζω πως εχουμε να κανουμε με τπτ πιτσιρικια εδω μεσα που νομιζουν οτι κανουμε μεταγραφες στο μανατζερ και οχι στην πραγματικοτητα (χωρις παρεξηγηση)....παρεπιπτοντως αυτο το πιτσιρικι ο 18χρονος ειναι κλεισμενος στην αρσεναλ...160 συμμετοχες σε 5 χρονια εχει και κανετε λες και τον παιρνουμε απο κανενα πανερι...αν πηγαινες να τον ζητησεις περισυ θα σε μιλουσαν για 1,5-2 χαρτια....τι να πεις δηλαδη ειναι να απορεις καποιες φορες... :roll:

υγ η παε μετα απο καιρο κινειται παλι στο σωστο δρομο μεταγραφικα...διαρροες πουθενα και παιχτες με χαρακτηριστικα που χρειαζονται ακριβως στην ομαδα...με καλες συμμετοχες και με στοιχεια που ελαχιστοποιουν την πιθανοτητα λαθους...
Άβαταρ μέλους
bane1980
Δημοσιεύσεις: 4863
Εγγραφή: Πέμ 30 Οκτ 2008, 16:20

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από bane1980 »

εμένα πάντως μου αρέσει οτι σήμερα μάθαμε, αύριο υπογράφει, περίπου όπως και με τον Αρίας.

το εάν είναι καλός ή όχι κλπ κλπ, θα δείξει.

Το καλό είναι οτι είναι κοινοτικός και οτι μπορεί να μπει καπάκι και την Κυριακή (που λέει ο λόγος)

Τέλος, αυτές οι μεταγραφές που δεν παίρνει κανείς μυρωδιά, με βοηθούν να αισιοδοξώ οτι κάποια καλά μπορεί να μας έρθουν χωρίς να το περιμένουμε (όπως παλία :P )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”