19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
-
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Αν και μέχρι στιγμής έχω απογοητευτεί πάρα πολύ απο τον Κούτσια οφείλω να πω ότι είμαι αισιόδοξος για έναν και μόνο λόγο... Βλέπω στήριξη στο πρόσωπο του τώρα τελευταία και εκτιμώ πως η ψυχολογία του θα έχει ανέβει πολύ. Δεν πιστεύω στην ποδοσφαιρική ικανότητα του αλλά πολλές φορές η ψυχολογία υπερισχύει της ικανότητας(ΓΙ'αυτον το λόγο πίστευα ότι θα περνούσαμε απ΄την Φενέρ παρεμπιπτόντως)
Μακαρι να παιξεις και να εχεις καλη αποδοση ρε βασιλη. Αν οντως προσπαθεις στις προπονησεις οσο ακουγεται, μπορεις να πετυχεις πολλα. ιδρωσε εσυ την φανελα και εμεις μαζι σου.
- Federacion
οχι σε κάθε φάση ντρίπλα.
αν πετύχει η πρώτη μην κανεις δεύτερη εκτος κι αν δεν έχεις άλλη επιλογή.
με το που πάρεις μπάλα ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, η μπάλα είναι πιο γρήγορη απο σενα.
κυνηγάμε κάθε φάση στο χώρο ευθυνης μας και αναγκάζουμε τους αντίπαλους αμυντικούς σε λάθη.
εν κατακλείδι ΔΙΝΕ ΠΑΣΕΣ ακόμη κι αν είναι πισω στο κεντρο ή στην άμυνα.
good luck
αν πετύχει η πρώτη μην κανεις δεύτερη εκτος κι αν δεν έχεις άλλη επιλογή.
με το που πάρεις μπάλα ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, η μπάλα είναι πιο γρήγορη απο σενα.
κυνηγάμε κάθε φάση στο χώρο ευθυνης μας και αναγκάζουμε τους αντίπαλους αμυντικούς σε λάθη.
εν κατακλείδι ΔΙΝΕ ΠΑΣΕΣ ακόμη κι αν είναι πισω στο κεντρο ή στην άμυνα.
good luck
-
Ο Βασιλης ειναι παιχτης κλασεως και ολοι οσοι τον αμφισβητησαν σε λιγο καιρο θα τα ξαναπουμε οπως εγραψα σε πολλα ποστ πηγαινει πολυ καλα στις προπονησεις δεν υπαρχει αμυντικος που μπορει να τον κρατησει αρκει να παρει τις σωστες πασες αν ξεκινησει βασικος στον βολο και ο γκαρσια τον παιξει με καθετες και κυριως με βαθειες μπαλιες στην πλατη της αμυνας θα κανει παρτυ....
Τελικά όλα είναι θέμα πασών σε αυτή τη ζωή.
Χώμα ο Σάλπι του πρώτου γύρου (δεν παίρνει κάθετες πάσες, δεν τον παίζουν τα άλλα παιδάκια).
Ο Παπάζογλας δεν πολυστρίβει (ναι αλλά δεν παίρνει πάσες)
Ο Κούτσια τα έριξε στον κόκορα (ναι, αλλά ούτε κι αυτός παίρνει πάσες).
Ε, μια πάσα ρε παιδιά!!!!

Χώμα ο Σάλπι του πρώτου γύρου (δεν παίρνει κάθετες πάσες, δεν τον παίζουν τα άλλα παιδάκια).

-
θα σε παραπεμψω στις δηλωσεις ζουελα για τον κουτσια πρωην συμπαιχτης του ......κανε τον κοπο να τις διαβαζεις και να δεις την αποψη του περι κουτσιαKarelias έγραψε:Τελικά όλα είναι θέμα πασών σε αυτή τη ζωή.
Ήταν ψιλοχιουμοριστική η όλη προσέγγιση.
Είμαι σε θέση να ξέρω από πρώτο χέρι ότι ο παίχτης στις προπονήσεις μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβρη, πετούσε χαρταετό.
Δεν γνωρίζω αν αυτό έχει αλλάξει.
Αν έχει αλλάξει τη νοοτροπία του, έχει (πολύ) καλώς.
Αν δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ότι έχει μια τρομερή ευκαιρία να καθιερωθεί σε μια εθνική που έχει προπονητή τον...πρώην προπονητή του και έχει τρελή φτώχια σε εξτρέμ, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Πρέπει να το καταλάβει ο ίδιος.
Έχει κάποια χαρακτηριστικά πολύ καλά, αλλά θέλει τρελή δουλειά ακόμα. Όσο και ότι προπονητές κι αν έχει, αν δεν έχει βάλει μυαλό ο ΙΔΙΟΣ δεν γίνεται τίποτα.
Είμαι σε θέση να ξέρω από πρώτο χέρι ότι ο παίχτης στις προπονήσεις μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβρη, πετούσε χαρταετό.
Δεν γνωρίζω αν αυτό έχει αλλάξει.
Αν έχει αλλάξει τη νοοτροπία του, έχει (πολύ) καλώς.
Αν δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ότι έχει μια τρομερή ευκαιρία να καθιερωθεί σε μια εθνική που έχει προπονητή τον...πρώην προπονητή του και έχει τρελή φτώχια σε εξτρέμ, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Πρέπει να το καταλάβει ο ίδιος.
Έχει κάποια χαρακτηριστικά πολύ καλά, αλλά θέλει τρελή δουλειά ακόμα. Όσο και ότι προπονητές κι αν έχει, αν δεν έχει βάλει μυαλό ο ΙΔΙΟΣ δεν γίνεται τίποτα.
paok4life4 έγραψε:Ο Βασιλης ειναι παιχτης κλασεως και ολοι οσοι τον αμφισβητησαν σε λιγο καιρο θα τα ξαναπουμε οπως εγραψα σε πολλα ποστ πηγαινει πολυ καλα στις προπονησεις δεν υπαρχει αμυντικος που μπορει να τον κρατησει αρκει να παρει τις σωστες πασες αν ξεκινησει βασικος στον βολο και ο γκαρσια τον παιξει με καθετες και κυριως με βαθειες μπαλιες στην πλατη της αμυνας θα κανει παρτυ....
και 5 γκολ να βαλει κανενας δεν θα δικαιωθει..ο βασιλης ειναι μηδεν μεχρι τωρα και αυτο δεν το αλλαζει τιποτα,ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ(μην αρχισεις δικαιολογιες ,τις ξερω πολυ καλα και διαφωνω)..
ΟΜΩΣ..οσον αφορα το αν ειναι τελειωμενος,εδω συμφωνω μαζ σου..εχει να δωσει και ελπιζω να το κανει...Νομιζω ειναι ιδανικα για αυτον..Παιζουμε στην κοντρα(θα εχει χωρους) και θα παιξει δεξια.
Και εγω παντως λεω οτι εδω και λιγο καιρο ο βασιλης εχει διαθεση.φυσικα και δν τους κανει πλακα..αλλα φυσικα ξαναγινεται ποδοσφαιριστης..
παντως το σαββατο για μενα πρεπει να αρχισει..τον δοκιμαζει μια βδομαδα στους βασικους ,ειναι δικαιο να τον βαλει κιολας
- navigator11
αντε να παιξει.περιμενω να εισπραξω τουλαχιστον ορεξη.καλυτερα,το απαιτω.τωρα για τα καθαρα αγωνιστικα,θαυματα δεν περιμενω.αν κανει τα παντελως απαραιτητα,υπο τον ορο πως τα γνωριζει,θα ειμαι ικανοποιημενος!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- Aureliano Buendia