Και δηλωμένων Ολυμπιακών αισθημάτων, μην ξεχνιόμαστε... Εδώ μιλάμε για έναν ξένο που αν μη τι άλλο πριν έρθει Ελλάδα, θα νόμιζε ότι εδώ παίζουμε μπάλα με γουρουνοκεφαλές.dj_timo έγραψε:DC έγραψε:Σε δήλωσή του που έγινε στα ελληνικά μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο άσος του Άρη, Χαβίτο, τόνισε σχετικά με τον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός, αλλά τώρα είμαι παίκτης του Αρη. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, αλλά μέχρι να φτάσουμε στις υπογραφές εγώ είμαι εδώ. Είμαι στον Άρη. Μετά θα δούμε».
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ήμουν σκουλίκι θα έβρισκα όσο πιο αφράτο χώμα μπορούσα και θα χωνόμουν εκεί για πάντα.
Ο απόλυτος ξεφτυλισμός.
Επειδή δεν ασχολούμαι, ας με πείτε αύριο αν θα τις έχουν τις δηλώσεις αυτές και τα ατιτλικά νέα.
Οκ ολα καλα ολα ωραια, αλλα μην ξεχναμε μια περιφημη δηλωση ενος μπετατζη πρωην παικτη του ΠΑΟΚ...
Καζούρα σε αλλόθρησκους
Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους
η διαφορα με μας και με αυτους ειναι οτι ο οικοδομος τα ειπε αυτα αφου εφυγε. ο δικος τους τα λεει ενω αγωνιζεται κανονικα και θα συνεχισει να αγωνιζεται χωρις να συμβαινει τιποτα. υποψιν οτι οι δηλωσεις γιναν στα ελληνικα χωρις να μπορει να τις παραφρασει ο μεταφραστης οπως θελει. βεβαια αφου γιναν στα ελληνικα μπορουν να τις παραφρασουν οι του γαυρου οπως θελουν και φανταζομαι αυτο θα προσπαθησει τις επομενες μερες να στηριξει η σκουλικοπλευρα.
Αυτον τον Πορτιγια ποτε τον πηρανε και τον εστειλαν κιολας ρε σεις.
ΧΑΧΑ...

ΧΑΧΑ...

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ο χαβλήτο στον γάβρο. τ έ λ ε ι α!
τέτοια ευκαιρία για να τους πλησιάσουμε δεν θα ξαναπαρουσιαστεί.
τέτοια ευκαιρία για να τους πλησιάσουμε δεν θα ξαναπαρουσιαστεί.

Άρης - ΟΣΦΠ: άλλα χρώματα, ίδια θρησκεία.
Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χαβίτο, ίσως Μήτρογλου, για να μην αναφέρω ότι κάποιοι βγάζουν γραμμή για ... Καστίγιο στον Άρη και τους αρέσουν οι δηλώσεις που έκανε παλιά μετά από ένα ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ. ΑντιΠΑΟΚ να' ναι και ό,τι να' ναι. Τόσο ξεφτίλες; Ναι. Τα αφεντικά στην πόλη υπό την επικυριαρχία του σουλτάνου; Βεβαίως. Καλά όνειρα.
Αυτή η πόλη πόσο αρρωστημένη μπορεί να είναι...
Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χαβίτο, ίσως Μήτρογλου, για να μην αναφέρω ότι κάποιοι βγάζουν γραμμή για ... Καστίγιο στον Άρη και τους αρέσουν οι δηλώσεις που έκανε παλιά μετά από ένα ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ. ΑντιΠΑΟΚ να' ναι και ό,τι να' ναι. Τόσο ξεφτίλες; Ναι. Τα αφεντικά στην πόλη υπό την επικυριαρχία του σουλτάνου; Βεβαίως. Καλά όνειρα.
Αυτή η πόλη πόσο αρρωστημένη μπορεί να είναι...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- abc_o_ karpouzas
εχω καιρο να τα πουμε αδερφια
χρονια πολλα καλη χρονια και να ποσταρω και εγω κατι
«Ο κ.Κόντης είναι η φιλιππινέζα του κ.Πατέρα», ήταν τα λόγια ανθρώπου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, τα οποία αντικατοπτρίζουν τον εκνευρισμό που έχουν προκαλέσει στους ερυθρόλευκους τα όσα υποστήριξε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη.
Φυσικά, στο όλο ζήτημα έπαιξε ρόλο και η αντίδραση που είχε ο Άρης στην αμφισβητούμενη φάση στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή, στο γκολ του Ρουίς που δεν μέτρησε.
«Όταν ο Άρης αδικείται στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χάνει την φωνή του. Δεν το λέμε μόνο εμείς, εδώ και εφημερίδα της Θεσσαλονίκης σε σχετικό της δημοσίευμα αναρωτιόταν για την στάση που κράτησε», ανέφερε άνθρωπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.
http://www.sport-fm.gr/article/452300
χεχεχεχεχαχαχχαχαχαχα φιλιππινεζα ε καλα
σε αυτον που το σκεφτικε

χρονια πολλα καλη χρονια και να ποσταρω και εγω κατι

«Ο κ.Κόντης είναι η φιλιππινέζα του κ.Πατέρα», ήταν τα λόγια ανθρώπου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, τα οποία αντικατοπτρίζουν τον εκνευρισμό που έχουν προκαλέσει στους ερυθρόλευκους τα όσα υποστήριξε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη.
Φυσικά, στο όλο ζήτημα έπαιξε ρόλο και η αντίδραση που είχε ο Άρης στην αμφισβητούμενη φάση στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή, στο γκολ του Ρουίς που δεν μέτρησε.
«Όταν ο Άρης αδικείται στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χάνει την φωνή του. Δεν το λέμε μόνο εμείς, εδώ και εφημερίδα της Θεσσαλονίκης σε σχετικό της δημοσίευμα αναρωτιόταν για την στάση που κράτησε», ανέφερε άνθρωπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.
http://www.sport-fm.gr/article/452300

χεχεχεχεχαχαχχαχαχαχα φιλιππινεζα ε καλα

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
τι τα θες, τι τα θες,
πάλι πίπες οι γριές
..ακόμα και σήμερα μας τα νταουλιάσανε.
Μωρε ποιοι είστε ρε! Δεύτερο βρακί στον κώλο σας δεν έχετε να βάλετε και
μου το παίζετε αριστοκράτες ρε λιμά του ποδοσφαίρου.
πάλι πίπες οι γριές
..ακόμα και σήμερα μας τα νταουλιάσανε.
Μωρε ποιοι είστε ρε! Δεύτερο βρακί στον κώλο σας δεν έχετε να βάλετε και
μου το παίζετε αριστοκράτες ρε λιμά του ποδοσφαίρου.
Ένα σκουλήκι made in Israel, διέλυσε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
Λέγεται STUXNET και είναι σκουλήκι. Με αυτό μόλυναν τον κεντρικό server, αλλά και όλους τους υπολογιστές που ήταν online. Είναι ένα από τα ισχυρότερα και μέχρι στιγμής ανίκητα όπλα του κυβερνοχώρου.
Όλα ξεκίνησαν στην έρημο Νεγκέβ στο Ισραήλ στις μυστικές εγκαταστάσεις Νιμόνα. Εκεί τα τελευταία δύο χρόνια Αμερικάνοι και Ισραηλινοί αποκρυπτογραφούσαν, μελετούσαν και μάθαιναν νυχθημερόν το σύστημα του πυρηνικού προγράμματος του Ιραν. Παράλληλα μια άλλοι ομάδα ειδικών ετοίμαζε τον χειρότερο εφιάλτη για τα κομπιούτερ. Το σκουλήκι stuxnet. Οι διαταγές που είχαν ήταν σαφέστατες: Με κάθε τρόπο, το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν έπρεπε να τσακιστεί.
«Είχαμε φτιάξει συσκευές φυγοκέντρισης, εξομοιωτές των μηχανημάτων που έχουν οι Ιρανοί και πάνω σε αυτές κάναμε τα πειράματα μας.»
Όμως για να πετύχει το σχέδιο έπρεπε να μπει ακόμη ένα μικρό λιθαράκι. Ένας μικρός ουσιαστικός παράγοντας που θα ανέτρεπε το σκηνικό.
Αυτή τη φορά το σκηνικό μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Αίνταχο, σε μια υπερσύγχρονη βάση κυβερνοπολέμου. Εκεί αμερικάνοι ειδικοί, σε συνεργασία με την εταιρία Siemens, έκαναν φύλο και φτερό όλα τα κομπιούτερ και τους servers της Siemens, για να εντοπίσουν τα τρωτά τους σημεία. Η γερμανική εταιρία προμηθεύει αποκλειστικά το Ιράν με κομπιούτερ και τεχνολογία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Λέγεται STUXNET και είναι σκουλήκι. Με αυτό μόλυναν τον κεντρικό server, αλλά και όλους τους υπολογιστές που ήταν online. Είναι ένα από τα ισχυρότερα και μέχρι στιγμής ανίκητα όπλα του κυβερνοχώρου.
Όλα ξεκίνησαν στην έρημο Νεγκέβ στο Ισραήλ στις μυστικές εγκαταστάσεις Νιμόνα. Εκεί τα τελευταία δύο χρόνια Αμερικάνοι και Ισραηλινοί αποκρυπτογραφούσαν, μελετούσαν και μάθαιναν νυχθημερόν το σύστημα του πυρηνικού προγράμματος του Ιραν. Παράλληλα μια άλλοι ομάδα ειδικών ετοίμαζε τον χειρότερο εφιάλτη για τα κομπιούτερ. Το σκουλήκι stuxnet. Οι διαταγές που είχαν ήταν σαφέστατες: Με κάθε τρόπο, το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν έπρεπε να τσακιστεί.
«Είχαμε φτιάξει συσκευές φυγοκέντρισης, εξομοιωτές των μηχανημάτων που έχουν οι Ιρανοί και πάνω σε αυτές κάναμε τα πειράματα μας.»
Όμως για να πετύχει το σχέδιο έπρεπε να μπει ακόμη ένα μικρό λιθαράκι. Ένας μικρός ουσιαστικός παράγοντας που θα ανέτρεπε το σκηνικό.
Αυτή τη φορά το σκηνικό μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Αίνταχο, σε μια υπερσύγχρονη βάση κυβερνοπολέμου. Εκεί αμερικάνοι ειδικοί, σε συνεργασία με την εταιρία Siemens, έκαναν φύλο και φτερό όλα τα κομπιούτερ και τους servers της Siemens, για να εντοπίσουν τα τρωτά τους σημεία. Η γερμανική εταιρία προμηθεύει αποκλειστικά το Ιράν με κομπιούτερ και τεχνολογία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=60630&catid=7