Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνώ...
:pano:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κάνουν κερδοφόρα μια ελληνική ΠΑΕ :?:

Έχουμε ένα περίπου μήνα σεναρίων και εικασιών μπροστά μας. Καλές γιορτές σε όλους.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

niko70 έγραψε:Φίλε DC, τα ακίνητα και οι τιμές δεν έχουν σχέση με την εταιρεία, αλλά με την περιοχή...επίσης το Linkedin..., πες πως δεν είναι τίποτε...

..η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί που παίρνουν το πλειοψηφικό του ΠΑΟΚ...η ανακοίνωση, προσωπικά, με προβλημάτισε...ο Ζαγόρ μάλλον φεύγει (επειδή μάλλον θέλει)... :?:
Νόμιζα ότι με το property price εννοούσαν τα δικά τους ... property. :)
Για τον Ζ έχω κι εγώ την ίδια αίσθηση. Θα είναι κακό.
thief

Δημοσίευση από thief »

ABOLEYTOI έγραψε: "ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει σελίδα και διοίκηση"
"σκοπός μας και στόχος μας... να λύσουμε τα διοικητικά θέματα"
"να καταστεί δυνατή η εφαρμογή των δραστικών αλλαγών στη διοίκηση και την οργάνωση της ομάδας"
Τα 3 παραπάνω αποσπάσματα μου λένε ότι ο Ζαγόρ δε μένει.
Ούτε για αστείο δεν θέλω να ακούσω ότι ο Ζαγοράκης δεν θα παραμείνει Πρόεδρος. Και αν δεν είναι αυτός ποιος στον π##τσο μπορεί να τον αντικαταστήσει..;;... Ο Φαρλαλής, ο Ποικιλίδης ή ο Κωστάκης ο Ορφανός...

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Είναι ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΟΛΩΝΩΝ ΜΑΣ.

Χωρίς αυτόν η επένδυση είναι από την αρχή καταδικασμένη και τα κάθε λογής ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΤΙ. :redcard:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ο Ζαγοράκης οφείλει να βγει και να ξεκαθαρίσει ένα-δυο πράγματα όπως το αν μιλάει με κάποιον άλλον εκτος του συγκεκριμένου κυριου και τι διαβεβαιώσεις έχει πάρει ο ίδιος αλλα και η νομική υπηρεσία του συλλόγου ότι ο συγκεκριμένος κύριος εκπροσωπεί ένα πολυεθνικό fund.

αν δεν υπάρχει τίποτε από τα δυο τότε λυπάμαι πολύ γιατί ανακοινώσεις σαν και αυτή πού βγήκε είναι αχαρακτήριστες.

δε μπορεί να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι θα κάνει εξαγγελίες μαζί με τh ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,χωρίς να έχει βάλει λεφτά στη ΠΑΕ και χωρίς να έχει τελειώσει και τυπικa h οποια συμφωνία.

δε μπορεί να αναφέρεται σε consortium funds χωρίς να λέει πια είναι αυτά consortium funds

τι εννοούνε όταν λένε "να καταστεί δυνατή η εφαρμογή των δραστικών αλλαγών στη διοίκηση και την οργάνωση της ομάδας"

δε μπορεί να πετάει έτσι απλά το όνομα μιας εταιρίας η οποια δεν έχει καν website, υπάρχουν διεύθυνσης που αρχίζουν στο λονδίνο και τελειώνουν στο καλοχώρι με εταιρίες που ασχολούνται με εμπόριο αγροτικών προϊόντων
πχ.
Mr Oday Ibrahim Al-Shammari Finance Director CrystRegal Ltd Energy,construction,Tourism,environment,Trade & commerce, development 25 Alexandrias Str. 54643 Thessaloniki aalli7@hotmail.com

Company Name: Cryst Regal Inc.
Address: 2- Thesi Hasapakia
Tel: 30-6947-669328,447957980837,447956202498 ,
Fax: 30-2310-751626,441708861016
Contact Person: A.Ali , Business Consultant
Country: Greece

CRYSTREGAL LIMITED
Company Number: 06272431
Company Address: RIDGEWELL & BOREHAM ACCOUNTANTS
24A CROWN STREET
BRENTWOOD
ESSEX

είπαμε ότι στην επί Ζαγοράκη εποχή θα υπάρχει απόλυτη διαφάνεια. αυτό θέλουμε και τώρα. από τh στιγμή που η εταιρία crystregal έβγαλε το θέμα στον αέρα δίνοντας τις μισές πληροφορίες και όχι όλες τις πληροφορίες, από τh στιγμή αυτή και πέρα ο Ζαγοράκης έχει την υποχρεώσει να βγει στο κόσμο και να πει τα πιο σημαντικά πράγματα από τις συζήτησις τους . δηλαδή πιο είναι το consortium fund, σε ποιον θα ανήκει η εταιρία και τι ενέργειες έκανε για να βρει την οικονομική βάση "τον εν δύναμη επενδυτών" και πιο είναι το αποτέλεσμα αυτόν τον ενεργειών

ΥΓ: διαβάζοντας τώρα και τα υπόλοιπα μηνύματα , εάν και αυτό είναι μεγάλο εάν, ο ζαγοράκης σκοπεύει να φύγει τότε δεν υπάρχει λόγος να φέρει επενδυτες. ας παραιτηθεί και ας μην ανησυχεί , διοίκηση θα βρεθεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Κυρ 19 Δεκ 2010, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρεεεε..περιμένετε....έλεος...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πωπω τί πρηξαρχίδικες γκόμενες που είστε οι περισσότεροι ρε πούστη μου. Αν ήμουν Ζαγοράκης θα σας έριχνα ένα φτύσιμο απο εδώ ως το Κατάρ και θα έφευγα μακριά. Κι αν ενοχληθείτε ορισμένοι .... ξιδάκι.. δεν πάει μπροστά η κοινωνία με τέτοια μυαλά.. Ούτε πνευματικά και κυρίως οχι οικονομικά.. :redcard:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ναι διοκηση θα βρεθει τοσα λουλουδια ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ αποπου να αρχισουμε και που να τελιωσουμε μεχρι και ο καλυβας που δεν εχει κατασκηνωσεις τωρα μπορει να ασχοληθει που λεει ο λογος .....καλα λεει ο φωτης σιγα να μην βιαζομαστε ολα θα μαθευτουν και θα τα μαθουμε σωστα μονο απο την διοικηση ......
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

eorptol έγραψε:θα τα μαθουμε σωστα μονο απο την διοικηση ......

αυτό ακριβώς ,

περιμένουμε....
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

rainmaker έγραψε:Πωπω τί πρηξαρχίδικες γκόμενες που είστε οι περισσότεροι ρε πούστη μου. Αν ήμουν Ζαγοράκης θα σας έριχνα ένα φτύσιμο απο εδώ ως το Κατάρ και θα έφευγα μακριά. Κι αν ενοχληθείτε ορισμένοι .... ξιδάκι.. δεν πάει μπροστά η κοινωνία με τέτοια μυαλά.. Ούτε πνευματικά και κυρίως οχι οικονομικά.. :redcard:

++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μεγαλη μέρα για τον ΠΑΟΚ μας η σημερινή. Εστω και μετα απο μια ντροπιαστική ήττα. Ο ΠΑΟΚ αλλαζει σελίδα και ο θοδωρος κάνει αυτό που είπε οταν ήρθε. ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑς, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ και να τον παραδωσω σε εναν μεγαλο επενδυτη.
και πραγματι, ζούμε ενα ονειρικό ταξίδι. Η υπόσχεση γίνεται σήμερα και πράξη.
Πολλοί θα ψάχνετε στο google να βρείτε πληροφορίες για την crystregal. Αδικος κοπος.
Δεν υπάρχει.
θα βρειτε απλα μια διευθυνση που θα είναι λογιστικο γραφειο, την οποια θα εχει δηλωσει στο registry του Ηνωμενου Βασιλειου το fund.
Αυτο γίνεται παντα σε ολες τις αραβικες και μη επενδυτικες κινήσεις.
Ενα κουφαρι γίνεται οχημα-μητρική που αποκτά θυγατρικές στις χώρες επενδυσης.
Αυτο μας είπαν σημερα στην ανακοινωση.Ποιο θα ειναι το κουφάρι.
Το ταξιδι αρχίσε σήμερα...Οσοι θέλουν ακολουθούν οσοι δε θέλουν θα έχει μια στάση στα μέσα γενάρη να κατέβουν.

υγ προσωπικα πιστευω οτι ο ζαγορακης θα έχει θεση συμβουλου της διοικησης.τιποτα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

όπως είπαν και στην ανακοίνωση οι Άραβες θα δοθεί από κοινού (άραβες και ΠΑΕ ΠΑΟΚ) συνέντευξη τύπου στο δεύτερο δεκαήμερο του νέου έτους.

Εκεί θα τα μάθουμε ΟΛΑ...

Μέχρι τότε υπομονή......

Ο Ζαγοράκης είχε βγάλει ανακοίνωση και έλεγε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από όμιλο επενδυτών εκ Κατάρ.

Τον πιστεύεται; Ναι ή όχι;

Έρχεται και ο εκπρόσωπος αυτών, βγάζει ανακοίνωση και λέει στον επόμενο μήνα θα έχουμε ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Και το ΔΣ της ΠΑΕ καπάκι ανακοινώνει την παράταση ενός μήνα στην ΑΜΚ...

Άρα το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό.
Συζητήσεις γίνονται.

Τις πληροφορίες θα τις μάθουμε στην ώρα τους.
Αν μας τα λένε όλα και μας λέγανε απ τη πρώτη μέρα το τι γίνεται με τους Άραβες θα λέγαμε "είναι παπάς γίνεται για διαφήμιση". Τώρα που μια σοβαρή επιχείρηση προσπαθεί πρώτα να κλείσει το ντιλ και μετά να το διαρεύσει στον τύπο λέτε "δεν υπάρχει διαφάνεια"...

Τι να πεις ρε π@@στη μου. Κάτι τέτοια βλέπει ο Ζαγόρ και βλέπω να μας το κουνάει το μαντηλάκι..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ετσι ειναι πολυ γκρινια χωρις λογο θα μας τα πουν δεν θα χτυπαμε τον κολο μας κατω να τα πουνε οποτε θελουμε εμεις
θα τα πουνε οποτε νομιζουν οτι ειναι η καταλληλη στιγμη το ιανουαριο αυτο νομιζω πρεπει να το σεβαστουμε δεν μας ειπαν οτι θα μιλησουν σε 4 χρονια......
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Από την μια (και προηγούμενη χρονικά λίγων ωρών), ο Ζ παρατείνει την ΑΜΚ κατά ένα μήνα, δίνοντας την χρονική πολυτέλεια στους υποψήφιους να κάνουν το μπάσιμο στην ΠΑΕ, ενώ αυτήν την στιγμή ΔΕΝ μπορούν.
Από την άλλη έχουμε την δήλωση των υποψηφίων για "δραστικές αλλαγές στην διοίκηση". Στα μάτια μου αυτό σημαίνει ότι Ζ τέλος.
Εγώ έχω μπερδευτεί.
Εδώ και 30 χρόνια, έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ και ο μόνος που όχι μόνο άξιζε της εμπιστοσύνης μου αλλά το έκανε και πράξη, ήταν ο Ζ.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Taseos έγραψε:Μεγαλη μέρα για τον ΠΑΟΚ μας η σημερινή. Εστω και μετα απο μια ντροπιαστική ήττα. Ο ΠΑΟΚ αλλαζει σελίδα και ο θοδωρος κάνει αυτό που είπε οταν ήρθε. ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑς, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ και να τον παραδωσω σε εναν μεγαλο επενδυτη.
και πραγματι, ζούμε ενα ονειρικό ταξίδι. Η υπόσχεση γίνεται σήμερα και πράξη.
Πολλοί θα ψάχνετε στο google να βρείτε πληροφορίες για την crystregal. Αδικος κοπος.
Δεν υπάρχει.
θα βρειτε απλα μια διευθυνση που θα είναι λογιστικο γραφειο, την οποια θα εχει δηλωσει στο registry του Ηνωμενου Βασιλειου το fund.
Αυτο γίνεται παντα σε ολες τις αραβικες και μη επενδυτικες κινήσεις.
Ενα κουφαρι γίνεται οχημα-μητρική που αποκτά θυγατρικές στις χώρες επενδυσης.
Αυτο μας είπαν σημερα στην ανακοινωση.Ποιο θα ειναι το κουφάρι.
Το ταξιδι αρχίσε σήμερα...Οσοι θέλουν ακολουθούν οσοι δε θέλουν θα έχει μια στάση στα μέσα γενάρη να κατέβουν.

υγ προσωπικα πιστευω οτι ο ζαγορακης θα έχει θεση συμβουλου της διοικησης.τιποτα παραπανω.

Όλο σενάρια είστε. Τι κουφάρια και μλκς εμείς θέλουμε ξεκάθαρα πράγματα. Αν γίνει καμια στραβή που θα τρέχουμε τελικά Hν. Βασίλειο η Qatar? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Κυρ 19 Δεκ 2010, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”