Κέρκυρα - Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

M.V.P.

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ 24 Δεκ 2010, 16:53

Χαλκιάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sznaucner
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Cirillo
2
2%
Contreras
9
10%
Savini
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Garcia
1
1%
Μπαλάφας
12
13%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
4
4%
El Zhar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
50
53%
Lino
14
15%
Σαλπιγγίδης
1
1%
Cristiano
1
1%

Σύνολο ψήφων: 94

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Κέρκυρα - Π.Α.Ο.Κ. 2-1 M.V.P. - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ισχυει αν φερεις αντικαταστατη... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Εμενα το σημερινο αποτελεσμα μου εδειξε πως κατι δεν γινεται καλα στις προπονησεις (ακουτε κ. Χαβο;).Το γεγονος οτι οι αναπληρωματικοι της ομαδας δεν μπορουσαν να βρουν τη θεση τους μεσα στο γηπεδο και να συνδυαστουν σημαινει λαθος δουλεια στην τακτικη.Τωρα αμα εισαι Μπαλαφας...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Δεν συμφωνω καθολου με την αποψη ''διαλεγουν παιχνιδια''...
Αιτια ηττας για μενα ειναι αποκλειστικα η κουραση! παιχνιδια ,αεροπλανα,ανεβα κατεβα...ολα μεσα !
Βαλε κ τους τραυματισμους...ΒΙΤΟΛΟ σ αγαπαω κ μου λειπεις!!!!

Χωρις να θελω να αναφερω τις αλλες ομαδουλες μας που επαιξαν ευρωπη ..κοιταξτε λιγο τα σκορ.

ΜVP ?? o LINO που ξαναγυρισε κοντα μας μετα απο καιρο!!Διαφωνω επισης με την αποψη να παιξει απ την αρχη!Την τεταρτη ναι...Δεν διαχειριζεσαι ενα παιχτη που ελειπε τοσο καιρο με το να τον βαζεις 90 λεπτα...Εγκλιματιζεται σιγα σιγα!Διαθεση ειχε,ταλεντο ναι,Ανασες θα φανει !
Ελ Ζαρ για μενα η μεγαλη απογοητευση...
Κλαους μπραβο!
Σωτηρακη μπορει να σκιζεσαι στις προπονησεις ..αλλα λυπαμαι αγορινα μου..η Κερκυρα δεν ειναι Σουρωτη..
Δεν σκαω για την ηττα..καιγομαι για την Τεταρτη! Ποτε θα ξεκουραστουν???? Εχουν μονο Δευτερα ,Τριτη...
κ οπως ειδαμε ειναι πτωματα!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο μακρης που ηταν στις ακαδημειες μας σε σχεση με μπαλαφα ηταν 10 επιπεδα πανω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πειτε με εμπαθη πειτε με οπως θελετε αλλα μακραν ο χειροτερος παικτη ηταν ο φωτακης οπως ηταν μακραν ο χειροτερος και την τεταρτη και η βασικη αιτια που δεν καταφεραμε και την τεταρτη να κρατησουμε σε οποιοδηποτε σημειο του παιχνιδιου την μπαλλα.Πειτε μου εσεις που κραζετε τον μπαλαφα ποσες φορες ακουμπησε την μπαλλα σημερα σε πρωτο και δευτερο ημιχρονο.Αν δεν μπορει να φανει ουτε σε παιχνιδι απεναντι σε ομαδα με 9 ελληνες αν ειναι να παρουμε τον καλατζη και τον παρασκευαιδη.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ο διαιτητης σου εσπαγε τα νευρα,απαραδεκτος δεν μπορουσες να δεις το ματς ουτε κι αν ησουν ουδετερος...εκαναν θεατρο και εδινε φαουλ,κιτρινη,...μασ εκαναν φαουλ για κιτρινη παιζεται!!!!φυσικα για την ηττα εφταιγε η αδυναμια να κανεις στοιχειωδες ροτεισον .με εναν ελ ζαρ ουτε για β εθνικη με διαφορα ο χειροτερος,μετα ο πελαργος-μπαλαφας τι να λεμε και ο κριστιανο απλα πολυ μετριος ο χαλκιας προκληση και προσβολη για την ισοτιμια εναντι των ποδοσφαιριστων και με τους υπολοιπους ψοφιους τι να περιμενεις?
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

+++ ναι ...συμφωνω !!
κ ηθελα να πω κ γω για το κορακι! :evil:

μολις εφαγε κι αλλο γκολ η αλλη ομαδουλα η χλεμπονιαρικη!
ρε δεν αντεχουμε ευρωπες...τυχαιο ηταν το σημερινο?
Άβαταρ μέλους
rouki

Re: Κέρκυρα - Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από rouki »

Προτού πω κάτι για το παιχνίδι, δυο λόγια για τον διαιτητή:

Ή έχουν πάρει εντολή για να μας παίζουν έτσι, ή είναι ηλίθιοι όλοι.

Για να πάρουμε φάουλ μπροστά σε περιοχή της αντίπαλης ομάδας-σε όποιο παιχνίδι και να παίζουμε- πρέπει ή να χυθεί αίμα ή να σπάσουν πόδια.

Όταν βλέπω τον Γκαρσία να τρέχει ποιό πολύ απο τον Φωτάκη παθαίνω πλάκα.

Ο Γκαρσία είναι ανάμεσα σε τρείς, προσπαθεί μάταια να βρεί συμπαίκτη, και ο Φωτάκης απο ασφαλή απόσταση απλώς παρακολουθεί. Δεν θέλω για αυτόν το παίχτη να πώ τίποτ΄άλλο.

Ο Μπαλάφας δεν κάνει για μάς, όπως και αρκετοί άλλοι, Δυστυχώς δεν έχουμε την ποιότητα παιχτών να μπορέσουμε ν΄αντέξουμε σε τόσα παιχνίδια.

Το κέντρο μας είναι απελπιστικά γυμνό χωρίς τα τρεξίματα του Βιτόλο.

Κι επειδή όλα ξεκινούν απο πίσω, έχουμε ακόμη μια μέτρια ομάδα.

ελπίζουμε με την εισροή κεφαλαίων να μπορέσουμε να αποκτήσουμε τουλάχιστον πέντε παίχτες με ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΞΥΠΝΟΥΣ.

Και μέχρι να τους αποκτήσουμε, ΥΠΟΜΟΝΗ και θα βγεί κι αυτή η χρονιά.

:nairepaok: :evil: :nairepaok: :evil:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αλλη μια ηττα απο μικρη ομαδα....no comment

οσο για τους διατητες του γα^ιουνται οι μαναδες τους ολων.....................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Κυρ 19 Δεκ 2010, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ρε ομορφάνδρα..πιπέρι!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

joshua έγραψε:Πειτε με εμπαθη πειτε με οπως θελετε αλλα μακραν ο χειροτερος παικτη ηταν ο φωτακης οπως ηταν μακραν ο χειροτερος και την τεταρτη και η βασικη αιτια που δεν καταφεραμε και την τεταρτη να κρατησουμε σε οποιοδηποτε σημειο του παιχνιδιου την μπαλλα.Πειτε μου εσεις που κραζετε τον μπαλαφα ποσες φορες ακουμπησε την μπαλλα σημερα σε πρωτο και δευτερο ημιχρονο.Αν δεν μπορει να φανει ουτε σε παιχνιδι απεναντι σε ομαδα με 9 ελληνες αν ειναι να παρουμε τον καλατζη και τον παρασκευαιδη.

Σε λεω εγω , αν και νομιζω στο εχω ξαναπει...

Φωτακης.... 2/7 γεμισματα, 10 πασες, 2 λαθη.
Μπαλαφας ...0 γεμισματα , 3 πασες ,4 λαθη σε 46 λεπτα.... :shock:

Φαντασου να επαιζε ολο τον αγωνα...Γιατι στο ημιχρονο βγηκε ξερεις (ευτυχως)...
Μαλλον δεν ειδες οτι την μπαλα ουτε οι συμπαικτες του την εδιναν γιατι δεν τον εμπιστευονταν...

Θελεις να κραξεις κραξε αλλα οχι οτι σου ερχεται ή οποιον δεν γουσταρεις.....

Οσο για την Δυναμο ,ξαναδες λιγο το παιχνδι..Τοσα λινκ υπαρχουν...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

σορρυ

χασαμε απο ομαδα β εθνικης ...ποια κουραση κ μλκιες.....

η γνωμη μου παραμενει η ιδια για το τι πρεπει να αλλαξει στην ομαδα.....(πρπονητης)

ειναι μεχρι ενα τεμπο δεν ειναι γ μεγαλα πραγματα ο χαβοςς οτι κ να λετε

++++ σημερα πρεπει να φυγουν .....μπαλαφας,σναουτσερ,φωτακης,τσιριλο.σαβινι......

οσοι θεωρειτε οτι ο τσιριλο ειναι καλος ειστε γελασμενοι δυστυχως σε μια ανυπαρτκη αμυνα κ εγω καλος θα ημουν....

σαβινι αμπαλος

μπαλαφας αμπαλος

φωτακης οποτε του καβλωσει

σναουτσερ αμπαλος

συνολο 5 παιχτες απο τους 11

θελουμε ενα αμυντικο χαφ με επιθετικες αρετες εδω κ 3 χρονια παιζουμε με τον ιβιτς την χελωνα

και οταν δε παιζει ο βιτολο χανουμε σε ολα τα ματς τυχαιοοο???????

και ενα σεντερ φορ θελουμε δεξι μπακ επισης.....

3 μεταγραφες ασ γινουν οι 2 δηλαδη

αν δεν περναμε τοσα αποτελεσματα καλα στην ευρωπη τι θα γινοταν ......θα παιζαμε με τον καρυδα προπονητη .....

εχει περασει μισος χρονος ας δει που υστερει η δοιηκηση η ομαδα......

και ας κανει τισ καταλληλες κινησεις ....

αν δεν ρισκαρεις δε γινετε τπτ.....

μηπως πρεπει να παρουμε το c/l για να αλλαξουμε προπονητη κ παιχτες ημαρτοννν δηλαδηηηη......

ειναι σαν να παιρνεις μεταχειρισμενα λαστιχα αντι για καινουργια ......βγαινω εξω απο ο δρομο 1-2-3 ε καποια στιγμη θα τσακιστωω.....ημαρτοννν

με τα νευρα μας παιζουν χανουμε απο τα σκουλικια μεσα στη τουμπα κ απο ατρομητο......και χανουμε απο την κερκυρα ....κ φερνουμε χ με την παραγκα του βολου μεσα στη τουμπα...ημαρτοννννννν

ερχονται ολοι μεσα στη τουμπα πλεον κ παιρνουν αποτελεσμα ....που παςς
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Exoυμε ολοι την εντυπωση πως υποστηριζουμε......την Μπαρτσα ή την Ρεαλ....Κανουμε λαθος!Παιξαμε εναν αγωνα διχως αυριο την Πεμπτη,εχουμε τραυματιες-βασικους παικτες-και τρωμε γκολ στο πρωτο σουτ.

Εβλεπα τον Φωτακη και τον Γκαρσια να τρεχουν για να καλυψουν εναν παικτη που δεν ξερω γιατι υπαρχει στο ροστερ της ομαδας,και τους λυποταν η ψυχη μου.

Ναι,θα συμφωνησω πως το να χανεις απο τον Τσιγκα και τον Ιωαννου ειναι το λιγοτερο αστειο αλλα πιστευω πως υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα γινοταν κατι τετοιο!

Οσον αφορα τους διαιτητες...........ειναι πλεον φανερο πως αντιμετωπιζουν τους παικτες μας λες και προκειται για παικτες μικρης ομαδας!Αφου μετα απο τοσες αγωνιστικες το επιτρεπουμε,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

Και κατι τελευταιο για τον Γκαρσια.....η ποιοτητα του ειναι μοναδικη αλλα χωρις τον Βιτολο διπλα του,η ελλειψη ταχυτητας τον καθιστα πολυ ευαλωτο.Εαν σε αυτο προσθεσουμε και την κουραση των συνεχομενων αγωνων.......

ΥΓ.Διαβαζω διαφορα επικριτικα σχολια.......το μονο που θα πω ειναι πως απο τον καναπε ολα φανταζουν ευκολα!!!
Μας στεναχωρεσαΝ...αλλα την Τεταρτη μετα απο καιρο θα ειμαι διπλα τους!!!!!!!ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν μπόρεσα παρά να δω λίγο από τον αγώνα...
Εμένα δε με νοιάζει το ελληνικό πρωτάθλημα για φέτος...
Είναι μία μεταβατική χρονιά όπως φαίνεται....
Απλά να βγούμε ξεκούραστα play off θα ήθελα, τίποτα άλλο, και το κύπελλο ως στόχο...
Ό,τι συμπεράσματα βγάζουμε είναι καλό....
Η ομάδα όσο μπορεί θα ξεκουραστεί τώρα και θα ηρεμήσει από τα συνεχή παιχνίδια, στα οποία δεν είμαστε συνηθισμένοι και από την αρχή της χρονιάς θα είμαστε καλύτεροι...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον οι τραυματισμοί μας στοίχησαν περισσότερο από όλα.

Κλασσικά παοκτσήδικα αναλύω το παιχνίδι (αλα ραπτό) και στέκομαι στο κέντρο και στον άξονα.
Μου λείπει Βιτόλο; με τι μπορώ να τον αναπληρώσω; όταν το έκανα με το Φωτάκη δεν πέτυχε, άρα η ιδανική λύση είναι Ζουέλα (που δεν έχω). Εναλλακτικά παίζω φουλ επίθεση και βάζω τον Ίβιτς παρτενέρ του Γκαρσία ή βάζω τον Ίβιτς με άλλο παρτενέρ και αφήνω τον Γκαρσία να πάρει καμιά ανάσα. Ούτε αυτό γίνεται όμως.
Οπότε κάνω το σταυρό μου μπας και με βοηθήσει ο θεός του ΠΑΟΚ γιατί αυτοί που έχω διαθέσιμοι δε μου έχουν δείξει ακόμη ότι μπορούν.
Συμπέρασμα, αν είχα έναν εκ των Βιτόλο, Ίβιτς, Ζουέλα ο Ιέρο δε θα έκανε πάρτυ και το Χ θα το κατάφερνα κουτσά στραβά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Na διευκρινήσω ότι δεν είδα το παιχνίδι.

Το άκουσα από το ραδιόφωνο..

ΜΟνο και μόνο που οι παικταράδες μας , μας έχουν καταντήσει ρούληδες αυτό τα λέει όλα

1) Φταιει η κουραση
2) Φταινε οι τραυματισμοι
3) Φταινε τα κορακια
4)Φταει η Κερκυρα που με εμας παίζει ενώ σε άλλους ανοίγει τα πόδια.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι για δευτεροτριτοτεταρτοι.
Αυτό αποδεικνύεται φέτος, που λείπει αυτός που θα τους μεταδώσει το πνεύμα του νικητή.
Χωρίς κάποιον να μεταδώσει σοβαρότητα , είμαστε σκορποχώρι . Οτι να'ναι , όπου να'ναι
Αναλαμπές που δεν έχουν καμία σχέση με ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό
Αν κυριε Γκαρσία έχεις πυρετό , πας και λες..ΔΕ ΠΑΙΖΩ, ΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ17.

Δηλαδή ο Κλάους, ο Σαβινι , ο Μπαλάφας, ο Ελζαρ, ο Χαλκιάς .... ΠΟΤΕ πρόλαβαν να κουραστούνε?

Εχω γυρίσει σε εποχές Αρσεναλ...που έπαιρνα προκρίσεις και έτρωγα τα τρίμπαλα απο τη Λειβαδιά και τη Ξάνθη...Στο άνετο κιόλας...να αδικείται και η Κέρκυρα από το τελικό σκορ..

Και ο ρούλης κάρφωσε την Ατλέτικο εκτός και μύρισε το κρίνο στις Σερρες.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ? Εχω λίγο πιο ποιοτικό ρόστερ..Μια ιδέα...Οπως περιμένουν αυτοί να αναστηθεί ο Χαβίτο και να γίνει Ινιέστα , έτσι και εγώ περιμένω να δώ νοοτροπία πρωταθλητή από τους τριτοτέταρτους.

Ξέχασα...περιμένουμε τους Αραβες . Από αύριο αυτό το θέμα θα παίξει παντού . Ο μεγάλος ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα. ΟΙ άραβες...Που η καταληκτική ημερομηνία ήταν η Δευτερα και Κυριακή βράδυ δήλωσαν πως παίρνουν ένα μηνα διορία ....από τη σημαία. Πουτάνα γραφειοκρατία. Θέλω να βάλω 6 μύρια στο ΠΑΟΚ και δε μ'αφήνεις.

Αρα αφού είναι έτσι ο Ζαγορ πρέπει να βγει αύριο και να πει ότι το μπατζετ ανεβαίνει κατά 6 μύρια. Και κάνει τις αντιστοιχες κινησεις,
Αλλιώς να τους διαολοστείλει που για άλλη μια φορά παίξανε κάποιοι με το όνομα του ΠΑΟΚ. Μέση λύση δεν υπάρχει..ή τους πιστεύεις και προχωράς ανάλογα ή τους κράζεις.

Η αγανάκτηση είναι μικρή λέξη.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”