Χορηγοί και σπόνσορες
Re: Χορηγοί και σπόνσορες
καλα δεν είμαστε μόνο εμείς, εδω ο οπαπ έχει 12 απο τις 16 ομάδες χορηγό φανέλας πλέων (-βαζελα οτε, γρια χωρις, ξανθη=εμπορικη, νιονιος=attica)
κ στους αλλους λογικα ετσι λειτουργεί απλά σε εμας κάνανε κ την αρχική πστια με τη λαμια!
κ στους αλλους λογικα ετσι λειτουργεί απλά σε εμας κάνανε κ την αρχική πστια με τη λαμια!
GeorgT έγραψε:απλά σε εμας κάνανε κ την αρχική πστια με τη λαμια!
Ε όχι και ''απλά σε μας κάνανε''
Μας στέρησαν το δεκάρι και το φορ που θέλαμε για φέτος λέω εγώ....
καλα με οικονομική κατάσταση τοτε κ τώρα χλωμό το κόβω να κάνανε υπέρβαση για 10αρη κ φορ (αυτες οι θέσεις θελουν αρκετό μπακίρι)! Απλα θα ήμασταν λιγο πιο χαλαροί στο μεταγραφικό κ δεν θα ήθελε π.χ να περιμένουμε μεχρη τελευταία μέρα να χτυπήσουμε τον ΕλΖαρ!
Σκέψου με άλλο 1,3 εκ. ευρώ τι μπορούσες να κάνεις...
Ας μη μιλήσω για την ρευστότητα που θα είχες και δε θα είχες κανένα παράπονο από παίκτες...
Ας μη μιλήσω για την ρευστότητα που θα είχες και δε θα είχες κανένα παράπονο από παίκτες...
χλωμό το κόβω με 1,5 ακόμα κ με 2 μυρια να έκανες την υπέρβαση για τις δυο θέσεις που λες, η λογική λεει οτι άιντε 1 παιχτη θα επερνες κ με τα αλλα θα έκλεινες καμια τρύπα απο το περσινό άνοιγμα!
novito έγραψε:Ο Βιολιδης μπορει να εφυγε, αλλα τα sms για το stage δε σταματανε.....
και το σπασιμο @ρχιδιων συνεχιζεται.... κι αυτο το γ@μωstage αλλαζει συνεχεια προγραμμα....

Για 2η φορά πριν λίγο... Κι άντε είναι και το ΠΑΟΚτσάκι ο Μπάσης, οπότε είμαι κόσμιος... 

To μαμημένο μόλις με ξύπνησε κι εμένα και είπα να μπω να κράξω...
Το μπελά μου μέσα..

- Kouniados
- Επικοινωνία:
Εγω τη βλακεία μου θα τη πω....

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να βγάλει ένα τέτοιο κακάο για τα ΠΑΟΚσάκια στη Βόρεια Ελλάδα και το έκανε ο Πανσερραϊκός.
Ε μη χeσω...

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να βγάλει ένα τέτοιο κακάο για τα ΠΑΟΚσάκια στη Βόρεια Ελλάδα και το έκανε ο Πανσερραϊκός.
Ε μη χeσω...
και οχι μονο αλλα για ολη την ελλαδα.επισης κανονικο γαλα θα μπρουσε να κανει το ιδιο οπως και με την μαλαματινα!
Εδώ φανέλες της προκοπής δεν εχουμε και θέλουμε και περισσοτερα προϊοντα....
υ.γ. και κάτι μπύρες ΠΑΟΚ που κυκλοφορούν, απλώς τραγικές...

υ.γ. και κάτι μπύρες ΠΑΟΚ που κυκλοφορούν, απλώς τραγικές...

- xrictoforoc
«Χρυσή» συμφωνία για ΠΑΟΚ!
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%9F%CE%9A
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%9F%CE%9A
Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε κι επίσημα, μια και ο οργανισμός απέστειλε υπογεγραμμένη τη σύμβαση τριετούς διάρκειας για διαφήμιση στη φανέλα. Περισσότερα από 4 εκατ. θα πάρει ο ΠΑΟΚ.