9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

gate4mitsos

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Μπραβο του και για χθες,μας ελειπε στα χρονια επι Σαντος η ποιοτητα του στην επιθεση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Falegkos έγραψε:κανενας σεβασμος.....
αν γραψεις "προδότης" στο γοοοοογλε στις φοτο πρωτο πρωτο τον εχει.

α ενταξει τοτε αφου το λεει το γοοογλε τοτε ισχυει. Τοτε ο φασουλας παιρνει συγχωροχαρτι, ο σαλπι ειναι ο προδοτης :redcard:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kos έγραψε:dj_timo δεν τον βοηθας αγορι μου τον σαλπι. καταλαβε το.
θα την βρει την ακρη μονος του.

Και τα προδοτη και αμπαλε και γιδι τον βοηθανε? Ρε φιλε δεν εχω σκοπο να τον βοηθησω απο δω μεσα. Τη γνωμη μου λεω σε ενα φορουμ οπαδων.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

dj_timo έγραψε:...Τοτε ο φασουλας παιρνει συγχωροχαρτι, ο σαλπι ειναι ο προδοτης :redcard:
Α, μπα... Και για να μην υπάρχει και μπέρδεμα, ο ένας είναι ο ψηλός προδότης και ο άλλος ο κοντός προδότης.... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Προτείνω το παρόν νήμα να συγχωνευτεί με το "συζήτηση πολιτισμένη" :opaokara:

Σοβαρά τώρα, το είπα και παραπάνω: από αυτόν θέλω μόνο να βάλει γκολ στο Ζάγκρεμπ. Μετά έρχονται χριστούγεννα, ας κάτσει να ξεκουραστεί όσο θέλει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

novito έγραψε:
dj_timo έγραψε:...Τοτε ο φασουλας παιρνει συγχωροχαρτι, ο σαλπι ειναι ο προδοτης :redcard:
Α, μπα... Και για να μην υπάρχει και μπέρδεμα, ο ένας είναι ο ψηλός προδότης και ο άλλος ο κοντός προδότης.... :ugeek:

Και ο γεωργιαδης μεσαιος, οπως και ο ζαγορακης
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ξανά τα ίδια για τον Σαλπιγγίδη. Μα είναι δυνατόν; Είναι η δεν είναι ποδοσφαιριστής μας; Αν δεν είναι πείτε το μου να το γνωρίζω!!!
Έλεος πια!!!
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

φτιάξτε τον ΠΑΟΚ στα μέτρα του κοντού για να παίξει ποδόσφαιρο και να ικανοποιηθούν μερικοί,καντε το σύστημα 2-2-6 για να έχει στήριγμα το παιδί και να μην κάνει και κούρσες και κουράζεται,έναν συμπαίκτη του θα τον έχει και μαν του μαν (πχ ο μουσλι) για να κάνει το κοντρόλ,στις κάθετες μπαλιές για να μην βγαίνει οφ σαιτ θα κάθεται πριν το κέντρο και θα απομονώνουμε όλους τους αμυντικούς ώστε να πάρει σωστή ασίστ πάνω στην γραμμή γιατί και από την μικρή περιοχή υπάρχουν πιθανότητες να το χάσει!!!
θα φοράνε απο εδώ και πέρα όλοι οι παίκτες την μπλούζα με το νουμερο 9 ώστε όποιος και να βάλει γκολ να κατοχυρώνεται στο Δημητράκη τον παιχταρά μας...ας ξεκινήσουμε με αυτά και σας έχω και άλλα!
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Realcon έγραψε:Είναι η δεν είναι ποδοσφαιριστής μας; Αν δεν είναι πείτε το μου να το γνωρίζω!!!
Έλεος πια!!!
αορατος ειναι :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
krik the greek

Δημοσίευση από krik the greek »

Θα ξεκουμπουκώσει που θα πάει...Δεν φοηθάει και το ντεφορμάρισμα του Ιβιτσ
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Falegkos έγραψε:κανενας σεβασμος.....
αν γραψεις "προδότης" στο γοοοοογλε στις φοτο πρωτο πρωτο τον εχει.
Στην πρωτη σελιδα εχει τον Κουδα και τον Μαρουλη! 8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μην το μαμαμε το τοπικ παλι...ας επανελθουμε στα αγωνιστικα... :ugeek:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

κΑΛΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.....ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ

.....ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΛΑΕ :lol:

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

bob έγραψε:φτιάξτε τον ΠΑΟΚ στα μέτρα του κοντού για να παίξει ποδόσφαιρο και να ικανοποιηθούν μερικοί,καντε το σύστημα 2-2-6 για να έχει στήριγμα το παιδί και να μην κάνει και κούρσες και κουράζεται,έναν συμπαίκτη του θα τον έχει και μαν του μαν (πχ ο μουσλι) για να κάνει το κοντρόλ,στις κάθετες μπαλιές για να μην βγαίνει οφ σαιτ θα κάθεται πριν το κέντρο και θα απομονώνουμε όλους τους αμυντικούς ώστε να πάρει σωστή ασίστ πάνω στην γραμμή γιατί και από την μικρή περιοχή υπάρχουν πιθανότητες να το χάσει!!!
θα φοράνε απο εδώ και πέρα όλοι οι παίκτες την μπλούζα με το νουμερο 9 ώστε όποιος και να βάλει γκολ να κατοχυρώνεται στο Δημητράκη τον παιχταρά μας...ας ξεκινήσουμε με αυτά και σας έχω και άλλα!
* Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι για την κρίση του Σαλπιγγίδη (που σίγουρα θα περάσει) δεν φταίει –κυρίως- το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ. Έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και πρέπει να συζητηθεί ο μετέπειτα χρόνος συμμετοχής του για τον δύσκολο Δεκέμβριο.

Ταδε έφη, Τζορμπατζόγλου.

Τελεικά δε φταίει το σύστημα, φταίει η φυσική κατάσταση.

Φταίει ο κοντός.
[youtube]LUE4J-qG5ac[/youtube]

ΥΓ: Besuch, γράφε με μικρά σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Έχω να προτείνω κάτι...Για να μην γίνεται όλο αυτό εδώ, μετά απο κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ.
Ας βάλουμε ένα πλαφόν γκολ...Ας πει ο dj_timo ξέρω γω, με πόσα γκολ και πόσες ασσίστ μέχρι το τέλος της σεζόν θα κριθεί ως επιτυχημένη η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.
Και απο κει και μετά μετράμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”