9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Μπραβο του και για χθες,μας ελειπε στα χρονια επι Σαντος η ποιοτητα του στην επιθεση.
Falegkos έγραψε:κανενας σεβασμος.....
αν γραψεις "προδότης" στο γοοοοογλε στις φοτο πρωτο πρωτο τον εχει.
α ενταξει τοτε αφου το λεει το γοοογλε τοτε ισχυει. Τοτε ο φασουλας παιρνει συγχωροχαρτι, ο σαλπι ειναι ο προδοτης

kos έγραψε:dj_timo δεν τον βοηθας αγορι μου τον σαλπι. καταλαβε το.
θα την βρει την ακρη μονος του.
Και τα προδοτη και αμπαλε και γιδι τον βοηθανε? Ρε φιλε δεν εχω σκοπο να τον βοηθησω απο δω μεσα. Τη γνωμη μου λεω σε ενα φορουμ οπαδων.
Α, μπα... Και για να μην υπάρχει και μπέρδεμα, ο ένας είναι ο ψηλός προδότης και ο άλλος ο κοντός προδότης.... :ugeek:dj_timo έγραψε:...Τοτε ο φασουλας παιρνει συγχωροχαρτι, ο σαλπι ειναι ο προδοτης
Προτείνω το παρόν νήμα να συγχωνευτεί με το "συζήτηση πολιτισμένη"
Σοβαρά τώρα, το είπα και παραπάνω: από αυτόν θέλω μόνο να βάλει γκολ στο Ζάγκρεμπ. Μετά έρχονται χριστούγεννα, ας κάτσει να ξεκουραστεί όσο θέλει.

Σοβαρά τώρα, το είπα και παραπάνω: από αυτόν θέλω μόνο να βάλει γκολ στο Ζάγκρεμπ. Μετά έρχονται χριστούγεννα, ας κάτσει να ξεκουραστεί όσο θέλει.
novito έγραψε:Α, μπα... Και για να μην υπάρχει και μπέρδεμα, ο ένας είναι ο ψηλός προδότης και ο άλλος ο κοντός προδότης.... :ugeek:dj_timo έγραψε:...Τοτε ο φασουλας παιρνει συγχωροχαρτι, ο σαλπι ειναι ο προδοτης
Και ο γεωργιαδης μεσαιος, οπως και ο ζαγορακης
Ξανά τα ίδια για τον Σαλπιγγίδη. Μα είναι δυνατόν; Είναι η δεν είναι ποδοσφαιριστής μας; Αν δεν είναι πείτε το μου να το γνωρίζω!!!
Έλεος πια!!!
Έλεος πια!!!
φτιάξτε τον ΠΑΟΚ στα μέτρα του κοντού για να παίξει ποδόσφαιρο και να ικανοποιηθούν μερικοί,καντε το σύστημα 2-2-6 για να έχει στήριγμα το παιδί και να μην κάνει και κούρσες και κουράζεται,έναν συμπαίκτη του θα τον έχει και μαν του μαν (πχ ο μουσλι) για να κάνει το κοντρόλ,στις κάθετες μπαλιές για να μην βγαίνει οφ σαιτ θα κάθεται πριν το κέντρο και θα απομονώνουμε όλους τους αμυντικούς ώστε να πάρει σωστή ασίστ πάνω στην γραμμή γιατί και από την μικρή περιοχή υπάρχουν πιθανότητες να το χάσει!!!
θα φοράνε απο εδώ και πέρα όλοι οι παίκτες την μπλούζα με το νουμερο 9 ώστε όποιος και να βάλει γκολ να κατοχυρώνεται στο Δημητράκη τον παιχταρά μας...ας ξεκινήσουμε με αυτά και σας έχω και άλλα!
θα φοράνε απο εδώ και πέρα όλοι οι παίκτες την μπλούζα με το νουμερο 9 ώστε όποιος και να βάλει γκολ να κατοχυρώνεται στο Δημητράκη τον παιχταρά μας...ας ξεκινήσουμε με αυτά και σας έχω και άλλα!
- emeissaspsirizoume4
αορατος ειναιRealcon έγραψε:Είναι η δεν είναι ποδοσφαιριστής μας; Αν δεν είναι πείτε το μου να το γνωρίζω!!!
Έλεος πια!!!

- krik the greek
Θα ξεκουμπουκώσει που θα πάει...Δεν φοηθάει και το ντεφορμάρισμα του Ιβιτσ
Στην πρωτη σελιδα εχει τον Κουδα και τον Μαρουλη!Falegkos έγραψε:κανενας σεβασμος.....
αν γραψεις "προδότης" στο γοοοοογλε στις φοτο πρωτο πρωτο τον εχει.

κΑΛΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.....ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ
.....ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΛΑΕ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ
.....ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΛΑΕ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
-
* Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι για την κρίση του Σαλπιγγίδη (που σίγουρα θα περάσει) δεν φταίει –κυρίως- το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ. Έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και πρέπει να συζητηθεί ο μετέπειτα χρόνος συμμετοχής του για τον δύσκολο Δεκέμβριο.bob έγραψε:φτιάξτε τον ΠΑΟΚ στα μέτρα του κοντού για να παίξει ποδόσφαιρο και να ικανοποιηθούν μερικοί,καντε το σύστημα 2-2-6 για να έχει στήριγμα το παιδί και να μην κάνει και κούρσες και κουράζεται,έναν συμπαίκτη του θα τον έχει και μαν του μαν (πχ ο μουσλι) για να κάνει το κοντρόλ,στις κάθετες μπαλιές για να μην βγαίνει οφ σαιτ θα κάθεται πριν το κέντρο και θα απομονώνουμε όλους τους αμυντικούς ώστε να πάρει σωστή ασίστ πάνω στην γραμμή γιατί και από την μικρή περιοχή υπάρχουν πιθανότητες να το χάσει!!!
Ταδε έφη, Τζορμπατζόγλου.
Τελεικά δε φταίει το σύστημα, φταίει η φυσική κατάσταση.
Φταίει ο κοντός.
[youtube]LUE4J-qG5ac[/youtube]
ΥΓ: Besuch, γράφε με μικρά σε παρακαλώ.
- Sick Bastard
Έχω να προτείνω κάτι...Για να μην γίνεται όλο αυτό εδώ, μετά απο κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ.
Ας βάλουμε ένα πλαφόν γκολ...Ας πει ο dj_timo ξέρω γω, με πόσα γκολ και πόσες ασσίστ μέχρι το τέλος της σεζόν θα κριθεί ως επιτυχημένη η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.
Και απο κει και μετά μετράμε.
Ας βάλουμε ένα πλαφόν γκολ...Ας πει ο dj_timo ξέρω γω, με πόσα γκολ και πόσες ασσίστ μέχρι το τέλος της σεζόν θα κριθεί ως επιτυχημένη η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.
Και απο κει και μετά μετράμε.