Οχι ρε φιλε, αφου οι αντικειμενικοι αντμιν δεν αφηνουν χαρακτηρισμους προς παικτες του ΠΑΟΚ.Χωρικός έγραψε:ποιό καπς λοκ ρε Νόβι; τί χαρακτηρισμοί είναι αυτοί για παίκτη του ΠΑΟΚ;
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
- PANAYIOTIS
Ευχαριστώ για την κατανόηση novi.
Μακάρι να βγώ εγώ λάθος και να με διαψεύσει ο Σαλπιγγίδης όταν αποφασίσει να παίξει μπάλα.
Μακάρι να βγώ εγώ λάθος και να με διαψεύσει ο Σαλπιγγίδης όταν αποφασίσει να παίξει μπάλα.
Οχι δεν εχει το ακαταλογιστο, αλλα εχει τον σεβασμο μας επειδη παιζει σε μας. Οπως και ο Χαλκιας, οπως και ο οποιοσδηποτε. Αλλα ξεχασα, θα πεσουν τωρα σχολια περι "υπερασπισης" και "αβαντας"PANAYIOTIS έγραψε:Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά όχι και για τη γνώμη μου για τον 'Σάλπι'.
Και τι έγινε δηλαδή που είναι παίκτης του ΠΑΟΚ ; Έχει το ακαταλόγηστο;
Ίσα - ίσα ένας λόγος παραπάνω που πρέπει να παίξει μπάλα για την ομάδα και τον λαό του ΠΑΟΚ.
Χορτάσαμε στραβοκλοτσιές και οφσάιτ.
κανενας σεβασμος.....
αν γραψεις "προδότης" στο γοοοοογλε στις φοτο πρωτο πρωτο τον εχει.
αν γραψεις "προδότης" στο γοοοοογλε στις φοτο πρωτο πρωτο τον εχει.
Ένας απ αυτούς να φανταστώ είμαι και εγώ. Οπότε ας το αναλύσουμε λίγο το θέμα, αν και off topic (λες και όλα τ άλλα εδώ μέσα είναι on topic, αλλά λέμε τώρα...)dj_timo έγραψε:Οχι ρε φιλε, αφου οι αντικειμενικοι αντμιν δεν αφηνουν χαρακτηρισμους προς παικτες του ΠΑΟΚ.Χωρικός έγραψε:ποιό καπς λοκ ρε Νόβι; τί χαρακτηρισμοί είναι αυτοί για παίκτη του ΠΑΟΚ;
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως οποιοσδήποτε απ την admin team όταν γράφει τη γνώμη του για κάτι αποτελεί τη προσωπική του άποψη και μόνο, κάτι που δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του όταν θα πρέπει να φερθεί σα moderator. Αυτό πιστεύω πως είναι ξεκάθαρο. Από κει και πέρα, στο θέμα των χαρακτηρισμών: Κάποτε δεν επιτρεποταν η παραμικρή ειρωνία προς παίκτη του ΠΑΟΚ. Στη πορεία χαλάρωσε το συγκεκριμένο θέμα (ίσως και ξέφυγε), μιας και αφενός θα έπρεπε να μπανάρονται τα μισά μέλη και αφετέρου είχε κουράσει και αυτή η καραμέλα περί χούντας, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να "τιμωρούνται" μόνο αρκετά αισχρά σχόλια. Το αν είναι καλύτερα ή όχι τώρα είναι στη κρίση του καθενός. Σίγουρα, όμως μπορεί να αλλάξει η τωρινή κατάσταση, αν είναι αυτό που θέλει η πλειοψηφια του φορουμ....

υ.γ. Στα ποστ των Φαλεγκου και Παναγιωτη δε βλεπω κατι το τραβηγμενο παντως. Το να τον θεωρει ο Παναγιωτης αχρηστο ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο το οποιο δε μπορω να του απαγορευσω να το πιστευει, ενω ο χαρακτηρισμός "προδότης" τον συνοδευει εδω και χρονια και σιγουρα δε σβηνεται απ το γεγονός ότι επέστρεψε...
Χέσε με Φαλέγκο. (Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα όπως έγινε μόδα να λέγεται εδώ μέσα...)
Από ολόκληρο σεντόνι, εσύ σκάλωσες σ αυτό...

Σωστός ο Γέρος του Μοριά.Kolokotronis_4 έγραψε:πάγκο και αλλαγή στο 70.
Ρε Σάλπι, με εκθέτεις! Προσπαθώ να πείσω τα μέλη του paokmania ότι πρέπει να σε στηρίξουμε αλλά εσύ ο ίδιος δεν στηρίζεις τον εαυτό σου. Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ manager σου. Μεταξύ μας, δε θα με χαλούσε να πάρω και καμιά προμήθεια για τα 800!!!

Ιωακείμ, μέχρι να σκεφτείς πώς θα τον χρησιμοποιήσεις, ξεκούρασέ τον και δώσε χρόνο στον Κλάους γιατί το διακαιούται μετά από τη χαρά που μας έδωσε με τα τυριά.
Εγώ θα είμαι λίγο ανάποδος πάλι...
Να παίξει με τη γριά να σκυλιάσει...
Αν συνεχιστεί το ίδιο να γίνει αλλαγή νωρίς...
Ρίσκο θα με πείτε, αλλά οι απαιτήσεις από τον Κλάους θα είναι τεράστιες και μάλιστα σε ένα ματς με την αντιαθλητική, εδώ και πολλά χρόνια, γριά...Τις ευκαιρίες πρέπει να τις πάρει ο Κλάους αλλά σιγά σιγά...Δε λέω να μην παίξει και να τον ξεχάσουν αλλά πρέπει να παίξει ο κοντός σε αυτό το ματς...
Να παίξει με τη γριά να σκυλιάσει...
Αν συνεχιστεί το ίδιο να γίνει αλλαγή νωρίς...
Ρίσκο θα με πείτε, αλλά οι απαιτήσεις από τον Κλάους θα είναι τεράστιες και μάλιστα σε ένα ματς με την αντιαθλητική, εδώ και πολλά χρόνια, γριά...Τις ευκαιρίες πρέπει να τις πάρει ο Κλάους αλλά σιγά σιγά...Δε λέω να μην παίξει και να τον ξεχάσουν αλλά πρέπει να παίξει ο κοντός σε αυτό το ματς...
Για μένα ο προβληματισμός είναι η κάθετη μπαλιά και η καλή οργανωμένη επίθεση.
Και να μην ξεχνάμε, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.
Και να μην ξεχνάμε, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.
- ΑποστόληςΑ
Δεν χρειάζεται να γινόμαστε προσωπολάτρεις ή οπαδοί κάποιων παικτών (όπως εγώ με τον Σάκη, αλλά και με όλους τους Έλληνες παίκτες).
Κι εγώ τον γουστάρω τον Σαλπι και πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς. Περνάει όμως μια περίοδο ψυχολογικής και αγωνιστικής πτώσης. Καλόν είναι να κάτσει λίγο πάγκο και να ξεκουραστεί, σωματικά και ψυχολογικά, ώστε να επανέλθει δριμύτρερος.
Δεν καταλαβαίνω όμως αυτήν την εμπάθεια που βγάζετε ορισμένοι για παίκτες μας (Σάλπι, Κουτσια, Παπ, Σακ, Χαλκιάς - Κρεσιιτς, Σαβίνι, Τσιρίλο κλπ)! Ούτε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να ήσαν δεν θα εκφραζόσασταν έτσι!
Εντάξει, συμφωνούμε ότι δεν παίζουν καλά. Λογικό είναι να κρίνονται με κακό βαθμό. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι του να τους βρίζετε (γίδι, άχρηστε, καδρόνι κλπ) είναι μεγάλη η απόσταση και το μόνο που προδίδουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι το απύθμενο κόμπλεξ των κριτών.
Κι εγώ τον γουστάρω τον Σαλπι και πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς. Περνάει όμως μια περίοδο ψυχολογικής και αγωνιστικής πτώσης. Καλόν είναι να κάτσει λίγο πάγκο και να ξεκουραστεί, σωματικά και ψυχολογικά, ώστε να επανέλθει δριμύτρερος.
Δεν καταλαβαίνω όμως αυτήν την εμπάθεια που βγάζετε ορισμένοι για παίκτες μας (Σάλπι, Κουτσια, Παπ, Σακ, Χαλκιάς - Κρεσιιτς, Σαβίνι, Τσιρίλο κλπ)! Ούτε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να ήσαν δεν θα εκφραζόσασταν έτσι!
Εντάξει, συμφωνούμε ότι δεν παίζουν καλά. Λογικό είναι να κρίνονται με κακό βαθμό. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι του να τους βρίζετε (γίδι, άχρηστε, καδρόνι κλπ) είναι μεγάλη η απόσταση και το μόνο που προδίδουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι το απύθμενο κόμπλεξ των κριτών.
dj_timo δεν τον βοηθας αγορι μου τον σαλπι. καταλαβε το.
θα την βρει την ακρη μονος του.
θα την βρει την ακρη μονος του.
- Maximus
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω όμως αυτήν την εμπάθεια που βγάζετε ορισμένοι για παίκτες μας (Σάλπι, Κουτσια, Παπ, Σακ, Χαλκιάς - Κρεσιιτς, Σαβίνι, Τσιρίλο κλπ)!

Ο Παπ και ο Σακ ποιοι ειναι;;;

Αποστολη... Δεν πιστευω να ειναι το ιδιο προσωπο που φανταζομαι;! Σε αυτο που εισαι προεδρος του fan club;!

- ΑποστόληςΑ
Ναι ρε Χαραλάμπη!
Παπάζογλου και Σακελλαρίου!
Έγινα μέλος του fan club όταν είδα την μεγάλη (και μη λογική για μένα) αντίδραση στο πρόσωπο ενός νέου παιδιού. Επίσης αντέδρασα και σε όσους θέλουν να δοθούν δανεικοί κάποιοι παίκτες μας (Κουτσια, Κλάους, Παπ κλπ). Τα νεαρά παιδιά αξίζουν της προσοχής ενός καλού γυμναστή και ενός καλού προπονητή. Αν τους δώσεις σε υποδεέστερες ομάδες (Σέρρες, Πανθρακικός κλπ), δεν γνωρίζω αν θα κτίσουν μέλλον ή αν θα το καταστρέψουν όπως κινδυνεύει να συμβεί με τον Αθανασιάδη.
Παπάζογλου και Σακελλαρίου!
Έγινα μέλος του fan club όταν είδα την μεγάλη (και μη λογική για μένα) αντίδραση στο πρόσωπο ενός νέου παιδιού. Επίσης αντέδρασα και σε όσους θέλουν να δοθούν δανεικοί κάποιοι παίκτες μας (Κουτσια, Κλάους, Παπ κλπ). Τα νεαρά παιδιά αξίζουν της προσοχής ενός καλού γυμναστή και ενός καλού προπονητή. Αν τους δώσεις σε υποδεέστερες ομάδες (Σέρρες, Πανθρακικός κλπ), δεν γνωρίζω αν θα κτίσουν μέλλον ή αν θα το καταστρέψουν όπως κινδυνεύει να συμβεί με τον Αθανασιάδη.
- kataramenos5
Μη βαράτε ρε παιδια ,θα τη ξαναβρεί τη φόρμα του ο Σαλπι απλά θέλει λίγο ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
αυτό είναι όλο. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα..
αυτό είναι όλο. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα..