επειδή αυτό που είπε ήταν απάντηση στο αν έλειψαν από τον αγώνα οι βιτόλο και ίβιτς ή κάπως έτσι εγώ το ερμηνεύω πως όταν τα πράγματα πάνε στραβά αυτοί που δεν είναι εδώ θεωρούνται ότι είναι οι καλύτεροι και επειδή έλειπαν πήγαν τα πράγματα στραβα. ο "Δεν περναει μύγα" προφανώς και αναφερόταν στο αγωνιστικό εγώ αναφέρομαι γενικότερα.Federacion έγραψε:+ στον ναβιγκειτορ
lefτις τι εννοει η βαθιά σοφή ινδιάνικη παροιμία που ξεστομισε ο "Δεν περνάει μύγα";
Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
- Federacion
ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
μηπώς αντί για ευχέλαια για προπονητή να βάλουμε κανενα ινδιάνικο

θα το προτιμούσα σε δικέφαλο βέβαια...
μηπώς αντί για ευχέλαια για προπονητή να βάλουμε κανενα ινδιάνικο

θα το προτιμούσα σε δικέφαλο βέβαια...
- Federacion
- navigator11
bane1980 έγραψε:Υποπτεύομαι οτι εννοεί οτι στις νίκες όλοι είμαστε καλοί, στα στραβά όλοι θυμούνται Σάντος και Ζήση και ο,τι λείπουν κλπ
Ο πρόεδρος είναι αυτός που είναι και είναι αυτός που μας έβγαλε από το τέλμα. Αλάνθαστος δεν είναι και δεν μπορεί να είναι. Αυτός είναι και αυτόν θέλουμε και μπορεί να μην τα κάνει όλα τέλεια, αλλά τα κάνει με το δικό του (όποιο κριτήριο) για το καλύτερο. Σίγουρα δεν είναι στο απυρόβλητο, σίγουρα χρειάζεται πλαισίωση από τεχνοκράτες και ψυχρούς επαγγελματίες, αλλά πάνω από όλα χρειάζεται στήριξη και εμπιστοσύνη.
ε,λοιπον ας πλαισιωθει επιτελους μπας κ βρει κ ο ιδιος κ ολοι την ηρεμια μας.το <<προβλημα>> με το ζαγορακη δεν ειναι οτι ΛΑΝΘΑΝΕΙ,τουτο ειναι αποδεκτο.ειναι πως τα ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ που δειχνει (;) ειναι επιεικως ΑΡΓΑ αναφορικα με απαντησεις σε προβληματα της ομαδας!
λες φιλε leftis για τα κριτηρια επιλογης συνεργατων του προεδρου οτι δεν υπεστησαν καποια μεταβολη σε σχεση με 3 χρονια πριν!ετσι δειχνουν τα γεγονοτα.απλα δεν ξερω κατα ποσο δικαιολογειται τουτο επειτα απο 3 ηδη συμπληρωμενα χρονια προεδρικης παρουσιας στον ΠΑΟΚ!στην αρχη,που ακομα ηταν ουσια ενεργος ποδοσφαιριστης ο ζαγορ,ηταν απολυτα ευλογο να αναζητα ανθρωπους που εμπιστευεται απολυτα για να τον στηριξουν με τις ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ σε σχεση με τον ιδιο γνωσεις κ εμπειρια τους στο ξεκινημα (αυτο ισχυε κ για το ζηση) κ να αποτιναξει απο πανω του το βαρος για το αγωνιστικο κομματι,μιας κ ειχε να ασχοληθει με θεματα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ της ομαδας!περι σαντος δεν μπαινω στον κοπο να σχολιασω,κατα ποσο περα απο <<φιλαρακι>> του ζαγορ ηταν κ καταλληλος να αναλαβει τον ΠΑΟΚ!
κ παμε στο ακανθωδες ζητημα τωρα.κατα τη γνωμη μου,εχοντας ΘΗΤΕΥΣΕΙ ο ζαγορακης διπλα στο σαντος κ εχοντας παρει στερεες βασεις σχετικα με το πως πρεπει να πορευθει ο ΠΑΟΚ στο αμεσο μελλον,θα επρεπε να νιωθει μεγαλυτερη ... αυτοπεποιθηση ως προς τις ικανοτητες του να συνεργαστει κ με ανθρωπους της ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ του.καθως,εξ οσων εχουν συμβει τους τελευταιους μηνες,οι <<φιλιες>> (δεν το γραφω κακοπροαιρετα) του ζαγορακη που θα μπορουσαν εστω να διατηρησουν την ομαδα στα ιδια επιπεδα των τελευταιων ετων μαλλον μας τελειωσαν!ποσο μαλλον να την ανεβασουν σε ανωτερα ...
Είσαι περισσότερο εξαφανισμένος κι απο τον Κωστάκη τον Καραμανλή!
Δεν υπάρχεις λέμε!
Πουθενά!
Δεν βοηθάς καθόλου την ομάδα. Ούτε αγωνιστικά με προπονητή και τεχν. Δ/ντη της προκοπής. Ούτε εξωαγωνιστικά με διαιτησία. Μας έχουν πηδήξει (μόνο εμάς) στα πρόστιμα. Διαφημίζουμε ΟΠΑΠ χωρίς να εχουμε δει ούτε cent... Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Εγω καταλαβαίνω οτι περιμένεις κι εσυ τους άραβες, όπως περίμενε και ο Κωστάκης τις εκλογές, για να ξεκινήσεις διακοπές.
Δεν υπάρχεις λέμε!
Πουθενά!
Δεν βοηθάς καθόλου την ομάδα. Ούτε αγωνιστικά με προπονητή και τεχν. Δ/ντη της προκοπής. Ούτε εξωαγωνιστικά με διαιτησία. Μας έχουν πηδήξει (μόνο εμάς) στα πρόστιμα. Διαφημίζουμε ΟΠΑΠ χωρίς να εχουμε δει ούτε cent... Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Εγω καταλαβαίνω οτι περιμένεις κι εσυ τους άραβες, όπως περίμενε και ο Κωστάκης τις εκλογές, για να ξεκινήσεις διακοπές.
Ε ας τους παρει τους τεχνοκράτες και τους επαγγελματιες οπως λες.bane1980 έγραψε: Αλάνθαστος δεν είναι και δεν μπορεί να είναι. Αυτός είναι και αυτόν θέλουμε και μπορεί να μην τα κάνει όλα τέλεια, αλλά τα κάνει με το δικό του (όποιο κριτήριο) για το καλύτερο. Σίγουρα δεν είναι στο απυρόβλητο, σίγουρα χρειάζεται πλαισίωση από τεχνοκράτες και ψυχρούς επαγγελματίες, αλλά πάνω από όλα χρειάζεται στήριξη και εμπιστοσύνη.
Εννοειται πως καποτε πρεπει να πλαισιωσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν θα το κάνω εγώ, τι περιμένει?
Στηριξη εχει τοσα χρόνια, τι παραπάνω περίμενε? Ουτε ο κοσμος ειναι τελειος.
Διοικητικη ανυπαρξία λέγετε ολο αυτό, γιαυτο και χάσαμε χθές, ούτε όραμα ουτε θέληση ουτε τπτ.
Νοθρη διοικηση χωρις στοχους, νοθρή ομάδα χωρις στοχους.
Πάνε στο ζαγκρεμπ τωρα (και χωρις κόσμο, ενω οι κροάτες κανουν αποχή), φαε το τριμπαλο σου και σκάσε.
Καθαρα λάθος της διοικησης. Με αυτοματο πιλότο πήρες τόσα ματς , εεε δεν μπορεις να τα πάρεις και όλα.
Θα παμε για το Χ και θα πάρουμε τα 3 μας.
Τα φετινα λαθη του ειναι αμετρητα.
Αλλα οταν καποιος λεει "φυγε" να μας πει και τι εχει για μετα.
Δεν γινετε ετσι απλα να λες φυγε στον πλεον επιτυχημενο προεδρο των τελευταιων ετων και να μην εχεις ενναλακτικη.
Αλλα οταν καποιος λεει "φυγε" να μας πει και τι εχει για μετα.
Δεν γινετε ετσι απλα να λες φυγε στον πλεον επιτυχημενο προεδρο των τελευταιων ετων και να μην εχεις ενναλακτικη.
Οσο ο αλλος θα κρυβετε, μεταφορικά ή κυριολεκτικα, ο καθενας μπορει να λέει οτι θέλει.
Οσο η ομάδα θα διοικείται χειροτερα απο ομάδα γ εθνικής η αγανακτηση θα εκφράζεται.
Αν οι πράξεις του φέτος έδειχναν σοβαρότητα και ας ειχαμε τα ιδια αποτελέσματα, θα αντιμετωπιζόταν και ο ιδιος με σοβαρότητα. Τώρα που η ομάδα ειναι διοικητικά ανυπακρτη, εεε σαν ανυπαρκτο θα του συμπεριφέρονται.
Στο χέρι του είναι το πως θα αντιδράσει ο κόσμος.
Οσο η ομάδα θα διοικείται χειροτερα απο ομάδα γ εθνικής η αγανακτηση θα εκφράζεται.
Αν οι πράξεις του φέτος έδειχναν σοβαρότητα και ας ειχαμε τα ιδια αποτελέσματα, θα αντιμετωπιζόταν και ο ιδιος με σοβαρότητα. Τώρα που η ομάδα ειναι διοικητικά ανυπακρτη, εεε σαν ανυπαρκτο θα του συμπεριφέρονται.
Στο χέρι του είναι το πως θα αντιδράσει ο κόσμος.
Σκάνε μύτη σιγά σιγά οι αβανταδόροι.
Προς mods: Μάγκες, όταν λένε τον πρόεδρό μου "...." και μιλάνε και για ...., την ακούω "κάπως".
Προς mods: Μάγκες, όταν λένε τον πρόεδρό μου "...." και μιλάνε και για ...., την ακούω "κάπως".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Παρ 03 Δεκ 2010, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διαγράφηκε η δημοσίευση του (της) w.s ....Οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι...w.s. δεν έχεις ξαναδώσει δικαίωμα, θα παρακαλούσαν να είσαι πιο προσεκτικός (η)..
D.C., έγινε επεξεργασία στη δική σου...
D.C., έγινε επεξεργασία στη δική σου...
τα παραπανω που εγραψα τα εγραψα αγανακτισμενος, γιατι βλέπω να έρχετε βιασμός στο τυρι-αρινα και εμεις απλά κοιμομαστε.
Φίλε έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Και εγώ όταν έγραψα οτι ο πρόεδρος κάνει λάθη, θέλει βοήθεια, αλλά και στήριξη, το έγραψα με το σκεπτικό οτι οκ, ουδείς αλάνθαστος και εάν κάποιος τον έχει βρει, ας το φέρει! αλλιώς ας στηρίξει, όχι με μούγκα και αβάντα για την αβάντα, αλλά το λιγότερο από σεβασμό και εμπιστοσύνη.
καποιοι ζείτε στον δικο σας ονειρικο κοσμο.w.s έγραψε:Ζησης Βρυζας λεγεται.. Και μια χαρα ερχεται χωρις τον ζαγορακη
οτι σας κατέβει στο κεφαλι μα οτι σας κατεβει το πετατε.
Εγω θελω να παρει πουλο ο ζαγορ που δεν έκανε τιποτα 4 χρονια και να βαλουμε τον παντελα (κωνσταντινιδη) προεδραρα.
ετσι γουστάρω.