9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Dimg4

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:
dj_timo έγραψε:αφου φτασαμε σε σημειο να βαζουμε στο ιδιο καζανι κουτσια και σαλπι τοτε η εμπαθεια περασε το οριο... η ειρωνεια παει συννεφο για παικτη του ΠΑΟΚ
Ειλικρινα δεν εχω τιποτα προσωπηκο μαζι σου αλλα οσο ειναι εμπαθεια να συγκρινεις κουτσια με σαλπι, που κανεις δεν το εκανε παικτικα, αλλα μονο ως χρηματικο κοστος για τον ΠΑΟΚ, αλλο τοσο κουραστικο εχει καταντησει αυτο που κανεις εσυ.Ειναι μακραν ο χειροτερος παικτης του ΠΑΟΚ απο την αρχη της σεζον ειδικα σε σχεση τιμης-αποδοσης και εσυ επιμενεις να τον υπερασπιζεσαι και δεν μιλαω για το ηθικο της υποθεσης εκει εχεις δικιο και ποτε εγω δεν ασχοληθηκα και δεν με ενδιεφερε το συγκεκριμενο κομματι,αλλα για το αγωνιστικο.Οποιος δεν βλεπει οτι οι πιθανοτητες να πετυχει ως μεταγραφη πεζοντας κορυφη στην επιθεση οσο περναει και ο καιρος μειονονται δραματικα ειναι απλα τυφλομενος απο την προσωπικη του επιθυμια.Απο την αλλη για να παιξεις 4-4-2 πρεπει να αλλαξει η μιση εντεκαδα καθως οι μονοι ισως που εχουν θεση σε εναν τετοιο σχηματισμο ειναι ο βιτολο και καποιοι της αμυντικης γραμμης και επιπλεον παικτες για 4-4-2 κοστιζουν πολυ παραπανω καθως θα θες 10ρι με τα πνευμονια του βιτολο και τεχνικη ιβιτς,2 χαφ γραμμης επιπεδου ρομενταλ,καλα καλα ο βιερινια δεν χωραει σε 4-4-2 καθως ειναι ΚΛΑΣΣΙΚΟ εξτρεμ.Αξιζει ολα αυτα μονο και μονο για να χωρεσει ο σαλπι?Απαντησε μου εσυ.

Οσο γραφικο και κουραστικο ειναι να διαβαζω σχολια ειρωνικα και γεματα εμπαθεια συνεχως αλλο τοσο ειναι και που τον υπερασπιζομαι. Τα συνεχομενα κραξιματα μερικων συγκεκριμενων δηλαδη δεν τα παρατηρητε αλλα μολις γραψω κατι εγω γινομαι υπερασπιστης?
Και ναι αξιζει τον κοπο να βρεθει σχημα να χωρεσει ο καλυτερος ελληνας επιθετικος. Αν ημουν προπονητης θα ελεγα τι και πως. Εγω ξερω οτι αν παιζει με δευτερο επιθετικο βγαζει ματια. Τωρα το οτι δεν του εχουν δοθει 3 πεναλτι φετος, το οτι παιζουμε με σεντρες αναμεσα σε ψηλα σεντερ μπακαι το οτι δεν υπηρχε απο την αρχη επιθετικος προσανατολισμος δεν τα κοιταμε... τα 800 κοιταμε και το πως θα τον κραξουμε. Αυτο κουρασε. περισσοτερο απο εμενα να τον υπερασπιζομαι που στην ουσια υπερασπιζομαι εναν επιθετικο που εχει αποδειξει οτι με σωστη διαχειρηση ειναι οτι καλυτερο μπορεις να εχεις μπροστα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:
dj_timo έγραψε:αφου φτασαμε σε σημειο να βαζουμε στο ιδιο καζανι κουτσια και σαλπι τοτε η εμπαθεια περασε το οριο... η ειρωνεια παει συννεφο για παικτη του ΠΑΟΚ
ε αυτο το εχουμε εμεις εδω ο βρυζας οταν εφυγε σαν παικτης απο την τουμπα τον βριζαμε και τον ειρωνευομασταν
ηταν ο μπαλαφας εκεινης της εποχης ο σαλπι θα γλυτωνε που δεν ειναι τωρα και στην καλλιτερη κατασταση του ?

Ξεχνας τη μανα του ζαγορακη
Άβαταρ μέλους
STAR4.

Δημοσίευση από STAR4. »

Για οποιον αμφισβητεισαι το πεναλτυ εχει βιντεάκι ξεκαθαρο στο http://www.baladoros.com

[youtube]AibwyeVJ8Sc[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τετ 24 Νοέμ 2010, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προσθήκη βίδεο...;)
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Όπα...
[youtube]lj0w2alMKqE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

ΜΠΟΥΛΟ!!! :redcard:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δεν αντέχεται...!!!
:pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Συμφωνω, οπως και Βιερινια και Φωτακης και Ελ Ζαρ και Κοντρερας
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ρε συ Τίμο είπαμε..
Δεν είναι σωστό να τον βρίζουμε,αλλά ούτε και αυτό που κάνεις εσύ είναι,δλδ ότι και να λέμε να ειρωνεύεσαι όποιον το λέει..
Δηλαδή κάπου στην μέση δεν γίνεται να είμαστε(εποικοδομητική κριτική ) και πρέπει ή να βριζόμαστε ή να υπερασπιζόμαστε μετά μανίας κάποιον/κάτι??
Ασυλία δεν έχει κανείς,άμα δεν παίζει θα δέχεται κριτικά(εντός ορίων),τέλος..
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το ματς "Σαλπιγγιδης-Ατρομητος" 0-1 έληξε;

ΥΓ.

Παντως το "μπούλο", δεν ειναι εποικοδομητική κριτικη...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ είμαι προκατελλειμένος ή εσύ είσαι ατάλαντος τελικά;
Έλεος δηλαδή....επαγγελματίας παίκτης...
1,2,3,4,5,6....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχει καταντησει ανεκδοτο.Ναι αντε να βρισουμε και τον βιερινια και τον φωτακη και τον κοντρερας για να υπερασπιστουμε τον σαλπι που δεν εχει κανει σωστη ενεργεια 12 αγωνες τωρα.Τον βγαζει τετ α τετ και κοντρολαρει την μπαλα μονος με το τερμα και την στελνει αουτ.Δεν ξερω απο ποτε εχει να κανει ΕΝΑ @@ΜΕΝΟ ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.Μην παιζεις με τα νευρα μας timo ΕΛΕΟΣΣΣΣ.Αν δεν ειχες τους 3 που ανεφερες θα ημασταν για υποβιβασμο τωρα.Αν δεν ειχες τον Σαλπι αληθεια τι θα ειχαμε χασει?Οκ να τον υπερασπιζεσαι αλλα υπαρχουν και ορια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

dj_timo έγραψε:Συμφωνω, οπως και Βιερινια και Φωτακης και Ελ Ζαρ και Κοντρερας
εντάξει ρε τίμο είπαμε ξάδερφος είναι θα τον υπερασπιστείς αλλά πλέον το έχεις παρακάνει δηλαδή τι θέλεις να λέμε ότι είναι καλός? απότην μέρα που ήρθε δεν έχει δικαιολογήσει με τίποτα τα λεφτά του και τον χρόνο συμμετοχής να μην τα λεμε αυτάα είναι δυνατών επιθετικός πράγμα να βγαίνεις τετ α τετ και να κοντρολαρεις εξω απο το γηπεδο αν δεν μπορει ας το πει
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

και εγω υποστηριζα οτι επρεπε να ερθει στον ΠΑΟΚ
αλλα μεχρι τωρα δεν παιζει μπαλα πως να το κανουμε

δεν ειναι και ο πιο τεχνιτης επιθετικος το ξεραμε αλλα εχει χασει και την ταχύτητά του τώρα
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Έλεγα να τον πουλήσουμε τον Γενάρη, αλλά αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις η τιμή του θα πέσει πιο χαμηλά κι απο αυτή του Κουτσιαμικρούλη. Ο οποίος Κουτσιαμικρούλης πρόλαβε τουλάχιστον να κάνει και 1-2 καλές προσπάθειες. Ημουν απο τους ένθερμους υποστηρικτές της επιστροφής του αλλά με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ρε συ Τίμο είπαμε..
Δεν είναι σωστό να τον βρίζουμε,αλλά ούτε και αυτό που κάνεις εσύ είναι,δλδ ότι και να λέμε να ειρωνεύεσαι όποιον το λέει..
Δηλαδή κάπου στην μέση δεν γίνεται να είμαστε(εποικοδομητική κριτική ) και πρέπει ή να βριζόμαστε ή να υπερασπιζόμαστε μετά μανίας κάποιον/κάτι??
Ασυλία δεν έχει κανείς,άμα δεν παίζει θα δέχεται κριτικά(εντός ορίων),τέλος..

Μα μιλησα με τον ιδιο τροπο. Κοιτα σε ποιο τοπικ εγινε η πρωτη επιθεση σε παικτη μετα το κλαρινο μας. Ναι για τον π... καβαλα ηταν ο Σαλπι, αλλα το ιδιο σκατα δεν ηταν και ο Βιερινια? ο Ελ Ζαρ?
Ειδες να υπερασπιζομαι? Οχι.
Ασυλια εννοειται κανεις, και εγω ειμαι υπερ της κριτικης. Αλλα οταν διαβαζω ειρωνειες, θα γραφω στο ιδιο υφος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”