Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Δημοσίευση από palok »

καταπληκτικό. must to read.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αυτό για τον Βράνκοβιτς που τον δυσκόλευε ''συγκρτικά'' έχει πολύ γέλιο.
Θυμάμαι κάτι νίκες στο κλειστό της Γλυφάδας απέναντι στον λαγό, όπου γινότανε τα αίσχη από αυτούς και ο Μπέρυ σε κάθε επίθεση έπαιρνε νωχελικά τη μπάλα στην επίθεση, νωχελικά ελλίσονταν γύρω από τον Στόγιαν, νωχελικά περνούσε κάτω από το καλάθι και ηδονικά άφηνε τη μπάλα στο καλάθι ή έπαιρνε τη μπάλα νωχελικά, έκανε κίνηση προς το καλάθι και ενώ ήταν μπροστά του ο Στόγιαν, πετούσε νωχελικά τη μπάλα πάνω από τον 2, 17 μ σέντερ και τα απλωμένα χέρια του και αυτή κατέληγε ΠΑΝΤΑ μέσα στο καλάθι..

Αλήθεια από εκείνες τις 2-3 συνεχόμενες νίκες στο κλειστό της γλυφάδας με προπονητή ο λαγός τον Παβλίσεβιτς νομίζω και στις αρχές των γιαννακοπουλέων έχουμε κάνα σκορ ή στατιστικά;
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Φοβερό το αφιέρωμα στον Walter.

Μα αφού ο άνθρωπος ήταν η "αλήθεια", τι να λέμε τώρα....

Σκράπας στα μαθήματα, ξενύχτης, τεμπέλης, φιλοχρήματος και σπάταλος, εγωιστής, υπέροχος δηλαδή, πού έχουν παέι οι καλοί ξένοι Αμερικάνοι, ένα τέτοιο θέλω...

Πολύ ναρκωτικό ρε παιδί μου στο νου μπου α το 1986...

Έχω ακούσει και μία ακόμη τρελή ιστορία για τον Berry, δεν ξέρω αν είναι basketball legend ή αληθής.
Ότι είχε χάσει την πτήση της twa που συνετρίβη, πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια.

Φοβερά τα νούμερα του σε όλα του την καριέρα στην Ευρώπη, με τον Ηρακλή ήταν σχεδόν εξωπραγματικά.
Ακόμη και το διχτάκι στην Τεργέστη, τον θυμάμαι να το κόβει τόσο ράθυμα...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτό που λες με το αεροπλάνο το θυμήθηκα κι εγώ!!!! νομίζω ισχύει 100 %

PS: ο vrankovic παρεμπιπτόντως ήτανε παιχτάρα άσχετα της ρουλοβαζελοσύνης του.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Νομίζω είχε γραφτεί στον ΠΑΟΚτσή ότι είχε πει πως έπαιζε street basket στην Νέα Υόρκη ένα καλοκαίρι όταν βαριότανε να πάει προετοιμασία και εκεί που έπαιζε άκουσε το γνωστό ''Oooooooooo Berry Berry!!!''
niks

Δημοσίευση από niks »

οταν εφευγε σαν ξεψυχησμένη η μπαλα από τα χερια του έλεγες φτανει-δεν φτανει στο καλαθι
αυτή όμως εμπαινε
και αν δεν εμπαινε,ο Ουόλτερ επαιρνε οσα επιθετικά ρημπάουντ χρειαζόταν για να μπει

από τους λίγους παιχτες που δεν ήθελα με τιποτα για αντιπαλο μας
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Απίθανος τύπος..Ο νονός μου που ζεί χρόνια στην Αμερική και έτυχε να τον γνωρίσει προσωπικά στη Νέα Υόρκη στα χρόνια του κολλεγίου του, κάνει λόγο για έναν απίστευτο τύπο, με μοναδικό χιούμορ και τρομερά χαβαλετζή! Σκέτο τρελοκομείο..Εγώ δε θα ξεχάσω την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ που είχα πάει να δω την ομαδάρα που είχαμε τότε σε ένα φιλικό στο κλειστό της Νεάπολης. Ε με το που τελείωσε ο αγώνας σαν πιτσιρίκι κι εγώ όρμηξα μέσα στο γήπεδο για να πάρω τα καθιερωμένα αυτόγραφα.

Μόλις λοιπόν κατευθύνθηκα προς τον Μπέρι, του δίνω το μπλοκάκι με το στυλό να το υπογράψει, αλλά ο τύπος με το που με βλέπει παίρνει μια φάτσα λες και είδε κανένα λεπρό και άρχισε να κουνάει τα χέρια του σαν να μου λέει "μη μ'αγγίζεις παλιομούλικο και κολλήσουμε τίποτα!" και άρχισε να τρέχει για τα αποδυτήρια με το χαρακτηριστικό βαριεστημένο του τρέξιμο! Κι εγώ έμεινα με το...στυλό στο χέρι! Πήρα πάντως από Γαλακτερό (νομίζω πρώτη του εμφάνιση μετά τα συλλαλητήρια και το μεγάλο χαμό που είχε γίνει τότε!) και από τον "νέο Φασούλα", όπως τον έλεγαν τότε, Ρεντζιά!

Απίστευτα highlights του κειμένου για τον Μπέρι πάντως, το γεγονός ότι θεωρεί το Κόρατς που πήρε με τον ΠΑΟΚ το πιο σημαντικό τρόπαιο της καριέρας του, τον Κόρφα καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ, αλλά και το περιστατικό που κυνηγούσε τον Κόκκαλη γυμνός, φορώντας μόνο μια πετσέτα για να του ζητήσει συγνώμη..!!! Επίσης κάπου είχα διαβάσει (μπορεί και στο συγκεκριμένο κείμενο και να μη θυμάμαι) ότι από το ΝΒΑ έφυγε γιατί είχαν πιάσει τον αδερφό του με ναρκωτικά και προφανώς φοβήθηκε μη πιάσουν κι αυτόν..

Πάντως Πάλοκ και Αουρελιάνο σαν κλασσικοί αυτοκαταστροφικοί γκρινιάρηδες που είστε και κοντεύετε να γίνετε σαν τους παππούδες του Muppet Show, να σας υπενθυμίσω έτσι για να σας γλυκάνω και να χρυσώσω και λίγο το χάπι, ότι η μοναδική ομάδα που δε στέριωσε και δεν έπαιξε καλά ο Μπέρι ήταν ο Άρης..και μάλιστα και τις 2 φορές! Όχι για να μη λέτε πως πάντα σε εμάς συμβαίνουν όλα τα άτυχα και περίεργα..!
Άβαταρ μέλους
teod1980

teod1980 έγραψε: Αλήθεια από εκείνες τις 2-3 συνεχόμενες νίκες στο κλειστό της γλυφάδας με προπονητή ο λαγός τον Παβλίσεβιτς νομίζω και στις αρχές των γιαννακοπουλέων έχουμε κάνα σκορ ή στατιστικά;
Νομίζω 2-3 χρόνια σερί τους κάναμε πάρτυ με κόμαζετς, βολκώφ και βράνκοβιτς αυτοί...
ώπα 3 ξένοι κάτι δε μου κάθεται σωστά...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ποτε ηταν ο Κομαζετς στο βαζελο ρε?
Εγω τον θυμάμαι στο γαύρο!

Ο Βολκώφ από το βάζελο πήγε στο γαύρο ή το αντίθετο?
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ο Κόμαζετς ήταν στον Παναθηναϊκό την περίοδο 1992-1993.
Είχαν και Βράνκοβιτς, αυτό ήταν το δίδυμο των ξένων.
Ο Βολκόφ αντικατέστησε τον Κόμαζετς την επόμενη χρονιά, το 1993-1994
Άβαταρ μέλους
teod1980

Σωστός Aureliano Buendia...
Δε το έψαξα και για αυτό ρώτησα αν κέρει κανείς.
Άσχετο αλλά ο Κόμαζετς τρελή λούγκρα από τη μία αλλά κωλόχερο από την άλλη...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ο Βολκωφ παραλιγο να ερθει και στον ΠΑΟΚ πριν παει στον γαυρο! Χαρακτηριστικα εγραφαν οι εφημεριδες για το "Νιετ" του Ουκρανου... Ηταν η εποχη που επιτρεποταν ενας ξενος, οχι οπως σημερα που επιτρεπεται ενας Ελληνας...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

επειδή έτυχε και είδα κανα 2 ματσάκια πρόσφατα του volkov στα 20-21 του (δεν ξέρω πόσοι και πόσο καλά τον θυμάστε) με την σοβιετική ένωση, μιλάμε για έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παίκτη, αν θυμάμαι καλά (διορθώστε με αν θυμάστε κάποιον άλλον) το πρώτο ψηλό (2.08) 4αρι (ευρωπαίο) που έβγαινε έξω στο τρίποντο και σούταρε ή με σταυρωτές και πρώτο βήμα έκανε drive στο καλάθι. πολύ πιο ευέλικτος από zarko ας πούμε (τότε μιλάω, 86 με 89 όχι μετά γιατί έγινε πιο βαρύς) και προγενέστερος του tony...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

teod1980 έγραψε: Άσχετο αλλά ο Κόμαζετς τρελή λούγκρα από τη μία αλλά κωλόχερο από την άλλη...
Δηλαδή ο ορισμός της λέξης "κωλόφαρδος"... :opaokara:

ΥΓ: palok, μάλλον δεύτερος πίσω από το "θαύμα της φύσης".
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ποιόν λες? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”