Deshawn Sims

Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Deshawn Sims

Δημοσίευση από kostasff »

Τελικά όλα σε μας συμβαίνουν...... :?:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι απήχθη από τον Δαμιανίδη, έτσι ώστε να μη φανεί η γύμνια των ερπετών κάτω από τα καλάθια στο σαββατιάτικο παιχνίδι ελέγχονται ως ανακριβείς. Πάντως ρε παιδί μου άβυσσος η ψυχή των παιχτών. Δεν πληρώνονται-φεύγουν. Πληρώνονται-πάλι φεύγουν!

Πιθανές αιτίες φυγής: 1. Θόλωσε με τους 2,5 μισθούς που πήρε και βλέποντας πρώτη φορά στη ζωή του τόσο χρήμα, πήγε να το γλεντήσει. 2. Εκμεταλλεύτηκε τα τζάμπα εισιτήρια της διοίκησης και είπε να μη ταλαιπωρήσει το γκομενάκι, οπότε πήγε αυτός. 3. Στο twitter έγραφε πριν 18 ώρες ότι θέλει κούρεμα..Δεν έβρισκε μπαρμπέρη εδώ και είπε να πεταχτεί μέχρι το Ντιτρόιτ! 4. Είπε να δώσει στον Πάλοκ τη χαρά και πάλι να αρχίσει το scouting και 5. Του άρεσε όλο το μπατιρντί που έγινε με τον Λάζο και την αποθέωση που γνώρισε μετά και είπε να το κάνει κι αυτός..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trikaliotis την Τρί 02 Νοέμ 2010, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το 4 είναι. έχω αρχίσει ήδη και ψάχνω!!!!! :mrgreen: :?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

[youtube]moq69-WPdf4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Trikaliotis έγραψε:Πληροφορίες που αναφέρουν ότι απήχθη από τον Δαμιανίδη, έτσι ώστε να μη φανεί η γύμνια των ερπετών κάτω από τα καλάθια στο σαββατιάτικο παιχνίδι ελέγχονται ως ανακριβείς. Πάντως ρε παιδί μου άβυσσος η ψυχή των παιχτών. Δεν πληρώνονται-φεύγουν. Πληρώνονται-πάλι φεύγουν!

Πιθανές αιτίες φυγής: 1. Θόλωσε με τους 2,5 μισθούς που πήρε και βλέποντας πρώτη φορά στη ζωή του τόσο χρήμα, πήγε να το γλεντήσει. 2. Εκμεταλλεύτηκε τα τζάμπα εισιτήρια της διοίκησης και είπε να μη ταλαιπωρήσει το γκομενάκι, οπότε πήγε αυτός. 3. Στο twitter έγραφε πριν 18 ώρες ότι θέλει κούρεμα..Δεν έβρισκε μπαρμπέρh εδώ και είπε να πεταχτεί μέχρι το Ντιτρόιτ! 4. Είπε να δώσει στον Πάλοκ τη χαρά και πάλι να αρχίσει το scouting και 5. Του άρεσε όλο το μπατιρντί που έγινε με τον Λάζο και την αποθέωση που γνώρισε μετά και είπε να το κάνει κι αυτός..

xaxaxa εγω λεω το 3....παντως λιγο...βλαμμεν@ τον κοβω...πιο κατω γραφει οτι κανει κάμψεις για να ειναι πιο δυνατος απ ολους! 8-)
Trikaliotis

Πάντως έχουμε ξεπεράσει την Τόλμη και Γοητεία και τώρα πάμε και για Φώσκολο σε σήριαλ! Και ο Λέβιγκστον θυμάμαι είχε φύγει τότε σε μια διαφωνία με τον Ίβκοβιτς παραμονές αγώνα με τη Λιμόζ στο Παλέ, αν θυμάμαι καλά (Γκόρντονα μίλα!), αλλά ο σοφός είχε βγάλει από το μανίκι του τον Κουκλάκη και τους πήραμε! Τώρα πως θα την παλέψουμε? Με τον Καλλέ? Έχουμε μείνει με 2 ψηλούς και δεν έχουμε και ούτε ένα 3-4άρι!

Κρίμα πάντως ρε γαμώτο, πίστευα πάρα πολύ σε αυτόν τον παίχτη, ήταν ακριβώς αυτό που λέγαμε όλοι εδώ και τόσο καιρό: ένα μαυράκι από κολλέγιο να πηδάει και να καρφώνει. Και ο συγκεκριμένος θα έκανε και πολλά περισσότερα, είμαι σίγουρος γι'αυτό! Όσο τον έβλεπα και τον παρατηρούσα, τόσο πιο πολύ μου θύμιζε κράμα μεταξύ Άντονι Κουκ και Άντονι Μπόνερ..Δε ξέρω, ήταν τρελλό πουλέν μου, από τις κινήσεις του και μόνο φαινόταν ότι ξέρει πολλά κιλά μπάσκετ, τρομερές σωματικές δυνατότητες είχε, αλλά αν όλα αυτά δε συνδυάζονται και με λίγο νιονιό, που έλεγε και η γιαγιά μου, ε τότε δε πας πουθενά και φυσικά δε κάνεις καριέρα, ειδικά αν τα κάνεις αυτά στην αρχή σου και στα 22 σου. Κρίμα ρε λιονταράκι και φαινόσουνα λαβράκι..

Υ.Γ. Καλά ότι αυτά μόνο σε εμάς γίνονται, δε χρειάζεται να το αναφέρουμε..Παλιά είχαμε αυτοκτονικές τάσεις εντός του παρκέ, τώρα έχουμε και εκτός! Ειδικά τώρα που σε ένα τομέα είχαμε σαφέστατο πλεονέκτημα έναντι του γυμνοσάλιαγκα και είχαμε την ευκαιρία να τους πατήσουμε μια και καλή, τώρα πάει κι αυτό το πλεονέκτημα..Αλλά είπαμε, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κι όσο θυμάμαι τον μάτζικ με τον σούλη που λέγανε ρωτήσαμε για αυτόν και όλοι μας είπαν τα καλύτερα λόγια (και παιχτικά και σαν χαρακτήρας) ...
Trikaliotis

Bέβαια, στην κεντρική σελίδα του site eξακολουθεί να μην ασχολείται κανείς με το θέμα. Οι τυπικές δηλώσεις ενός ποδοσφαιριστή και η..ιστορία του συμπολίτη είναι πιο σημαντικά θέματα. :evil:
Trikaliotis

Pegasus έγραψε:Απ' τα (πολύ) λίγα που ξέρω από μπάσκετ, νομίζω ότι ο συγκεκριμένος παίχτης θα βοηθήσει πολύ αρκεί να μη βγει απείθαρχος. Δεν είναι σπόντα το τελευταίο, γενικά το γράφω.

Δήλωση Πήγασου στις 6 Οκτωβρίου.. Λέγε τι ξέρεις! Μαζί σου είναι?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Βγήκε το Robocop No6 και πήγε στο Ντιτρόιτ να το παρακολουθήσει σε πρεμιέρα, μιας και είναι και αυτός γέννημα θρέμμα της πρωτεύουσας του εγκλήματος όπως ο ήρωάς τους
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Trikaliotis έγραψε:Bέβαια, στην κεντρική σελίδα του site eξακολουθεί να μην ασχολείται κανείς με το θέμα. Οι τυπικές δηλώσεις ενός ποδοσφαιριστή και η..ιστορία του συμπολίτη είναι πιο σημαντικά θέματα. :evil:

όντως αδιανόητο :twisted:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Παντως σαν χθες πέθανε ο αδερφός του, το 2006 δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα ισως τον ξαναδουμε πισω συντομα.
Πηγε γουρι με τον Ηρακλη και με το Λαζο και ειπαν πριν τα τοπικα ντερμπι να φευγει ενας παιχτης για 2-3 μερες
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Trikaliotis έγραψε:
Pegasus έγραψε:Απ' τα (πολύ) λίγα που ξέρω από μπάσκετ, νομίζω ότι ο συγκεκριμένος παίχτης θα βοηθήσει πολύ αρκεί να μη βγει απείθαρχος. Δεν είναι σπόντα το τελευταίο, γενικά το γράφω.

Δήλωση Πήγασου στις 6 Οκτωβρίου.. Λέγε τι ξέρεις! Μαζί σου είναι?

Αυτό που ξέρω, για την ακρίβεια μόλις το έμαθα, είναι να μην ανοίγω το βρωμόστομά μου για το μπάσκετ :mrgreen:

Να δείτε που θα γυρίσει και θα είναι όλο συγγνώμες (αν πέσω μέσα και σε αυτό, θα σκάσω μύτη στο επόμενο ΔΣ της ΚΑΕ και θα την αγοράσω).
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Κοντά στον αντι-Σιμς ο ΠΑΟΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος κινητοποιήθηκε άμεσα μετά τη φυγή του Ντεσόν Σιμς και ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος κόουτς έχει βρει τον «εκλεκτό» του και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Περίπτωση να αγωνιστεί ο νέος ξένος στο ντέρμπι με τον Αρη δεν υπάρχει, όμως είναι πιθανό η απόκτησή του να οριστικοποιηθεί πριν από τον μεγάλο σαββατιάτικο αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρκόπουλος είχε κάνει... προεργασία για ψηλό, στο τριήμερο όπου παρέμενε ανοιχτό το θέμα της παραμονής του Λάζαρου Παπαδόπουλου.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... tatis.html
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Oli, τι παίχτηκε εδώ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”