Deshawn Sims
Re: Deshawn Sims
η αλήθεια είναι οτι άλλα είχα δει στο παιχνίδι με το michigan state Που πόσταραν τα παιδιά από το paokarare. γι αυτό προτίμησα να δω ένα παιχνίδι με πραγματικά ανταγωνιστικούς και μεγαλύτερους σε ηλικία (και εμπειρότερους) παίκτες. και είδα αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. αυτό δε σημαίνει κάτι απόλυτα αρνητικό. το παιχνίδι του με πρόσωπο από την άλλη μου θυμίζει batiste!!!
palok ειναι style batiste? εμενα απο το βιδεο μου εκανε περισσοτερο για style hatson....
- PaOkArAsIrAkLiO
Εως και στυλ Γκαρνετ μην σε πω!!!
Στα σοβαρα τωρα, κι εμενα προς Μπατιστ μου κανει απο οτι ειδα στο παιχνιδι του.

Στα σοβαρα τωρα, κι εμενα προς Μπατιστ μου κανει απο οτι ειδα στο παιχνιδι του.
ισως...ο Μπατιστ ομως ειχε παιξει ΝΒΑ (ως 3 λογω υψους) και μυικα ηταν τερας και οταν ηρθε..Αλλα θα ελεγα οτι εχει το στυλακι του Μπατιστ..
παιδιά ηρεμία. εννοούσα οτι όταν ήρθε στον βάζελο ο batiste από nba έπαιζε 3-4. και στο βέλγιο νομίζω αυτή τη θέση έπαιξε (απ όσο έχω διαβάσει). σιγά σιγά ο zeljko τον κατέβασε στο 5. ε αυτά τα χαρακτηριστικά βλέπω εγώ στον sims τώρα (σαν potential Παίκτη), μη νομίζετε οτι πήραμε τον batiste (όχι τίποτε άλλο θα με πούνε και προβοκάτορα της διοίκησης...
)!!!!!
PS: ρε συ DAAT πού ήσουνα από το μάη που φωνάζαμε για παίκτες από το αμέρικα???? ελπίζω την επόμενη μεταγραφική περίοδο να βοηθήσεις τα δέοντα!!!!!

PS: ρε συ DAAT πού ήσουνα από το μάη που φωνάζαμε για παίκτες από το αμέρικα???? ελπίζω την επόμενη μεταγραφική περίοδο να βοηθήσεις τα δέοντα!!!!!
Συμφωνω..
ΥΣΤ¨: Υπηρετουσα την μαμα πατριδα και λογω καποιων αλλων προσωπικων απεφευγα να γραψω...Παντως ο Ματζικ εχει πολυ καλυτερες προσβασεις απο εμας στο θεμα κολεγιακο μπασκετ..Για αυτο επελεξε και τον Γκρει.
ΥΣΤ¨: Υπηρετουσα την μαμα πατριδα και λογω καποιων αλλων προσωπικων απεφευγα να γραψω...Παντως ο Ματζικ εχει πολυ καλυτερες προσβασεις απο εμας στο θεμα κολεγιακο μπασκετ..Για αυτο επελεξε και τον Γκρει.
δεν είπα οτι θα βάλουμε τα γυαλιά στον ματζικ ή τον bobby knight. απλά δε βρίσκω παράλογο να προτείνουμε μία λίστα από παίκτες εφόσον τους ξέρουμε (και βέβαια ξέρουμε τι ζητάει και ο προπονητής και ως θέση και ως ικανότητες για έναν παίκτη). τι κακό θα ήταν αυτό να φρεσκαριστεί έστω η μνήμη του μάτζικ για κάποιον παίκτη τον οποίο δεν είχε υπόψιν του.
PS: επίσης για να είμαστε ρεαλιστές δεν μπορεί κανείς να ξέρει όλους τους παίκτες που κυκλοφορούν. είναι αδύνατο.
PS: επίσης για να είμαστε ρεαλιστές δεν μπορεί κανείς να ξέρει όλους τους παίκτες που κυκλοφορούν. είναι αδύνατο.
Εγώ θα θεωρούσα μεγάλη αποτυχία για τον Μάτζικ αλλά και για τον Σούλη να βρούνε παίκτη από το φόρουμ. Με τρομάζει και μόνο η ιδέα. Τώρα, το να γράφονται διάφορα ονόματα (που είτε τους ξέρουμε είτε τους είδαμε σε ένα βιντεακι είτε διαβάσαμε κάποια στατιστικά) είναι για να περνάει η ώρα μας και να γίνεται και καμία πλάκα (και καλά γίνεται).
Ποιος ταπουτος ρε το βρωμοερπετο!!! Τον σεβαστηκα οταν φορουσε τη φανελα αλλα εδωσε συνεντευξη προσφατα και πουλουσε τρελα περι σκουλικοσυνης... εμπαινα λεει στο αλεξανδρειο και ανατριχιαζα...
Απ' τη στιγμή που δεν πούλησε ποτέ ΠΑΟΚτσηδιλίκι, δε με πειράζουν αυτά. Και στο μεταξύ μας παιχνίδι θα λυσσάξει για να δείξει πράγματα.
Απ' τα (πολύ) λίγα που ξέρω από μπάσκετ, νομίζω ότι ο συγκεκριμένος παίχτης θα βοηθήσει πολύ αρκεί να μη βγει απείθαρχος. Δεν είναι σπόντα το τελευταίο, γενικά το γράφω.
Απ' τα (πολύ) λίγα που ξέρω από μπάσκετ, νομίζω ότι ο συγκεκριμένος παίχτης θα βοηθήσει πολύ αρκεί να μη βγει απείθαρχος. Δεν είναι σπόντα το τελευταίο, γενικά το γράφω.
Αφαντος ο Σιμς!
Κι ενώ ο ΠΑΟΚ απολάμβανε την ικανοποίηση μετά την επιβλητική νίκη επί του Ηρακλή την Κυριακή (31/10) που μας πέρασε, ένα απρόοπτο συμβάν ήρθε για να ταράξει την ηρεμία στην ομάδα, λίγες μέρες πριν το σημαντικό ντέρμπι με τον Αρη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ντεσόν Σιμς είναι... εξαφανισμένος. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν πήγε στην σημερινή (2/11) προπόνηση, ενώ οι άνθρωποι του «δικεφάλου» δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του καθώς ούτε στο σπίτι του βρίσκεται ούτε στις τηλεφωνικές κλήσεις που του κάνουν, απαντάει.
Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκφράζουν τις ανησυχίες τους πως ο Σιμς ενδέχεται να έχει φύγει για την Αμερική, ωστόσο όπως υποστηρίζουν οι «ασπρόμαυροι» δεν υπάρχει θέμα οικονομικής εκκρεμότητας προς τον αθλητή, καθώς λένε ότι είναι πληρωμένος κανονικά...
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=81910663
Κι ενώ ο ΠΑΟΚ απολάμβανε την ικανοποίηση μετά την επιβλητική νίκη επί του Ηρακλή την Κυριακή (31/10) που μας πέρασε, ένα απρόοπτο συμβάν ήρθε για να ταράξει την ηρεμία στην ομάδα, λίγες μέρες πριν το σημαντικό ντέρμπι με τον Αρη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ντεσόν Σιμς είναι... εξαφανισμένος. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν πήγε στην σημερινή (2/11) προπόνηση, ενώ οι άνθρωποι του «δικεφάλου» δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του καθώς ούτε στο σπίτι του βρίσκεται ούτε στις τηλεφωνικές κλήσεις που του κάνουν, απαντάει.
Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκφράζουν τις ανησυχίες τους πως ο Σιμς ενδέχεται να έχει φύγει για την Αμερική, ωστόσο όπως υποστηρίζουν οι «ασπρόμαυροι» δεν υπάρχει θέμα οικονομικής εκκρεμότητας προς τον αθλητή, καθώς λένε ότι είναι πληρωμένος κανονικά...
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=81910663
-
Τα ίδια και σε παοκ24 και ολαπαοκ.. Τι έχουμε?
Αναζητείται ο Σιμς
Τον Ντεσόν Σιμς ψάχνουν από το πρωί στον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος αμερικάνος δεν εμφανίστηκε στην σημερινή προπόνηση, που ξεκίνησε στις 10.30πμ και παρά την προσπάθεια, που έγινε, δεν έγινε δυνατό να εντοπιστεί.
Ο Σιμς δεν ενημέρωσε κανέναν για την απουσία του από την προπόνηση, ενώ άγνοια δήλωσαν και οι άλλοι αμερικάνοι της ομάδας, που λόγω καταγωγής, είναι πιο κοντά με τον νεαρό φόργουορντ, αλλά ο Έλληνας εκπρόσωπός του.
Ο 22χρονος αμερικάνος δεν απαντά στο κινητό του τηλέφωνο, στο σπίτι του δεν βρέθηκε, ενώ η τελευταία επαφή του με τον έξω κόσμο, ήταν ένα μήνυμα που άφησε στις 8 το πρωί, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως να δίνει κάποια ένδειξη για τις προθέσεις του ή για το που είναι.
Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίστηκε κατηγορηματικά ότι οικονομικό θέμα δεν υφίσταται, καθώς ο Σιμς είναι πληρωμένος. Προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη και ίσως μέσα στην μέρα λυθεί ο γρίφος.
Σε κάθε περίπτωση, είναι νωρίς να πει κανείς αν ο Σιμς θα είναι το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο για το παιχνίδι με τον Άρη.
Την ηρεμία που αποκαταστάθηκε στις τάξεις του μετά τα όσα διαδραματίστηκαν από την πρεμιέρα της Α1 και έπειτα και ενίσχυσε στο μέγιστο βαθμό η νίκη επί του Ηρακλή, ταράσσει στον ΠΑΟΚ απουσία του Ντεσόν Σιμς από την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (2/11).
Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, όπως έπραξαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, κίνηση για την οποία δεν ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας.
Οι τελευταίοι ήταν ενήμεροι για προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αθλητής. Διευκρινίζουν, δε, ότι δεν τίθεται θέμα οικονομικής οφειλής προς το πρόσωπο του.
Αναζητείται ο Σιμς
Τον Ντεσόν Σιμς ψάχνουν από το πρωί στον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος αμερικάνος δεν εμφανίστηκε στην σημερινή προπόνηση, που ξεκίνησε στις 10.30πμ και παρά την προσπάθεια, που έγινε, δεν έγινε δυνατό να εντοπιστεί.
Ο Σιμς δεν ενημέρωσε κανέναν για την απουσία του από την προπόνηση, ενώ άγνοια δήλωσαν και οι άλλοι αμερικάνοι της ομάδας, που λόγω καταγωγής, είναι πιο κοντά με τον νεαρό φόργουορντ, αλλά ο Έλληνας εκπρόσωπός του.
Ο 22χρονος αμερικάνος δεν απαντά στο κινητό του τηλέφωνο, στο σπίτι του δεν βρέθηκε, ενώ η τελευταία επαφή του με τον έξω κόσμο, ήταν ένα μήνυμα που άφησε στις 8 το πρωί, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως να δίνει κάποια ένδειξη για τις προθέσεις του ή για το που είναι.
Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίστηκε κατηγορηματικά ότι οικονομικό θέμα δεν υφίσταται, καθώς ο Σιμς είναι πληρωμένος. Προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη και ίσως μέσα στην μέρα λυθεί ο γρίφος.
Σε κάθε περίπτωση, είναι νωρίς να πει κανείς αν ο Σιμς θα είναι το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο για το παιχνίδι με τον Άρη.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=3537
Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, όπως έπραξαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, κίνηση για την οποία δεν ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας.
Οι τελευταίοι ήταν ενήμεροι για προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αθλητής. Διευκρινίζουν, δε, ότι δεν τίθεται θέμα οικονομικής οφειλής προς το πρόσωπο του.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://olapaok.gr/basket/afantos_o_sims.615717.html