Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
nikos55

Re: Pc support

Δημοσίευση από nikos55 »

Μειωση της spam αλληλογραφιας
http://dimitrispetridis.blogspot.com/20 ... .html#more
*****************************************************************************************************************************

ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ MAIL
Σας έχει τύχει ποτέ να σας πάρουν τηλέφωνο ή να σας στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα που δεν ζητήσατε; Πολλοί το ονομάζουν spam. Οι συνεργάτες σύμβουλοι δικηγόροι μου με προέτρεψαν να χρησιμοποιώ το παρακάτω μήνυμα σαν απάντηση στους ανεπιθύμητους έμπορους. Δείτε πως μπορείτε να τους βάλετε στην θέση τους

---
Σας ενημερώνω πως με το συννημένο e-mail το οποίο μου αποστείλατε παραβιάζετε τον νόμο 3471/2006 και συγκεκριμένα το άρθρο 11 περί μη ζητηθείσας επικοινωνίας. Για τη δική σας ευκολία σας παραθέτω το άρθρο ακολούθως [1] αλλά μπορείτε να βρείτε και το ΦΕΚ με ολόκληρο τον νόμο στην ηλεκτρονική τοποθεσία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα [2].

Τόσο η συλλογή των δεδομένων όσο και η χρήση αυτών για σκοπούς άμεσης προώθησης πωλήσεων προϊόντων/υπηρεσιών θα πρέπει να πραγματοποιείται βάσει των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας και λοιπών ειδικότερων διοικητικών αποφάσεων Αρχών. Συγκεκριμένα, η δημιουργία, επεξεργασία ή/και διαβίβαση βάσεως δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς ή/και σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών υπόκειται στις διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε συνδυασμό με τις ειδικότερες προϋποθέσεις νόμιμης συλλογής δεδομένων για σκοπούς απευθείας διαφήμισης και απευθείας προώθησης πωλήσεων προϊόντων ή υπηρεσιών, όπως προσδιορίζονται ειδικότερα στην υπ’ αριθ. 50/20-1-2000 Απόφαση της ΑΠΔ.

Περαιτέρω, η χρήση των κατά τα ανωτέρω συλλεχθέντων δεδομένων για σκοπούς απευθείας διαφήμισης και απευθείας προώθησης πωλήσεων προϊόντων ή υπηρεσιών, υπόκειται μεταξύ άλλων στις διατάξεις
* άρθρο 9 παρ. 10, 11 & 12 του Ν. 2251/94
* άρθρο 6 Π.Δ. 131/2003
* άρθρο 11 του Ν. 3471/2006 [μη ζητηθείσα επικοινωνία]

Όπως προκύπτει από τα όσα αναφέρετε, οι ενέργειές σας συνιστούν μερική εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας περί της μη ζητηθείσας επικοινωνίας (λ.χ. πλήρη αναγραφή των στοιχείων της εταιρίας σας & δυνατότητα διαγραφής από την λίστα παραληπτών). Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ.10 του Ν.2251/94 η μετάδοση διαφημιστικού μηνύματος απευθείας στον καταναλωτή μέσω τηλεφώνου, τηλεομοιοτυπίας (φαξ), ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτόματης κλήσης ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας επιτρέπεται μόνον αν συναινεί ΡΗΤΑ ο καταναλωτής.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων από τους παραλήπτες και μόνο δεν νομιμοποιεί την χρήση τους για σκοπούς απευθείας προώθησης προϊόντων/υπηρεσιών. Απαιτείται περαιτέρω η ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή / φυσικού / νομικού προσώπου για τη μεταβίβαση και χρήση των στοιχείων αυτών για το σκοπό της άμεσης διαφήμισης. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, δεν απαιτείται η ρητή συγκατάθεση, ΜΟΝΟ για τα δεδομένα εκείνα που έχουν αποκτηθεί στα πλαίσια προηγούμενων συναλλαγών (πώλησης προϊόντων/ υπηρεσιών κ.λ.π.) και υπό την προϋπόθεση (α) ότι παρέχεται δυνατότητα διαγραφής με κάθε μήνυμα και (β) ο παραλήπτης δεν είχε αρχικά αντιτεθεί σε τέτοιου είδους χρήση των δεδομένων τους.

Τέλος σε κάθε περίπτωση αποστολής μη ζητηθείσας ηλεκτρονικής επικοινωνίας με σκοπό την απευθείας προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών, αυτή θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως τέτοια σαφώς και επακριβώς ευθύς ως περιέλθει στον παραλήπτη της, φέροντας ειδική σήμανση π.χ. “ADV” ή “ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ”.
Σας εφιστώ την προσοχή και επιφυλάσσομαι των νόμιμων δικαιωμάτων μου σε περίπτωση που η συγκεκριμένη αλληλογραφία επαναληφθεί είτε προς το πρόσωπο μου είτε προς οιονδήποτε άλλο που δεν έχει συγκαταθέσει ρητώς να λαμβάνει την αλληλογραφία σας και υποπέσει στην προσοχή μου.
==

[1] Άρθρο 11
Μη ζητηθείσα επικοινωνία

Η χρησιμοποίηση αυτόματων συστημάτων κλήσης, ιδίως με χρήση συσκευών τηλεομοιοτυπίας (φαξ) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και γενικότερα η πραγματοποίηση μη ζητηθεισών επικοινωνιών με οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας, με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς, επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής συγκατατεθεί εκ των προτέρων ρητώς.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

paok87 έγραψε:Πιθανότατα φωνή βοώντος εν τη ερήμω,
αλλά μήπως κάποιος γνωρίζει από "joomla!"

?
Για κάνε πάσα την ερώτηση να δούμε. Απλά πριν συνεχίσεις κάνε μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα http://www.joomla.org και διάβασε σχετικό περιεχόμενο. Εκεί όμως που πιθανόν να φας το κόλλημα είναι στο http://www.extensions.joomla.org
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

Καλησπερα αλανια.
Το μεσημερι αφου γυρισα στο σπιτι ο αδερφος μου (10 χρονων) μου ειπε οτι ο υπολογιστην εχει καποιον ιο κτλπ κτλπ.
Αφου το εψαξα αρχισε να μου βγαζει με τον Nod32 οτι εχω εναν ιο Win32/TrojanClicker.Delf. NID trojan
και επισης για καποιο αρχειο http://sb.perfectexe.com και κατι αλλα μετα..
Παταω Terminate με το αντιβαιρους και δεν κανει τιποτα..απλα σαν να παταω ενα κουμπι που δν χρησιμοποιειται.

Λιγο βοηθεια παλικαρια γιατι το εχω καψει!
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

βαλε κανένα καλύτερο αντιβιοτικό πχ avast (free στο νετ) η και το AVG (στα ιδια επίπεδα με το Nod)

και δες αν με αυτα μπορείς να τον απομονώσεις.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

paok87 έγραψε:Πιθανότατα φωνή βοώντος εν τη ερήμω,
αλλά μήπως κάποιος γνωρίζει από "joomla!"

?
εχω 2 site σε joomla και στήνω ενα 3ο.
Πες τη θες να δω αν μπορώ να βοηθήσω.
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

Φαλεγκος αδερφε εχεις msn να με βοηθησεις απο εκει γιατι εχω τρελαθει πραγματικα...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

falegk@hotmail.com

κανε add αν και πανω στο θεμα ιων δεν μπορώ να βοηθήσω και πολυ.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

aderfia heeeelp. katarxas sorry fia ta greeklish alla exo to laptop se safe mode kai den...

Kollisa trojan apo oti katalava k exo xasei ti mpala. SECURITY TOOL legetai, kai exei egatastathei sti grammi ton programmaton pou trexoun san antivirus. Mou vgazei synexos minimata oti exo uio k prepei na prostateuso to pc patontas edo klp. DEN MPORO na trexo oute to Fsecure pou exo, oute to mcfee. Katevasa se safe mode to Malware bytes to egatestisa ekana quick scan k restart alla de diortothike to provlima. Katevasa kai to ad-aware alla akoma kai se safe mode den mporo na to trexo. Opoios exei kati allo upopsin as voithisei giati ta xo paixei
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

αδερφε, δοκιμασε τα παρακατω.....

How to manually remove Security Tool Virus
Stop Security Tool Processes: [random numbers].exe
Remove Security Tool Files
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\[random numbers]\
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\[random numbers]\[random numbers].exe
Remove Security Tool Registry Keys

*HKEY_CURRENT_USER\Software\Security Tool
*HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Security Tool
Remove Security Tool Startup Entry: [random numbers].exe

και πες μου/....
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

To proto mallon apo ti diaxeirisi ergasion? to start up menu to allazo apo prosthafairesi programmaton?
Ta registry keys pou tha ta vro?
mi nomizeis oti eimai k kanas einstain
Άβαταρ μέλους
xrhstos_volos4

Δημοσίευση από xrhstos_volos4 »

ξερει κανεις πως βαζω στη ζωγραφικη των windows 7 αρνητικα χρωματα???? μια ωρα ψαχνω.... :|
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μία ερώτηση;;;;

Επειδή η Ram που έχω δεν μου φτάνει (2 Gb) και η κεντρική μονάδα μου 99% έχει δύο υποδοχές για Ram, υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να δώ αν έχω 1 Ram των 2Gb ή 2 χ 1Gb χωρίς να ανοίξω πάλι την κεντρική μονάδα;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στα XP νομίζω μπορούσες να το δεις από την επιλογή "υλικό" στις ιδιότητες του υπολογιστή...

Στα 7 που έχω τώρα πως γίνεται;;
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Δεξί κλικ στο "Υπολογιστής" -> Ιδιότητες, δηλ. το ίδιο.
Το "Υπολογιστής" (αν δεν είναι στην επιφ. εργασίας) υπάρχει στο μενού έναρξης.
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

μπορεις να κατεβασεις και το cpu-z,ελαφρυ προγραμματακι βλεπει ολο το hardware του υπολογιστη σου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”