Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bono έγραψε:την ίδια μαλακία έκανε και ο κοντός και τώρα είμαι σίγουρος ότι βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
Πλέον πιστεύω ότι η επιστροφή του δεν θα είναι ούτε προς το δικό του συμφέρον,ούτε προς του ΠΑΟΚ.
Ο Σάλπι είναι σε μια ηλικία που πλέον ξέρει και πως λειτουργούν οι ομάδες, και ειδικά ο ΠΑΟΚ.
Δε νομίζω να περίμενε έτσι κι αλλιώς πριν 2 μηνες πουρθε ότι τον οκτώβριο θάταν όλα μέλι γάλα!
Και έτσι κι αλλιώς τετοια ΣΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥΜΑΣΤΕ, όλα είναι θέμα ΝΙΚΩΝ,
με το που αρχίσουμε να νικάμε όλα θα ξεχαστούν και με το που πάρει και αυτός τα πάνω του θα είναι μια χαρα.
Εγώ προσωπικά δε καταλαβαίνω η απαξίωση του Άγγελου απο που πηγάζει. Μια χαρά μπαλίτσα παίζαμε με τον Αναστασιάδη, ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ.
Πιστευω ότι είναι καλή η επιλογή να τον πάρουμε και να τον στηρίξουμε τώρα, θα γλυτώσουμε και καμια δραχμή και θάχουμε (κατ εμέ) λιγότερο ρίσκο στην επιλογή.
eleos έγραψε:
Εγώ προσωπικά δε καταλαβαίνω η απαξίωση του Άγγελου απο που πηγάζει.
Ουτε εγω το καταλαβαινω και ειλικρινά μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι όχι μόνο ο Αγγελος δεν θα συγκρουστει με τις πριμαντονες (οπως ειπε ο joshua) αλλά μαλιστα μερικοι θα "γουσταρουν" πολυ (να χρησιμοποιουμε εκφρασεις που σηκωνεται η τρίχα) να εχουν τετοιο προπονητη στον παγκο! (πχ Γκαρσία)...
Δεν πιστευω να εχετε παραπονο...Πιο αμπαλη προσεγγιση απο αυτη δεν υπαρχει...
ΥΓ : Ζαγοράκη αποφάσισε γρήγορα και φέρε κάποιον γιατί μας έχουν γινει ζεπελιν.αν πιστεύεις ότι ο τρελός θα βοηθήσει φέρτον.όσο δίχασε ο σαλπιγγίδης άλλο τόσο θα διχάσει και αυτός.
Ο Άγγελος έχει και ενα ακόμη θετικό, το οποίο κανένας δεν έχει αναφέρει μέχρι στιγμής. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. Άρα μπορούμε ανα πάσα στιγμή να τον διώξουμε χωρίς αποζημιώσεις και να ψάξουμε με την άνεσή μας για τον 4ο προπονητή της σεζόν !!!
lefis έγραψε: όσο δίχασε ο σαλπιγγίδης άλλο τόσο θα διχάσει και αυτός.
Δύσκολο αδελφέ Lefi αυτό να συμβεί... αυτός δεν έχει τη στήριξη των ΑΡΔ που είχε η υπόθεση Σαλπιγγίδη... δεν θα γίνει "πλυση εγκεφάλου" όπως έγινε με το Δημητράκη... απεναντίας θα υπάρχει πόλεμος και κακόβουλα δημοσιεύματα (όπως υπήρχαν όλα τα χρόνια που ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ). Ήδη έχουν αρχίσει κάποια...
Λοιπόν,προσωπικά έχω καταλήξει πως η διοίκηση Ζαγοράκη πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση
Η στάζει 1,5 εκατ.+ και παίρνει σοβαρό ξένο προπονητή με κάκαλα κι όχι Αναστόπουλους του εξωτερικού
και κινδυνεύει με οικονομικό κατήφορο
Η παίρνει Άγγελο με κίνδυνο αν δεν του βγει να πέσει και ίδιος.Γιατί αν δεν πάμε καλά θα διχαστούμε όσο ποτέ άλλοτε.
Για μένα ο Άγγελος είναι μεγάλη αγάπη,έρωτας σκέτος.Δεν θέλω να έρθει όμως.Θα του γίνει μεγάλος πόλεμος και δεν είμαστε για τέτοια.
Αν όμως τελικά τον φέρει ο Ζαγοράκης θα χαρώ ιδιαίτερα
Πάντως αν έρθει, με την πρώτη στραβή θα αρχίσουν να τον σκίζουν ορισμένοι ΑΡΔ πάλι... και ξανάμανα τα ίδια θα'χουμε...
Αυτούς ντε... που τους είχε τουμπεκιάσει τότε, και περίμεναν πως και πως να φύγει για να κάνουν καριέρα και λεφτά από τον ΠΑΟΚ... Αυτούς ντε που αυτή τη στιγμή είναι με το σκ*τό στην κάλτσα και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην έρθει... Αυτούς ντε... που στόλισαν το Δερμητζάκη επειδή δεν άνοιξε την τελευταία προπόνηση στο Μπριζ και δεν είχαν να κάνουν ρεπορτάζ (μη χάσουν κανα ευρώ), τη στιγμή που η ομάδα είχε ανάγκη από πλήρη συγκέντρωση... Αυτούς ντε που θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ....Αυτά τα τέρατα της δημοσιογραφίας (που με το ζόρι τελείωσαν το λύκειο).
ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ, ο Άγγελος δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη... Αν είναι να έρθει και η ομάδα να πετάει, "καλώς τον"... Αν επίσης ο κατάλληλος είναι ο Δαλάι Λάμα (που μάλλον αυτός είναι έτσι όπως γίναμε ) να πάει ο Ζαγόρ στο Θιβέτ, να του ρίξει το Million στη μούρη και να του πει κατέβα απ'τα κορφοβούνια και βουρ για Σαλόνικα ναούμ....
Γιώργος Κουβεντίδης: October 19th, 2010 at 21:39 έγραψε:
Απ΄όσο μπορώ να ξέρω, θέμα Αναστασιάδη δεν υπάρχει, οπότε δεν υπάρχει και θέμα συνάντησης. Ο επόμενος προπονητής θα είναι ξένος και θα κλείσει μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας.
Στην πρόσφατη συζήτησή του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Γάλλος τεχνικός ξεκίνησε να συζητά με το ποσό του 1.300.000 ευρώ ως ετήσιες πάγιες αποδοχές. Ηταν σκληρός διαπραγματευτής και όχι μόνο αυτό, αλλά απαίτησε από τη διοίκηση της ΑΕΚ το ποσό των 3.000.000 ευρώ να το διαχειριστεί ο ίδιος ως μπάτζετ για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Το μεγάλο ερώτημα είναι, λοιπόν, εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να του δώσει αυτά τα χρήματα, αλλά και να του ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που είχε στις συζητήσεις του με την ΑΕΚ. Διότι, έστω και οφ δη ρέκορντ, καλό είναι να το διοχευτεύουμε στον Τύπο, αλλά και να γνωρίζουμε το τι πραγματικά συμβαίνει με τον Γάλλο. Ολα βέβαια είναι δυνατά εάν θέλεις να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα. Ο καθένας μπορεί να κάνει τον αυτονόητο συνειρμό.
Ράντομιρ Αντιτς: 1.000.000 ευρώ
Ο Ράντομιρ Αντιτς, για όσους γνωρίζουν, έκανε... σκόντο και... εκπτώσεις στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας και η συμφωνία που είχε κάνει ήταν για το ποσό του 1.000.000 ευρώ και μπόνους που, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτανε τις 30.000-50.000 ευρώ σε κάθε νίκη. Πριν από έξι μήνες συζητώντας με την Εσπανιόλ είχε ζητήσει το ποσό του 1.500.000 ευρώ ως ετήσιες πάγιες αποδοχές, εκτός από την αμοιβή τριών συνεργατών που είχε απαιτήσει και τις ίδιες απαιτήσεις είχε όταν διεξοδικά (και όχι επίσημα) είχε συζητήσει με τον Αγιαξ (όταν ήταν να φύγει για την Πρέμιερ Λιγκ ο Γιολ) και πρόσφατα με τη Λιόν. Μπορεί βέβαια να έρθει στον ΠΑΟΚ εάν ξαφνικά δεν εγείρει τέτοιες απαιτήσεις.
Κρίστιαν Γκρος: 2.450.000 ευρώ
Ο Ελβετός λένε ότι τον πρότεινε γνωστός μάνατζερ στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, αμειβόταν στη Στουτγκάρδη με 2.450.000 ευρώ μικτές αποδοχές και σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται οι στενοί του συνεργάτες, το τιμ που τον ακολουθεί. Σαφώς και μπορεί εάν θέλει να τον πάρει οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να του δώσει αυτά τα χρήματα. Μόλις χθες συμφώνησε να πάει στα Αραβικά Εμιράτα με αποδοχές που ξεπερνούν τα 4.300.000 ευρώ. Και όπως φαίνεται δεν θα αλλάξει κατεύθυνση. Και αυτό διότι είναι πολλά τα λεφτά... Κρίστιαν.
Ρομπέρτο Ντοναντόνι: 1.200.000 ευρώ
Τη διετία 2006-08 ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι ως τεχνικός της εθνικής Ιταλίας έπαιρνε το ποσό του 1.200.000 ευρώ ως ετήσιες πάγιες αποδοχές και περίπου 100.000 ευρώ λιγότερα στη Νάπολι που ήταν ο τελευταίος του σταθμός, χωρίς στο ποσό αυτό να υπολογίζονται οι αμοιβές των συνεργατών του. Εσείς θυμηθείτε ότι η αμοιβή των συνεργατών του Μπερέτα ήταν περίπου 165.000 ευρώ περίπου. Οπότε περίπου μπορείτε να αντιληφθείτε. Επίσης, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη «σκουάντρα ατζούρα» σε συνέντευξή του στην «Κοριέρε ντελά Σέρα» είχε πει ότι δεν είναι ποτέ στις προθέσεις του να εργαστεί μακριά από την Ιταλία. Στη ζωή, βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ.
Ντιέγκο Σιμεόνε: 1.200.000 ευρώ
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη Ρίβερ Πλέιτ και στη Σαν Λορέντσο, που είναι ο τελευταίος του σταθμός, αμοιβόταν με το ποσό του 1.200.000 ευρώ καθαρές ετήσιες αποδοχές. Στην περίπτωσή του, όμως, το διαφορετικό δεδομένο είναι ότι το διαπραγματεύεται (πιθανόν να δεχτεί δηλαδή με λιγότερα) διότι θέλει διακαώς να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Ευρώπη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει τύχη εξαιτίας του τιμ των μάνατζερ που τον πρότειναν. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται, αλλά και δεν διαψεύδεται.
υγ
Δεν ξέρω αν ο Π. Στέλλας γουστάρει γαβ γαβ να φέρει και μας λέει αυτά αλλά αν ισχύουν λοιπόν τα ποσά βλέπω αποκάλυψη είτε έρθει ο Άγγελος στο τέλος της χρονιάς είτε έρθει ένας απο τους παραπάνω.
Απ΄όσο μπορώ να ξέρω, θέμα Αναστασιάδη δεν υπάρχει, οπότε δεν υπάρχει και θέμα συνάντησης. Ο επόμενος προπονητής θα είναι ξένος και θα κλείσει μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας.
Αυτό ακριβώς ειπώθηκε και χθες βράδυ (23:00) στην αθλητική εκπομπή της ΕΤ3 όπου ήσαν φιλοξενούμενοι, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κωστίκος και ο Γιώργος Μίνος.