Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
Δεν ξέρω αν υπάρχει πίεση και από ποιούς άραγε??
Συνομιλεί ο Ζαγοράκης με απλό κόσμο που τον συμβουλεύει??
Δύσκολο....
Εγώ τη μόνη πίεση που βλέπω προέρχεται απ' το Κολκοsite...Ο Σταυράκης και μόνο στη σκέψη ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναπαρευρεθεί σε συνέντευξη τύπου του Αγγελου έχει χάσει το χρώμα του και δίνει τον νυν υπερπάντων αγώνα.
Κατανοητό....άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν νοιάζεται για την πάρτυ του αλλά μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ που βεβαίως όλως παραδόξως πάντα ταυτίζονται.
Συνομιλεί ο Ζαγοράκης με απλό κόσμο που τον συμβουλεύει??
Δύσκολο....
Εγώ τη μόνη πίεση που βλέπω προέρχεται απ' το Κολκοsite...Ο Σταυράκης και μόνο στη σκέψη ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναπαρευρεθεί σε συνέντευξη τύπου του Αγγελου έχει χάσει το χρώμα του και δίνει τον νυν υπερπάντων αγώνα.
Κατανοητό....άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν νοιάζεται για την πάρτυ του αλλά μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ που βεβαίως όλως παραδόξως πάντα ταυτίζονται.
Εγω παντως οπως καποιοι φιλοι αναφερουν οτι η διοικηση εκβιαζεται για την μη ελευση του αναστασιαδη,αντιθετα σε ουκ ολιγα μεσα διαβαζω οτι η διοικηση πιεζεται να προσλαβει τον αναστασιαδη οποτε ολα τα ερωτηματα που προκαλει η πρωτη περιπτωση σε καποιους το ιδιο ευκολα προκαλουνται και απο την δευτερη για να μην πω οτι ο κολκας ειναι η μειοψειφια γεγονος που μου προκαλει μεγαλη εντυπωση.Βεβαια προσωπικα μεγαλη εντυπωση μου προκαλει οτι εχει και τοσους υποστηρικτες ο αγγελος αλλα δεν το συνεχιζω γιατι οσο συντειρειται ως θεμα φοβαμαι οτι αυξανονται και οι πιθανοτητες για ελευση του.
Πάντως παρατηρώ την εμφάνιση γνωστών βρυκολάκκων που περισσότερο είναι φιλίες παρά ΠΑΟΚ...
Έτσι Φούρτουλα, Φορτούλα, ή ξερω γω πως αλλιώς....για κάτσε ήσυχα...
όλοι θυμόμαστε πως την είχες δει με μπάγεβιτς στον ΠΑΟΚ....άσε ήσυχη τη διοίκηση λέω εγώ...
Έτσι Φούρτουλα, Φορτούλα, ή ξερω γω πως αλλιώς....για κάτσε ήσυχα...
όλοι θυμόμαστε πως την είχες δει με μπάγεβιτς στον ΠΑΟΚ....άσε ήσυχη τη διοίκηση λέω εγώ...
Αυτην την στιγμη ο ΠΑΟΚ επιδιωκει να κλεισει ξενο προπονητη ..
Στην κεντρικη υπαρχει το κειμενο που αναφερει απο ποιους εκατερωθεν "εκβιαζεται " να μην ερθει ο Αγγελος...
Εγω νομιζω οτι υπαρχει σαν τελευταια λυση ,και δεν επιλεγεται λογω διχασμου...
Τωρα ο Σταυρος ειναι γνωστο οτι δεν τον γουσταρει ...
Απο μια συνεντευξη τυπου καποτε που ειχαν μια κοντρα (του την ειπε ασχημα,δηλ ο Αγγελος) ουτε να τον βλεπει δεν θελέι αλλα αλιμονο αν φτασουμε στο σημειο να νομιζουμε οτι ο Κολκας καθοριζει τις εξελιξεις...
Για εμας λεω γιατι ως γνωστον χαρις σε αυτους βγηκαμε τσουλου ,το ειπε και υπαρχει αυτο...
Στην κεντρικη υπαρχει το κειμενο που αναφερει απο ποιους εκατερωθεν "εκβιαζεται " να μην ερθει ο Αγγελος...
Εγω νομιζω οτι υπαρχει σαν τελευταια λυση ,και δεν επιλεγεται λογω διχασμου...
Τωρα ο Σταυρος ειναι γνωστο οτι δεν τον γουσταρει ...
Απο μια συνεντευξη τυπου καποτε που ειχαν μια κοντρα (του την ειπε ασχημα,δηλ ο Αγγελος) ουτε να τον βλεπει δεν θελέι αλλα αλιμονο αν φτασουμε στο σημειο να νομιζουμε οτι ο Κολκας καθοριζει τις εξελιξεις...
Για εμας λεω γιατι ως γνωστον χαρις σε αυτους βγηκαμε τσουλου ,το ειπε και υπαρχει αυτο...
ο Αγγελος εχει μια ευχαριστη τρελα, ειναι ωραιο να τον βλεπεις να κοουτσαρει..οχι ομως τον ΠΑΟΚ. δεν υπαρχει θεμα, κακως το αναλυουμε.
Μάξιμε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Maximus έγραψε:Στην τελική αυτό που αποτύχαμε ολοι μας να αντιληφθούμε (απο προεδρο μεχρι οπαδους) ήταν ότι με την φυγή Σαντος, το πλανο του και κατ'επέκταση η αγωνιστικη του φιλοσοφία και το "ποδοσφαιρο" του, έλαβαν τέλος...
Περιμέναμε απο Μπερετες-Δερμιτζακηδες να κανουν copy-paste την διαδικασια οπου γινοταν επι Σαντος (ασκησεις- τακτικα συστηματα- κοουτσαρισμα) κατι το οποιο ουσιαστικά είναι ανέφικτο. Πολλοι παραγοντες επαιξαν ρόλο...Καταρχην ο καθε προπονητης εχει τον δικο του χαρακτήρα... Με το που εφυγε ο "αυστηρος" Σαντος και ηρθαν οι "χαλαροι" Μπερετα-Δερμιτζακης, η ομαδα και οι παιχτες παρουσιασαν αναρχία μεσα στο γήπεδο, ισως και λογω υποσυνειδητης αντιδρασης στην αυτοσυγκεντρωση των προηγουμενων 2 χρονων (οπως πολυ σωστα εγραψε ο Μπονο)...Σαφεστατα υπαρχουν και αλλες διαφορές που δεν επετρεψαν να συνεχιστει το ιδιο μοτιβο ομαδας...
Απο την άλλη αν ερχόταν κατευθειαν ενα εμπειρο και μεγάλο όνομα (πχ Αντιτς) θα απαιτουσε εξ ολοκληρου αλλαγες (θα μπορουσε να γινει copy paste Σαντος;), οποτε να και πάλι οι αλλαγη στη φιλοσοφία και το ροστερ, την στιγμή που εμεις οι ιδιοι οι οπαδοί θα ανεβαιναμε στα καγκελα και θα κραζαμε γιατι η διοικηση και ο νεος προπονητης "χαλασαν" την ομαδα που "φετος θα πηγαινε για πρωταθλημα"...
Αν καθοταν ο Σαντος, θα πηγαιναμε μαλλον για πρωταθλημα...Απο τη στιγμη που εφυγε ομως...
Και για να ερθω στο συμπερασμα μου...
Ισως και τελικα να ειναι θετικό που εγιναν ετσι τα πραγματα ...Διοτι μονο σε αυτη τη περιπτωση θα μπορουσε ενας νεος εμπειρος κοουτς να χτισει απο την αρχή μια νέα ομάδα με δεδομενο του οτι αυτη η χρονια θα ηταν μεταβατικη... Αν επιχειρουσε να το κανει απο τον Αυγουστο, θα τον ειχαμε εμεις οι ιδιοι ξεσκισει που χαλασε το "οικοδομημα Σαντος"...
Τον Άγγελο τον εχω φάει αρκετά στη μάπα. Δεν εχω καμιά όρεξη να τον (ξανα)δω να κόβει καρπαζιές στους παίκτες που κάνει αλλαγή ή να φωνάζει απο τον πάγκο "θα σε σκίσω" σε όποιον κάνει μαλακία.
Σοβαρότητα εκτός από τον προπονητή, θέλουμε και όλοι εμείς μου φαίνεται...
Ας γίνει η επιλογή και την αναλύουμε...δε θα διαλέξουμε εμείς...
Ας γίνει η επιλογή και την αναλύουμε...δε θα διαλέξουμε εμείς...
Οχι εμείς δε θα διαλέξουμε είναι το μόνο σίγουρο.
Αλλά ούτε ο Κόλκας,ούτε ο Πουρλιοτόπουλος να μη διαλέξει.
Οσον αφορά εμένα ούτε το διαρκείας μου θα σκίσω αν δεν έρθει, ούτε το βρακί μου,ούτε θα κάνω τον καραγκιόζη να πλακωθώ στις μπουνιές με όποιον δεν τον θέλει.
Αλλά η σπέκουλα που έχει περάσει για κάποιον που σου έφερε μιά πρόκριση μέσα στο Χάιμπουρυ με τον Τασσιόπουλο και τον Ζαφειρίου και χοροπηδούσες σαν χαζός για μήνες και ήταν το μόνο σημείο αναφοράς σου σαν ΠΑΟΚ για χρόνια,όπως και το ένα απ' τα δύο Κυπελλάκια που έχεις πάρει τα τελευταία 30 χρόνια,καλά θα ήταν να πάρει ένα τέλος....γιατί αν τα κάνανε κάποιοι άλλοι αυτά, τα παπάρια μας θα είχαν γίνει αερόστατα απ' το πολύ το Κυρ-ελέησον.
Οσον αφορά εμένα ούτε το διαρκείας μου θα σκίσω αν δεν έρθει, ούτε το βρακί μου,ούτε θα κάνω τον καραγκιόζη να πλακωθώ στις μπουνιές με όποιον δεν τον θέλει.
Αλλά η σπέκουλα που έχει περάσει για κάποιον που σου έφερε μιά πρόκριση μέσα στο Χάιμπουρυ με τον Τασσιόπουλο και τον Ζαφειρίου και χοροπηδούσες σαν χαζός για μήνες και ήταν το μόνο σημείο αναφοράς σου σαν ΠΑΟΚ για χρόνια,όπως και το ένα απ' τα δύο Κυπελλάκια που έχεις πάρει τα τελευταία 30 χρόνια,καλά θα ήταν να πάρει ένα τέλος....γιατί αν τα κάνανε κάποιοι άλλοι αυτά, τα παπάρια μας θα είχαν γίνει αερόστατα απ' το πολύ το Κυρ-ελέησον.
- navigator11
καλα λεει ο προλαλησας.τί συζηταμε περι εικασιων;να τρωγομαστε και για φανταστικα σεναρια;προσωπικα θεωρω πιο εφικτο να τελειωσει ως υπηρεσιακος ο χαβος τη χρονια στην ομαδα παρα να επιστρεψει ο αναστασιαδης,τον οποιο εκτιμω προπονητικα αλλά δεν εχει το ειδικος βαρος να συνεργαστει με τους υπαρχοντες παιχτες!εκτος κι αν αλλαξει δραματικα-παση αποψει-το ροστερ ...
Πάντως εγώ προσωπικά δεν αναφερόμουν στο θέμα Άγγελου ή μη...προσωπικά δε ξέρω τι θέλω στο ζήτημα...Bono έγραψε:Οχι εμείς δε θα διαλέξουμε είναι το μόνο σίγουρο.
αλλά γενικά λέω για τις απόψεις που διαβάζω περί προπονητών....
Ας έρθει κάποιος να στήσει την ομάδα με νοιάζει...
- Maximus
Ο Αγγελάρας ,οπου και να πηγε, παρουσίασε έργο... Ακόμα και στον Παναθηναικό είχε τεραστιες επιτυχιες.
Προσωπικά θα μου άρεσε να δουλεψει για ακομα μια φορά στην ομαδα μας χωρίς αυτη τη φορά να εχει διοικητικές ανησυχιες και προβληματα...
Απο την άλλη καταλαβαίνω την προοπτική του να καταρτιστεί ένα νέο πλάνο με εναν ευρωπαίο προπονητη και το διαφορετικό που θα φέρει στην ομαδα...
Ότι θέλει ας κανει η διοικηση...
Προσωπικά θα μου άρεσε να δουλεψει για ακομα μια φορά στην ομαδα μας χωρίς αυτη τη φορά να εχει διοικητικές ανησυχιες και προβληματα...
Απο την άλλη καταλαβαίνω την προοπτική του να καταρτιστεί ένα νέο πλάνο με εναν ευρωπαίο προπονητη και το διαφορετικό που θα φέρει στην ομαδα...
Ότι θέλει ας κανει η διοικηση...
- sourmenetes
- Moderator
Το θεμα ειναι να κλειστει ενας σοβαρος προπονητης ο οποιος θα βαλει ταξει και στους πλεον απειθαρχους...Ειδαμε λαθος διαχειριση απο διοικηση προπονητη αλλα πολυ κακη συμπεριφορα εκ μερους των παιχτων.Δεν πρεπει να επαναληφθει.Καλο θα ειναι να εχει κλεισει μεχρι πεμπτη να δει το ματς της πεμπτης και της κυριακης ωστε να γνωρισει οσο πιο γρηγορα και καλυτερα μπορει την ομαδα.
Είδαμε και ο Μπερέτα που μελετούσε την ομάδα 1 μήνα.
Θέλω προπονητή με αμυντική φιλοσοφία. Δερμιτζάκης και Μπερέτας πήγαν να κάνουν κάτι πιο "επιθετικό" και είδαμε που κατέληξε η ομάδα.
Θέλω προπονητή με αμυντική φιλοσοφία. Δερμιτζάκης και Μπερέτας πήγαν να κάνουν κάτι πιο "επιθετικό" και είδαμε που κατέληξε η ομάδα.
Γκίκα θέλουμε προπονητή να χτίσει καινούρια ομάδα.
Το αν θα είναι αμυντική ή επιθετική θα εξαρτηθεί καθαρά από το πλάνο που θα έχει αυτός στο μυαλό του..
Το αν θα είναι αμυντική ή επιθετική θα εξαρτηθεί καθαρά από το πλάνο που θα έχει αυτός στο μυαλό του..