Παύλος Δερμιτζάκης
- black death
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Καλή συνέχεια. Κάποια επικά ευρωπαϊκά παιχνίδια με αυτόν στον πάγκο απλά δεν ξεχνιούνται!
No4h έγραψε:o scouter που ανακοινωθηκε προχτες θα μεινει ή θα φυγει;
Ιδου η απορια...
μάλλον ατύχησε ο Πορτοκαλάκης.
Οσο για τον Δερμιτζάκη τι να πεις.
Κάηκε και ίσως είναι κρίμα αλλά αυτό θα έπρεπε αυτός να το προσέξει γιατί είναι ένα ακόμα μάθημα γιατί στη ζωή τα βήματα σου πρέπει να είναι προσεκτικά.
Θετικό επί των ημερών του ότι η ομάδα σώθηκε οικονομικά με την πρόκριση επί της Φενέρ.
Τι έγινε από κει και μετά και γαμήθηκε το σύμπαν,αυτός και οι παίκτες το ξέρουν....
Καλή τύχη στη συνέχεια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Κυρ 17 Οκτ 2010, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximus
Γεια σου ρε Παυλαρα!
[...]
Μα ήσουν άτυχος πολύ γιατί έπεσες και σ' εποχή
Που όλοι σφίγγαν το λουρί...
[...]
Άσχετα με το τι γεύση θα μείνει στον πολύ κόσμο (σιγουρα πικρή), φάνηκε ότι δεν ησουν ετοιμος ή αν το θέλεις, οι συνθήκες δεν ηταν οι ιδανικες για σενα...Αυτο ομως δεν σημαίνει οτι δεν είσαι καλός προπονητής.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου...
[...]
Μα ήσουν άτυχος πολύ γιατί έπεσες και σ' εποχή
Που όλοι σφίγγαν το λουρί...
[...]
Άσχετα με το τι γεύση θα μείνει στον πολύ κόσμο (σιγουρα πικρή), φάνηκε ότι δεν ησουν ετοιμος ή αν το θέλεις, οι συνθήκες δεν ηταν οι ιδανικες για σενα...Αυτο ομως δεν σημαίνει οτι δεν είσαι καλός προπονητής.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου...
Ευχαριστουμε Παυλο για τις πολυ εντονες ευχαριστες στιγμες που μας προσφερες στην Ευρωπη.Δυστυχως ομως δεν εχεις αρκετες εμπειρειες για να κουμανταρεις εναν μεγαλο συλλογο οπως ο ΠΑΟΚ.Μακαρι να γινεις πολυ καλος προπονητης,να διαπρεψεις,να μαζεψεις πολλες εμπειρειες σε ελλαδα και μακαρι και στην ευρωπη και που ξες ισως σε χρειαστουμε παλι.
Οτι κ αν γινει θα σε θυμομαστε για την ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ στιγμη που μας προσφερες μεσα στην ΠΟΛΗ μας.Σ ευχαριστουμε.
Οτι κ αν γινει θα σε θυμομαστε για την ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ στιγμη που μας προσφερες μεσα στην ΠΟΛΗ μας.Σ ευχαριστουμε.
τον πιστεψα παρα πολυ
ηλπιζα πως μετα την τελευταία διακοπή κατι θα βλεπαμε
χάθηκε ομως η μπαλα
αδικειται παντως γιατί με το καλημερα αντι να κανει φιλικα προετοιμασιας
τον πηγε με το καλημερα κολα-πιπο ενας μηνας 4 ευρωπαικά ντερμπυ μαζεμενα
ηλπιζα πως μετα την τελευταία διακοπή κατι θα βλεπαμε
χάθηκε ομως η μπαλα
αδικειται παντως γιατί με το καλημερα αντι να κανει φιλικα προετοιμασιας
τον πηγε με το καλημερα κολα-πιπο ενας μηνας 4 ευρωπαικά ντερμπυ μαζεμενα
Έφυγε αφού έφερε 2 μύρια ευρώ και μερικά νέα ΠΑΟΚσάκια με την άλωση της Πόλης.
Ατύχησε λόγω εθνικότητας και κασέ ....
Παύλε καλή τύχη όπου κι αν πας.
Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω.
Σε ευχαριστω Δερμι απο τα βαθη της καρδιας μου για την πιο μεγαλη ισως και σημαντικοτερη νικη, επι της Φενερ.
Δε θα σε ξεχασουμε.
Εισαι ΠΑΟΚτσακι τρελο, γι αυτο και εφυγες απο μονος σου, για αυτο και δακρυσες πριν το ματς με αρη καθως εβαζες την ανθοδεσμη στο δικεφαλο με τα αδερφια μας που χαθηκαν, για αυτο και πανηγυρισες με τη ψχη δου το γκολ στη πολη, και επισκεπτηκες την αγια σοφια.
Σε ευχαριστουμε.
Σε περιμενουμε και εγω προσωπικα πιστευω πως θα τα καταφερεις , να παρεις τις απαραιτητες εμπειριες και γνωσεις , και να επιστρεψεις στον παγκο της ομάδας μας.
ΠΑΟΚ ΡΕ
Σε ευχαριστω Δερμι απο τα βαθη της καρδιας μου για την πιο μεγαλη ισως και σημαντικοτερη νικη, επι της Φενερ.
Δε θα σε ξεχασουμε.
Εισαι ΠΑΟΚτσακι τρελο, γι αυτο και εφυγες απο μονος σου, για αυτο και δακρυσες πριν το ματς με αρη καθως εβαζες την ανθοδεσμη στο δικεφαλο με τα αδερφια μας που χαθηκαν, για αυτο και πανηγυρισες με τη ψχη δου το γκολ στη πολη, και επισκεπτηκες την αγια σοφια.
Σε ευχαριστουμε.
Σε περιμενουμε και εγω προσωπικα πιστευω πως θα τα καταφερεις , να παρεις τις απαραιτητες εμπειριες και γνωσεις , και να επιστρεψεις στον παγκο της ομάδας μας.
ΠΑΟΚ ΡΕ
DC έγραψε:Έφυγε αφού έφερε 2 μύρια ευρώ και μερικά νέα ΠΑΟΚσάκια με την άλωση της Πόλης.
+++++++++++
καλή συνέχεια.
- Aureliano Buendia
Το έχουμε το δακρύβρεχτο στο αίμα μας πάντως...
Δυστυχώς, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης απεδείχθη κατώτερος των ήδη χαμηλών προσδοκιών.
Τόσο σε θέματα τεχνικού επιπέδου όσο και σε θέματα διαχείρησης έμψυχου δυναμικού.
Ευλογότατα, μας αποχαιρέτησε.
Δυστυχώς, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης απεδείχθη κατώτερος των ήδη χαμηλών προσδοκιών.
Τόσο σε θέματα τεχνικού επιπέδου όσο και σε θέματα διαχείρησης έμψυχου δυναμικού.
Ευλογότατα, μας αποχαιρέτησε.
Πηγαινε παρε εμπειριες γινε προπονηταρα γιατι πιστευω οτι μπορεις και κατι μου λεει μεσα μου οτι στα μελλον θα τα ξαναπουμε!!Για τωρα δυστυχως καλυτερα που φευγεις!!Εισαι ενας απο εμας και αυτο στον παοκτση μετραει!!Μπορει να εισαι ακαταλληλος για τον ΠΑΟΚ τωρα αλλα κακος προπονητης δεν εισαι(ασχετα αν σε βριζω εδω και 3 αγωνες).Καλη τυχη (γιατι στον ΠΑΟΚ δεν την ειχες)!
Τώρα που είμαι ήρεμος και με καθαρό μυαλό θα πω τα ακόλουθα..Παύλο Δερμιτζάκη σ'ευχαριστούμε για ότι έκανες στην ευρώπη-έστω και αν δεν ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό δικό σου το έργο-αλλά δεν μπορούσες να κάνεις το βήμα παραπάνω για την ΠΑΟΚΑΡΑ...καλή συνέχεια..ο επόμενος προπονητής είμαι σίγουρος πως θα είναι ευγνωσμένης αξίας!!!!!!!!

- kotsos
Θα μείνει στην ιστορία ως ο προπονητής που κατάφερε να απογειώσει και να κατεδαφίσει μια ομάδα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Κανένας δε θα ξεχάσει την εμπειρία της Πόλης.
Αλλά δεν νομίζω ότι έχει τα φόντα για να γίνει προπονητής Α' Εθνικής.
Ήσουν ένα στοίχημα με μεγάλη απόδοση που κατέληξε στον κουβά.
Κανένας δε θα ξεχάσει την εμπειρία της Πόλης.
Αλλά δεν νομίζω ότι έχει τα φόντα για να γίνει προπονητής Α' Εθνικής.
Ήσουν ένα στοίχημα με μεγάλη απόδοση που κατέληξε στον κουβά.
Δυστυχως σταθηκε ατυχος και πληρωσε τις μ...κιες που εκανε η ομαδα αρχης γενομενης απο το Μαιο σε ολους τους τομεις μετα την παραιτηση του Πορτογαλου. Μακαρι την επομενη φορα να αναλαβει την ομαδα απο την αρχη και οχι οπως φετος. Οπως και να εχει τον ευχαριστουμε. Παντως για να λεμε και την πικρη αληθεια αν ηταν ξενος θα εκανε παρελαση κανονικα φετος...τι να κανεις ομως...
Καλή συνέχεια.
Πλήρωσες τα λάθη της ομάδας που έγιναν πολύ νωρίτερα.
Niko55 4 μπύρες κερασμένες απο gash την επόμενη φορά.
Πλήρωσες τα λάθη της ομάδας που έγιναν πολύ νωρίτερα.
Niko55 4 μπύρες κερασμένες απο gash την επόμενη φορά.