Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Ζαγόρ μη κανεις το λάθος και φύγεις εξαιτίας των λαμόγιων να φύγεις οποτε νιώσεις ότι κουράστηκες η δεν μπορείς να βοηθήσεις άλλο μη τους κανεις την χάρη στα κοπρόσκυλα
- Maximus
Maximus έγραψε:Θόδωρε, φέρε μια προσωπικότητα μεγαλύτερη απο σένα οσο είναι νωρις! Να φυγει απο σένα η ευθυνη ρε ανθρωπε μου! Είτε επενδυτη, είτε τεχνικο διευθυντη, είτε προπονητή...
Ο Χερνι Φορντ (αφηνω μια πιθανοτητα 1% να μην το εχει πει αυτος) είχε πει ότι σαν ηγέτης ξέρεις ότι πας καλά, αν έχει δίπλα σου συνεργάτες που είναι πιο έξυπνοι ή πιο χαρισματικές προσωπικότητες απο εσένα... Αν προσπαθήσεις να εχεις συνεργατες κατωτερου βεληνεκους απο εσενα, τότε σιγουρα ξερεις οτι το εγχειρημα εχει πιάσει ταβάνι, το οποιο φυσικα ειναι το δικο σου...DimisK έγραψε:Ενας ηγέτης πρέπει να έχει δίπλα του και σπουδαία στελέχη για να φανεί. Ο Τεό έχει; Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του...
φημη που βγηκε απο αθηνα οτι εγινε κρουση απο συνδεσμιτες σε Βρυζα να αναλαβει ...προεδρος.
Δε θα τη σχολιασω γιατι θεωρω οτι μαλλον ειναι αλλο ενα λιθαρακι για τη διαλυση του ΠΑΟΚ.
Θελω να πιστευω οτι ο μονος λογος που βγηκε στον αερα ειναι αυτος αν κ με προβληματιζει το οτι δε βγηκε απο συνηθεις υποπτους δημοσιογραφους αλλα απο φυλλαδα που εχει τουλαχιστον παοκτση εκδοτη.
Οποτε σχολια μονο σποδειχτει βασιμη...ετσι κι αλλιως εχω χασει πασα ιδεα για ορισμενους οποτε χειροτερη να γινει η αποψη μου αποκλειεται.
Δε θα τη σχολιασω γιατι θεωρω οτι μαλλον ειναι αλλο ενα λιθαρακι για τη διαλυση του ΠΑΟΚ.
Θελω να πιστευω οτι ο μονος λογος που βγηκε στον αερα ειναι αυτος αν κ με προβληματιζει το οτι δε βγηκε απο συνηθεις υποπτους δημοσιογραφους αλλα απο φυλλαδα που εχει τουλαχιστον παοκτση εκδοτη.
Οποτε σχολια μονο σποδειχτει βασιμη...ετσι κι αλλιως εχω χασει πασα ιδεα για ορισμενους οποτε χειροτερη να γινει η αποψη μου αποκλειεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Τετ 06 Οκτ 2010, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν δεν αρχισουμε να κερδαμε δυστυχως η ολη προσπαθεια τριων και χρονων θα τελειωσε γρηγορα και αδοξα δυστυχως,,,,,κριμα αλλα ισως θα παρουμε οτι μας αξιζει με αυτα που βλεπω και διαβαζω........
-
Besuch έγραψε:φημη που βγηκε απο αθηνα οτι εγινε κρουση σε Βρυζα να αναλαβει ...προεδρος.
ποτε θα σταματησουμε να ειμαστε τοσο ανοητοι,χτες ο ζαγορακης ηταν ηγετης και σημερα του εληξε το οραμα και πρεπει ναφυγει....και επειδη αλλο προχειρο δεν εχουμε για προεδρο ασ ξαναμπλεξουμε το βρυζα στισ ιστοριες για αγριους.ο ζησης εχει συμβολαι 2 χρονια με την επο οποτε ας μην το κουραζουμε...αλλα ας μην κατηγορουμε μονο τις εφημεριδες εδω ο δερμιτζακης αναφερθηκε στην επιστροφη του σε αλλο ποστο (αλλη ιστορια για αγριους και αυτη)εγω ενα εχω να πω ς γινουμε επιτελουσ οι παοκτσιδες που μας αξιζει να ειμαστε......εχουμε ιστορια οχι πισω μας στις πλατες μας....ας σταθουμε λοιπον ορθιοι και αξιοπρεπεις....
Όχι ρε φίλε maniakos ,δεν θα μας πάρει από κάτω, ούτε μας αξίζει επειδή βρέθηκαν κάποιοι υπερφίαλοι ΠΑΟΚαρχες κάτω από τον μανδύα των συνδέσμων να γράφουν παπαριές, ούτε επειδή υπάρχουν κάποιοι άμυαλοι που περιμένουν να ακούσουν τον κάθε ραδιοφωνικό παραγωγό για να διαμορφώσουν άποψη.
Ευτυχώς αυτό το site αποδεικνύει ότι η πλειοψηφία των οπαδών μας δεν ανήκει σε αυτές της κατηγορίες.
Το θέμα είναι εμείς να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε τις αυτοκαταστροφικές μας τάσεις
Ευτυχώς αυτό το site αποδεικνύει ότι η πλειοψηφία των οπαδών μας δεν ανήκει σε αυτές της κατηγορίες.
Το θέμα είναι εμείς να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε τις αυτοκαταστροφικές μας τάσεις
Συμφωνα σε αυτα που λες φιλε μου ...απλα αυτο το ποσοστο των καποιων ειναι αρκετα μεγαλο ή ετσι θελουν να το δειχνουν κποιοι που τους δινουμε συνεχως πατηματα...Ειχα γραψει και παλιοτερα κπ στιγμη πρεπει να κνουμε και αυτοκριτικη και εκαθαριση κυριως σαν λαος...το υγιες κομματι να διωξει το σαπιο που μας κραταει πισω ..Fawkes έγραψε:Όχι ρε φίλε maniakos ,δεν θα μας πάρει από κάτω, ούτε μας αξίζει επειδή βρέθηκαν κάποιοι υπερφίαλοι ΠΑΟΚαρχες κάτω από τον μανδύα των συνδέσμων να γράφουν παπαριές, ούτε επειδή υπάρχουν κάποιοι άμυαλοι που περιμένουν να ακούσουν τον κάθε ραδιοφωνικό παραγωγό για να διαμορφώσουν άποψη.
ΣΩΣΤΟΣ. Σε λίγο Θα κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Όλοι μας ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!!!!!
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Θα προτιμούσα τον Ζήση για πρόεδρο καθαρά λόγω διαφορετικής προσωπικότητας και χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω από αυτά που διαβάζω δεξιά και αριστερά.Ομως δεν μπορώ να παραγνωρίσω την προσφορά και τον αγώνα του Ζαγοράκη, όπως και την τιμιότητα και τον αντρισμό του, τουλάχιστον μέχρι να μου αποδείξουν κάποιοι ότι είναι αλλοιώς.Τού ζητήσαμε να αναλάβει κι ανέλαβε, φαντάζομαι αν του ζητήσουμε να φύγει θα το κάνει.Εγινα και <μέτοχος> της ομάδας και αν και δεν είχα την ευκαιρεία να τον εκλέξω Πρόεδρο από συνέλευση μετόχων τον αποδέχομαι και τον στηρίζω γιατί δεν βλέπω αντικαταστάτη του έστω για το προσεχές μέλλον και γιατί συνολικά οι επιλογές του συνολικά δεν με εξέθεσαν ίσα-ίσα που μου έδωσαν την χαμένη μου αξιοπρέπεια.Κριτική μπορώ να του κάνω για αρκετά αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζω (και που αντικειμενικά δεν θα πρεπε να γνωρίζω) και που επηρέασαν τις αποφάσεις του.Τελικά όμως εγώ είμαι ΠΑΟΚ και από το 1966 που θυμάμαι πέρασαν απο την Τούμπα πρόεδροι, προπονητές, παίκτες, παικτάκια , παικταράδες, δημοσιογράφοι και δημοσιογραφάκια, οπαδοί, φίλαθλοι, κοσμικοί, περιθωριακοί, μικροαστοί, δεξιοί κι αριστεροί και ότι άλλο θέλετε.Πολλοί έφυγαν κι άλλοι θ ακολουθήσουν, όπως κι εμείς θα φύγουμε όταν έρθει η σειρά μας, και στούς επόμενους θα μείνει αυτό που βρήκαμε κι εμείς ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΗΤΟΣ.Αυτόν τον ΑΗΤΟ μην τον πληγώνετε έτσι αδέλφια.
Δεν είμαι ο μεγαλίτερος υποστηρικτής του Ζαγοράκη, αλλά σε κάθε αγώνα εγώ δεν βλέπω Δερμιτζάκηδες και Ζαγοράκηδες, εγώ βλέπω τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ που αν μη τι άλλο και παρ όλα τα τελευταία γεγονότα και την πίκρα, με κάνει περήφανο όπως τόσες και τόσες φορές στην ζωή μου.
Εχω πίστη στον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνω τους συνδέσμους, νοιώθω και τούς υπόλοιπους.Αλλά αν είναι δυνατον τώρα πια να μην μπορούμε να συνενοηθούμε μεταξύ μας.
Στηρίζω τον θεσμό του Προέδρου του ΠΑΟΚ γιατί αυτός που σήμερα κατέχει την θέση λειτούργησε ντόμπρα κι ας έκανε και λάθη που θεωρώ ανθρώπινα.
Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας το πεί ανοιχτά, ΠΑΟΚτσήδικα.
Αν κάποιος έχει άλλη πρόταση ας την προβάλει.
Ότι λάθη κι αν έχουν γίνει και όσο κι αν κοστίζουν μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, καθένας απο το πόστο του και παίζοντας τον ρόλο του.
Εσείς δεν είσαστΕ αυτοί που τραγουδάτε κάθε φορά
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
κάντε το και πράξη!
Δεν είμαι ο μεγαλίτερος υποστηρικτής του Ζαγοράκη, αλλά σε κάθε αγώνα εγώ δεν βλέπω Δερμιτζάκηδες και Ζαγοράκηδες, εγώ βλέπω τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ που αν μη τι άλλο και παρ όλα τα τελευταία γεγονότα και την πίκρα, με κάνει περήφανο όπως τόσες και τόσες φορές στην ζωή μου.
Εχω πίστη στον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνω τους συνδέσμους, νοιώθω και τούς υπόλοιπους.Αλλά αν είναι δυνατον τώρα πια να μην μπορούμε να συνενοηθούμε μεταξύ μας.
Στηρίζω τον θεσμό του Προέδρου του ΠΑΟΚ γιατί αυτός που σήμερα κατέχει την θέση λειτούργησε ντόμπρα κι ας έκανε και λάθη που θεωρώ ανθρώπινα.
Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας το πεί ανοιχτά, ΠΑΟΚτσήδικα.
Αν κάποιος έχει άλλη πρόταση ας την προβάλει.
Ότι λάθη κι αν έχουν γίνει και όσο κι αν κοστίζουν μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, καθένας απο το πόστο του και παίζοντας τον ρόλο του.
Εσείς δεν είσαστΕ αυτοί που τραγουδάτε κάθε φορά
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
κάντε το και πράξη!
Ρε συ Τεό θα μας τρελάνεις!!!!!! Τι τον βγάζεις να μας πει? Χθες τα γράφαμε και γελούσαμε, κάναμε πλακίτσα με τα παιδιά στο paokmania και εσείς τα λέτε σοβαρά!Caballo Viejo έγραψε:Μακάρι αδερφέ μου, αλλά κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο ο Δέρμι. Δυστυχώς.SRV έγραψε:Παιδιά επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ο Τεό μπορεί να σκεφτεί λογικά και να πάρει αποφάσεις ακόμα και στα δύσκολα, θεωρώ επίσης δεδομένο και το ότι η αυριανή συνένετευξη τύπου είναι προγραμματισμένη για να ανακοινώσει ο Δερμιτζάκης την παραίτησή του.
Έχω επίσης τη βεβαιότητα πως έχει βρει τον διάδοχο του , κάποιον ξένο τεχνοκράτη με κανα μύριο μισθό, ο οποίος θα πάρει χρήμα, χρόνο και εμπιστοσύνη και θα μας φέρει τις επιτυχίες (τίτλους + ch l) που μας λείπουν. Τα λεφτά αυτά που δεν του περισσεύουν, έχει εννοείται αποφασίσει να τα εξοικονομήσει από 3-4 ακριβές ρεζέρβες που είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας, και θα τις αποδεσμεύσει το Δεκέμβρη.
Η σκέψη μου με οδηγεί μονόδρομα σε αυτά τα συμπεράσματα διοτι
1. Η συνέντευξη ανακοινώθηκε πριν τις ανακοινώσεις των συνδέσμων, άρα και δεν έχει κάποιο χαρακτήρα απάντησης
2. Αφού η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις αγωνιστικές, δεν έχει κάτι να μας πει ο προπονητής μας
3. Δεν γίνεται σοβαρός άνθρωπος να βγει και να πει κάτι του στυλ: " Θα πάρω σιγά-σιγά τον αερα των παικτών μου, θα αποκτήσω εμπειρίες, στηρίξτε με για 2-3 χρόνια επειδή είμαι Παοκτσής κλπ κλπ". Και αυτά είναι τα μόνα που έχει να πει
4. Άρα το μόνο που απομένει είναι να παραιτηθεί
Εκτός κα ιαν κάνω κάποιο λογικό λάθος στις υποθέσεις μου...

OK, πάσο θα περιμένουμε να πάρετε τον αέρα των παικτών και τα άλλα απίστευτα που μας είπε ο προπονητής μας. Εφόσον δεν αλλάζει κάτι, εγώ κάνω μια κωλοτούμπα, κάνω την προσευχή μου στον Αλλάχ και πάμε γερά για κανένα διπλό στο Ελ Μαδριγάλ και στο ΟΑΚΑ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ,
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ,
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!