Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από novito »

Λεπτομερειες δεν ειναι σιγουρα. Ανακοινώσεις του κώλου εν βρασμω ψυχης για να μη μας χρεωσουν οτι δε μιλάμε (και πάλι). Και μικροδιόρθωσεις ανά λεπτό. Προχειρότητες ως συνήθως...

υ.γ.1:
paok87 έγραψε:Άσχετο:

στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συνέντευξη τύπου του προπονητή
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του προπονητή, Παύλου Δερμιτζάκη...
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 7&extLang=

τους ξέφυγαν οι τελείες ? :twisted:
λες να υπάρχει καμμιά ελπίδα....?? :twisted:

υ.γ.2: .....
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

joshua έγραψε:Και ποια ακριβως ειναι η σχεση της bundesliga η της premier league με την superleague και του Μαγκατ με τον Δερμιτζακη?
και για να ξαναπαντησω σε στο ιδιο ερωτημα σε κατι που ειναι πολυ βασικο και με εχει πειραξει ειναι οτι ακριβος φιλε μου δεν εχουμε καμια σχεση με αυτες τις ομαδες και αυτα τα πρωταθλημα αλλα δεν το εχουμε καταλαβει!!!
πηραμε χ μεσα στο μπρυζ και ολοι ημασταν λες και μας σκότωσαν τον πατερα και οι περισσοτεροι ελεγαν κριμα ρε να μην κερδισουμε αυτο το χωριο!!! παιδια δυστυχως αυτη ειναι η νοοτροπια μας και εγω μεσα ... αλλα μιας και φτανω τα 45 .. αποφασισα να βλεπω τα πραγματα πιο απλα και πιο ρεαλιστικα ... τον γουσταρω λοιπον τον δερμιτζακη ... οχι οπως ειναι σημερα αλλα οπως ηταν οταν πηρε την πολη και πριν γινει ερμαιο δικο μας και θελω να μεινει γιατι ειναι νεος με γνωσεις και ικανοτητες και γιατι δεν θα βρω τιποτα καλυτερο.
Και μην ακουω για μπαγιεβιτς και μαλακιες !!! γιατι καποιοι εδώ μεσα δεν είναι πιτσιρικαδες και θα πρεπει να λενε στους νεοτερους τι εστι βερικοκο
giapas

Δημοσίευση από giapas »

gash04 έγραψε: ...
Ο Ίβιτς δήλωσε ότι πλεον οι αντίπαλοι μας ξέρουν το παιχνίδι μας και πως να μας αντιμετωπίσουν πως να μας πρεσάρουν πως να μας κλείσουν στην κυκλοφορία κλπ.

Χρειάζεται κάτι διαφορετικό όπως αυτό που έλεγε ο Μπερέττα να ανεβαίνουν τα άκρα ψηλά και όπως προσπαθεί να κάνει ο Δερμι σήμερα.
2 διαφορετικοί προπονητές κάνουν το ίδιο πράγμα σε μια δουλεμένη ομάδα που ακόμα δεν μπορεί να το βγάλει μέσα στο γήπεδο.
...
1 ) Τα λεγόμενα του Ιβιτς εχουν βάση. Τα θεωρείς αξιόπιστα από πλευράς τακτικής ή απλά δικαιολογίες ?

2) Θεωρείς ότι σε επίπεδο τακτικής ο Μπερέτα προσπαθούσε να κάνει κάτι καλό/διαφορετικό?
Οπως δηλαδή και ο Δερμι?

Απλά ο Δερμι άφησε την ομάδα ως είχε στα 2 ευρωπαικά ...τα καταφέραμε ...
Και τώρα προσπαθεί να αλλάξει κάτι...

Αυτό είναι το ρεζουμέ?
Αν είναι έτσι εμένα με καλύπτει απόλυτα κ το βρίσκω λογικό να υπάρχει διάστημα προσαρμογής.

Να το πω αλλιώς....εγώ τρέμω στην ιδέα πως οι παίκτες μας ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ το προπονητη και εμφανίζουν τάσεις βεντετισμού. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θεωρώ το παιχνίδι χαμένο.

Αν όμως απλά πηρώνουμε την αλλαγή πλεύσης σε επίπεδο τακτικής , αξίζει να περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

tonygr έγραψε:
joshua έγραψε:Και ποια ακριβως ειναι η σχεση της bundesliga η της premier league με την superleague και του Μαγκατ με τον Δερμιτζακη?
και για να ξαναπαντησω σε στο ιδιο ερωτημα σε κατι που ειναι πολυ βασικο και με εχει πειραξει ειναι οτι ακριβος φιλε μου δεν εχουμε καμια σχεση με αυτες τις ομαδες και αυτα τα πρωταθλημα αλλα δεν το εχουμε καταλαβει!!!
πηραμε χ μεσα στο μπρυζ και ολοι ημασταν λες και μας σκότωσαν τον πατερα και οι περισσοτεροι ελεγαν κριμα ρε να μην κερδισουμε αυτο το χωριο!!! παιδια δυστυχως αυτη ειναι η νοοτροπια μας και εγω μεσα ... αλλα μιας και φτανω τα 45 .. αποφασισα να βλεπω τα πραγματα πιο απλα και πιο ρεαλιστικα ... τον γουσταρω λοιπον τον δερμιτζακη ... οχι οπως ειναι σημερα αλλα οπως ηταν οταν πηρε την πολη και πριν γινει ερμαιο δικο μας και θελω να μεινει γιατι ειναι νεος με γνωσεις και ικανοτητες και γιατι δεν θα βρω τιποτα καλυτερο.
Και μην ακουω για μπαγιεβιτς και μαλακιες !!! γιατι καποιοι εδώ μεσα δεν είναι πιτσιρικαδες και θα πρεπει να λενε στους νεοτερους τι εστι βερικοκο
Κανεις δεν ασκησε κριτικη με βαση τα αποτελεσματα αλλα μονο με βαση την εικονα της ομαδας γι'αυτο αλωστε και την ιδια κριτικη ασκησαμε ακομα και μετα το παιχνιδι με την ντιναμο. Ειτε χανεις ειτε κερδιζεις ως ομαδα οφειλεις να εχεις ενα σταθερο προσωπο και να προσπαθεις να βγαλεις στο γηπεδο τα οποια στοιχεια σου επιτρεπουν οι δικες σου δυναμεις και ο αντιπαλος.Επισης επιτελους ας μου πει καποιος απο που ακριβως προκυπτει το ταλεντο οι γνωσεις και οι ικανοτητες του προπονητη Παυλου Δερμιτζακη? Υπηρχε ποτε περιπτωση να γινει προπονητης στον ΠΑΟΚ αν δεν υπηρχε η σχεση του με τον Ζαγορακη.Γιατι στο καλο το ονομα του αφου εχει τοσο ταλεντο δεν ακουστηκε για καμια αλλη ομαδα της superleague πλην του πεσμενου περσι Πανθρακικου που παλευε να εξοικονομησει χρηματα?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

giapas
Για το 1ο θεωρώ όχι μόνο ο Ίβιτς αλλά και οι υπόλοιποι παίχτες και οι παράγοντες όσοι έμειναν και όσοι έφυγαν ασχέτως αν δεν λένε όλη την αλήθεια ως έχει δεν λένε ποτέ ψέμματα.
Συνεπώς απο άποψη τακτικής πιστεύω μίλησε στην συγκεκριμένη συνέντευξη και όχι για δικαιολογίες.
Δικαιολογία είναι το ανθρώπινο λάθος με το πέναλτι που δεν δόθηκε απο τσινιάρη.
Κανείς όμως δεν βγήκε να μιλήσει για αυτό.

Για το 2ο ήμουν υπερ στο να παίζει η ομάδα μπροστά που προσπάθησε να εμφυσήσει ο Μπερέττα και επίσης παρατηρώ προσπαθεί να το περάσει και ο Δερμιτζάκης.
Διόλου απίθανο να έχει συμβολή και ο Ζαγοράκης σε αυτόν τον τομέα σε συζητήσεις με τους προπονητές για το τι θέλουν να παρουσιάσουν ή τι ζητάει η ομάδα να δείξει απο αυτούς.
Πάντως στην πρώτη περίπτωση απέτυχε και στην δεύτερη δείχνει αποτυχία ο τρόπος παιξίματος αυτός.
Αν ήμουν προπονητής θα επέμενα σε αυτό αν το πίστευα και γιατί να μην το πιστεύει κανείς αν δει το σύνολο των παιχτών μας?
Αλλά πρέπει να ληφθούν υπόψη πότε να γίνουν τα πειράματα αυτά.

Για παράδειγμα η περίπτωση Σάντος με τον ρόμβο όταν έγινε δεν μου άρεσε καθόλου.
Όλα αυτά όμως είναι υποκειμενικά.

Ο καθένας έχει την άποψη του και θεωρεί το πότε είναι το καλύτερο να συμβεί κάτι όποτε κρίνει ο ίδιος.
Και ο Μπερέττα και ο Δερμιτζάκης πάντως πάνε να κάνουν το ίδιο και το γουστάρω.

Το θέμα όμως είναι το εξης.
Η ομάδα μπορεί να παίξει έτσι?
Και οι 2 προπονητές μπορεί να έχουν εμμονή αλλά οι παίχτες έχουν τον τελευταίο λόγο στο αν μπορούν.

edit
joshua
εδώ έγιναν προπονητές οι Αλέφαντος Μπέλλης Παράσχος στον ΠΑΟΚ και τόσοι άλλοι στον Δερμιτζάκη είναι το πρόβλημα?
Και επι της ουσίας αν υπάρχει κάποια λύση για κάποιο όνομα μπορείτε να την ρίξετε στο τραπέζι του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

joshua έγραψε:
tonygr έγραψε:
Κανεις δεν ασκησε κριτικη με βαση τα αποτελεσματα αλλα μονο με βαση την εικονα της ομαδας γι'αυτο αλωστε και την ιδια κριτικη ασκησαμε ακομα και μετα το παιχνιδι με την ντιναμο. Ειτε χανεις ειτε κερδιζεις ως ομαδα οφειλεις να εχεις ενα σταθερο προσωπο και να προσπαθεις να βγαλεις στο γηπεδο τα οποια στοιχεια σου επιτρεπουν οι δικες σου δυναμεις και ο αντιπαλος.Επισης επιτελους ας μου πει καποιος απο που ακριβως προκυπτει το ταλεντο οι γνωσεις και οι ικανοτητες του προπονητη Παυλου Δερμιτζακη? Υπηρχε ποτε περιπτωση να γινει προπονητης στον ΠΑΟΚ αν δεν υπηρχε η σχεση του με τον Ζαγορακη.Γιατι στο καλο το ονομα του αφου εχει τοσο ταλεντο δεν ακουστηκε για καμια αλλη ομαδα της superleague πλην του πεσμενου περσι Πανθρακικου που παλευε να εξοικονομησει χρηματα?
γιατι από ότι ξερω εχει το ανωτερο δίπλωμα της ουεφα …που για εμενα και για εσενα μπορει να μην λεει τιποτα αλλα μετραει παρα πολύ φιλε μου,
Γιατι εχει καποια μορφωση (δεν ξερω ακριβος αλλα αυτό φαινεται)
Γιατι είναι νεος και αυτό φιανεται
Γιατι εχει δουλεψει σε ολες τις κατηγοριες με μεγαλη επιτυχια (στο λεω γιατι τις παρακολουθώ από βιτσιο αν θελεις) και γιατι δεν πιστευω ότι ο ζαγορ θα έπαιζε το κεφαλι του δίνοντας την ομαδα μετα τον σαντος σε κανεναν ειδικα φιλο του (και δεν ξερω και κατά ποσο είναι φιλοι μιας και ακουσα τον ζαγορ να λεει ότι μιλουσαμε με το δερμι μπορει και μια φορα το χρονο αλλα εγω τον παρακολουθούσα μιας και ημασταν συμπαίχτες)
Το ταλέντο τωρα διακρινετε και από εμενα … θελω να πιστευω ότι ξερω μπαλα και καταλαβαινω ποτε αλλαζει ενας προπονητης συστημα και γιατι! Π.χ και εγω τον βιτολο θα εβγαζα αν ηθελα να παρω το 3ποντο την κυριακη… αν το ηθελα?? …αλλα εγω δεν θα το εκανα παρα θα βολευομουν με το χ όπως και ο μεγας σαντος! Γιατι μαλλον τον εχουμε τρελάνει τον ανθρωπο …. Και δεν σκέφτηκε λεπτο στο να μείνει στο χ.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Φίλε gash,

Δε θα διαφωνήσω ότι ο Σάντος είναι πονηρίδης. Δεν είναι όμως απατεωνίδης, γιατί αυτός εισηγήθηκε την παραμονή των "γερόντων" Χαλκιά, Γκαρσία, Ίβιτς και Λίνο, που σημαίνει ότι δεν θεωρούσε (σε εκείνη τη φάση τουλάχιστο) ότι δε θα υπολογίζονταν για τη νέα χρονιά. Η υπόθεση ότι είχε δει που πήγαινε το έργο με τα ΚΑΠΗ δεν έχει βάση.

Ο Σάντος δε ζήτησε 15 μύρια για να πάρει πρωτάθλημα...Είπε, ότι με μπάτζετ 25 μύρια, θα ξεκινούσαμε από την ίδια αφετηρία με γαυροβάζελο και με μοιρασμένες πιθανότητες.

Από δική του δήλωση τέλος, εξάγεται το ασφαλέστερο συμπέρασμα στο ερώτημα γιατί έφυγε : Ο Σάντος ήθελε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, δλδ να γίνει μάνατζερ στα αγγλικά πρότυπα, να έχει πλήρη έλεγχο στο αγωνιστικό μπάτζετ και στη διαχείριση του ρόστερ (πιθανά με βοηθό το Βρύζα). Για τέτοιο βήμα δεν ήταν έτοιμος ο Ζαγόρ.

Η δήλωση του Ίβιτς είναι για γέλια...Ο ΠΑΟΚ παίζει το πιο προβλέψιμο ποδόσφαιρο εδώ και 2 χρόνια. Εμείς που είμαστε απλοί οπαδοί και ξέραμε με ακρίβεια τι πρόκειται να δούμε και τι να περιμένουμε από την ομάδα μας... δεν ήξεραν οι αντίπαλοι προπονητές ?? Ξύπνησαν όλοι ξαφνικά μετά από 2 χρόνια και ανακάλυψαν το αυτονόητο ??
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

οσο για την ερωτηση
Γιατι στο καλο το ονομα του αφου εχει τοσο ταλεντο δεν ακουστηκε για καμια αλλη ομαδα της superleague πλην του πεσμενου περσι Πανθρακικου που παλευε να εξοικονομησει χρηματα?

εχω να σου πω οτι ειχε αρκετες προτασεις απο ομαδες της σουπερ αλλα ηταν δεσμευμενος με τον πανθρακικο ...
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

niko70 έγραψε:Φίλε gash,

Δε θα διαφωνήσω ότι ο Σάντος είναι πονηρίδης. Δεν είναι όμως απατεωνίδης, γιατί αυτός εισηγήθηκε την παραμονή των "γερόντων" Χαλκιά, Γκαρσία, Ίβιτς και Λίνο, που σημαίνει ότι δεν θεωρούσε (σε εκείνη τη φάση τουλάχιστο) ότι δε θα υπολογίζονταν για τη νέα χρονιά. Η υπόθεση ότι είχε δει που πήγαινε το έργο με τα ΚΑΠΗ δεν έχει βάση.

Ο Σάντος δε ζήτησε 15 μύρια για να πάρει πρωτάθλημα...Είπε, ότι με μπάτζετ 25 μύρια, θα ξεκινούσαμε από την ίδια αφετηρία με γαυροβάζελο και με μοιρασμένες πιθανότητες.

Από δική του δήλωση τέλος, εξάγεται το ασφαλέστερο συμπέρασμα στο ερώτημα γιατί έφυγε : Ο Σάντος ήθελε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, δλδ να γίνει μάνατζερ στα αγγλικά πρότυπα, να έχει πλήρη έλεγχο στο αγωνιστικό μπάτζετ και στη διαχείριση του ρόστερ (πιθανά με βοηθό το Βρύζα). Για τέτοιο βήμα δεν ήταν έτοιμος ο Ζαγόρ.

Η δήλωση του Ίβιτς είναι για γέλια...Ο ΠΑΟΚ παίζει το πιο προβλέψιμο ποδόσφαιρο εδώ και 2 χρόνια. Εμείς που είμαστε απλοί οπαδοί και ξέραμε με ακρίβεια τι πρόκειται να δούμε και τι να περιμένουμε από την ομάδα μας... δεν ήξεραν οι αντίπαλοι προπονητές ?? Ξύπνησαν όλοι ξαφνικά μετά από 2 χρόνια και ανακάλυψαν το αυτονόητο ??

σωστος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:
gash04 έγραψε: ...
Ο Ίβιτς δήλωσε ότι πλεον οι αντίπαλοι μας ξέρουν το παιχνίδι μας και πως να μας αντιμετωπίσουν πως να μας πρεσάρουν πως να μας κλείσουν στην κυκλοφορία κλπ.
1 ) Τα λεγόμενα του Ιβιτς εχουν βάση. Τα θεωρείς αξιόπιστα από πλευράς τακτικής ή απλά δικαιολογίες ?
Αλίμονο αν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επειδή γνωρίζουμε πώς παίζει. Τότε η Barca θα ήταν ένας εύκολος αντίπαλος!
Γι' αυτό στην έδρα της έχει μαζέψει τους ίδιους βαθμούς μ' εμάς;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

gash04 έγραψε: Και ο Μπερέττα και ο Δερμιτζάκης πάντως πάνε να κάνουν το ίδιο και το γουστάρω.

Το θέμα όμως είναι το εξης.
Η ομάδα μπορεί να παίξει έτσι?
Και οι 2 προπονητές μπορεί να έχουν εμμονή αλλά οι παίχτες έχουν τον τελευταίο λόγο στο αν μπορούν.
Επομένως ένας από τους λόγους που ο Μπερέτα έφυγε είναι γιατί πήγε να κάνει κάτι σωστό τακτικά , αλλά σε λάθος χρόνο....

Εσύ θεωρείς ότι η ομάδα με το υπάρχον υλικό έχει τα φόντα να παίξει κάτι διαφορετικό εκτός από το καρπουζας-σύστεμ ( βελτιωμένο στα σημεία με την ένταξη του Σάλπι κ τη δεδομένη βελτίωση του Βιερινια) ?

Εμένα μου φαίνεται λίγο δύσκολο.
Δε θα πόνταρα πάνω του.
Θεωρώ ότι χρειάζεται μεγαλύτερη κ περισσότερη ποιότητα για να παίξω έτσι. Και περισσότερα νιάτα

Δε παίρνω όμως όρκο αν δε δω περισσότερα ματς.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Ανακοίνωση:

Αύριο μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου ο προπονητής του Ατσαλένιου Παύλος Δερμιτζάκης θα δώσει show - διάλεξη πάνω σε θέματα τακτικής ποδοσφαίρου. Guest Star ο Μάρκος Σεφερλής.

Υ.Γ.
έμαθα πως έχει πτυχίο απ' την Ουέφα...δεν είναι αλήθεια...δεν είχε κάνει ακόμα την πρακτική του...τώρα, την τελειώνει (ελπίζω σύντομα...πολύ σύντομα) στο κέντρο επιμόρφωσης προπονητών ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

το γεγονος οτι ειμαστε ιδιαιτερος λαος το'ξερε βεβαια ... οποτε ας μας λουστει!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

ο προπονητης του ατσαλενιου μας εδωσε μια απο τις μεγαλυτερες προκρισεις με φενερ
αλλα ξερω εκει το πειρανε οι παικτες .....αυτη η απαξιωση ρε παιδι μου copy paste
σχολια που γινανε περσυ για σαντος τον σεπτεμβρη....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

niko70 έγραψε:Φίλε gash,

Αλίμονο ο ποιο ειλικρινής άνθρωπος που γνώρισα και απο κοντά να είναι και απατεώνας!
Άλλο πονηρός με την μορφή έξυπνος σαν αλεπού άλλο πονηρός με την μορφή κακόβουλος υπάρχουν πολλές ερμηνείες για όλες τις λέξεις και μπορούν να γίνουν άπειρες τοποθετήσεις για όλες τις φράσεις.
Φυσικά μπορούν να παρερμηνευθούν κιόλας όλα και να αμφισβητηθούν!
Ανάλογα απο ποια πλευρά κοιτάει ο καθένας.
Ένας της ΝΔ θα πει ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ και ένας του ΠΑΣΟΚ ότι φταίει η ΝΔ. :opaokara:
Το έργο που παρατήρησε είναι ότι αν δεν γίνουν κάποια πράγματα όπως οι 4 μεταγραφές του 1 μυρίου η καθεμιά μπορεί και αυτό που λες Νικόλα70 για μάναντζερ στην ομάδα να ήταν το θέλω του δεν το γνωρίζω.
Απέχει κατά πολύ όμως απο την Ζαγοράκια λογική.
Ότι και να ναι δεν υπήρξε καμία συμφωνία στο τέλος ότι και να ήθελε ο καθένας και αυτό είναι που μετράει.
Εκτίμηση μου είναι ότι παρατήρησε ότι και τα ψυχικά του αποθέματα τελείωσαν και ότι του στέρησαν κάτι που το δικαιούταν (το πρωτάθλημα) αλλά και το κάτι παραπάνω απο αυτό που χτίστηκε δεν μπορεί να του το δώσει η διοίκηση αλλά ούτε και ο κόσμος.
Αν μάλιστα ήταν προπονητής μας προψές ξέρεις τι θα γινόταν σήμερα εδώ μέσα?

Ήταν 25 και όχι 15?
ΟΚ.
Μπορούσε ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ με κάποιο τρόπο να του παρέχει μπάτζετ 25 μύρια?
Ειδικά φέτος που ως γνωστόν οι παίχτες δεν έχουν ξεχρεωθεί πλήρως και ζητάμε να πέσει και πρόστιμο σε όλους?

Το αν ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω καλώς δεν θέλει ο κάθε άνθρωπος να κοιτάει το κάτι παραπάνω?

Δεν την βρίσκω καθόλου για γέλια την δήλωση Ίβιτς.
Και ο Δερμιτζάκης κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ανακατεύει την τράπουλα σε κάθε παιχνίδι με αλλαγές που άλλοτε του βγήκαν αλλά άλλοτε ήταν αντικείμενο χλευασμού.
Ο Σάντος ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο.
Έλεγε απο την προηγούμενη ποιος θα παίξει που και μάλιστα απο τις προπονήσεις καταλάβαινε κανείς εύκολα και την 11άδα που θα κατέβει η ομάδα.
Μέχρι και ποιος θα μπει αλλαγή γνωρίζαμε σε ποιανού θέση και με ποιο πόδι θα πατήσει το χόρτο της Τούμπας.

Όμως αυτά για πέρσι και πρόπερσι.
Και οι αντίπαλοι ενισχύονται και παρακολουθούν και προσαρμόζονται για να μην την ξαναπατήσουν.

Πάντως ακόμα υπάρχουν πολλά κοινά που βγαίνουν απο την εποχή Σάντος στο χόρτο.
Δεν θεωρώ ότι ακόμα η ομάδα πήρε κάτι καινούργιο απο τον Μπερέττα ή τον Δερμιτζάκη.
Το ίδιο σύστημα με τους ίδιους παίχτες η ίδια ομάδα είναι.
Λίγο ποιο ψηλά αγωνίζεται μόνο στις άκρες και ποιο συχνά.

edit
giapas

γιατί να μην μπορεί?
Επιθετικά είναι πολύ ποιο δυνατή σε σχέση με πέρσι.
Το πότε και το που όμως δεν το γνωρίζω διότι δεν είμαι προπονητής.
Απο τα ελάχιστα που βλέπω νομίζω ότι η ομάδα φορμαρίστηκε για τους ομίλους και απότομα ξεφούσκωσε.
Τώρα καλά έκανε εδώ ο Μπερέττας είναι η αξία του Δερμιτζάκη που έδωσε βαρύτητα στον τομέα τον ψυχολογικό.
Σίγουρα μπορεί να είναι και όλα τα παραπάνω.
Πάντως άλλο πρόσωπο είχαμε ακόμα και με την Δυναμό και άλλο με τον Άρη.
Και αυτή η διπροσωπία είναι αρκετά περίεργη.
Σε σενάρια να το κάνουν επίτηδες οι παίχτες όπως είπε ο Ζαγόρ με την άθλια ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν θέλω να το πιστεύω.
Εκτός αν ο teratios το ψιθύρισε στους παίχτες να πράξουν έτσι. :P
Όχι ότι είναι και απίθανο για οικονομικούς λόγους να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα και να μην καταπονηθούν οι παίχτες στο γκρικ πρωτάθλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”