9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
καλα εχουμε ξεφυγει εντελως... 1.2....800...400 και επενδυση στη Μεσημβρια. Μηπως να αρχισει να μας πληρωνει κιολας?
Ρε ηρεμηστε λιγο ρε
Ρε ηρεμηστε λιγο ρε
- emeissaspsirizoume4
μηπως να αρχισει να παιζει μπαλα?
μονο ο πιο χαζος δεν θα καταλαβαινε οτι δεχεται την περισσοτερη κριτικη γιατι μας κοστισε τα περισσοτερα λεφτα απο ολους με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο
και το ξαναλεω για να το διαβασουνε μπας και καταλαβουνε και οι μανατζερς του κοντου εδω μεσα τι λεω
ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ
μονο ο πιο χαζος δεν θα καταλαβαινε οτι δεχεται την περισσοτερη κριτικη γιατι μας κοστισε τα περισσοτερα λεφτα απο ολους με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο
και το ξαναλεω για να το διαβασουνε μπας και καταλαβουνε και οι μανατζερς του κοντου εδω μεσα τι λεω
ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ
Εσυ πηγαινεις απο μονος σου να ζητησεις να μειωθει ο μισθος σου στο αφεντικο.?

- emeissaspsirizoume4
εγω αξιζω και πολυ περισσοτερα απο αυτα που μου δινει
τα διπλα μη σου πω
τα διπλα μη σου πω

Εγω ζηταω απο ολους τους ποδοσφαιριστες να τιμησουν τα συμβολαια τους και να καταλαβουν πως τα χρηματα που παιρνουν,ειναι απο το υστερημα των περισσοτερων οπαδων!
emeissaspsirizoume4 έγραψε:εγω αξιζω και πολυ περισσοτερα απο αυτα που μου δινει
τα διπλα μη σου πω
Αυτο περιμενα να ακουσω...

emeissaspsirizoume4 έγραψε:μηπως να αρχισει να παιζει μπαλα?
συνεχιζω φιλικα και προσπερναω τους χαρακτηρισμους σου. Πληροφοριακα μονο... δεν ειμαι μανατζερ
Ετσι οπως παιζουμε εσενα σε ικανοποιει? Βλεπεις προσανατολισμο? Τακτικη? Πως να βαλει γκολ ο Μουσλι και ο Σαλπι? Τους ειδες ποσες φορες να σκυλιαζουν στη ΔΙΚΗ ΜΑΣ περιοχη για να βοηθησουν στην αμυνα?? Τον Βιερινια τον ειδες καποιες στιγμες χαμενο στον αξονα να κανει οτι ναναι??? Ειδες τον φρεσκο Ελ Ζαρ κανα 2 φορες να κουτουλαει με τον Βιερινια?
Οκ τοτε ας ζητησουμε απο ολη την ομαδα να μειωσει τις αποδοχες της στο μισο... και αν παρει κανα τιτλο να ζητησει διπλασιασμο?

emeissaspsirizoume4 έγραψε:εγω αξιζω και πολυ περισσοτερα απο αυτα που μου δινει
τα διπλα μη σου πω

ωραίος.....
- emeissaspsirizoume4
νταξει δεν εισαι μανατζερ αλλα εισαι προπονητηςdj_timo έγραψε: συνεχιζω φιλικα και προσπερναω τους χαρακτηρισμους σου. Πληροφοριακα μονο... δεν ειμαι μανατζερ
Ετσι οπως παιζουμε εσενα σε ικανοποιει? Βλεπεις προσανατολισμο? Τακτικη? Πως να βαλει γκολ ο Μουσλι και ο Σαλπι? Τους ειδες ποσες φορες να σκυλιαζουν στη ΔΙΚΗ ΜΑΣ περιοχη για να βοηθησουν στην αμυνα?? Τον Βιερινια τον ειδες καποιες στιγμες χαμενο στον αξονα να κανει οτι ναναι??? Ειδες τον φρεσκο Ελ Ζαρ κανα 2 φορες να κουτουλαει με τον Βιερινια?
Οκ τοτε ας ζητησουμε απο ολη την ομαδα να μειωσει τις αποδοχες της στο μισο... και αν παρει κανα τιτλο να ζητησει διπλασιασμο?

τεσπα να φυγει κι ο προπονητης

Ελα ρε συ DAAT που δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος! Το κοντο, ο προδοτη δε μας προδωσε για τα λεφτα και εγινε π... γιος παναθηναικος? Το δεκανικι του γουμενου τωρα? Τα ξεχασες ναουμ? Εστειλα sms και μου το φαγανε οι αληται. Εγω λεω να ριξει το συμβολαιο του στο 1/8 αν ειναι ΠΑΟΚτσης!D.A.A.T. έγραψε:κατηγορια ιβιτσ,χαλκια,παπαζογλου και κουτσιανικουλη...Ακουνε ενα καρο κραξιμο χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος
εγω προσωπικα εχω πει 1000 φορες οτι δεν το ηθελα τον σαλπι στην ομαδα λογω παρελθοντος...αλλα γυρισε με επιλογη διοικησης...αγωνιστικα δεν υπαρχει καποιος που ανφισβητει την αξια του..οποτε ΟΛΟΙ καλο θα ειναι να τον κρινουν για αυτα που κανει και οχι για το παρελθον..αν εγω π.χ. που ημουν αντιθετος στο να ερθει εκραζα τωρα που ξεκαθαρα δεν εχει ευθυνη για οτι γινεται θα ημουν 100% εμπαθης..αυτο το κανουν πολλοι οχι μονο για αυτον αλλα και για αλλους
Olorin έγραψε:Ελα ρε συ DAAT που δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος! Το κοντο, ο προδοτη δε μας προδωσε για τα λεφτα και εγινε π... γιος παναθηναικος? Το δεκανικι του γουμενου τωρα? Τα ξεχασες ναουμ? Εστειλα sms και μου το φαγανε οι αληται. Εγω λεω να ριξει το συμβολαιο του στο 1/8 αν ειναι ΠΑΟΚτσης!D.A.A.T. έγραψε:κατηγορια ιβιτσ,χαλκια,παπαζογλου και κουτσιανικουλη...Ακουνε ενα καρο κραξιμο χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος

emeissaspsirizoume4 έγραψε:νταξει δεν εισαι μανατζερ αλλα εισαι προπονητηςdj_timo έγραψε: συνεχιζω φιλικα και προσπερναω τους χαρακτηρισμους σου. Πληροφοριακα μονο... δεν ειμαι μανατζερ
Οκ τοτε ας ζητησουμε απο ολη την ομαδα να μειωσει τις αποδοχες της στο μισο... και αν παρει κανα τιτλο να ζητησει διπλασιασμο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τεσπα να φυγει κι ο προπονητης

-
Σαλπι γυρνα αθηνα...
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑ...
υγ κραξτε με αδερφια μου κραξτε με
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑ...
υγ κραξτε με αδερφια μου κραξτε με
Ουτε κατα διανοια. Σαλπι εδω ειναι το σπιτι σου.
Υ.Γ.Δε σε κραζει κανεις, γνωμη σου ειναι σε ενα φορουμ
Υ.Γ.Δε σε κραζει κανεις, γνωμη σου ειναι σε ενα φορουμ