9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Οχι φιλε λαθος κανεις..
Επειδη ΔΕΝ ειχε αλλη προταση ΑΝΑΝΕΩΣΕ για αλλα 2 χρονια με τα μισα...
Ηξερε οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα τον κρατουσε για αλλα 2 χρονια με 700χιλ...
Επειδη ΔΕΝ ειχε αλλη προταση ΑΝΑΝΕΩΣΕ για αλλα 2 χρονια με τα μισα...
Ηξερε οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα τον κρατουσε για αλλα 2 χρονια με 700χιλ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Δευ 04 Οκτ 2010, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
καλά ντε μη βαράς! που θα με πεις προσωπολάτρη!emeissaspsirizoume4 έγραψε:ρε φιλε σαν παραδειγμα εφερα τον Garcia,προσωπικα τον γραφω ξερεις πουKolokotronis_4 έγραψε: έλα ντε!
είπαμε τέλος οι προσωπολατρίες ....και εδώ έχουμε θεοποιήσει-ηρωοποιήσει τον Παυλάρα, λες και μας κάνει χάρη που παίζει στον ΠΑΟΚ.
όχι ότι και ο κοντός είναι εντάξει, αλλά μην εκθειάζουμε την στάση επαγγελματιών παικτών. την δουλειά τους κάνουν όλοι.![]()
αμα σε πω εσενα kolokotroni προσωπολατρη χωρις να εισαι θα κατσεις να γραψεις 35σελιδες ποστ
εδώ κοντεύω να αρχίσω τα μπινελίκια στον Ζαγόρ έτσι ρδελομπου που γίναμε!
πάντως κανείς τους δεν μας κάνει χάρη. Αμοίβονται όλοι και με το παραπάνω, κανείς δεν είναι για λύπηση.
- emeissaspsirizoume4
για να μην ξεφευγουμε απο αυτο που θελω να πω
εγω απαιτω απο τον δ.σ. να ριξει το συμβολαιο του κατω απο το μισο και να περνει οσα αξιζει
επισης το απαιτω απο ολους τους παιχτες
εγω απαιτω απο τον δ.σ. να ριξει το συμβολαιο του κατω απο το μισο και να περνει οσα αξιζει
επισης το απαιτω απο ολους τους παιχτες
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ούτως ή άλλως όλοι έχουνε μειώσεις στα συμβόλαιά τους...
Πάντως καλό είναι να θυμόμαστε ότι η σεζόν μόλις τώρα ξεκίνησε. Μέχρι τον Μάιο έχουμε πολύ δρόμο.
Μην βιάζεστε για συμπεράσματα, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα...
Πάντως καλό είναι να θυμόμαστε ότι η σεζόν μόλις τώρα ξεκίνησε. Μέχρι τον Μάιο έχουμε πολύ δρόμο.
Μην βιάζεστε για συμπεράσματα, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα...
αν δεν το ρίξει το συμβόλαιο στο μισό και εφόσον είναι τόσο μεγάλος και ΠΑΟΚτσής και καλό παιδί ας κάνει μία επένδυση στο προπονητικό κέντρο μας στην Ν.Μεσημβρία με τα μισά λεφτά του συμβολαίου και τότε ναι θα πω ότι με εντυπωσίασε σε κάτι γιατί από τότε που ήρθε δεν μου έχει δείξει τίποτα απολύτως!
"Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"......Η ομαδα μας εχει γινει ανω κατω και υπαρχουν ανθρωποι που ψαχνουν ευκαιρια να τα βαλουν με το Σαλπιγγιδη....
Α!Φταιει και για το χθεσινο παιγνιδι που δεν τον αφησε ο Μουσλιμοβιτς να σουταρει..........
Α!Φταιει και για το χθεσινο παιγνιδι που δεν τον αφησε ο Μουσλιμοβιτς να σουταρει..........
κατηγορια ιβιτσ,χαλκια,παπαζογλου και κουτσιανικουλη...Ακουνε ενα καρο κραξιμο χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος
-
Dimg4
καλα εχουμε ξεφυγει εντελως... 1.2....800...400 και επενδυση στη Μεσημβρια. Μηπως να αρχισει να μας πληρωνει κιολας?
Ρε ηρεμηστε λιγο ρε
Ρε ηρεμηστε λιγο ρε
- emeissaspsirizoume4
μηπως να αρχισει να παιζει μπαλα?
μονο ο πιο χαζος δεν θα καταλαβαινε οτι δεχεται την περισσοτερη κριτικη γιατι μας κοστισε τα περισσοτερα λεφτα απο ολους με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο
και το ξαναλεω για να το διαβασουνε μπας και καταλαβουνε και οι μανατζερς του κοντου εδω μεσα τι λεω
ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ
μονο ο πιο χαζος δεν θα καταλαβαινε οτι δεχεται την περισσοτερη κριτικη γιατι μας κοστισε τα περισσοτερα λεφτα απο ολους με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο
και το ξαναλεω για να το διαβασουνε μπας και καταλαβουνε και οι μανατζερς του κοντου εδω μεσα τι λεω
ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ
Εσυ πηγαινεις απο μονος σου να ζητησεις να μειωθει ο μισθος σου στο αφεντικο.?

- emeissaspsirizoume4
εγω αξιζω και πολυ περισσοτερα απο αυτα που μου δινει
τα διπλα μη σου πω
τα διπλα μη σου πω
Εγω ζηταω απο ολους τους ποδοσφαιριστες να τιμησουν τα συμβολαια τους και να καταλαβουν πως τα χρηματα που παιρνουν,ειναι απο το υστερημα των περισσοτερων οπαδων!
emeissaspsirizoume4 έγραψε:εγω αξιζω και πολυ περισσοτερα απο αυτα που μου δινει
τα διπλα μη σου πω
Αυτο περιμενα να ακουσω...
-
Dimg4
emeissaspsirizoume4 έγραψε:μηπως να αρχισει να παιζει μπαλα?
συνεχιζω φιλικα και προσπερναω τους χαρακτηρισμους σου. Πληροφοριακα μονο... δεν ειμαι μανατζερ
Ετσι οπως παιζουμε εσενα σε ικανοποιει? Βλεπεις προσανατολισμο? Τακτικη? Πως να βαλει γκολ ο Μουσλι και ο Σαλπι? Τους ειδες ποσες φορες να σκυλιαζουν στη ΔΙΚΗ ΜΑΣ περιοχη για να βοηθησουν στην αμυνα?? Τον Βιερινια τον ειδες καποιες στιγμες χαμενο στον αξονα να κανει οτι ναναι??? Ειδες τον φρεσκο Ελ Ζαρ κανα 2 φορες να κουτουλαει με τον Βιερινια?
Οκ τοτε ας ζητησουμε απο ολη την ομαδα να μειωσει τις αποδοχες της στο μισο... και αν παρει κανα τιτλο να ζητησει διπλασιασμο?
emeissaspsirizoume4 έγραψε:εγω αξιζω και πολυ περισσοτερα απο αυτα που μου δινει
τα διπλα μη σου πω
ωραίος.....