Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Aν κάποιος μελετήσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Μπάρτσα,εύκολα θα καταλάβει ότι αυτό δεν στηρίζεται ούτε στον Μέσι,ούτε στον Βίγια όπως βέβαια δεν στηριζόταν και πέρυσι στον Ιμπρα ο οποίος αν και αποδείχθηκε αταίριαστος με την ομάδα δεν την έκανε λιγότερο επιθετική.
Και είμαι σίγουρος πως και ο Μέσι να φύγει η ομάδα και το στυλ της δεν θα αλλάξει.
Στα χαφάκια που διαθέτει στηρίζεται και στην κατοχή μπάλας και στο ατελείωτο πρέσινγκ που αυτοί κάνουν και ο αντίπαλος δεν μπορεί να περάσει το κέντρο.
Βάζοντας μέσα λοιπόν 5 επιθετικούς (βγάζοντας χαφ) δεν κάνεις την ομάδα πιό επιθετική,απλώς την κόβεις στα δύο και το αποτέλεσμα είναι να παίζεις με τις γιόμες που βλέπουμε και είδαμε και χθες.
Χίλια λάθη έχει κάνει ο Δερμιτζάκης και ειπώθηκαν σχεδόν όλα εδώ μέσα....σ' αυτό που είπε για το ρόστερ μας εγώ δεν του δίνω και τόσο άδικο-αν και αυτή η δικαιολογία δεν μπορεί να στέκει για όλα τα παιχνίδια.
Καλό χρυσό και άγιο το κέντρο μας και πέρυσι μ' αυτούς κάναμε ότι κάναμε αλλά φέτος υπάρχει και η Ευρώπη ενώ και οι ίδιοι είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτεροι με ότι αυτό συνεπάγεται.
Χθες και πριν ακόμα γίνουν οι (τραγικές) αλλαγές το κέντρο το είχαμε χάσει και ο ρούλης στο β' μας έπαιζε μονότερμα.
Γκαρσία και Ιβιτς είχαν κρεμάσει τη γλώσσα έξω,έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα κέντρο του ρούλη που ήταν προιόν ροτέισον συν τις αλλαγές που έκανε ο Κούπερ και που ο δικός μας δεν τις πήρε χαμπάρι.
Και όταν κάτι κατάλαβε έβγαλε τον Βιτόλο και ξέχασε τον Φωτάκη και τα έκανε ακόμα χειρότερα......
Και είμαι σίγουρος πως και ο Μέσι να φύγει η ομάδα και το στυλ της δεν θα αλλάξει.
Στα χαφάκια που διαθέτει στηρίζεται και στην κατοχή μπάλας και στο ατελείωτο πρέσινγκ που αυτοί κάνουν και ο αντίπαλος δεν μπορεί να περάσει το κέντρο.
Βάζοντας μέσα λοιπόν 5 επιθετικούς (βγάζοντας χαφ) δεν κάνεις την ομάδα πιό επιθετική,απλώς την κόβεις στα δύο και το αποτέλεσμα είναι να παίζεις με τις γιόμες που βλέπουμε και είδαμε και χθες.
Χίλια λάθη έχει κάνει ο Δερμιτζάκης και ειπώθηκαν σχεδόν όλα εδώ μέσα....σ' αυτό που είπε για το ρόστερ μας εγώ δεν του δίνω και τόσο άδικο-αν και αυτή η δικαιολογία δεν μπορεί να στέκει για όλα τα παιχνίδια.
Καλό χρυσό και άγιο το κέντρο μας και πέρυσι μ' αυτούς κάναμε ότι κάναμε αλλά φέτος υπάρχει και η Ευρώπη ενώ και οι ίδιοι είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτεροι με ότι αυτό συνεπάγεται.
Χθες και πριν ακόμα γίνουν οι (τραγικές) αλλαγές το κέντρο το είχαμε χάσει και ο ρούλης στο β' μας έπαιζε μονότερμα.
Γκαρσία και Ιβιτς είχαν κρεμάσει τη γλώσσα έξω,έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα κέντρο του ρούλη που ήταν προιόν ροτέισον συν τις αλλαγές που έκανε ο Κούπερ και που ο δικός μας δεν τις πήρε χαμπάρι.
Και όταν κάτι κατάλαβε έβγαλε τον Βιτόλο και ξέχασε τον Φωτάκη και τα έκανε ακόμα χειρότερα......
την τεταρτη περιμενω δημοσιογραφους με @@ και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΜΕ @@..
οχι λαικισμοι και γουστα..ξεκαθαρα...ερωτησεις για την αγωνιστικη αναρχεια,για τις προπονησεις,για την απειθαρχια...για ολα...με ονοματα
περιμενω ή να παραιτηθεις ή να πεις την αληθεια...δεν ειμαι ακομα προπονητης αλλα αγαπαω τον ΠΑΟΚ και προσπαθω ναγινω..τουλαχιστον να εχεις πει την αληθεια και να ξερουμε οτι το παλευεις...
οχι λαικισμοι και γουστα..ξεκαθαρα...ερωτησεις για την αγωνιστικη αναρχεια,για τις προπονησεις,για την απειθαρχια...για ολα...με ονοματα
περιμενω ή να παραιτηθεις ή να πεις την αληθεια...δεν ειμαι ακομα προπονητης αλλα αγαπαω τον ΠΑΟΚ και προσπαθω ναγινω..τουλαχιστον να εχεις πει την αληθεια και να ξερουμε οτι το παλευεις...
ΚΑΙ ομως αυτος ο αμπαλος και λιγος προπονητακος θα μεινει απο τι φαινεται και την τεταρτη θα κανει συνεντευξη αυτος που εχει το θρασος να πει για το ροστερ και οτι θελει 3 χρονια με ομαδαρα ,που περσι ο ΠΑΟΚ επαιζε μπαλαρα και φετος εχουμε και 3 ενδεκαδατες καλες μεταφραφες
χαθηκε απο την 5η αγωνιστικη ολη η χρονια
ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ποσο δλδ πρεπει να ξερεις απο μπαλα ρε εγωιστη ζαγορακη για να καταλαβεις οτι κατεστρεψε την ομαδα μες σε ενα μηνα που ειχε κατσε καλα κυκλοφορια μπαλας , ποσο για να καταλαβεις οτι οι παιχτες ειναι πιο πανω απο αυτον τον προπονητακο και δεν υπαρχει ιχνος σεβασμου ? ποσο οταν παιζεις με ενα καφενειο το σκουληκι και με βγαζει απο το κεντρο ενα παιχτη που εχει τρεξιματα και με αφηνει μεσα τα χωματα γκαρσια και ιβιτς ? ποσο οταν στηριζεται αποκλειστικα σε 11-12 παιχτες και οι αλλοι απλα υπαρχουν ? ποσο οταν με βαζει 2 παιχτες 34 χρονων που δεν εχουνε αντοχες να παιξουν 3 σερι ματς μεσα σε μια βδομαδα ? ποσο οταν με αφηνει εξω τον ΤΑΝΚΣ ζουελα που εκανε εμφανιση κατσε καλα με ντιναμο και με βαζει τα 2 μετρια σεντερ μπακ τσιριλο και μαλεζα ? ποσο οταν ο καλυτερος μας παιχτης βιερινια παιζει αριστερο μπακ , στον αξωνα και οχι στην πραγματικη του θεση αριστερο εξτρεμ ? ποσο οταν κανει ο καθε παιχτης οτι γουσταρει μεσα τακουνακια κτλ χωρις ιχνος σεβασμου ... ποσο οταν εκανες ρδελομπου την ομαδαρα μας μεσα σε ενα μηνα ... ?
ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ
Ομαδα χωρις προπονητη ΤΕΛΙΚΑ οσο καλη και αν ειναι δεν παει πουθενα ...
χαθηκε απο την 5η αγωνιστικη ολη η χρονια

ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ποσο δλδ πρεπει να ξερεις απο μπαλα ρε εγωιστη ζαγορακη για να καταλαβεις οτι κατεστρεψε την ομαδα μες σε ενα μηνα που ειχε κατσε καλα κυκλοφορια μπαλας , ποσο για να καταλαβεις οτι οι παιχτες ειναι πιο πανω απο αυτον τον προπονητακο και δεν υπαρχει ιχνος σεβασμου ? ποσο οταν παιζεις με ενα καφενειο το σκουληκι και με βγαζει απο το κεντρο ενα παιχτη που εχει τρεξιματα και με αφηνει μεσα τα χωματα γκαρσια και ιβιτς ? ποσο οταν στηριζεται αποκλειστικα σε 11-12 παιχτες και οι αλλοι απλα υπαρχουν ? ποσο οταν με βαζει 2 παιχτες 34 χρονων που δεν εχουνε αντοχες να παιξουν 3 σερι ματς μεσα σε μια βδομαδα ? ποσο οταν με αφηνει εξω τον ΤΑΝΚΣ ζουελα που εκανε εμφανιση κατσε καλα με ντιναμο και με βαζει τα 2 μετρια σεντερ μπακ τσιριλο και μαλεζα ? ποσο οταν ο καλυτερος μας παιχτης βιερινια παιζει αριστερο μπακ , στον αξωνα και οχι στην πραγματικη του θεση αριστερο εξτρεμ ? ποσο οταν κανει ο καθε παιχτης οτι γουσταρει μεσα τακουνακια κτλ χωρις ιχνος σεβασμου ... ποσο οταν εκανες ρδελομπου την ομαδαρα μας μεσα σε ενα μηνα ... ?
το ιδιο πραγμα λεμε Μπονο.απλα με χαλαει οταν βλεπω να ξεκιναμε το καθε ματς με ενα γκολ μειον λογω προπονητη.το ειδα στον πανσεραικο το ειδα με τον ολυμπιακο βολου,με τον αστερα τριπολης,με την ξανθη και εχθες το βραδυ με τον ρουλη.ολοι οι προπονητες μεχρι στιγμης ηξεραν ακριβως τι συστημα θα παιξει ο δερμι και πως να το σκοτωσουνε.στα ευρωπαικα παιχνιδια εχουμε σταθει τυχεροι αν και με τον αγιαξ θα μπορουσαμε να ειχαμε περασει.το τι θα μπορουσε να ειχε γινει βεβαια ,πλεον δεν παιζει κανεναν ρολο.το θεμα ειναι τι γινεται απο εδω και περα.πιστωση χρονου?ποσο χρονο θελει ο δερμιτζακης?καπου διαβασα οτι ειπε να τον κρινουμε μετα απο 3 χρονια.εγω και μετα απο 3 χρονια παλι παοκ θα μαι.γιατι παοκ ημουν και θα ειμαι μια ζωη.απλα δεν θα βλεπω μπαλα(για να μην παθω κανενα εγκεφαλικο με αυτα που βλεπω) και ουτε θα εχω την ψευδαισθηση οτι εχουμε μεγαλη ομαδα.θα μπορουμε πλεον να μιλαμε μονο για τον λαο μας.με τα αποτελεσματα αυτα ομως ο παοκ θα πεσει εθνικη η θα φτασει να χαροπαλευει για να μεινει.αν ειναι αυτος ο παοκ που θελουμε με γεια μας και χαρα μας.παντως για οσους λενε για την αλλαγη βιτολο εχθες και το "τι θα γινοταν αν ειχαμε βαλει εμεις το γκολ και οχι ο αρης" θα πω το εξης.οσες φορες και να παιξεις το ιδιο ματς και να κανεις την ιδια αλλγη ,γκολ δεν προκειται να βαλουμε.μονο να φαμε.αυτο γιατι βγαζεις παιχτη σκυλι που τρεχει και καλυπτει κενους χωρους πισω και βαζεις επιθετικο την στιγμη που δεν κανεις παιχνιδι με αυτους που εχεις μπροστα.μπορει να φαινομαι πολυ απολυτος αλλα αν φτασεις να ξεβρακωνεσαι πισω για να βαλεις ενα γκολ μπροστα με τον ρουλη μεσα στην τουμπα,τοτε δεν εχεις καμια ελπιδα με πιο σοβαρες ομαδες.
- Federacion
να το γραψουμε 100 φορες μπας και το εμπεδώσουμε τελικα...
Steenage έγραψε:ΚΑΙ ομως αυτος ο αμπαλος και λιγος προπονητακος θα μεινει απο τι φαινεται και την τεταρτη θα κανει συνεντευξη αυτος που εχει το θρασος να πει για το ροστερ και οτι θελει 3 χρονια με ομαδαρα ,που περσι ο ΠΑΟΚ επαιζε μπαλαρα και φετος εχουμε και 3 ενδεκαδατες καλες μεταφραφες
χαθηκε απο την 5η αγωνιστικη ολη η χρονια![]()
![]()
ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μην τα λες αυτα ,θα σε πουν γραφικο και αμπαλο...και οτι δεν θελεις τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Υπομονη , ακομα τελευταιοι δεν ειμαστε....
Στην Ισπανια π.χ το εχουν εμπεδωσει..Στην Ρεαλ πηραν τον Μουρινιο, οτι καλυτερο δηλ γιατι με τα ελληνικα δεδομενα θα επαιρναν κανεναν απο την βαγιαδολιδ ..Federacion έγραψε:Ομαδα χωρις προπονητη ΤΕΛΙΚΑ οσο καλη και αν ειναι δεν παει πουθενα ...
Αφου εχουν ομαδα ετοιμη με παιχταραδες τι τον θελουν τον προπονητη..?
- alex ntepo
ΛΑΟΣ για κλάμματα! Αυτό είμαστε! ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ! Κράζουμε τους πάντες και τα πάντα, και δεν κοιτάμε τι κάνουμε εμείς! Η κερκίδα με τον Άρη μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήταν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εδώ και πολύ καιρό! Κρίμα και πάλι κρίμα! Και έχουμε και τον καθένα να κάθεται και να μου αναλύει τεχνικά ζητήματα προπονητικής. Σταματήστε ρε, σταματήστε επιτέλους, λιγόψυχοι! Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕΕΕ!!! Δε με νοιάζει ρε, δεν ξέρω απο μπάλα, από συστήματα, απο 4-2-3-1, απο 4-4-2, δεν έχω ιδέα, κι ούτε εσείς έχετε, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι έχετε. Αλλά ακόμα κι αν έχετε μια άλφα μικρή ή μεγάλη γνώση, στ' @@@ μας ρε, δεν είστε προπονητές στον ΠΑΟΚ μας, ΟΥΤΕ θα γίνετε ποτέ! ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ! Δε μας νοιάζουν οι απόψεις σας ρε! Ο ΠΑΟΚ έχει επιτέλους εδώ και 3 χρόνια έναν πραγματικό Πρόεδρο αντάξιο του αναστήματος του ιερού σωματείου που λέγεται ΠΑΟΚ. Σταθείτε επιτέλους κι εσείς στο ύψος σας! ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΡΚΟΥΝ: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ! Τις ξεχνάτε με τις πρώτες στραβές; Κακομαθημένοι! Αλλα απο που κακομάθατε ρε; Μήπως είχατε συνηθίσει στις τεράστιες επιτυχίες; Πέρυσι τέτοιο καιρό είχες έναν παραπάνω βαθμό και είχες αποκλειστεί ΗΔΗ από Ευρωπη απο τον Αύγουστο από κάποια ομαδούλα ονόματι Χέρενφέιν. Πλάκα με κάνετε όλοι σας; Άντε πίσω στις τρύπες σας όλοι ρε! Λιγόψυχοι! Φοβισμένοι! ΠΑΟΚ ΡΕ! ΠΑΟΚ! Στηρίξτε τον Πρόεδρο και τις επιλογές του! Ξέρετε εσείς περισσότερο μπάλα από αυτόν; Είπε Δερμιτζάκης; ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Δερμιτζάκης! Τουμπέκα εσείς! Άμα θέλετε να διαφωνήσετε ελάτε ανοιχτά στο γήπεδο και πείτε το, και πείτε τον Ζαγοράκη προδότη και να σηκωθεί να φύγει! Φωνάξτε το αν αυτό θέλετε! Ακόμα κι αν η επιλογή του είναι λάθος, ξέρουμε τουλάχιστον ότι τα κίνητρα του είναι αγνά! Αν κάποιος διαφωνεί σ' αυτό ας το εκφράσει ανοιχτά!Ξέρουμε ότι οταν ο Πρόεδρος πεισθεί πως έχει κάνει λάθος, θα το διορθώσει άμεσα, όπως έκανε με Παράσχο, με Μπερέτα, κλπ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΛΙΓΟΙ, ΡΕ ΑΨΥΧΟΙ, ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Η' ΟΧΙ! Νομιζω ότι ήμουν αρκετά κόσμιος....
Προοπτική....
Αυτό ζητούσα από έναν προπονητή στον ΠΑΟΚ...Δουλειά και προοπτική...
3 χρόνια πίσω γιρίσαμε να σκεφτόμαστε αν το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό...ο προπονητής ή οι παίκτες φταίνε;
Αυτό ζητούσα από έναν προπονητή στον ΠΑΟΚ...Δουλειά και προοπτική...
3 χρόνια πίσω γιρίσαμε να σκεφτόμαστε αν το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό...ο προπονητής ή οι παίκτες φταίνε;
δηλαδη ρε αλεξ απο το ντεπο θα επρεπε να πουμε και μπραβο για τα χθεσινα ? εφταιγε η κερκιδα τα πρωτα δεκα λεπτα ε?μηπως φταιγανε και τα δοκαρια η τα σημαιακια του κορνερ?.βλεπω μπαλα εδω και 30 χρονια.παιζω μπαλα εδω και καμια 20 χρονια ,ειμαι παοκ εδω και 30 χρονια και δινω τα ωραια μου λεφτουδακια για να παω στο γηπεδο και και δω τον παοκ να παιζει μπαλα.δεν το παιζω ειδημονας και ουτε ειμαι.αλλα εχω αποψη,δοξα τον θεο σε δημοκρατια ζουμε και οσο μου το επιτρεπουν οι αντμινς του σαιτ θα την λεω αυτη την αποψη.δεν ζηταμε κανενος το κεφαλι.απλα συζηταμε για το τι μπορει να φταιει για αυτη την καταντια.γιατι καταντια ειναι.μεικ νο μιστεικ αμπαουτ ιτ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SokB την Δευ 04 Οκτ 2010, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
teratios έγραψε:ο Χιονάς με βοηθό τον Βολτέζο...είναι φιλαράκια του Ζαγοράκη και ξέρουν καλύτερη πρέφα από Δερμιτζάκη-Χάβο

Εντάξει ρε αδερφέ Alex,χαλάρωσε....διαβάζοντας το πόστ σου νομίζα ότι θα φάω και κανα μπουνίδι μέσα απ' το pc μου.
Μόνο έχε υπ' όψην σου ότι μιλάμε για τον Ζαγοράκη και όχι για τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας που απαγορεύεται με καταδίκη εις θάνατον σε όλους να εκφράζουν την διαφωνία τους με τις επιλογές του,γιατί σαν να τα μπέρδεψες λιγάκι.
Μόνο έχε υπ' όψην σου ότι μιλάμε για τον Ζαγοράκη και όχι για τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας που απαγορεύεται με καταδίκη εις θάνατον σε όλους να εκφράζουν την διαφωνία τους με τις επιλογές του,γιατί σαν να τα μπέρδεψες λιγάκι.
τον εκραξα εχθες σημερα απλα θα κανω ερωτησεις ,κυριε δερμιτζακη εαν χρειαστει εχεις τα αντερα να αφησεις στον παγκο ιβιτς γκαρσια σαλπι βιερι μαλλον οχι,οβιερι πρεπει να παιζει σονυ και ντε αριστερα για χωρανε σαλπι και μουσλι δηλαδη τα αριστερα εξτρεμ κριστιανο και κουτσια μονο για τα διπλα τους εχουμε ο ελ ζαρ κανει μονο για κανα εικοσαλεπτο μαλλον οχι ο ιβιτς εχει συμβολαιο με την εντεκαδα και τελος αναρωτιεμαι αν υπαρχει πλανο στο παιχνιδι μας βασικα εγω νομιζω οτι υπαρχει ,το ιδιο χρησιμοποιουσαμε και εμεις στην αλανα της γειτονιας μου οταν ειμασταν πιτσιρικαδες
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το ψαχνουμε και πολυ γιατι χαλαμε την υγεια μας . Τοσο οι δηλωσεις οσο και το στησιμο ηταν αστεια πραγματα ...
Το οτι δεν υπαρχει προοπτικη , σχεδιασμος , σεβασμος , τακτικη ειναι ηλιου φαεινοτερον .
Ειχα πει οτι σε βαθος χρονου θα φανει αν θα υπαρξει κενο στον παγκο του ΠΑΟΚ .
Το κενο εχει αρχισει και φαινεται πλεον .
Οποιος δεν το βλεπει απλως εθελοτυφλει .
Το οτι δεν υπαρχει προοπτικη , σχεδιασμος , σεβασμος , τακτικη ειναι ηλιου φαεινοτερον .
Ειχα πει οτι σε βαθος χρονου θα φανει αν θα υπαρξει κενο στον παγκο του ΠΑΟΚ .
Το κενο εχει αρχισει και φαινεται πλεον .
Οποιος δεν το βλεπει απλως εθελοτυφλει .