9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- emeissaspsirizoume4
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Μακρυά απ'το γήπεδο όλοι αυτοί.
Τι 20.000 τι 19.943!
Ή ας κρατάνε τις φωνητικές δυνάμεις τους για τους αντιπάλους!!
Τι 20.000 τι 19.943!
Ή ας κρατάνε τις φωνητικές δυνάμεις τους για τους αντιπάλους!!

ρε μαγκες μηπως τον εχετε παρει στο ψιλο και δεν το εχω καταλαβει. ποια φρεσκαδα ειδατε?
δηλαδη εγω που ειδα οτι το παιδι δεν μπορει να περπατησει ημουν σε αλλο γηπεδο?
πιστευω οτι ο καλος σαλπι θα αργησει να εμφανιστει. στην θεση του δεν θα δεχομουν να παω εθνικη σε αυτα τα δυο παιχνιδια. καλυτερα να μεινει εδω και να δουλεψει 10 μερες με τον καρυδα. καλυτερο και για αυτον και για τον ΠΑΟΚ και για την εθνικη.
δηλαδη εγω που ειδα οτι το παιδι δεν μπορει να περπατησει ημουν σε αλλο γηπεδο?
πιστευω οτι ο καλος σαλπι θα αργησει να εμφανιστει. στην θεση του δεν θα δεχομουν να παω εθνικη σε αυτα τα δυο παιχνιδια. καλυτερα να μεινει εδω και να δουλεψει 10 μερες με τον καρυδα. καλυτερο και για αυτον και για τον ΠΑΟΚ και για την εθνικη.
- ΑποστόληςΑ
Είναι ο παίκτης που θεωρώ σαν τον καλύτερο επιθετικό μας. Καλύτερο και από τον τσαλιμάκια Βιερι! Μόλις ξεκαπνίσει λίγο η μηχανή, δεν θα πιάνεται!
Το έχω ξαναγράψει πως με τον παίκτη αυτόν η ομάδα αλλάζει επίπεδο επιθετικά. Ακόμη και αν λόγω καλοκαιρινής κούρασης δεν μπόρεσε να αποδώσει όσα μπορεί, θα φανεί αυτό σε λίγο καιρό!
Θα προτιμούσα μάλιστα να μην παίξει καθόλου στην Ξάνθη και να ξεκινήσει σήμερα το παιχνίδι ξεκούραστος, γιατί η εμπειρία του σε διεθνή παιχνίδια δεν συγκρίνεται με αυτήν του Μαροκινού. Δεν πειράζει!
Τον θέλω με τον Άρη! Πορωμένο και ασυγκράτητο!
Το έχω ξαναγράψει πως με τον παίκτη αυτόν η ομάδα αλλάζει επίπεδο επιθετικά. Ακόμη και αν λόγω καλοκαιρινής κούρασης δεν μπόρεσε να αποδώσει όσα μπορεί, θα φανεί αυτό σε λίγο καιρό!
Θα προτιμούσα μάλιστα να μην παίξει καθόλου στην Ξάνθη και να ξεκινήσει σήμερα το παιχνίδι ξεκούραστος, γιατί η εμπειρία του σε διεθνή παιχνίδια δεν συγκρίνεται με αυτήν του Μαροκινού. Δεν πειράζει!
Τον θέλω με τον Άρη! Πορωμένο και ασυγκράτητο!
μπραβο σαλπι παικταρα ...πολυ καλος στο οσο επαιξε ... ο παιχτης ηθελε ξεκουραση ...
μπραβο σαλπι
μπραβο σαλπι
δεν ειχα πει τπτ κακο για αυτον μεχρι στιγμης αλλα αρχιζει να κουραζει....το θεμα
-
Προτείνω ή να ξεκινάει ως φορ σε ματς που θέλουμε ταχύτητα ή να ξεκινάει ...απ' τον πάγκο, προσπαθώντας να κερδίσει τη θέση του στην 11άδα.
Όπως στο ματς με Ντιναμό.
Θα παει να παίξει και 2 ματσάκια με την εθνική τωρα και θα μας γυρίσει φρεσκαδούρα πάλι...
+1black death έγραψε:Προτείνω ή να ξεκινάει ως φορ σε ματς που θέλουμε ταχύτητα ή να ξεκινάει ...απ' τον πάγκο, προσπαθώντας να κερδίσει τη θέση του στην 11άδα.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
έχει χάσει την ταχύτητά του και την ικανότητά του να μπουκάρει μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Φάσεις που παλιά τις είχε και δημιουργούσε ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα, πλέον δεν μπορεί να τις βγάλει.
Περάσαν βλέπεις και ατα χρόνια. Αλλο σπριντ κάνεις στα 25 και άλλο στα 29-30.
Περάσαν βλέπεις και ατα χρόνια. Αλλο σπριντ κάνεις στα 25 και άλλο στα 29-30.
- nyxteridas
ε όχι ρε οπλαρχηγέ και στα 29 σου να χάνεις την φρεσκάδα... τότε δεν είσαι επαγγελματίας, αλλά μάλλον τίνεις προς την σύνταξη κάτι που ο δημητράκης μάλλον έχει βάλει πλώρη να πράξει, διότι βλέπετε και γύρω μας τι αλλαγές γίνονται στο ασφαλιστικό...
o ΠΑΟΚ παιζει συστημα 4-2-3-1......δεν βλεπω σε ποια θεση μπορει να παιξει αυτος ο σαλπιγγιδης....με αυτον τον αστειο μισελ( δεν τον θεωρω ποδοσφαιριστη)...και δεν εκανε τπτ... αντιθετως ο ελζαρ σε 10 λεπτα εδειξε οτι θα μπορουσε να κανει πολλα παραπανω.....
- WestBlock4
Ξερω εδω μεσα θα πεσετε να με φατε αλλα θα πω αυτα που ελεγα κ πριν παρουμε τον κοντο.... 800 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ για ποιο λογο ρε παιδια???? για πειτε μου...
ενα λογο που αυτος ο παιχτησ να ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος κ να παιζει βασικος??????
ποσα ματσ χρειαζετε για να δουμε οτι δεν κανει ... μολισ βγηκε μπηκε ο ελζαρ κ τους εκανε πουτανα..
δεν μαρεσει να κραζω παιχτεσ κλπ.. αλλα αυτος περνει τα πολλα τα φραγκα κ πρεπει να τον κραξω κ παρα πολυ μαλιστα
ενα λογο που αυτος ο παιχτησ να ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος κ να παιζει βασικος??????
ποσα ματσ χρειαζετε για να δουμε οτι δεν κανει ... μολισ βγηκε μπηκε ο ελζαρ κ τους εκανε πουτανα..
δεν μαρεσει να κραζω παιχτεσ κλπ.. αλλα αυτος περνει τα πολλα τα φραγκα κ πρεπει να τον κραξω κ παρα πολυ μαλιστα
-
Aν χρειάζεται ξεκούραση, ας πει στον προπονητή ότι δε μπορεί, και να κάτσει πάγκο να ξεκουραστεί. Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι λόγω εγωισμού δεν το βάζει κάτω, σφίγγει τα δόντια, υπερπροσπαθεί, αλλά έτσι κάνει κακό και στην ομάδα και στον εαυτό του, θα καεί αργά ή γρήγορα.
Όσο για το κράξιμο, εδώ ο Σωτηράκης ο Μπαλάφας για κάθε αναπνοή που έπαιρνε, άκουγε και μπινελίκι, ο επαγγελματίας που μας έκανε γης μαδιάμ εδώ και 7-8 μήνες και παίρνει 800 το χρόνο δε θα τα ακούσει?
Όσο για το κράξιμο, εδώ ο Σωτηράκης ο Μπαλάφας για κάθε αναπνοή που έπαιρνε, άκουγε και μπινελίκι, ο επαγγελματίας που μας έκανε γης μαδιάμ εδώ και 7-8 μήνες και παίρνει 800 το χρόνο δε θα τα ακούσει?
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9138 ... menoi.html
Γαμωτο, κι εγω νομιζα την αλλη φορα ειχε λυθει το προβλημα αφου εφαγε μπινελικια αλλα ως δια μαγειας δεν πετουσε η ομαδα... μαλλον κι αλλα μπινελικια αξιζουν στον σαλπι
Γαμωτο, κι εγω νομιζα την αλλη φορα ειχε λυθει το προβλημα αφου εφαγε μπινελικια αλλα ως δια μαγειας δεν πετουσε η ομαδα... μαλλον κι αλλα μπινελικια αξιζουν στον σαλπι