Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από Photis »

Πάντως στη συνέντευξη τύπου λέει ασυναρτησίες...Η ομάδα προσπάθησε λέει....μα τι βλέπει ρε πούστη μου????
:pano:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αστα να πανε..αλλου ντ'αλλου ειναι..πρει να τον διωξει ο ζαγορ,δεν παει αλλο..
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ποια ακριβώς είναι η ασυναρτησία ρε σεις?

Τι παράλογο λέει δηλαδή?

Αυτά τα κολλήματα και τα συμπλέγματα καλό θα είναι να τα αφήσουμε πίσω. Πριν πει την πρώτη φράση, βγάλαμε πόρισμα ότι λέει ασυναρτησίες..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Είναι κασέττα και επαναλαμβάνεται...Λέει τα ίδια πράγματα...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Και το τελευταίο του σχόλιο είναι αποποίηση ευθυνών...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

οι μεγαλες ομαδες γινονται με μεγαλους προπονητες.δυστυχως δεν μπορει...

κανενας παικτης δε φταιει...αν το καταλαβουμε,θα γινει κατι...

τακτικες αναλυσεις δεν χωρανε.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Δε με ενοχλεί τόσο η ήττα ούτε η εμφάνιση αυτά μπορούν να συμβούν..Με ενοχλεί που από την αρχή που ανέλαβε δεν έχω δει κάποιο αγωνιστικό πλάνο κυρίως επιθετικά...Να φαίνεται ρε παιδάκι μου ότι αυτό που γίνεται στο παιχνίδι έχει δουλευτεί στη προπόνηση...Σήμερα η μοναδικη φορά που βγάλαμε παίκτη σε θέση για γκολ ήταν μια έμπνευση του Ίβιτς να κάνει λόμπα έξω απο τη περιοχη...Κατα τα άλλα 0...
Η ομάδα μεσοεπιθετικά έχει τόσες λύσεις και από πλευράς ποσότητας και απο πλευράς ποιότητας όσες δεν είχε ποτε...
Είναι κρίμα παίκτες που αν δουλευτούν σωστά μπορούν να κάνουν πλάκα στο 90% των ομάδων της SuperLeauge να επιδίδονται σε τουρλουμπούκι...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα καλα τι εχετε παθει καποιοι με τον δερμιτζακη,πλακα κανετε? Δηλαδη ποιος δεν ειδε σημερα τον κουπερ να του παιρνει την ταυτοτητα στο δευτερο.Αυτη ειναι η διαφορα του να εχεις προπονητη απο το να εχεις τουριστα.Διαβασε το παιχνιδι στο ημιχρονο, εκανε τις αλλαγες του σε 10 λεπτα, και γυρισε την κατοχη απο 60-40 σε 40-60 και σχεδον σε εκλεισε στο μισο γηπεδο.Πειτε μου τι στο καλο βλεπετε και τον υπερασπιζεστε.Εξηγηστε μου το συστημα της ομαδας αν υπαρχει βεβαια,ενα συνοθυλευμα παικτων που παιζουν μονοι τους οτιναναι και αν σου κατσει.
paok4life4

Δημοσίευση από paok4life4 »

Δερμι αντε γεια οσο σε βλεπω με αυτο το κλαμμενι φοβισμενο υφος τρελενομαι
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

εγώ νομίζω οτι δεν ειναι κακος προπονητής ο δέρμι,απλά έτσι όπως είμαστε αν μείνει πιστεύω είναι κακό και για τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Falegkos έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:Εγώ λέω να φύγει ο επαγγελματίας με τα 800 που παίρνει και ένα γκολ δεν έχει βάλει...

Άιντε καθίστε καλά, κατ'ευθείαν "να φύγει, ουστ, δρόμο κλπ".

Και με τον Santos τα ίδια λέγαμε, και μας έκανε να κάνουμε τουμπέκα...
++++
οταν κράζαμε τον σαλπι οτι θα κανει κακο στην ομαδα μπορει να μην σκεφτόμασταν αυτο...αλλα τελεικα να που τρωει και μια θεση βασικου και δεν ξερω γιατι...

τα 800 στον πατο σου κοντε.

Οσο για παυλο πιστευω θα φυγει αναγκαστικα.....

ΤΕΛΙΚΆ ΠΟΣΟ ΜΑς ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΙΤΕ?
τελικα εχεις κομπλεξ με τον σαλπιγγιδη
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Άσε ρε Τίμο, έχει κόμπλεξ. Ναι, αυτός έχει κόμπλεξ, κι εσύ έχεις αναλάβει την αποκλειστική υπερασπιστική γραμμή του ξάδερφου. Άσε, 800 παίρνει, για τόσα θα την ακούσει.

Δώστε χρόνο στην ομάδα και στον προπονητή. Μην ζητάτε αποτελέσματα από μια ομάδα που άλλαξε 3 προπονητές σε 2 μήνες, και προπαντώς μη ζητάτε το κεφάλι του Δερμιτζάκη στον δίσκο, που είναι ο τελευταίος εξ'αυτών.

Τα περι ασυναρτησίας, τα ακούω βερεσέ Φώτη, και sorry, αλλά ξεκόλλα λίγο. Φέρει ευθύνες και ο προπονητής, δεν του βγήκε η αλλαγή του Vitolo, αλλά αν ο Muslimovic το είχε καρφώσει, άλλα θα λέγαμε τώρα. Αν του έβγαινε η αλλαγή, τώρα θα γράφαμε "ματ του Δερμιτζάκη, αψήφισε το ρίσκο" και διάφορες τέτοιες πίπες.

Τρία ολόκληρα χρόνια, δοκάρι και μέσα Ζήτω, δοκάρι και έξω Ουστ! Φτάνει πια...
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Falegkos έγραψε: ++++
οταν κράζαμε τον σαλπι οτι θα κανει κακο στην ομαδα μπορει να μην σκεφτόμασταν αυτο...αλλα τελεικα να που τρωει και μια θεση βασικου και δεν ξερω γιατι...

τα 800 στον πατο σου κοντε.

Οσο για παυλο πιστευω θα φυγει αναγκαστικα.....

ΤΕΛΙΚΆ ΠΟΣΟ ΜΑς ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΙΤΕ?

εσυ μαν πηγαινεις απο τοπικ σε τοπικ να βριζεις στο κοντο???ωραια δουλεια βρικες μπραβο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok nafplio την Κυρ 03 Οκτ 2010, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Με 5 βαθμούς σε 5 ματς στην Ελλάδα, ντροπιαστική ήττα από το σκουλική μετά από 12 χρόνια στην Τούμπα..
Με τον Δερμιτζάκη προσωπικά ήμουνα υπομονετικός και επέμενα στην πίστωση χρόνου μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με την Διναμό Ζάγκρεμπ..Εκεί τέλειωσε για μένα, παρά την κατάληξη του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο..Σε εκείνο το σημείο καταστάλαξα πλέον χωρίς καμιά επιφύλαξη ότι δεν είναι ομάδα αυτό που έχει δημιουργήσει μετά από 2 μήνες δουλειάς..Ασύνδετες γραμμές, απόλυτη αναρχία στο γήπεδο και άμυνα αστεία..
Σήμερα περίμενα ότι θα παραιτηθεί..Τελικά δεν έχει τα @@ ούτε γι αυτό..Καληνύχτα μας!!!
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

πιστεύω έτσι όπως παίζουμε.........χωρις πλάνο δλδ κανένας παίχτης δεν φαίνεται,σάλπι,βιερίνια,ιβιτς,βιτόλο,μούσλι....όλοι χάλια δεν νομίζω να είναι τόσο τυχαίο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”