9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
επιτέλους είχε την εκρηκτικότητα που τον χαρακτηρίζει σαν παίχτη
όπως και πολλοί παίχτες ήταν φρέσκοι σήμερα..
Πρέπει να παίζε μαζί με τον μούσλι δύδυμο μπροστά
-
Dimg4
eleos έγραψε:Όσοι τον γιούχαραν ΣΚΑΤΑ στο φαί τους.
Ζώα πρίν μπεί ο παίχτης στην ΕΥΡΩΠΗ να του ρίξεις την ψυχολογία?
Που να πας μπροστά...
Καλά πήγε το λίγο που μπήκε.
50 ηλιθιοι κραζουν παικτη της ομαδας μας ενω παει να μπει στο παιχνιδι... Μπραβο
-
Dimg4
ronaldo έγραψε:επιτέλους είχε την εκρηκτικότητα που τον χαρακτηρίζει σαν παίχτη
Δερμιτζακη πουλα τρελα! 4-4-2 με Βιερινια-Ελ Ζαρ-Γκαρσια-Βιτολο και Σαλπι-Μουσλι μπροστα!!!!!!
- PAOK_NORTH_ARMY
Αυτοί που τον γιουχάρουν στάνταρ εύχονται να μη παίζει και καλά για να έχουν πάτημα. Και αυτό είναι ακόμα πιο ανησυχητικό.
-
Dimg4
Ετσι φιλε, ευχονται να χασει γκολ, να μην παιξει καλα για να εχουν ετοιμο το κραξιμο...
Μιζεροι!
Μιζεροι!
- emeissaspsirizoume4
Μακρυά απ'το γήπεδο όλοι αυτοί.
Τι 20.000 τι 19.943!
Ή ας κρατάνε τις φωνητικές δυνάμεις τους για τους αντιπάλους!!
Τι 20.000 τι 19.943!
Ή ας κρατάνε τις φωνητικές δυνάμεις τους για τους αντιπάλους!!
ρε μαγκες μηπως τον εχετε παρει στο ψιλο και δεν το εχω καταλαβει. ποια φρεσκαδα ειδατε?
δηλαδη εγω που ειδα οτι το παιδι δεν μπορει να περπατησει ημουν σε αλλο γηπεδο?
πιστευω οτι ο καλος σαλπι θα αργησει να εμφανιστει. στην θεση του δεν θα δεχομουν να παω εθνικη σε αυτα τα δυο παιχνιδια. καλυτερα να μεινει εδω και να δουλεψει 10 μερες με τον καρυδα. καλυτερο και για αυτον και για τον ΠΑΟΚ και για την εθνικη.
δηλαδη εγω που ειδα οτι το παιδι δεν μπορει να περπατησει ημουν σε αλλο γηπεδο?
πιστευω οτι ο καλος σαλπι θα αργησει να εμφανιστει. στην θεση του δεν θα δεχομουν να παω εθνικη σε αυτα τα δυο παιχνιδια. καλυτερα να μεινει εδω και να δουλεψει 10 μερες με τον καρυδα. καλυτερο και για αυτον και για τον ΠΑΟΚ και για την εθνικη.
- ΑποστόληςΑ
Είναι ο παίκτης που θεωρώ σαν τον καλύτερο επιθετικό μας. Καλύτερο και από τον τσαλιμάκια Βιερι! Μόλις ξεκαπνίσει λίγο η μηχανή, δεν θα πιάνεται!
Το έχω ξαναγράψει πως με τον παίκτη αυτόν η ομάδα αλλάζει επίπεδο επιθετικά. Ακόμη και αν λόγω καλοκαιρινής κούρασης δεν μπόρεσε να αποδώσει όσα μπορεί, θα φανεί αυτό σε λίγο καιρό!
Θα προτιμούσα μάλιστα να μην παίξει καθόλου στην Ξάνθη και να ξεκινήσει σήμερα το παιχνίδι ξεκούραστος, γιατί η εμπειρία του σε διεθνή παιχνίδια δεν συγκρίνεται με αυτήν του Μαροκινού. Δεν πειράζει!
Τον θέλω με τον Άρη! Πορωμένο και ασυγκράτητο!
Το έχω ξαναγράψει πως με τον παίκτη αυτόν η ομάδα αλλάζει επίπεδο επιθετικά. Ακόμη και αν λόγω καλοκαιρινής κούρασης δεν μπόρεσε να αποδώσει όσα μπορεί, θα φανεί αυτό σε λίγο καιρό!
Θα προτιμούσα μάλιστα να μην παίξει καθόλου στην Ξάνθη και να ξεκινήσει σήμερα το παιχνίδι ξεκούραστος, γιατί η εμπειρία του σε διεθνή παιχνίδια δεν συγκρίνεται με αυτήν του Μαροκινού. Δεν πειράζει!
Τον θέλω με τον Άρη! Πορωμένο και ασυγκράτητο!
μπραβο σαλπι παικταρα ...πολυ καλος στο οσο επαιξε ... ο παιχτης ηθελε ξεκουραση ...
μπραβο σαλπι
μπραβο σαλπι
δεν ειχα πει τπτ κακο για αυτον μεχρι στιγμης αλλα αρχιζει να κουραζει....το θεμα
-
black death
Προτείνω ή να ξεκινάει ως φορ σε ματς που θέλουμε ταχύτητα ή να ξεκινάει ...απ' τον πάγκο, προσπαθώντας να κερδίσει τη θέση του στην 11άδα.
Όπως στο ματς με Ντιναμό.
Όπως στο ματς με Ντιναμό.
Θα παει να παίξει και 2 ματσάκια με την εθνική τωρα και θα μας γυρίσει φρεσκαδούρα πάλι...