Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ο πιο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ παιχτης της ομαδας για μενα σημερα.δεν δειχνει να κατανοει οτι το να δινει ΕΓΚΑΙΡΑ την μπαλα ισως να δημιουργει προϋποθεσεις για κατι καλο για την ομαδα.πολυς ατομισμος,που στην ουσια δεν προσφερει ως τωρα και τπτ στην ομαδα.και τη συμπεριφορα του αυτη,αν και δειχνει να εχει θετικα στοιχεια σαν παιχτης,μπορω να την κρινω απο οσα εχω δει ως τωρα.ειναι ασφαλη τα δειγματα.πρεπει να γινει πιο ομαδικος.
Navi, το έγραψα σε άλλο τόπικ, πρέπει να τον ενσωματώσει στο σύνολο, να του δώσει ρόλο και κυρίως να τον μάθει τι είδους παιχνίδι παίζουμε...θέλει χρόνο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει.
το να δινει,οταν πρεπει,την μπαλα νικολα δεν ξερω,αν μπορει να του το μαθει ...
τί νομιζει,οτι ειναι σκιερ και θα κανει σλαλομ μεχρι να μπει με το τοπι στα ... διχτυα;ημαρτον δλδ!
Ειναι η πρωτη φορα που μου αρεσε!Και μαλιστα ΠΟΛΥ!!!!Αντε,σιγα-σιγα να μπαινει στο κλιμα και αυτος.Ειμαι σιγουρος πως θα ειναι καλυτερος μερα με τη μερα.
εχει τα προσοντα απλα πρεπει να μαθει ποτε πρεπει να κραταει τη μπαλα και για ποσο....anyway,το παιδι ειναι 20 μερες στην ομαδα......οσο περναει ο καιρος ειναι συν για αυτον.....ποσο μαλλον του χρονου με μια καλη προετοιμασια
οσο ειχε τον μπουσαιντι που ειχαν πολυ καλυτερη συννενοηση δεν εκναε ατομιστιες αλλα μετα φανηκε οτι χρειαζεται να δεσει με το συνολο...πολυ καλα στοιχεια ομως σημερα... :ugeek: :ugeek:
Ο σορλεν ητανε χαφ...Κραταγε μπαλα και μοιραζε...Ο ελ ζαρ ειναι εξτρεμ.Δημιουργει φασεις...Αλλη δουλεια ο ενας αλλη ο αλλος.Αλλα ο ζαρ μ'αρεσε πολυ σημερα διοτι εκανε καλες επελασεις και κυνηγησε ολες τις μπαλιες..
Καλά ρε παιδιά δεν μπορεί απλά να χρειάζεται χρόνο για να δέσει στην ομάδα; Δηλαδή έχει τέσσερα χρόνια να παίξει συνεχόμενα, είναι εξτρέμκατεξοχήν τριπλαδόρος-, έπεσε σε μια περίοδο που ακόμα και οι παλιοί δεν έπαιζαν μπάλα, ε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ; Τον θεωρώ ισάξιο του Βιερίνια, εφόσον μπολιαστεί σωστά στην ομάδα πάντα! Και ήταν άτυχος γιατί το δυνατό συρτό σουτ που έκανε πήγαινε καρφί μέσα αλλά κόντραρε. Και ήταν εμφανές στο πρώτο λεπτό, που σακούλιασε τον αντίπαλο, οτι έτρεχε και δεν ήξερε που πρέπει να κοιτάξει για να δώσει σωστά τη μπάλα, με αποτέλεσμα να γίνει το φάουλ. Τέσπα. Υπομονή προτείνω!
Και σε οτι αφορά τον Σορλέν, επιμένω να λέω απο την πρώτη μέρα που πάτησε στην Τούμπα σ εκείνο το ματς (με λιβαδειά νομίζω ή κάποιο ανάλογο λιμό, ίσως θρασύβουλα), οτι ΔΕΝ είναι ούτε ξτρέμ, ούτε καν αριστερό χαφ παλιάς κοπής. Είναι χαφ αριστερά μέσα. Ο σωματότυπος του δεν είναι κατάλληλος για άκρα. Ούτε η τρίπλα ούτε η σέντρα του (ποιά σέντρα άραγε, αφού πάντα πίσω γύρναγε). Είναι άριστος τακτικά, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι σκάκι. Οσο η ομάδα ήταν τραγικά αργή, τη βοηθούσε. Αλλά τώρα, νομίζω πως θα περιοριζόταν σε ρόλο μπακ απ. Τον εκτιμώ πολύ. αλλά δεν τον θεωρώ βασικό στέλεχος της ομάδας που νομίζω πως θα έχουμε το γενάρη.