Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από Bono »

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις αλλαγές στην ομάδα με την απομάκρυνση το σκάουτερ Γιώργο Καραγιάννη. Ο τελευταίος με γραπτή ανακοίνωση περνάει στην αντεπίθεση για όσα κάποιοι του χρεώνουν.
Ο απολυθείς σκάουτερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Καραγιάννης, μετά τα όσα άκουσε διάβασε αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση καταθέτοντας την δική του άποψη για τα όσα του καταμαρτυρούν. Ζητώντας από την ΠΑΕ και τον προπονητή να τον αποκαταστήσουν ηθικά. Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:
"Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μου εμπιστεύτηκαν την θέση του Scouter σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ομάδος.Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και με την δική μου συμβολή πέτυχε η ομάδα να γίνει «εισπρακτική» (είσοδος στους ομίλους), το οποίο στην ιστορία της δεν πέτυχε και εξ’ αιτίας αυτής της πρόκρισης μπορούν και υπόσχονται πληρωμές.
Είμαι λυπημένος γιατί μου στέρησαν το δικαίωμα να χαρώ την επόμενη πρόκριση η οποία είναι εφικτή μετά από την ισοπαλία εναντίον της Brugge.
Όμως δυστυχώς πρέπει να υπερασπιστώ την διαφορετικότητα και την αξιοπιστία της δουλειάς μου.
Για να αποκατασταθεί λοιπόν η αλήθεια πρέπει να σας αναφέρω τα εξής:
Η έκθεσή μου για τον αντίπαλο δεν βασίζεται ούτε σε φανταστικά στοιχεία, ούτε σε υποκειμενικά.
Βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία τα οποία ο κάθε προπονητής έχει στα χέρια του και μπορεί να τα ελέγξει.
Δηλαδή η γραπτή έκθεσή μου συνοδεύεται με οπτικό υλικό.
Άρα αφού ο προπονητής έχει το οπτικό υλικό μπορεί να στηριχθεί 100% στην έκθεση του Scouter ή σε μικρότερο ποσοστό έως το 0% γιατί είναι υποχρεωμένος να τα ελέγξει.
Άρα είναι απαγορευμένο να λέγεται ότι ο παραπληροφορήθηκε ο Προπονητής και να μην διαψεύδεται ούτε από την διοίκηση ούτε από τον Προπονητή.
Απαιτώ την ηθική μου αποκατάσταση γιατί είμαι επαγγελματίας με διαφορετικότητα στην δουλειά μου και με επιτυχίες στο παρελθόν, τις οποίες κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου τις στερήσει ( 2 φορές πρωταθλητής, 2 φορές finalist κυπέλλου,πρόκριση με την ομάδα της ΑΕΛ στο Europa league και πρόκριση με την ομάδα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa league).
Εύχομαι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει μόνο επιτυχίες".

από γκαζέτα.
Τι να πεις τώρα?
Αδικο έχει?
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

καλα μου φαινεται αστειο οτι φταιει ο σκαουτερ για το χ στο Μπριζ...
δηλαδη φταιει και για την ηττα στη Ξανθη;
μηπως χρειαζοταν κανα φοβερο σκαουτινγκ εκει;;;...ημαρτον...

κατα τ' αλλα nikos55 ΑΨΟΓΟΣ
συμφωνω 100%

ας ευχηθουμε λοιπον ολοι μαζι
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Όλοι αυτοί που ελαφρά τη καρδία βγάαζουν γλώσσα όταν τους δίνουμε τα παπούτσια στο χέρι, αμα ήταν στο γαύρο - που κάποιοι απο αυτούς τους όψιμους εγωιστές έχουν υπάρξει-, και τους έκανε ο ημίτρελος κρόκους το ένα χουνέρι πίσω απ τ άλλο και τους απέλυε δίχως λόγο, θα έστηναν και λωκό για να ξαναπροσληφθούν. Κι απο άτομο που του δώσαμε δουλειά και ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, και μετά βγαίνει και λέει οτι χαρη σ αυτόν "μπορούν και υπόσχονται πληρωμές" (άκουσον άκουσον), δεν περιμένω τίποτα καλύτερο. Λοιπόν στο καλό της παναγίας παλικάρι μου, κι ελπίζω οι φήμες που υπήρξαν οτι υπήρχαν άτομα στο τεχνικό τημ που αντιπαθούσαν τον ΠΑΟΚ, κι οχι μόνο, να μην αναφέρονταν σε σένα. Επαγγελματίες του κώλου όλοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τραγικος μεγαλη ιδεα εχει για τον εαυτο του αν μιλουσε με λιγη εστω σεμνοτητα θα κερδιζε καποιες συμπαθειες
....στο καλο και να παρεις και το τσου λου φαντασμενε......
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Bono έγραψε:Το περυσινό σερί με τα απανωτά ψυχοβγαλτικά 1-0,πότε με τον οίστρο του Ιβιτς και πότε με το καλάμι,με τις τάπες ή με ανάλογους τρόπους θα ήταν ουτοπία να πιστεύεις πως θα συνεχιζόταν και φέτος...μιά φορά γίνονται αυτά.
Μα τα ιδια δε γινονταν οταν ο Σαντος ηταν στην ΑΕΚ????Δεν ειναι δυνατον να οφειλεται στην τυχη και μονο το εν λογω σερι......
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Το γκολ με τις τάπες, δεν ήταν ΤΥΧΗ, ήταν ΑΤΥΧΙΑ, γιατί είχε όλες τις προυποθέσεις να πλασάρει κανονικότατα ο Κούτσια (στο ματς με Αστέρα έγινε), κι όμως λόγω άγχους ΚΑΙ ΜΟΝΟ, το έκανε στραβά.
Το γκολ με καλάμι, ήταν του Παπάζογλου, και δεν αποτελεί κωλοφαρδία, γιατί ούτως ή άλλως είχε σουτάρει ο Ζλάταν και η μπάλα επίσης είχε όλες τις προυποθέσεις να καταλήξει στα δίχτυα και δίχως την επέμβαση του Σάκη. Το αν θα συνέβαινε, δεν μπορούμε να το κρίνουμε και άλλωστε είχαμε χάσει αρκετές φάσεις σ εκείνο το ματς, και είχαμε εγκατασταθεί στην αντίπαλη εστία το τελευταίο τέταρτο.
Ο Ιβιτς το τελευταίο γκολ που έβαλε απο μακριά, ήταν πρόπερσι με την Ξάνθη. ΔΕΝ αποτελούν οίστρο και τύχη τα γκολ που μπαίνουν απο κεφαλιά απο το μισό μέτρο, σε όποιο λεπτό κι αν γίνεται αυτό, ούτε τα γκολ με πλασέ απο το ύψος του πέναλτι, ούτε βεβαίως το αρκετά υψηλό ποσοστό χαμένων πέναλτι.
ΝΑΙ η ομάδα ήταν ψυχοβγαλτης, αλλά επουδενί δεν ήταν τυχερή. Ούτε την πεντάρα που έπρεπε να ρίξει στην Καβάλα έριξε, ούτε τη νίκη στην Τρίπολη πήρε, ούτε τη νίκη στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που ο Ζλάταν έχανε τα άχαστα, όπως και σε άλλα ματς. Φτάνει λοιπόν με τη προπαγάνδα των σκουλικιών.
Ήμασταν απλά μια ομάδα τρομερά καλά στημένη, με μηδενική φαντασία και έκρηξη. Απλά πιστεύαμε στη νίκη ως το τελευταίο λεπτό. ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

rainmaker έγραψε: Φτάνει λοιπόν με τη προπαγάνδα των σκουλικιών.
ΤΕΛΟΣ.
Καλά,μάζεψε λίγο τους χαρακτηρισμούς σου και χαλάρωσε γιατί ούτε σε σκουλήκια απευθύνεσαι,ούτε σε υφισταμένους σου.
niks

Δημοσίευση από niks »

διάβασα στα γρήγορα τις τελευταίες 2-3 σελίδες
πολύ καλή επιχειρηματολογία
και από τη μία και από την άλλη δυνατά επιχειρήματα

μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

??? Ποιοί χαρακτηρισμοί ?? Ποιοί υφιστάμενοι?? Έλεος?? Μόνο απο σκουλήκια έχω ακούσει αυτή την προπαγάνδα και απλά θεωρώ πως έχει αρχίσει να μας συνεπαίρνει λίγο..Άλλωστε δεν τα έγραψα συνεχόμενα, η κάθε λέξη είχε τη δική της βάση.Δεν έδωσα καμιά εντολή, απλά με κούρασε το ζήτημα της τύχης μας. Κάπου χάθηκα στη μετάφραση απ οτι φαίνεται γιατί δεν καταλαβαίνω τί λες..
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Τα λόγια του Olivares (thanks paok87), νομίζω ότι πρέπει να διδάσκονται από όλους τους ΠΑΟΚτσήδες πατεράδες στα παιδιά τους. Επίσης καλό θα ήταν να τα διάβάζαν και οι πάραγοντες της ομάδας, τόσο του παρελθόντος, όσο και του παρόντος αλλά και προπαντώς του μέλλοντος.

"

Ο προπονητής βάσει ιεραρχίας είναι η θεμέλια λίθος της ομάδας και η αξία του πρέπει να τον τοποθετεί πάνω από όλους στο τμήμα. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο σε εμάς γιατί από κάτω θα παρεπιδημούν ως συνήθως διάφορα σκυλιά που θα είναι έτοιμα να τον γαβγίσουν στην πρώτη αποτυχία όπως ξέρουμε ιστορικά. Και το φτηνό το κρέας το τρώνε τελικά τα σκυλιά.

"
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Παρα πολύ ενδιαφέρουσες οι παραπομπές σου φιλε paok87, κάθισα και (ξανά)διάβασα αρκετές σελίδες εκείνου του topic, έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δει κανεις πως αλλάζουν ορισμένοι απόψεις, από "άγρυπνοι φρουροί" της διοίκησης και θερμοί υποστηρικτές της τότε φημολογούμενης πρόσληψης Δερμιτζάκη μετατρέπονται σε αμείλικτοι κριτές. Τέλος πάντων, off topic είμαι, απλά θέλω να πω ότι δεν θα πρέπει ένα λάθος να το διορθώσεις με άλλο λάθος, όπως τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Ήμουν κι εγώ ένας από κείνους που είχαν έντονες αμφιβολίες για την πρόσληψη του Παύλου, πολύ πριν γίνει. Αλλα πλέον εδώ και λίγο καιρό είναι προπονητής μας, αφού προλάβαμε ήδη και διώξαμε ήδη έναν άλλο. Οφείλουμε να τον στηρίξουμε, κάνοντας μεν κριτική, αλλα χωρίς κραυγές, ειρωνείες και παροξυσμούς. Γιατί τείνουμε πάντα να είμαστε βιαστικοί και αυτοκαταστροφικοί? Ψυχραιμία, ας δώσουμε τη δυνατότητα στην ομάδα συνολικά να ανασάνει, όχι να την πνίξουμε ακόμη περισσότερο. Η ομάδα για να πετύχει, οι παίχτες για να πετύχουν, χρειάζονται καλο κλίμα, να αισθάνονται καλά, να γουστάρουν εκεί που παίζουν και να το απολαμβάνουν. Ναι, φυσικά εννοείται με σωστό σύστημα, προπόνηση, τακτική και τα λοιπά, αλλα χρειάζονται και ανάλογη ψυχολογία. Ούτε χάιδεμα, αλλα ούτε κρέμασμα. Είναι γεγονός ότι (και πάλι) γίνανε λάθη σχεδιασμού από τη διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι, αλλα τώρα είμαστε μέσα στη μάχη και πρέπει να πολεμήσουμε. Ας στηρίξουμε αυτήν την ομάδα, γιατί το αξίζει και μπορεί να πετύχει. Πραγματικά όσοι είναι στραβωμένοι, ας μη πάνε παρακαλώ στο γήπεδο, αν είναι μονο για να βγάλουν γκρίνια και αρνητική ενέργεια. Καλά είναι και μονο 15 χιλιάδες που θα πάνε να βοηθήσουν. Αγάπη και στήριξη χρειάζεται η οικογένεια μας, όταν περνα κρίση.

Να ρωτήσω άλλη μια φορα, γιατί σε άλλο topic δεν πήρα απάντηση, γιατί ο Ολιβάρες δεν συνεχίζει να κάνει σχολιασμούς παιχνιδιών? Η παρουσία του σε αυτό το site είναι άκρως αναγκαία!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αγαπάμε και στηρίζουμε ΠΑΟΚ!
Ό εστι μεθερμηνευόμενον, ότι στηρίζουμε την Διοίκηση και τον Δερμιτζάκη!
Δεν συμφωνώ με όσους επιτίθενται εναντίον του προπονητή. Λάθη κάνει, αλλά βρέστε μου ένα άτομο στον πλανήτη που δεν κάνει. Η ομαδα είναι η ίδια με πέρυσι, με κάποιες βελτιωτικές προσθήκες, όπως ο Mπουσαΐντι, ο Σάλπι και ο El Zahr, αλλά και με μία απώλεια, αυτή του Sorlin.
Την έλλειψη αυτοματισμών και την κακή ανάπτυξη δεν θεωρώ σωστό να την επιρρίψω μόνο στον προπονητή, όταν οι ίδιοι παίκτες, πέρυσι, έπαιζαν πιο σωστά. Το ίδιο ισχύει και για την άμυνα.
Είμαστε όμως ακόμη στην αρχή και είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ας μην ξεχνούμε όμως ότι και πέρυσι στην Ξάνθη, παραλίγο να δεχθούμε γκολ σε 2-3 επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν οι Ξανθιώτες στο πρώτο μέρος. Η διαφορά είναι ότι πέρυσι είχαμε ήδη σκοράρει και η ψυχολογία ήταν με το μέρος μας. Αλλά αυτό αφορούσε τον δεύτερο γύρο, όπου η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Στον πρώτο είμασταν το ίδιο μίζεροι και είχαμε την ίδια κακή ανάπτυξη όπως τώρα. Έχουμε δεχθεί περισσότερα γκολ στην Τούμπα, αυτό είναι αλήθεια. Με εξαίρεση όμως τον Πανσερραϊκό, ο Βόλος από τον οποίο δεχθήκαμε γκολ έρριξε τρία στην ΑΕΚ. Κι αν τον αφήσει ο διαιτητής θα σκοράρει και στο τηγάνι. Μην τα βλέπουμε όλα άσπρο ή μαύρο.
Ας ευχηθούμε να πάμε καλά σήμερα και όλα θα γίνουν καλύτερα στη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Λοιπόν...Η σημερινή εμφάνιση και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας, μου έδωσε κάποια συμπεράσματα...

Η προσοχή στην άμυνα, κοντά οι γραμμές και το γνωστό "παμε πρωτα για το μηδεν" φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στη ομαδα ,η οποια χτιστηκε εδώ και 2 χρόνια με ακριβως αυτο το πλάνο και εμψυχο ρόστερ...

Μπορεί σαν απόδοση να υστερούσε λίγο απο τα high στανταρ που ειδαμε επι Σαντος, αλλά ηταν μια εμφανιση προς σε αυτη τη κατευθυνση και μαλιστα που απέδωσε ως ενα πολυ καλό σημείο...

Αυτο πρέπει να μας λέει ενα πράγμα: Οτι οι "τρικυμίες" και το αναρχο ποδοσφαιρο που είδαμε στα προηγούμενα ματς οφείλονται κυρίως στην διαφορετικη φιλοσοφία που ήθελε να περάσει ο προπονητης και όχι στο οτι ο ιδιος ειναι αμπαλος ή δεν μπορει να επιβληθει και ξερω γω...Αυτο που μαλλιασε η γλωσσα μου να το λέω: "Μην περιμενετε να δείτε το ποδοσφαιρο Σαντος- ισως ο Δερμιτζακης να θελει να εφαρμόσει την δικη του φιλοσοφία, κατι που φυσικα θελει χρόνο για να διδαχθει"

Σήμερα ομως ακολουθήθηκε η περσινη τακτική και φαίνεται οτι αποδιδει καλά ακόμα...Η ομάδα ούτε εχει αρχίσει να "αποσυντιθεται" όπως λέτε μερικοί, ουτε ο προπονητης είναι αμπαλος και "δεν το χει"... Ειναι απλα θέμα τακτικής και φιλοσοφίας...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Maximus έγραψε:Λοιπόν...Η σημερινή εμφάνιση και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας, μου έδωσε κάποια συμπεράσματα...

Η προσοχή στην άμυνα, κοντά οι γραμμές και το γνωστό "παμε πρωτα για το μηδεν" φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στη ομαδα ,η οποια χτιστηκε εδώ και 2 χρόνια με ακριβως αυτο το πλάνο και εμψυχο ρόστερ...
Δυστυχώς, αποδεικνύεται αυτό που φοβόμασταν.... ότι αυτή η ομάδα, που χτίστηκε από τον πορτογάλο, είναι πολύ δύσκολο να παίξει άλλο στυλ ποδοσφαίρου...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το ίδιο είδα κι εγώ Μάξιμε, απλά αναρωτιέμαι μήπως ισχύει μόνο για Ευρώπη.
:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”