Κοίτα, δεν διαφωνω με αυτο που λες για τους παίχτες...ioanmits έγραψε: Μάξιμε χρειάζεσαι προπονητή μεγάλης αξίας για να νικήσεις Βόλο και Ξάνθη;;; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Και για μένα το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης πάει στους παίκτες... παρουσιάζουν έναν ωχαδερφισμό και έλλειψη διάθεσης του στυλ: παίξαμε καλά στην Ευρώπη, ολοκληρώθηκε ο στόχος της ομάδας μπάινοντας στους ομίλους, τέλος η χρονιά για εμάς.... αυτό μου δείχουν εμένα πάντως....
-Μια μπαλαρινα

- ενας αλλος ενώ του ελεγε ο Χαβος να τρεξει, αυτος σφυριζε αδιαφορα και τον εγραφε στα π@παρια του!
Δεν λεω οτι ντε και καλά ισχυουν (δεν το ξερω εγω προσωπικα) αλλα ακουγεται ότι υπαρχει αυτο το κλιμα στην ομαδα... Ολο αυτο το σκηνικο επιβεβαιωνει αυτο που λες, οτι οι παιχτες παρουσιάζουν έναν ωχαδερφισμό και έλλειψη διάθεσης...
...Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μια ομάδα, αν θελει να λεγεται έτσι, πρεπει να εχει μια ιεραρχια και εναν αλληλοσεβασμο... Αν υπαρχει αυτη η κατασταση στην ομαδα, τοτε φταίει το κεφάλι που δεν μπορει να επιβληθεί και όχι τα τελευταια κομματια του παζλ που είναι οι παιχτες...(Διοικηση-Προπονητης-παιχτες)
Μπα...Ενα Χ με τους Κροατες παλευεται, αλλα ενα Χ (μην πω 2) με τον Ρούλη...Kolokotronis_4 έγραψε:Θα δούμε πως θα πάει τώρα με τους Κροάτες. Το ματς είναι τελικός.
Οποιαδήποτε αποτέλεσμα εκτός από νίκη, θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του.