MΠΡΑΒΟ...8emis4 έγραψε:1. Καταλάβετε ορισμένοι επιτέλους ότι ο Santos έχει φύγει (οικειοθελώς) από την ομάδα, δεν τον διώξαμε, έφυγε, τελειωσε, τέλος, έλεος, μη μας πρήζετε άλλο τα @@!!
2. Σεβαστείτε το θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ, κάνετε κριτική, αλλα μη ξεφτιλίζετε ένα παλληκάρι Παοκτσακι, που κοιμάται και ξυπνάει με τον ΠΑΟΚ. Εάν δεν κάνει ή δεν μπορεί, θα φύγει από μονος του, γιατί έχει αξιοπρέπεια και δεν ήρθε να αράξει στην καρεκλα. Το πιστεύει ακόμη και προσπαθεί, σεβαστείτε τουλάχιστον την προσπάθεια, εάν δεν σας αρέσει, πείτε το όμορφα, μη ξεφτιλίζετε τον προπονητή του ΠΑΟΚ! Προσωπικά είχα εκφράσει τις αμφιβολίες μου πριν έρθει, αλλα τώρα είναι εδώ, πολεμάει, ας σεβαστούμε την προσπάθεια.
3. Η ομάδα είναι κλαταρισμένη, είναι προφανές. Ποιος φταίει δεν ξέρω, ας τα βρούνε, οικογένεια είναι, ας μαλώσουν, ας πλακωθούνε, δε με νοιάζει. Κι αν είναι να παρθούν κεφαλια, ας γίνει!
4. Αυτόν τον (τουλάχιστον) γραφικό Μίνo, θα τον τρώμε στη μάπα για πολλά χρονια ακόμη? Αηδία...
5. Αγαπήστε την ομάδα...
Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Oποιο ειναι ΠΑΟΚτσακι δεν σημαίνει οτι μπορεί να έχει και θέση στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Κύριε πρόεδρε ελπίζω να το καταλάβεις κάποτε αυτό.
Μου αρέσει το φιλότιμο και οι ελληνες νεαροι παίκτες αλλα αυτοί που κάνουν πρακτική στην ομάδα μας 2 χρόνια τωρα δεν ειναι ούτε θα γίνουν ποτέ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές επιπέδου.
Χωρίς προπονητή που πάμε ρε παιδιά.
Μου αρέσει το φιλότιμο και οι ελληνες νεαροι παίκτες αλλα αυτοί που κάνουν πρακτική στην ομάδα μας 2 χρόνια τωρα δεν ειναι ούτε θα γίνουν ποτέ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές επιπέδου.
Χωρίς προπονητή που πάμε ρε παιδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Κυρ 26 Σεπ 2010, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ με κεφαλαία
Λόγος: ΠΑΟΚ με κεφαλαία
Αδερφε ο Διαμαντιδης του βαζελου ξερεις τι ομαδα ειναι? Ο Μπασινας?
Νοιαζει κανεναν που ειναι ΠΑΟΚΙΑ???? οχι!!! Τους νοιαζει που δινουν (η εδωσαν) το παραπανω στην ομαδα τους... Αυτο με το οπαδιλικι πρεπει να τελειωνει. Μπορω να εχω μια εντεκαδα που να μην ειναι οπαδοι του ΠΑΟΚ αλλα να σκιζονται για τη φανελα και να φερνουν επιτυχιες????
Νοιαζει κανεναν που ειναι ΠΑΟΚΙΑ???? οχι!!! Τους νοιαζει που δινουν (η εδωσαν) το παραπανω στην ομαδα τους... Αυτο με το οπαδιλικι πρεπει να τελειωνει. Μπορω να εχω μια εντεκαδα που να μην ειναι οπαδοι του ΠΑΟΚ αλλα να σκιζονται για τη φανελα και να φερνουν επιτυχιες????
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Η διαιτησία του κατσαπλιά από τη Ρόδο πως σας φάνηκε? ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΗ?
Σε αυτά τα παιχνίδια οι λεπτομέρειες δεν κάνουν τη διαφορά? έτσι δεν λέτε?
ήταν πανηνταρίσιος ο λακές των χοντρών?
- sourmenetes
- Moderator
50-50 οπως ειπε και ο προεδρος της superligdas...Το καθαρο γκολακι που ακυρωσε χθες στον αστερα ειναι στο 50-50.
Οπως και το πεναλντακι σημερα της ξανθουλας και τα 2 ανυπαρκτα οφσαιντ του ΠΑΟΚ ειναι στο 50-50...
Ασε γιατι οσο μιρλιαζουμε με την ομαδα που ειχε να δειξει κατι στο πρωτο ημιχρονο αλλο τοσο τρελαινομαι οταν βλαπω ολα αυτα...
Οπως και το πεναλντακι σημερα της ξανθουλας και τα 2 ανυπαρκτα οφσαιντ του ΠΑΟΚ ειναι στο 50-50...
Ασε γιατι οσο μιρλιαζουμε με την ομαδα που ειχε να δειξει κατι στο πρωτο ημιχρονο αλλο τοσο τρελαινομαι οταν βλαπω ολα αυτα...
+όσα θες αδερφέ. Το πιο ωραίο ποστ που διάβασα σήμερα. Όλοι είμαστε μέσα στην πίκρα από τις εμφανίσεις της ομάδας και μπορεί να γράψουμε πράγματα που ίσως να μετανιώσουμε. Ας βρούν οι διοικούντες μαζί με το τεχνικό τιμ, τις αιτίες γι αυτό το χάλι που συνεχίζει να παρουσιάζει η ομάδα από την Τρίπολη και μετά. Εμείς τη δουλειά μας στην κερκίδα την Πέμπτη και την Κυριακή.8emis4 έγραψε:1. Καταλάβετε ορισμένοι επιτέλους ότι ο Santos έχει φύγει (οικειοθελώς) από την ομάδα, δεν τον διώξαμε, έφυγε, τελειωσε, τέλος, έλεος, μη μας πρήζετε άλλο τα @@!!
2. Σεβαστείτε το θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ, κάνετε κριτική, αλλα μη ξεφτιλίζετε ένα παλληκάρι Παοκτσακι, που κοιμάται και ξυπνάει με τον ΠΑΟΚ. Εάν δεν κάνει ή δεν μπορεί, θα φύγει από μονος του, γιατί έχει αξιοπρέπεια και δεν ήρθε να αράξει στην καρεκλα. Το πιστεύει ακόμη και προσπαθεί, σεβαστείτε τουλάχιστον την προσπάθεια, εάν δεν σας αρέσει, πείτε το όμορφα, μη ξεφτιλίζετε τον προπονητή του ΠΑΟΚ! Προσωπικά είχα εκφράσει τις αμφιβολίες μου πριν έρθει, αλλα τώρα είναι εδώ, πολεμάει, ας σεβαστούμε την προσπάθεια.
3. Η ομάδα είναι κλαταρισμένη, είναι προφανές. Ποιος φταίει δεν ξέρω, ας τα βρούνε, οικογένεια είναι, ας μαλώσουν, ας πλακωθούνε, δε με νοιάζει. Κι αν είναι να παρθούν κεφαλια, ας γίνει!
4. Αυτόν τον (τουλάχιστον) γραφικό Μίνo, θα τον τρώμε στη μάπα για πολλά χρονια ακόμη? Αηδία...
5. Αγαπήστε την ομάδα...
Μη την γαμάτε τη χρονιά...
είπαμε να γουστάρουμε Ευρώπη αλλά και το πρωτάθλημα να παίζουμε και λίγο μπαλίτσα....
είπαμε να γουστάρουμε Ευρώπη αλλά και το πρωτάθλημα να παίζουμε και λίγο μπαλίτσα....
Σίγουρα υπάρχει καθαρό πέναλτι στον Ελ Ζαρ στο 55'. Και με 35-40 λεπτά να απομένουν και με καλύτερη ψυχολογία από ενδεχόμενη ισοφάριση ίσως να παίρναμε και τη νίκη. Αυτή είναι όμως και η μοναδικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εσένα στην κακή σου μέρα σου δίνουν και μια από πάνω να πέσεις στο γκρεμό. Ενώ αν ήταν ομάδα του ποκ θα πήγαινε στην άσπρη βούλα με τις μπάντες. Δεν θέλω να δικαιολογήσω την εμφάνισή μας και ειδικά της επανάληψης αλλά να τονίσω τη διαφορά αντιμετώπισης από τους κόρακες. Εσύ δεν παίρνεις καθαρές περιπτώσεις εν αντιθέσει με τους αιώνια χαιδεμένους του ποκ που και χειρότεροι απο εμάς σήμερα να είναι, στην 1η βουτιά κάτι θα εφεύρει ο κόρακας με το μυαλό του και τσουπ, 3 πονταλάκια!!! Όχι ότι δεν το ξέραμε, απλώς το είδαμε ακόμα μια φορά σήμερα.Kolokotronis_4 έγραψε:Η διαιτησία του κατσαπλιά από τη Ρόδο πως σας φάνηκε? ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΗ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elessar την Δευ 27 Σεπ 2010, 00:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κώδικας: Επιλογή όλων
Τέλος, κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να σταλεί το βίντεο της φάσης με το μπουκάλι στον αθλητικό δικαστή με μια επιστολή που θα ζητά την a psoteriori τιμωρία του Πόι για δυσφήμιση του αθλήματος. Ούτε καν το ακούμπησε. Έχω σιχαθεί πια να βλέπω τον κάθε τσόγλανο να προσπαθεί να πάρει σώνει και ντε το Όσκαρ σε μια κακή ταινί αόπως ήταν ο σημερινός ΠΑΟΚ. Κακώς το μπουκάλι, την καμπάνα μας θα τη φάμε αλλά και ο απόφοιτος της δραματικής του Κουν κάτι πρέπει να πάθει μπας και βάλουνε μυαλό όλοι τους.....

ετσι ειναι...tsapgeo έγραψε:MΠΡΑΒΟ...8emis4 έγραψε:1. Καταλάβετε ορισμένοι επιτέλους ότι ο Santos έχει φύγει (οικειοθελώς) από την ομάδα, δεν τον διώξαμε, έφυγε, τελειωσε, τέλος, έλεος, μη μας πρήζετε άλλο τα @@!!
5. Αγαπήστε την ομάδα...
- GREATANASTASIOS
o MPAGEBITS ΠΑΡΑΙΤΗΘΚΕ ΤΟ παιδι δεν φταει για τα λαθη τηε διοικησης
Πολυ καθαρο μυαλο σε δυσκολες ωρες ο φιλοςD.A.A.T. έγραψε:ετσι ειναι...tsapgeo έγραψε:MΠΡΑΒΟ...8emis4 έγραψε:1. Καταλάβετε ορισμένοι επιτέλους ότι ο Santos έχει φύγει (οικειοθελώς) από την ομάδα, δεν τον διώξαμε, έφυγε, τελειωσε, τέλος, έλεος, μη μας πρήζετε άλλο τα @@!!
5. Αγαπήστε την ομάδα...
tsapgeo έγραψε:MΠΡΑΒΟ...8emis4 έγραψε:1. Καταλάβετε ορισμένοι επιτέλους ότι ο Santos έχει φύγει (οικειοθελώς) από την ομάδα, δεν τον διώξαμε, έφυγε, τελειωσε, τέλος, έλεος, μη μας πρήζετε άλλο τα @@!!
5. Αγαπήστε την ομάδα...
Tι μπράβο ρε παιδια. Στα 3 τελευταία εχεις δικιο. Τα άλλα έχω βαρεθεί να τα ακούω απο τους γραφικούς επαγγελματίες δημοσιογράφους - ρεπόρτερ που ζούνε για να πουλάνε παπα. Αλλα αυτά τα παράσιτα καποιοι τα προσέχουν κιολας , δωματιακια στην τουμπα - ταμπελίτσες - φαί - εισητηρια , αισχος . ΠΟΙΟΝ προπονητη του ΠΑΟΚ - ο βάζω μέσα 10 μέσους να χτυπιούνται μεταξύ τους? Ελεος πρεπει να έχους σπουδάσει για να καταλάβεις οτι στην ομάδα δεν υπάρχει αγωνιστική ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ? Και ένα παιδάκι δεν μπορει να την επιβάλει. Το Α και το Ω σε ομάδες με τέτοιο μπάτζετ είναι ο προπονητής.
- Maximus
Re: Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-0
Εγώ κράζω ολους οσους πηγαν στην Ξάνθη διότι δεν είναι μονος αυτος ο ανεγκεφαλος που πεταξε το μπουκαλι, αλλά γιατι ηταν αλλοι 10-20 που πεταξαν και ξηλωσαν καθισματα (τους ξεχασατε αυτους επειδη τα καθισματα δεν βρηκαν κανενα κεφαλι;), οπως επίσης και τους αλλους χιλιους -πόσοι ηταν- που δεν επιασαν απο τον γιακα αυτους τους 10-20 ανεγκεφαλους και να τους πεταξουν εξω απο την κερκιδα!dj_timo έγραψε: Ενταξει χαλαρωστε με την ειρωνεια. Ενας μπουφος η 20-30 δεν εκφραζουν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαο του ΠΑΟΚ. Κραξτε προσωπα οχι λαο
Έτσι είναι κύριοι... Η αδιαφορία και η ανοχή σε τετοια πραγματα σε καθιστα πολλες φορες συνένοχο... Αν ο λαός του ΠΑΟΚ ήταν τεράστιος, θα ειχε αποβάλλει ηδη τετοια άτομα απο τις ταξεις του...
Αλλά το συνθημα "ΠΑΟΚ , εκδρομες, ναρκωτικά, ετσι μαθαμε απο παιδια" το λέμε και καμαρώνουμε! Τοσο ηλιθιοι ειμαστε! Δεν ντρεπομαστε λεω γω... Αν ειναι δυνατον! Να λεμε για ναρκωτικά "οτι ετσι μαθαμε απο παιδια¨και να καμαρωνουμε για μια αρρωστια με την οποια ολοι χασαμε φιλους και αδελφους...
Τραγικο "τεραστιε" λαέ...
Re: Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-0
Maximus έγραψε:
Εγώ κράζω ολους οσους πηγαν στην Ξάνθη διότι δεν είναι μονος αυτος ο ανεγκεφαλος που πεταξε το μπουκαλι, αλλά γιατι ηταν αλλοι 10-20 που πεταξαν και ξηλωσαν καθισματα (τους ξεχασατε αυτους επειδη τα καθισματα δεν βρηκαν κανενα κεφαλι;), οπως επίσης και τους αλλους χιλιους -πόσοι ηταν- που δεν επιασαν απο τον γιακα αυτους τους 10-20 ανεγκεφαλους και να τους πεταξουν εξω απο την κερκιδα!
Έτσι είναι κύριοι... Η αδιαφορία και η ανοχή σε τετοια πραγματα σε καθιστα πολλες φορες συνένοχο... Αν ο λαός του ΠΑΟΚ ήταν τεράστιος, θα ειχε αποβάλλει ηδη τετοια άτομα απο τις ταξεις του...
Αλλά το συνθημα "ΠΑΟΚ , εκδρομες, ναρκωτικά, ετσι μαθαμε απο παιδια" το λέμε και καμαρώνουμε! Τοσο ηλιθιοι ειμαστε! Δεν ντρεπομαστε λεω γω... Αν ειναι δυνατον! Να λεμε για ναρκωτικά "οτι ετσι μαθαμε απο παιδια¨και να καμαρωνουμε για μια αρρωστια με την οποια ολοι χασαμε φιλους και αδελφους...
Τραγικο "τεραστιε" λαέ...
Πρόσεχε Μάξιμε...θα χαρακτηριστείς γραφικός ... δήθεν ΠΑΟΚτσης και ...οπαδικά λίγος !!!!