Γιώργος Μίνος

Re: Γιώργος Μίνος

Δημοσίευσηαπό free4 » Τετ 11 Αύγ 2010, 11:23

Την κρατούσα τόσον καιρό, αλλά δεν κρατήθηκα τελικά!!! :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Γιώργος Μίνος

Δημοσίευσηαπό plato6 » Τετ 11 Αύγ 2010, 11:26

χαχαχαχαχαχα :opaokara: :opaokara: θεϊκή φωτογραφία. :opaokara: :opaokara:
http://paokepanomi.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
plato6
 
Δημοσιεύσεις: 896
Εγγραφή: Τρί 15 Απρ 2008, 08:34

Re: Γιώργος Μίνος

Δημοσίευσηαπό free4 » Σάβ 25 Σεπ 2010, 03:15

“Πληρώνει” τα λάθη του Μπερέτα

Η αλήθεια είναι μία: Η υπερπροσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος της ευρωπαϊκής καταξίωσης και η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η κακή προετοιμασία πριν από αυτά τα παιχνίδια και όλα όσα σημειώθηκαν το καλοκαίρι είχαν σαν αποτέλεσμα αυτή την εικόνα που βλέπουμε τώρα στον ΠΑΟΚ.

Έλλειψη ψυχικής ηρεμίας, καθαρού μυαλού και φρεσκάδας. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που φαίνεται να μην έχει ο ΠΑΟΚ. Κι όλα αυτά προέρχονται από την κατάθεση όσων δυνάμεων είχαν απομείνει στους παίκτες μετά από μία ομολογουμένως κακή προετοιμασία επί ημερών Μπερέτα.

Οι βάσεις για την αλλαγή μπήκαν αργότερα, με τον ερχομό, φυσικά, του Παύλου Δερμιτζάκη. Οι παίκτες πέτυχαν έναν άθλο που ήταν η πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα, όπως η Φενερμπαχτσέ, που φέρνει και τα κατάλληλα έσοδα-οξυγόνο για τον δικέφαλο του βορρά.

Έτσι, δεν γίνεται τώρα κανείς να καταφερθεί κατά των ποδοσφαιριστών μετά από τέτοια απόδοση κόντρα σε Άγιαξ και Φενερμπαχτσέ (που έχει και τριπλάσιο μπάτζετ). Απλά, οι παίκτες δείχνουν να έχουν εξαντληθεί… Οι έξτρα προετοιμασίες που γίνονται εδώ και κάποιες εβδομάδες στον ΠΑΟΚ θα βοηθήσουν να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και μέσα από τα επόμενα παιχνίδια θα φανεί το έργο του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Οι μεγάλες ομάδες πάντα κόντρα στους “μικρούς” τα βρίσκουν “σκούρα”, όταν δεν υπάρχει και καθαρό μυαλό. Τέτοιου είδους “ζημιές” γίνονται, βλέπε Τρίπολη, βλέπε Καβάλα, βλέπε.. Ολυμπιακός Βόλου. Θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Το θέμα είναι, όμως, ότι το νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι και ο χρόνος θα κυλά προς όφελος της ομάδας. Φυσικά όλα αυτά είναι στα “λόγια” γιατί στην πράξη θα δούμε τι θα συμβεί. Θα αποδειχθεί εάν όντως το αίτιο είναι αυτό, δηλαδή η κούραση και η φρεσκάδα, ή αν αλλού κρύβονται τα αίτια και προέρχονται από τους ίδιους τους ποδσφαιριστές.

Όσο για τα χθεσινά φαινόμενα, ο κόσμος έχει δίκιο γιατί όποιος φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι είναι βαριά, αφού οι οπαδοί του δικεφάλου θέλουν διακρίσεις και κάνουν όνειρα για την ελληνική αλλά κυρίως την ευρωπαϊκή καταξίωση του δικεφάλου. Θα πρέπει, ωστόσο, να έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους ότι και οι παίκτες δεν είναι… Σούπερμαν.

Να μην ξεχνάμε, επίσης, πως επί Σάντος τα λάθη που όντως έγιναν και χτες, ήταν κατά πολύ περισσότερα, αλλά τότε δεν του στοίχιζαν. Είναι και θέμα τύχης…

Για τον Σαλπιγγίδη, τέλος, νομίζω πως όλοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια του να προσφέρει και για αυτό το λόγο χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο όταν γινόταν αλλαγή. Από κει και μετά δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά, που πάντα σε κάθε ομάδα υπάρχουν.

http://minos.blogs.sportnet.gr/archives/75
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Δημοσιογράφοι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες