Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
αντε βαλτε κανενα κειμενακι προεπισκοπηση του αγωνα με τους ακανεδες οπως κανουμε σε ολα τα παιχνιδια...να μπαινουμε στο κλιμα λαιμαι... :ugeek:
Επόμενος αγώνας το φιλικό με Πανθρακικό παίδες αντί του Αστέρα που υπάρχει στην κεντρική.
- emeissaspsirizoume4
Δυνατό το καινούριο μουσικό κομμάτι του Zorro που υπάρχει στην κεντρική του paokmania...
- PaOkArAsIrAkLiO
Παιδια δεν ξερω τι μπορειτε να κανετε για τις διαφημισεις στην κεντρικη σελιδα αλλα οφειλω να το αναφερω.Υπαρχουν φορες που μπαινω και βλεπω "Εισαι Παναθηναικος; Διαβασε ολα τα νεα της ομαδας εδω" ή "Ολος ο Θρυλος ειναι εδω".Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλους αλλα εγω το ειδα και ενοχληθηκα.
- Μπαρκαρούτσος
Έχω την εντύπωση ότι αυτές οι διαφημίσεις για τις οποίες κάποια αδέρφια διαμαρτύρονται, μπαίνουν αυτόματα και είναι ίδιες για κάθε site σχετικό με αθλητικά. Πχ και στο arismania ή στο gavromania (υπάρχουν?) τα ίδια θα έβλεπε κανείς.. Διορθώστε με αν λανθάνω.
Η διαφημηση του υποψηφιου προσοτσανης μπορει καποιος να μου πει πως μπηκε στη κεντρικη? ειναι δυνατον να μπει η πολιτικη σε αυτο το site? μηπως ειναι ΠΑΟΚτσης ο υποψηφιος αν ναι να στηριχτει.
Αν εχει καποιος εξηγηση ας μου απαντησει.
Αν εχει καποιος εξηγηση ας μου απαντησει.
These ads come automaticallyαυτές οι διαφημίσεις μπαίνουν αυτόματα ...
Diese Anzeigen kommen automatisch
Ces annonces sont automatiquement
Estos anuncios se encienda automáticamente
Questi annunci vengono automaticamente
这些广告来自动

- ΑποστόληςΑ
Όσοι πολιτικοί θέλουν να υφαρπάσουν την ψήφο των ΠΑΟΚτσήδων οφείλουν να έχουν αποδείξει πρώτα, στην πράξη, το ότι είναι "αδέλφια" και να μην το θυμούνται μόνο παραμονές εκλογών.
Το ξέρω ότι οι διαφημίσεις έρχονται από μόνες τους, αλλά (για τυχούσα μελλοντική περίπτωση) θεωρώ ότι καλό θα ήταν το paokmania να απέχει από την στήριξη πολιτικάντηδων.
Το ξέρω ότι οι διαφημίσεις έρχονται από μόνες τους, αλλά (για τυχούσα μελλοντική περίπτωση) θεωρώ ότι καλό θα ήταν το paokmania να απέχει από την στήριξη πολιτικάντηδων.
Συμφωνώ 100% με το κείμενου απο doctor στην κεντρική σελίδα. Η ΑΕΚ στη δεδομένη στιγμή πράττει σωστά καθώς έχει αδικηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Και ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι στο ίδιο τσουβάλι με τους 2 βρικόλακες. Καμία σχέση όμως.
Νομίζω ότι ο Μoican4 ήταν άδικος και επιθετικός απέναντι σε μια ομάδα που την τελευταία αγωνιστική της έκλεψαν 3 πέναλτυ. Αν αυτό γινόταν σε εμάς το πιθανότερο θα ήταν η διάσπαση της Ελλάδας.
Καλά κάνει ο Αδαμίδης και φωνάζει . Πολύ καλά κάνει κ μακάρι να δικαιωθεί γιατί τότε θα έχει δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις για να βρεις το δίκιο σου
Νομίζω ότι ο Μoican4 ήταν άδικος και επιθετικός απέναντι σε μια ομάδα που την τελευταία αγωνιστική της έκλεψαν 3 πέναλτυ. Αν αυτό γινόταν σε εμάς το πιθανότερο θα ήταν η διάσπαση της Ελλάδας.
Καλά κάνει ο Αδαμίδης και φωνάζει . Πολύ καλά κάνει κ μακάρι να δικαιωθεί γιατί τότε θα έχει δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις για να βρεις το δίκιο σου
Το κείμενο "Ο αγώνας συνεχίζεται: Λευτεριά στ΄ αδέρφια μας!" προτείνω να παραμείνει για καιρό στα επίκαιρα άρθρα!
χμ........cronos έγραψε:ΖΟΡΟΟΟΟΟ!!!!!!!!
Περιμενουμε το βιντεακι!!!!!!