Ότι να 'ναι!!!!!
- paok nafplio
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
ΑΑ ξεχασα να σου οτι το γατακι εκτος απο φουρνος ειναι κ κλιματιστικο!!κατσε να πει το ανεκδοτο κ θα καταλαβεις!!!
Αν η κοπέλα που πριν λίγο καιρό είχε κοιμηθεί μαζί μου και είχαμε γίνει και παγκόσμιο θέαμα, αναφερόταν δημόσια σε κάποιον γνωστό της ως θεό, και αυτός της έλεγε κολακευτηκά λόγια, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γινότανPaokintepo έγραψε:α ρε γκικα θεε
Εσύ πάλι, ακόμα να το σχολιάσεις!!! Τι άντρας ναυπλιωτάκι!!!
Τι;;;;Paokintepo έγραψε:γκικα τι δωρο εκανε ο μπομπι μαρλει στην γυναικα του του α.βαλεντινου??
- Paokintepo
παοκακι??αυτος ο ναυπλιο ειναι ο γελοιος του οτι να ναι!!το παιζει σοβαρος αλλα μονο τετοιος δεν ειναι!!μην τον βλεπεις ετσι παρτον στον χαβαλε με την μια!
ναι το χω αυτο ειμαι και απο αυτο !!!δηλαδη πειτε μου κατι που δεν ειμαι!!!!ολα τα χω!!!(ναυπλιο προσεξε τι θα πεταξεις)

ναι το χω αυτο ειμαι και απο αυτο !!!δηλαδη πειτε μου κατι που δεν ειμαι!!!!ολα τα χω!!!(ναυπλιο προσεξε τι θα πεταξεις)
- paok nafplio
Tι να σχολιασω οτι σε λεει το γατακι θεο?????gika έγραψε:Αν η κοπέλα που πριν λίγο καιρό είχε κοιμηθεί μαζί μου και είχαμε γίνει και παγκόσμιο θέαμα, αναφερόταν δημόσια σε κάποιον γνωστό της ως θεό, και αυτός της έλεγε κολακευτηκά λόγια, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γινότανPaokintepo έγραψε:α ρε γκικα θεε...
- Paokintepo
gika έγραψε:Τι;;;;Paokintepo έγραψε:γκικα τι δωρο εκανε ο μπομπι μαρλει στην γυναικα του του α.βαλεντινου??
ενα τριανταφυλλο!!!!!!αχαχαχαχαχ
το πιασαμε ο πιασαμε???φευγω να αποφυγω την χολη του ναυπλιωτη!!!
Μη μου το θύγεται το γατάκι κι αρχίσει και βγάζει νύχια...Paokintepo έγραψε:ρε τζινκγκομπαλομπα κατσε καλα!!!πλακα κανουμε και εσυ ιδιως το ξες πολυ καλα οτι κανω πλακα και μονο ψωνιο δεν ειμαι οπως και ο γκικα!μουσιτσα αμεσως να με πεις ψωναραpaok nafplio έγραψε:
Το παοκι-ντεπό είναι το λεγόμενο γκαντεμογατο!!την έχει ψωνίσει την έχει δει λίγο ωραία κάτι τέτοια λέει κ μείς για να μην της χαλάμε χατίρι της λέμε ναι!!
υγ:εγώ που κολλάω;;
- Paokintepo
paok nafplio έγραψε:Tι να σχολιασω οτι σε λεει το γατακι θεο?????gika έγραψε:Αν η κοπέλα που πριν λίγο καιρό είχε κοιμηθεί μαζί μου και είχαμε γίνει και παγκόσμιο θέαμα, αναφερόταν δημόσια σε κάποιον γνωστό της ως θεό, και αυτός της έλεγε κολακευτηκά λόγια, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γινότανPaokintepo έγραψε:α ρε γκικα θεε...
γκικα μην τον βλεπεις ετσι χαλαρο!!θα φαω ξυλο!!!ειναι πολυ μπρουταλ και αντρας ο βαγγελης!!εχει και το ονομα!!!
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαPaokintepo έγραψε:gika έγραψε:Τι;;;;Paokintepo έγραψε:γκικα τι δωρο εκανε ο μπομπι μαρλει στην γυναικα του του α.βαλεντινου??
ενα τριανταφυλλο!!!!!!αχαχαχαχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
Έλιωσα...
- Paokintepo
- paok nafplio
εγω φταιω????
μα ειναι αυτα ανεκδοτα???
μονο ο γκικα γελαει για να μου την σπαει!!!!
συγνωμη ειμαι κακος που δεν μου αρεσει αυτο το ανεκδοτο????????
μα ειναι αυτα ανεκδοτα???
μονο ο γκικα γελαει για να μου την σπαει!!!!
συγνωμη ειμαι κακος που δεν μου αρεσει αυτο το ανεκδοτο????????
Αυτό ήταν πιο αστείο κι από το ανέκδοτο σου....Paokintepo έγραψε:γκικα μην τον βλεπεις ετσι χαλαρο!!θα φαω ξυλο!!!ειναι πολυ μπρουταλ και αντρας ο βαγγελης!!εχει και το ονομα!!!
Και σίγουρα μόνο χαλαρός δεν είναι... Τώρα θα βγάζει αφρούς!!!
Όσο για το όνομα, το... ΒΑΓΓΛΗΣ του πάει καλύτερα...
Φυσικά και δεν είσαι...Paokintepo έγραψε:οτι μπορεις να διαβεβαιωσεις αν ειμαι ψωνιο η οχι!!!φιλια!
Εξ' άλλου στο Ντεπώ μένει, όχι στον Μασούτη...
- paok nafplio
gika έγραψε:Paokintepo έγραψε:χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαgika έγραψε:
ενα τριανταφυλλο!!!!!!αχαχαχαχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
Έλιωσα...![]()
![]()
![]()
δεν το πα εγω???
γελαει τι να παεις???
οταν μας τα λεγε απο κοντα στο παλατακι ομως δεν ηθελε να πει αλλα τωρα αλλαξε γνωμη κ του αρεσουν...κανεις δεν ξερει γιατι....??????????
- paok nafplio
χαχαχαχχχαχαχα ναι ρε αφρους βγαζω!!!!gika έγραψε:Αυτό ήταν πιο αστείο κι από το ανέκδοτο σου....Paokintepo έγραψε:γκικα μην τον βλεπεις ετσι χαλαρο!!θα φαω ξυλο!!!ειναι πολυ μπρουταλ και αντρας ο βαγγελης!!εχει και το ονομα!!!![]()
![]()
![]()
Και σίγουρα μόνο χαλαρός δεν είναι... Τώρα θα βγάζει αφρούς!!!
Όσο για το όνομα, το... ΒΑΓΓΛΗΣ του πάει καλύτερα...
μπρουταλ λεει χαχαχαχαχα εχω λιωσει δν μπορω!!!!!!πολυ πετυχημενο!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok nafplio την Τετ 22 Σεπ 2010, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.