Paokmania: Αιώνια φοίτηση

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από novito »

ξεμεινα στο mall... περιμενω στη σταση του ηλεκτρικου-τρενου-ησαπ-προαστικου-πως στον φουτσο το λετε να ρθουν να με μαζεψουν κατι λαμογια χαμουμτζηδες.... :opaokara: :opaokara:

υ.γ. αν δε πανε για Δευτερα τα αναβληθεντα, μυριζει πιστολιασμα.... :twisted:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

:mrgreen:
επρεπε να σε πήγαινα και στο παλιο σπίτι του εικονιζόμενου στο αβαταρ σου, στα Μελίσσια. :lol:
τοτε ειναι που δε θα φευγαμε ποτε :lol:

3 μέρες μεινανε λαιμαι.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Όλα στα μαθηματικά

Στα μαθηματικά και όχι στον εαυτό του θα χαρίσει ο Ρώσος μαθηματικός Πέρελμαν το αξιοσέβαστο ποσό του ενός εκατ. δολαρίων το οποίο κέρδισε ως έπαθλο από το CMI.

Ο Ρώσος μαθηματικός Γκριγκόρι Πέρελμαν, στον οποίο απονεμήθηκε τον περασμένο Μάρτιο το βραβείο Χιλιετίας του Ινστιτούτου Μαθηματικών Clay (CMI) δήλωσε έπειτα από πολλές εβδομάδες αναμονής ότι δεν θα δεχθεί το βραβείο που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

"Ο δόκτορας Πέρελμαν μας δήλωσε ότι αποφάσισε να μην δεχθεί το βραβείο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Το φθινόπωρο του 2010 το CMI θα ανακοινώσει με ποιο τρόπο αυτό το ποσό θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος των μαθηματικών", αναφέρει το CMI σε χθεσινή ανακοίνωσή του που ανέβασε στον ιστότοπό του.

Ο Πέρελμαν δεν παρέστη στις αρχές Ιουνίου σε μία εκδήλωση που έγινε στο Παρίσι για να τον τιμήσει επειδή έλυσε την "Εικασία του Πουανκαρέ". Χάρη στη λύση που έδωσε σε αυτό το μαθηματικό πρόβλημα, που παρέμενε άλυτο από το 1904, ο Πέρελμαν είχε τιμηθεί το 2006 με το μετάλλιο Φιλντς, που θεωρείται το "Νόμπελ των μαθηματικών", όμως είχε αρνηθεί κι αυτή τη διάκριση.

Η "Εικασία του Πουανκαρέ" αναφέρεται στη μελέτη σχημάτων, χώρων και επιφανειών και εξηγεί την τοπολογία των πολυδιάστατων αντικειμένων. Σε γενικές γραμμές αναφέρει ότι μια τρισδιάστατη σφαίρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναλογικά για την περιγραφή υπερδιάστατων αντικειμένων που είναι αδύνατο να τα δεις. Η εικασία προσπαθεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά των πολυδιάστατων σχημάτων στο χώρο.

Από το 1904 που ο Ανρί Πουανκαρέ διατύπωσε το θεώρημα, ορισμένοι από τους μεγαλύτερους μαθηματικούς του 20ου αιώνα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να το αποδείξουν.

http://news247.gr/kosmos/zoi/ena_ekat_d ... 91124.html
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

!! Έπρεπε να βάλεις και τη φωτογραφία του. Αν θυμάμαι καλά, ο τύπος είναι τρελή μούρη. Σαν ερημίτης, ψιλο-αλκοόλα της στέπας μοιάζει. Τρελά μυαλά οι άνθρωποι.. Φαντάζομαι μες τη διάνοια του θα είναι δυστυχισμένος, σε κανα χωριό της Ρωσίας, που κοιτάς τον ορίζοντα και βλέπεις μόνο κρύο και μισογκρεμισμένα κομμουνιστικά κτίρια. Με πιάνει σύγκρυο και μόνο που το σκέφτομαι. Μια βότκα στο 4 παρακαλώ..

edit : Ίσως να το παράκανα λίγο : Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ανακοινωθηκαν οι βασεις σημερα....Μαθηματικο Θεσσαλονικης και επισημα.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αντε φιλε καλη αρχη...καλη σταδιοδρομια κτλ...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Καλή αρχή και να έχετε μια έντονη φοιτητική ζωή. Κι ένα κλισέ που όμως είναι η μεγαλύτερη αλήθεια: "Δεν θα ξαναζήσετε τέτοια περίοδο στη ζωή σας" οπότε χαρείτε τη όσο περισσότερο μπορείτε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μύθος είναι κι αυτός. Κι εγώ όταν σπούδαζα άκουγα τις γνωστές ανοησίες του τύπου: "τώρα που είσαι φοιτητής πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου", "δεν θα ξαναβρεθείς σ' αυτήν την ηλικία", "αυτά θα θυμάσαι όταν μεγαλώσεις" και άλλα τέτοια συναφή.
Δεν ισχύει αυτό. Κάθε ηλικία έχει τα καλά της και ορισμένα πράγματα που ζω σήμερα είναι πιο σημαντικά από όλα όσα έζησα τότε.

ΥΓ: Καλές σπουδές σε όλα τα μέλη μας. Καλό στρατό μετά (για τα αγοράκια) και καλή αποκατάσταση (όχι μόνο επαγγελματική)...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Καλές σπουδές σε όλα τα ΠΑΟΚτσάκια. :pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλες σπουδές και καλή....κραιπάλη! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ευχαριστουμε... 8-)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μύθος είναι κι αυτός. Κι εγώ όταν σπούδαζα άκουγα τις γνωστές ανοησίες του τύπου: "τώρα που είσαι φοιτητής πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου", "δεν θα ξαναβρεθείς σ' αυτήν την ηλικία", "αυτά θα θυμάσαι όταν μεγαλώσεις" και άλλα τέτοια συναφή.

Κι εγώ για μύθο το κόβω το συγκεκριμένο ... ρητό!
Τελείωσα τη σχολή και πλέον είμαι π@στοφάνταρο ..

Αλλά νομίζω ότι όλα είναι θέμα επιλογών και γενικότερα νοοτροπίας του καθένα ..
Αν ξέρεις να ζεις και να περνάς καλά τότε αυτό θα το κάνεις παντού και πάντα όποιο κι αν είναι το περιβάλλον.
Αν είσαι μ@λ@κ@ς, τότε μ@λ@κ@ς θα είσαι και δεν θα περάσεις καλά τίποτα ακόμα κι αν είσαι στο καλύτερο περιβάλλον!

Υγ: Οι "μ@λ@κες" παντώς είδους για μένα είναι ότι πολυτιμότερο επινόησε ο Θεός σ' αυτή τη ζωή.
Αν ήταν όλοι "μη μ@λ@κες" τότε δεν θα ξεχώριζε κανένας. Όσο περισσότεροι "μ@λ@κες" τόσο πιο πολύ ξεχωρίζουν με κάθε τρόπο οι "μη μ@λ@κες".
Όπως κάποτε έλεγα κάτι για τους gay και με ρώτησε ένας γιατί τέτοιο μίσος για τους gay και του είπα: "Δεν κατάλαβες καλά φιλαράκι. Για μένα οι gay είναι ευλογία. Αν δεν υπήρχαν gay και ήταν όλοι άντρες τότε θα είχα λιγότερες πιθανότητες να βρω γκόμενα. Οπότε από 10% που είναι ας γίνουν και 50% και ας μου δώσουν τις γυναίκες που αντιστοιχούσαν μαθηματικώς γι' αυτές να τις πηδάω εγώ!" ;)

Ή άλλο παράδειγμα .. Τώρα που είμαι φαντάρος έχω κάτι συνφαντάρους σκατοχωριάτες που θεωρούν ύψιστη τιμή το ότι έκαναν παρέλαση, το ότι ορκίστηκαν, το ότι θα καθαρίσουν τις χέστρες, το ότι θα βαρέσουν προσοχή σε κάποιον ανώτερο και ότι θα τους στείλουν για αγγαρεία.
Γιατί λοιπόν εγώ να τους βρίσω αυτούς; Ίσα ίσα τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να πιστεύουν ότι πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι αν τους στείλουν να φτυαρίσουν τα χόρτα του στρατοπέδου, ώστε εγώ και οι υπόλοιποι "μ@λ@κες" σύμφωνα με αυτούς που δεν νιώθουμε υπερηφάνια κάνοντας αγγαρείες, να μπορέσουμε να κωλοβαρέσουμε ανενόχλητοι! :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε λακαμά, ούτε μήνα δεν έκλεισες φαντάρος και ξεκίνησες να φιλοσοφείς? :roll: :roll: :roll:
Πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχεις κάπου άδικο!!!
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Αγαπήστε αυτό που επιλέξατε μάγκες. Και γίνετε καλοί στη δουλειά σας με πολύ προσπάθεια και κόπο πάντα.

Οι κρεπάλες έρχονται και παρέρχονται, μέσα είναι κι αυτά. Τα βασικά είναι άλλα όμως. Μη χαραμίζετε το χρόνο σας άδικα. Είναι εξαιρετικά πολύτιμος.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έλα 2 και σήμερα και τελειώνει η μαμιόλα η β΄εξεταστική... και βουρ για ακόμα ένα εξάμηνο...

υ.γ. δε θα αποφοιτήσουμε ποτέ κουφαλες γραμματειες!!
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΙΝΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕ :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”