Σπόρ του Βορρά - sport103fm
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm
εντάξει επίπεδο διατηρεί και ομιλεί πολύ καλά την Ελληνική, σε σύγκριση με όλους τους άλλους που ασελγούν πάνω της. αυτό του το αναγνωρίζω.
αδερφια γνωριζετε τι εγινε με τον ζοζε?? γιατι δεν κανει εκπομπη πλεον???
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ναι ρε σεις τι έγινε ο ΖΟΖΕ?
Ενας αγνός ΠΑΟΚτσής υπάρχει και αυτόν τον ακούμε με δόσεις!
Που είσαι ρε ΠΑΛΗΚΑΡΕ Ζοζέ, μας λείπεις!
Υ.Γ. Ρε Ζοζέ, please πάρε την εκπομπή του Δούκα!
Ενας αγνός ΠΑΟΚτσής υπάρχει και αυτόν τον ακούμε με δόσεις!
Που είσαι ρε ΠΑΛΗΚΑΡΕ Ζοζέ, μας λείπεις!
Υ.Γ. Ρε Ζοζέ, please πάρε την εκπομπή του Δούκα!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ένα παράξενο πράμα.
οι αχώνευτοι δεν λείπουν ποτέ !
...πάρε τη μεσημεριανή ζώνη: Δούκας, Μίρτσος, Ζαγόρας, Σκόρδας...
Πάρε τον έναν...σκόρδα τον άλλον!
Που'σαι ρε Ζοζέ....!
οι αχώνευτοι δεν λείπουν ποτέ !
...πάρε τη μεσημεριανή ζώνη: Δούκας, Μίρτσος, Ζαγόρας, Σκόρδας...
Πάρε τον έναν...σκόρδα τον άλλον!

Που'σαι ρε Ζοζέ....!

Φιλική συμβουλή....όταν εισαι στεναχωρημένος το μεσημέρι άκου λάμπρο. ή θα σε κάνει να γελάσεις ή θα σε κάνει να σπάσεις το ραδιοφωνο, οπότε θα ξεσπάσεις και θα ηρεμήσεις.σίγουρο γιατρικό ο λάμπρος. 

Φιλική συμβουλη από κάποιον που άκουγε αθλητικό ραδιόφωνο από το 1993 έως και το ματς με το Σπάθα...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ και θα ζήσετε καμιά δεκαριά χρόνια παραπάνω....
Εχει και εκπομπηlefis έγραψε:Φιλική συμβουλή....όταν εισαι στεναχωρημένος το μεσημέρι άκου λάμπρο. ή θα σε κάνει να γελάσεις ή θα σε κάνει να σπάσεις το ραδιοφωνο, οπότε θα ξεσπάσεις και θα ηρεμήσεις.σίγουρο γιατρικό ο λάμπρος.

Και να το προχωρησω λιγο πιο περα.......εαν εχετε εθιστει(!?)και δεν μπορειτε να μην τους ακουτε,τουλαχιστον,μην συμμετεχετε.......ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.....ΟΛΟΥΣ......ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ.....Ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβετε??Αυτοι καλλιεργουν τη μιζερια γιατι ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΖΟΥΝ!!!!!!teod1980 έγραψε:Φιλική συμβουλη από κάποιον που άκουγε αθλητικό ραδιόφωνο από το 1993 έως και το ματς με το Σπάθα...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
ακούω και εγώ απο το 93 με πρώτη εκπομπή στο ράδιο φωνή της τούμπας αν θυμάμαι καλά τον μάκη και τον νικόλα και μετά απο λίγο τον ζοζέ και τον πρώην τεχνικό διευθυντή/διευθυντλη αγωνιστικού τμήματος και νυν μάνατζερ παιχτών και και και αλλά δεν έχω στείλει ένα μήνυμα και δεν έχω πάρει ένα τηλέφωνο.λεφτά δεν τους ακουμπάω όπως και στις εφημερίδες.
Ραδιο φωνή της τούμπας...
ε ρε εκπομπάρες ΠΑΟΚτσήδικες....
ναι ο Διονύσης εξελίχθηκε μετά....
ή μάλλον μεταλλάχθηκε...
ε ρε εκπομπάρες ΠΑΟΚτσήδικες....
ναι ο Διονύσης εξελίχθηκε μετά....

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Διαφωνώ με την λογική της αποχής.
Το θέμα για μένα δεν είναι αν τους ακούς ή δεν τους ακούς. Από κάπου πρέπει να "ενημερώνεσαι". Δεν γίνεται να πηγαίνεις από προπόνηση σε προπόνηση, ή να επικοινωνείς προσωπικά με παικτες και παράγοντες της Ομάδας για να μαθαίνεις τα νέα.
Μπαίνεις στο διαδίκτυο, ακούς ραδιόφωνο, βλεπεις αθλητικά, διαβάζεις εφημερίδες.
Το θέμα για μένα εστιάζεται στην προσωπικότητα και το ανεπτυγμένο κριτικό πνεύμα του καθενός μας, για να μπορεί να ελέγχει και να διυλίζει τις όποιες πληροφορίες δέχεται. Κοινώς πόσο ισχυρός χαρακτήρας είναι, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από όλα όσα τον ταϊζουν οι τριγύρω. Είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας, δεν μπορεί να κυκλοφορούμε με μπούργκα στα αυτιά και στα μάτια.
ΥΓ. Ράδιο Φωνή της Τούμπας! πωπω εποχές ροκ! πως τον λέγανε τον άλλον τον πασοκτσή με της αμύνης τα παιδιά? αναστασιάδη?
Το θέμα για μένα δεν είναι αν τους ακούς ή δεν τους ακούς. Από κάπου πρέπει να "ενημερώνεσαι". Δεν γίνεται να πηγαίνεις από προπόνηση σε προπόνηση, ή να επικοινωνείς προσωπικά με παικτες και παράγοντες της Ομάδας για να μαθαίνεις τα νέα.
Μπαίνεις στο διαδίκτυο, ακούς ραδιόφωνο, βλεπεις αθλητικά, διαβάζεις εφημερίδες.
Το θέμα για μένα εστιάζεται στην προσωπικότητα και το ανεπτυγμένο κριτικό πνεύμα του καθενός μας, για να μπορεί να ελέγχει και να διυλίζει τις όποιες πληροφορίες δέχεται. Κοινώς πόσο ισχυρός χαρακτήρας είναι, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από όλα όσα τον ταϊζουν οι τριγύρω. Είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας, δεν μπορεί να κυκλοφορούμε με μπούργκα στα αυτιά και στα μάτια.
ΥΓ. Ράδιο Φωνή της Τούμπας! πωπω εποχές ροκ! πως τον λέγανε τον άλλον τον πασοκτσή με της αμύνης τα παιδιά? αναστασιάδη?
Ρε Γέρο, αλλά επειδή δυστυχώς η πλειοψηφία δε καταλαβαίνει, καλύτερα ας το κλείνει...
Εγώ δε το έκλεισα γιατί πίστευα τι λένε, αλλά για να μη τρελένομαι και χαλάω την ζαχαρένια μου..
Και μόνο αν ξέρεις την ιστορία του κάθε ΑΡΔ μπορείς να φιλτράρεις τι λεει και πως το λέει...
Άλλο οι ενημερωτικές και άλλο οι οπαδικές ή τηλεφωνικές εκπομπές!!!
Εγώ δε το έκλεισα γιατί πίστευα τι λένε, αλλά για να μη τρελένομαι και χαλάω την ζαχαρένια μου..
Και μόνο αν ξέρεις την ιστορία του κάθε ΑΡΔ μπορείς να φιλτράρεις τι λεει και πως το λέει...
Άλλο οι ενημερωτικές και άλλο οι οπαδικές ή τηλεφωνικές εκπομπές!!!
Συγγνωμη....αλλα το κριτικο πνευμα που θα με βοηθησει οταν μου ερχεται στα αυτια πχ. η πληροφορια οτι ο Χαλκιας εκανε μανουρα επειδη δεν ξεκιναει βασικος?