Άντε βρε τραχανάδες, άντε 2 μήνες για να βγάλετε 30 αγωνιστικές.. 1 την ημέρα να κάνατε θα είχατε βγάλει και για του χρόνου, ταγάρια!



Εδιτ: Άκυρο αυτό που ρώτησα, κατάλαβα λάθος ο γκασμάς!free4 έγραψε:Αν η Κλίκα ζητήσει το ματς να γίνει Κυριακή στις 8μιση, πρέπει η ΠΑΕ να αντιδράσει.
Δε γίνεται να παίζουμε Πέμπτη στο Βέλγιο κι αντί να βάλει το ματς Σαββατο ή έστω νωρίς Κυριακή, να το τραβάει μέχρι τα μεσάνυχτα και να γυρνάει η αποστολή πίσω χάνοντας πόσο χρόνο από την ξεκούραση της!
Στο 7μέρες ΤV κοίταξες? Στο τελεζάπινγκ?Billy4 έγραψε:Ρε σεις, ναι, έχω φάει την ψυχή μου να ψάχνω το πρόγραμμα, δεν υπάρχει πουθενά. Το μόνο που δεν κοίταξα είναι το πρόγραμμα της νόβα κι αυτό γιατί δεν φτάνει μέχρι εκείνη τη μέρα![]()
Πάει για Σάββατο στην Τρίπολη
02 Σεπ 2010 14:22, Από PAOK24
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την Σούπερ Λίγκα να ορίσει το μεθεπόμενο Σάββατο το παιχνίδι του στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα και λογικά το αίτημά του θα γίνει δεκτό.
Ο λόγος του αιτήματος, έχει να κάνει με το γεγονός ότι την μεθεπόμενη Πέμπτη (16/9) ο ΠΑΟΚ παίζει στο Βέλγιο με την Μπριζ κι επειδή κατά πάσα πιθανότητα η αποστολή θα πετάξει πάλι δύο μέρες νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, θέλει να έχει μία επιπλέον μέρα ξεκούρασης στη Θεσσαλονίκη.
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι, που πρέπει να γίνει Σάββατο λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, καθώς το Άρης - Παναθηναϊκός θα αναβληθεί λόγω αδυναμίας της αστυνομίας να εγγυηθεί για οτιδήποτε, λόγω τωβν εγκαινίων της ΔΕΘ, λογικά η Σούπερ Λίγκα σε συνεργασία με τη Nova θα ορίσει το Αστέρας - ΠΑΟΚ το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.
Θέμα με τους διεθνείς δεν υπάρχει, καθώς οι αγώνες της ευρωπαϊκής ζώνης γίνονται πλεόν Παρασκευή και Τρίτη, οπότε όλοι οι παίκτες θα είναι από την Τετάρτη στη βάση τους.
Για το παιχνίδι της Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ ζήτησε το πέταλο των φιλοξενουμένων, χωρητικότητας 650 θέσεων και μάλλον αύριο θα πάρει την απάντηση από την Αστέρα.