κατσε ρε σιμαν τον εκανες τον ανθρωπο...36 ειναι...ronaldo έγραψε:Sera4 έγραψε:ροναλντο γυρω στα 300 με 350...
ε δεν είναι πολλά τα αξίζει σίγουρα τα λεφτά αυτά
αλλά δεν ξέρω η διοίκηση θα αποφασίσει σε αυτή την περίπτωση είναι και 38 πλέον και αν κανει και μανουρες..
από εκεί και πέρα σικαμπάλα και τα μυαλά στα κάγκελα
(και ο ζαιρί δεν είναι κακός ..το αντίθετο μάλλον)
Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Νομίζεις ότι διαβάζω αυτά που γράφεις;;;;nikos123 έγραψε:gika έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με το που έσκασε η είδηση για Σορλέν ο τιτανοτεράστιος λαός του ΠΑΟΚ, έβγαλε διαλυμένα τα αποδυτήρια, άχρηστο το Δερμιτζάκη και το τίμ του, έκραξε τον πρόεδρο που δεν έχει τεχνικό διευθυντή και αρχίσαμε τα σενάρια και για άλλες αποχωρήσεις... Μωρέ μπράβο...![]()
![]()
για τα αποδυτηρια το ειπα αδερφε στην περιπτωσει αν υσχιει αυτο που λενε για τον Χαλκια
Αν θες να σε διαβάζω άλλαξε αβατάρ... Μέχρι τότε θα είμαι κολλημένος μόνο σε αυτό...
Απορώ ειλικρινά με την αισιοδοξία κάποιων περί εύρεσης αντάξιου αντικαταστάτη του σορλέν ειδικα τόσο αργά τη μεταγραφική περίοδο...
τι να πω...εγώ εχω εναποθέσει τις ελπίδες μου ΜΟΝΟ στο Σέλουκ.

τι να πω...εγώ εχω εναποθέσει τις ελπίδες μου ΜΟΝΟ στο Σέλουκ.
Και μου το είπαν και 25.000 κόσμος σήμερα στο γήπεδο.. "Δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας" 
Πες μου ότι δεν γουστάρεις μεταγραφολογία έστω και την ύστατη στιγμή;;;paok87 έγραψε:Απορώ ειλικρινά με την αισιοδοξία κάποιων περί εύρεσης αντάξιου αντικαταστάτη του σορλέν ειδικα τόσο αργά τη μεταγραφική περίοδο...
τι να πω...εγώ εχω εναποθέσει τις ελπίδες μου ΜΟΝΟ στο Σέλουκ.![]()
Ο Hugo Viana πέρσι αγωνιζόταν δανεικός στη Μπράγκα από την Βαλένθια και από φέτος το καλοκαίρι έχει μείνει ελεύθερος.
- desperando
- Επικοινωνία:
παντως μεγααλο προβλημ αν φυγουν δυο απο τους βαασικους τηες ομαδας το μεγαλο πλεονεκτημα μας ηταν η χημεια μας. οσο για το γιακουμη αν ειναι αυτος ο αντικαταστατης του θα μιλαμε για μεγαλη αποδηναμωση στο νουμερο 1. μακαρι ολα να ειναι φημες . οσο για το Γαλλο μεγαλη απολεια ενος παικτη που επαιζε 3 θεσεις και ηξερε το ποδοσφαιρο καλυτερα απο ολους στην ομαδα μαζι με τον Παμπλο, αρα εχουμε τρεις μερες για ν βρουμε δυο παικτεσ ηψυλου επιπεδου, και οσο σκευτομαι οτι ο καρντοσο πριν λιγες μερεςηταν ελευθερος τρελενομαι, ας ελπησουμε οτι εχουμε καποιες ετιμες επιλογες
Αμυντικό Χαφ πρώτης γραμμής και έναν μεσοεπιθετικό για κάλυψη αριστεροπόδαρο...
- sourmenetes
- Moderator
Ναι στην Καβάλα..sourmenetes έγραψε:O Καρντοσο εκλεισε???
HUGO VIANA, SKIKABALA.. ΤΑ ΜΥΑΛA ΜΟΥ ΠΟΝAΝΕEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE