MundoBasket 2010
Re: MundoBasket 2010- Πάμε να πάρουμε την Πόλη
Ομολογώ οτι είμαι ακόμα μεθυσμένος από την πρόκριση, οπότε δεν έχω δώσει βαρύτητα στο τουρνουά, αν και γενικά εμένα τα παγκόσμια και ΟΑ κλπ δεν με τρελαίνουν, αφενός επειδή έχεις κάτι άκυρα καφενεία (εγώ θεωρώ παγκόσμιο, τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο, όχι τις καλύτερες από κάθε ήπειρο), αφετέρου επειδή φέτος λείπουν ένα σωρό αστέρια.
Όσον αφορά τις ΗΠΑ, τους σιχαίνομαι και μόνο που τους βλέπω κανονικά, για μένα η μόνη Ντριμ Τημ έπαιξε στη Βαρκελώνη, τέλος. Τώρα οι σημερινοί είναι καλοί παίκτες, άλλά η ψαλίδα έχει κλείσει. Ντουράντ το στοίχημα.
Όσον αφορά σε εμάς, εξακολουθώ να μας θεωρώ ομάδα αγχωμένη, λες και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους οτι όταν έρθει η στιγμή των Ισπανών, αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν (@@ θα καταφέρουν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Για μένα η 4άδα είναι σούπερ επιτυχία. Όπως και να ξεπεταχτεί ο Βουγιούκας (άρα άμα ήταν ακόμα στον ΑΝΤ1 θα τον έπαιρνε ο Λιθουανός?) και ο Καλάθης. τον Κωστάκη ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν τον πήρε, όπως και δεν καταλαβαίνω την εμμονή στον Περπέρογλου, ένα μετριότατο σοφτ 3άρι χωρίς ρημπάουντ, χωρίς σταθερό 3ποντο, χωρίς αθλητικά προσόντα, ο οποίος έχει σπίτι του τη βασική επειδή είναι βασικό 3άρι στο βάζελο, αν και φέτος θέλω να τον δω με Σάτο.
Δεν ξέρω, δεν ξεκινάω με όρεξη φέτος, ίσως γιατί έχω ξενερώσει από το μπάσκετ με το πρωτάθλημά μας να είναι κοντρίτσα των δύο σιχαμένων. Οι οποίοι μάλιστα τσιμπάνε κάθε ταλέντο για να μην το πάρει ο άλλος και μετά δίνουν χρόνο στα πιτσιρίκια των Σέρβων, τους οποίους έχω για μετάλλιο μαζί με ΗΠΑ και Ισπανία, χωρίς να έχω δει πιθανά χιαστί και 4άδα. Αν κάποιοι από αυτούς βρεθούνε νωρίτερα από 4άδα, τότε να προσθέσω Γάλλους και εμάς.
Αντέ με το δεξί σήμερα.
Όσον αφορά τις ΗΠΑ, τους σιχαίνομαι και μόνο που τους βλέπω κανονικά, για μένα η μόνη Ντριμ Τημ έπαιξε στη Βαρκελώνη, τέλος. Τώρα οι σημερινοί είναι καλοί παίκτες, άλλά η ψαλίδα έχει κλείσει. Ντουράντ το στοίχημα.
Όσον αφορά σε εμάς, εξακολουθώ να μας θεωρώ ομάδα αγχωμένη, λες και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους οτι όταν έρθει η στιγμή των Ισπανών, αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν (@@ θα καταφέρουν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Για μένα η 4άδα είναι σούπερ επιτυχία. Όπως και να ξεπεταχτεί ο Βουγιούκας (άρα άμα ήταν ακόμα στον ΑΝΤ1 θα τον έπαιρνε ο Λιθουανός?) και ο Καλάθης. τον Κωστάκη ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν τον πήρε, όπως και δεν καταλαβαίνω την εμμονή στον Περπέρογλου, ένα μετριότατο σοφτ 3άρι χωρίς ρημπάουντ, χωρίς σταθερό 3ποντο, χωρίς αθλητικά προσόντα, ο οποίος έχει σπίτι του τη βασική επειδή είναι βασικό 3άρι στο βάζελο, αν και φέτος θέλω να τον δω με Σάτο.
Δεν ξέρω, δεν ξεκινάω με όρεξη φέτος, ίσως γιατί έχω ξενερώσει από το μπάσκετ με το πρωτάθλημά μας να είναι κοντρίτσα των δύο σιχαμένων. Οι οποίοι μάλιστα τσιμπάνε κάθε ταλέντο για να μην το πάρει ο άλλος και μετά δίνουν χρόνο στα πιτσιρίκια των Σέρβων, τους οποίους έχω για μετάλλιο μαζί με ΗΠΑ και Ισπανία, χωρίς να έχω δει πιθανά χιαστί και 4άδα. Αν κάποιοι από αυτούς βρεθούνε νωρίτερα από 4άδα, τότε να προσθέσω Γάλλους και εμάς.
Αντέ με το δεξί σήμερα.
αν έρθουν τα πράγματα φυσιολογικά και χωρίς πολλές πολλές εκπλήξεις (εμείς πρώτοι στον όμιλο) τα χιαστί στα ημιτελικά είναι ελλάς-σερβία και ηπα-ισπανία (απ όσο θυμάμαι- ελπίζω να μη λέω μαμακίες)...
Σε αυτή την περίπτωση, θα μας πόνταρα για 4ους είναι η αλήθεια. Εκεί που θα τρελαθώ θα είναι να περάσουμε τα Σερβάκια με πολύ μπουνίδι, να κάνουν κανά τρελό οι furias de mierda με τα πιθήκια και μετά να μας γλεντήσουν στον τελικό (ξανά...),
Ή ακόμα χειρότερα, να περάσουμε τελικό, αλλά να έχουμε ξαναπλακωθεί με τα βυζανιάρικα του σοφού και να παίξουμε με 5άρι το ΔΔ, χαχα!
Ή ακόμα χειρότερα, να περάσουμε τελικό, αλλά να έχουμε ξαναπλακωθεί με τα βυζανιάρικα του σοφού και να παίξουμε με 5άρι το ΔΔ, χαχα!
- paok_athens_g4
εγω που ειμαι εξωτερικο ρε αδερφια που μπορω να το δω το ματς??
Δοκίμασε φίλε μου σε κανά δορυφορικό / satellite της ΕΡΤ, αλλιώς τα κλασικά streaming. Δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα πάντως, παγκόσμια διοργάνωση είναι...
αυτή τη (χαλαρή) ζώνη της κίνας δεν πρέπει να την παίζαμε ούτε σε σχολικά πρωταθλήματα πριν 20 χρόνια...
- paok kerkyra
Tέλος Ελλάδα-Κίνα 89-81 ξεκίνημα με το δεξί αν και οι διεθνείς μας είχαν την τάση να το κάνουν ντέρμπι το ματσάκι
Ίσως να ήταν το άγχος της πρεμιέρας, ίσως οι απουσίες, ίσως να ήμασταν επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα, ίσως το παιχνίδι των Κινέζων. Σημασία έχει η νίκη και αυτό μόνο μετράει. Μπράβο στην ομάδα αλλά και στους πελαργούς που βρέθηκαν στην μακρινή και αφιλόξενη Άγκυρα.
1-0 και πάμε παρακάτω
1-0 και πάμε παρακάτω
υπόλοιπα αποτελέσματα έως τώρα:
Australia-Jordan 76-75
New Zealand-Lithouania 79-92
Tunisia - Slovenia 56-80
Australia-Jordan 76-75
New Zealand-Lithouania 79-92
Tunisia - Slovenia 56-80
o deli 8 πόντους με τη λιθουανία.
PS: Προσέξτε τον AD Vassalo του Puerto Rico όσοι βλέπετε το ματς στην ΕΤ1.
PS: Προσέξτε τον AD Vassalo του Puerto Rico όσοι βλέπετε το ματς στην ΕΤ1.
οι ισπανοί χάσανε από τους γάλλους (είχανε 17/32 βολές!!) 72-66...
Ρε ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (η ελληνιστι admin team...) την ΠΟΛΗ την πηραμε! Θεωρω πως πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του θρεντ... εεεε????
γιατι αφιλοξενη?kostasff έγραψε:Ίσως να ήταν το άγχος της πρεμιέρας, ίσως οι απουσίες, ίσως να ήμασταν επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα, ίσως το παιχνίδι των Κινέζων. Σημασία έχει η νίκη και αυτό μόνο μετράει. Μπράβο στην ομάδα αλλά και στους πελαργούς που βρέθηκαν στην μακρινή και αφιλόξενη Άγκυρα.
1-0 και πάμε παρακάτω
σήμερα παίζουμε 18:30 με το puerto rico αλλά φαντάζομαι ποιός θα το δεί????