11. Zlatan Muslimović
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: 11. Zlatan Muslimović
δεν ξερω αλλα οι ουρουγουανοι δε μας τα λενε καλα τελευταια...παιχτες με συμπεριφορες σαν τον λουγκρανο και τον καραγκουνοποιο σουαρεζ ντροπιαζουν εναν @@το λαο...Pegasus έγραψε:Ξενύχτη και μπεκρή με κορμί λαμπάδα πρώτη φορά βλέπω. Άντε να τα λέμε γιατί μού φαίνεται είναι να μη σου βγει το όνομα...
Ο Σαριέγκι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μπροστά του είναι καταπληκτικοτεράστιοι. Λογικά την έχασε τη μεταγραφή με τις σκατοεμφανίσεις. Α ρε Ζλάνταν τι έκανες και απόψε...MANIAKOS έγραψε:λουγκανο μπανανα....με τη σημερινη συμπεριφορα σου εχεις φαει και συ παγκο στο προ...
και ο γκαρσια αμα ηταν αντιπαλος θα τον κραζαμε....εχουν εντονο ταπεραμεντο...(νταξ ο σουαρεζ ειναι σπαστικος κλαψιαρης)
Εγώ μιλάω κυρίως για απόδοση. Όσκαρ κλάψας και βλαχομαγκιάς με διαφορά ο Νιανγκ. Ο Μουσλίμοβιτς και αυτός ώρες ώρες μού σπάει τα νεύρα ειδικά όταν ενώνει τα χέρια και παίρνει εκείνη τη στάση προσευχής - παράκλησης. Αλλά όταν θέλει ο κιαρατάς, κάνει ιμάμηδες (Βόσνιος γαρ).
Σκόραρε με
ΟΣΦΠ
ΠΑΟ
ΑΕΚ
Άρη
Ηρακλή
Σωστά??
Σε έβγαλε στο cl?
Σε έβγαλε....
Σε πήγε στους ομίλους?
Σε πήγε...
Παίρνεις 3Μύρια απο εκεί?
Παίρνεις...
Πόσα είπαμε παίρνει αυτός για να παίζει μπάλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ?
υγ
Κεράστε τον τώρα όσα ουίσκια θέλει...
υγ2
Πιλότε περιμένω κωλοτούμπα αλλά περιμένω και κασκόλ Μπεσίκτας να με φέρεις απο τη Πόλη για να σε ξεχάσω...
ΟΣΦΠ
ΠΑΟ
ΑΕΚ
Άρη
Ηρακλή
Σωστά??
Σε έβγαλε στο cl?
Σε έβγαλε....
Σε πήγε στους ομίλους?
Σε πήγε...
Παίρνεις...
υγ
υγ2
Πιλότε περιμένω κωλοτούμπα αλλά περιμένω και κασκόλ Μπεσίκτας να με φέρεις απο τη Πόλη για να σε ξεχάσω...

O Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έστειλε στον 7ο ουρανό την ομάδα του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το γκολ που πέτυχε στο 102'. Το Αλάνι πανηγύρισε έξαλλα το γκολ της πρόκρισης και όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα «Πίστευα πως μπορώ να σκοράρω».
Ο Βόσνιος επιθετικός σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς φάνηκε πολύ ικανοποιημένος, τόσο για το γκολ, όσο και για την πρόκριση:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση και για το γκολ. Είναι μία πρόκριση που ήρθε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε. Ξέρουμε όλοι πόσο πλούσια ομάδα είναι και τι δυναμική έχει η Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε με μεγάλη καρδιά και ψυχή και πήραμε άξια την πρόκριση".
Για το αν ήταν εύκολο να έρθει από τον πάγκο και να βάλει γκολ τόνισε: "Για μένα και τον κάθε επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Δεν κοιτάζω, όμως, μόνο τον εαυτό μου γιατί είμαι μέρος του συνόλου. Είμαι και εγώ ένας ΠΑΟΚάρας. Πίστευα πως μπορώ να σκοράρω. Μάλιστα πριν μπω είπα στον τέταρτο πως τώρα θα σας διασκεδάσω"
Για την ψυχραιμία στη φάση του γκολ: "Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και να αρπάζεις την ευκαιρία. Ήρθα από τον πάγκο και είχα αυτοπεποίθηση πως θα σκοράρω. Ήμουν ήρεμος τη στιγμή που πήρα την μπάλακαι πίστευα πως θα σκοράρω".
Ο Βόσνιος επιθετικός σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς φάνηκε πολύ ικανοποιημένος, τόσο για το γκολ, όσο και για την πρόκριση:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση και για το γκολ. Είναι μία πρόκριση που ήρθε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε. Ξέρουμε όλοι πόσο πλούσια ομάδα είναι και τι δυναμική έχει η Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε με μεγάλη καρδιά και ψυχή και πήραμε άξια την πρόκριση".
Για το αν ήταν εύκολο να έρθει από τον πάγκο και να βάλει γκολ τόνισε: "Για μένα και τον κάθε επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Δεν κοιτάζω, όμως, μόνο τον εαυτό μου γιατί είμαι μέρος του συνόλου. Είμαι και εγώ ένας ΠΑΟΚάρας. Πίστευα πως μπορώ να σκοράρω. Μάλιστα πριν μπω είπα στον τέταρτο πως τώρα θα σας διασκεδάσω"
Για την ψυχραιμία στη φάση του γκολ: "Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και να αρπάζεις την ευκαιρία. Ήρθα από τον πάγκο και είχα αυτοπεποίθηση πως θα σκοράρω. Ήμουν ήρεμος τη στιγμή που πήρα την μπάλακαι πίστευα πως θα σκοράρω".
ANTE NA ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΤΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ....ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ!!!gash04 έγραψε:Σκόραρε με
ΟΣΦΠ
ΠΑΟ
ΑΕΚ
Άρη
Ηρακλή
Σωστά??
Σε έβγαλε στο cl?
Σε έβγαλε....
Σε πήγε στους ομίλους?
Σε πήγε...
Παίρνεις...
υγ
υγ2
- Protomastoras
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ με την ενεργεια του μουσλι μετα το γκολ.....εβγαλε τη φανελα, την εβαλε στο σημαιακι και την σηκωσε σαν λαβαρο...ουτε ελληνας να ηταν.....οση ευχαριστηση ενιωσα με την προκριση αλλη τοση ενιωσα με την ενεργεια του αυτη. 

- Μπαρκαρούτσος
Αδέρφια άσχετο, αλλά γιατί τον αποκαλούν (και) πορτοφολά?? Δεν έτυχε να μάθω..

ακριβως επειδη εισαι τρελος τα παστελωνεις μονο στα μεγαλα ματς. ψυχακια, ε ψυχακια 

- ΑποστόληςΑ
RESPECT!
Έπαιξες σαν Killer!
Στο γκολ, το κοντρόλ με το στήθος είναι άψογο και πάνω που φοβήθηκα ότι θα σου την έπαιρνε ο Lugano, έπιασες αυτό το αριστερό που μου θύμισε Mike Tyson (με πόδι όμως).
Χθες, ναι, ήσουν το πραγματικό center-forward. Αυτό που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα! Ακόμη και ο Σισές θα τρόμαζε αν σε έβλεπε!
Αν συνεχίσεις έτσι θα με κάνει να πιστέψω ότι υπάρχει μία πιθανότητα να είσαι καλύτερος ακόμη και από τον Σάκη! (χαμηλά βεβαίως, όχι ψηλά)
Έπαιξες σαν Killer!
Στο γκολ, το κοντρόλ με το στήθος είναι άψογο και πάνω που φοβήθηκα ότι θα σου την έπαιρνε ο Lugano, έπιασες αυτό το αριστερό που μου θύμισε Mike Tyson (με πόδι όμως).
Χθες, ναι, ήσουν το πραγματικό center-forward. Αυτό που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα! Ακόμη και ο Σισές θα τρόμαζε αν σε έβλεπε!
Αν συνεχίσεις έτσι θα με κάνει να πιστέψω ότι υπάρχει μία πιθανότητα να είσαι καλύτερος ακόμη και από τον Σάκη! (χαμηλά βεβαίως, όχι ψηλά)
όποτε, μα όποτε, δηλαδή κάθε φορά, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΛΑΙΜΑΙ κάνει σωστά το πρώτο κοντρόλ, έχει γράψει. Αν η πρώτη επαφή είναι σωστή η μισή δουλειά έχει γίνει. Από εκεί και πέρα το μόνο που μένει είναι να δούμε είναι αν ο αντίπαλο τερματάς θα το φάει όρθιος ή ξαπλωμένος.
παντως τα πεισσοτερα γκολ του ειναι για χαιλαιτ...πως γινεται αυτο ρε φουστη μου???